Justin Bieber - Min nya idol!

tror jag har funnit min nya idol! ;) hehe



Ärlighet varar längst!!!!!

åkte på en liten rundtur förut.. anna och jag hade inget särskilt för oss så åkte och solade på open sun.. eftersom att de tydligen har bytt ägare så måste man byta ut sitt solkort mot ett nytt.. aalto och jag var där och gjorde det i förgår och gubben som fixar de nya var där då så vi fick våra nya kort direkt..
iallafall så fick man ju dubbelt upp för vad man betala fram till den 25:e april.. laddade mitt solkort med 300 så fick 600 kr.. hade 580 kr men fick 20 kr extra när jag bytte kortet så då var jag uppe i 600 igen..

och nu ska jag komma till sak, måste bara berätta.. anna och jag kom dit förut och gubben var där nu med.. två rum var upptagna och ett var stängt p g a service och det sista var redan igång men ledigt..

-jag frågade om det inte funkade?
-jo, det funkar, det är jag som har krånglat till det, du får gå in och sola de som är kvar om du vill!
det var en kvart kvar så jag sprang in och tog vara på den tiden:) gratis solning, tack!
anna väntade medans jag solade.. sen blev ett annat ledigt så hon tänkte gå in där.. hon lånade mitt kort för att hon inte har fått sitt nya.. 

...OCH VET NI VAD? då stog det att jag hade 6000 kr på kortet, HERREJÄVLAR! :O hon väntade tills jag blev klar.. jag bara va fan blir de, 6000????????? skämtar du med mig eller?

Eftersom att gubben var där så var vi bara tvungna att säga till att summan verkligen inte stämde med vad det skulle vara på kortet.. han tappade hakan lika snabbt som vi gjorde det och tänkte att han kanske har gjort samma misstag med många andra kort oxå.. de har gjort om så många inställningar eller något tydligen.. tack vare att vi var så ärliga så tankade han upp mitt kort med 300 kr till! han tackade både en, två och tre gånger och jag tackade för mina pengar som visserligen han tjänade på till skilland från om jag hade hållt tyst.. seriöst, ingen hade kanske märkt de, men jag fick fan ont i magen av det redan när vi var där inne.. skulle inte klara av att behålla det.. kanske om det hade skiljt någon hundra lapp men 5400 kr mer än vad det skulle vara, nej!  j a g    ä r   e n   ä r l i g   person och hade bara inte klarat av det och ni får tycka vad ni vill om det... dum i huvudet, sjuk i huvudet, idiot.. shout!!! visserligen hade jag kunnat sola gratis istort sett tre-fyra år framöver, Minst! Men då hade jag gått och tänkt och oroat mig för de där hela tiden! Jag är snarare stolt över att jag sa till, sån är jag! kanske ångrar mig om nått år eller några månader, vad vet jag, det var det jag kände för nu iaf, that´s it!

Ärlighet varar längst!
  

Valborg!

började dagen med prov för ovanlighetens skull.. första gången på vääääldigt länge, kan knappt minnas när vi hade det sist, haha..

det börjar klarna inför helgen iallafall vad gäller jobb under danshelgen, ser riktigt bra ut nu!:D

är så himla rastlös nu, vet inte vad jag ska göra.. finns egentligen tusen saker att göra som vanligt men de tänker jag inte göra nu, haha.. anna och jag funderar på att dra ner till madde och jannis lägenhet och kolla lite, sen typ vet ja inte haha

ikväll blir de iallafall grillning hos aalto.. blir inget dunder och brak för vår del även fast att det är valborg.. känner bara för att ta det lungt ikväll, då det väntas en massa jobb hela helgen.. är inte heller helt frisk, dumma öra!

nej, vi åker en sväng och ser vart vi hamnar;)  haha

Skärgårdspremiär!

Åkte ut till skärgården förut med aalto innan mötet började.. Kristinehamns pärla, det är skärgården det! Finns inget bättre än att vara i skärgården när solen skiner och bara njuta av livet med en glass i handen tillsammans med sina underbara vänner! Kommer bo i skärgården till sommaren som tidigare år, bada från bryggor och bara ha sjukt roligt! :D 

Var bara tvungna att inviga bryggorna förut;) haha... älskade bryggor och älskade skärgård och älskade sol! Dessutom testade vi den nya annanasglassen, MMMMMMM! Älskar annanas så den kommer jag att leva på till sommaren! ;)

    

   

 

 

Möte!

ska snart åka på möte och jag hoppas så många som möjligt i klassen kommer dit!
det är möte angående helagens jobb under danshelgen!

innan de tänkte jag åka ner till badmintonträningen och säga hej.. har helt seriöst inte tränat badminton här nere på säkert en och en halv månad nu eller nått, jag fattar inte hur det kan ha gått till?

först var vi i sälen, sen rasa maxitaket så vi jobbade extra en heldel.. de två senaste veckorna har jag varit sjuk.. vad händer? har visserligen tränat i karlstad ett par gånger men.. har fan tävling i göteborg om två veckor, wooaahah..

iallafall, måste dit och visa mig och säga hej känner ja, så hejsvejs

Nå vad är en bal på slottet?

Efter att vi hade varit på Orion och fikat så begav vi oss till Degerfors och balklänningarna. Har gått och funderat över de där klänningarna hela våren varför dem aldrig har ringt. hur lång tid ska det behöva ta lixom?
men så ringde dom iallafall måndagen efter påsklovet, för två och en halv vecka sedan.. tror ni att vi har haft tid att åka dit? nej.. men idag så hade vi det, äntligen.. erika och aalto följde med oxå.. aalto fixade oxå sin klänning så nu ska dem bara sys upp lite.. dem blir klara till veckan nån gång och då ska dem äntligen få följa med hem, exciting!:)

känns så himla mäktigt att ta på sig en sådan fin klänning, om sex veckor och två dagar så är det dags! ;D

Café Orion!

Ett möte inför studenten var den enda gällande skolan idag.. skulle ha tagit 45 min men tog en kvart.. var klara kvart över nio ungefär, men satt kvar och prata lite.. sen gick vi ner till café Orion för att fira vår kära och underbara vän aalto!:)

Riktigt mysigt ställe, har alltid tyckt om det, så det var trevligt att sätta sig och fika där igen efter ett antal år då det varit stängt.

sen så gav vi lite presents.. två söta rosa näckrosljus, godishalsband, två armband till samlingen, ett par skitsexiga leopardtrosor som aalto kommer leva resten av sitt liv i och självklart så bjöd vi även på fikat.. fyller man år så gör man eller fyllde kanske jag ska skriva eftersom att det var i tisdags som var hennes dag, men hade varken tid då eller igår att fira henne, så idag fick det bli av;) ¨




 

För Ett År Sedan...




.. Sprang vi upp- och nerför vackra Venedigs smala gränder.

.. Drack vi Bellini, och ännu mer Bellini till en nybakad pizza på någon uteservering.

.. Dansade vi över Riminis milslånga sandstrand på ett beachparty som hette duga.

.. Firade vi valborg på ett av Italiens finaste discotek.

.. Sprang vi med kläderna på rakt ner i havet trots förbudet om bad för att vågorna var för höga.

.. Åt vi mängder av carbonara bara för att.

.. Mötte vi våren i fantastiska Italien, ett minne som ligger mig varmt om hjärtat.


Bara så ni vet så snodde jag detta inlägg från olivias blogg som ni når Här. Tycker det var så bra skrivit så jag var bara tvungen att kopiera eftersom att jag var med på samma underbara resa. Kunde inte ha skrivit det bättre själv så jag får lotsas att det är jag som har skrivit det, blink*   
Resan är defenitivt ett minne för livet. Ett år sedan som vi befann oss där nere nu som sagt och gud vad jag längtar tillbaka när jag väl börjar tänka på det. Memories are forever!


My Hump

EEUUUHHHH!



You´re doing it perfectly!





Hujedamej!

skola idag.. fortfarande lock för öronen mest i ena, men halsen är mycket bättre.. nu har jag gått in nån hostperiod istället.. vaknade inatt av hostattack.. menmen, nog om att jag är sjuk, eller itne frisk än rättare sagt.. finns roligare saker att skriva om...

...till exempel att vi ska fira aalto imorgon med fika och lite presents på det nya caféet inne på vintergatan;)

...att det regnar! (Nej, jag HATAR regn)

åkte ner till stan förut med efter skolan för att anna skulle köpa likadana jeansleggins/treggins eller vad de heter som jag köpte i lördags.. fortfarande 25 % på alla byxor så.. Tror ni inte att anna ser exakt likadana fast i en mörkare nyans? och bara för att de är så jävla sköna och bara för att satt så bra och för att de fortfarande är rabbat så kunde jag inte låta bli att köpa dem.. sitter verkligen som en smäck! Så nu har jag schoppat för flera veckor framöver känner ja..
bara present till madeleine som ska inhandlas nu! 

nu ska jag rensa garderoben lite, eller rensa och rensa, jag ska plocka iordning den rättare sagt för nu ligger allt bara i en enda röra, samt plugga!:)

 

Premiär!

Varit hemma heeela dagen och inte gjort nånting, verkligen ingenting.. hade bara idrottslektioner i skolan idag så nej, jag stannade hemma.. försökt plugga lite, men har inte fått så mkt gjort, as usual.. bara legat och latat mig samt suttit framför datorn och nördat lite..  

har varit grymt skönt att bara ta det lungt en hel dag, kände att jag behövde de.. är fortfarande inte frisk, men tror de börjar bli lite bättre nu iaf.. halsen gör inte lika ont längre men det blir fortfarande mycket värre på kvällarna och på morgonen, så vette fan.. öronen är inte heller med på banan ännu.. 

åkte iaf ut i skärgården förut och åt årets första mjukglass tillsammans med aalto.. behövde få lite luft, så passade på att bjuda på en glass, jag menar.. hon fyller ju ändå år;)



GRATTIS SKITUNGE!

VÄRLDENS BÄSTA AALTO 19 år! ;D 



Shopping från igår!

Åkte ju som sagt över till Karlstad igår för att söka efter studentklänningar.. fick även med lite annat hem utöver shampoo, balsam och studentklänningen:)


 
Ljusgul skjorta från H&M. Svartrandig tröja från Gina Tricot 49:- (anmärkningsvärt, haha.)
Vit volangklänning H&M, som blev första klänningen. Sedan hittade jag den andra men behöll denna ändå till sommaren. Vitt linne med brodyr på bröstet från JC som det var halva reapriset på.




Samt aprikosfärgade leggins från Gina Tricot 39:-


Efter ett par timmar på stan och innan anna skulle träna så blev vi givetvis hungriga och åkte till OKQ8 på våxnäs där dem har billig korv, haha, Yummie!
En ny festis har kommit btw, eller två rättare sagt, jag testade ena, annanas och passionsfrukt, jag säger bara MMMMMMMMMMMMM! ;D PROVA!!!



jag kan meddela att jag Inte glömde maten på taket när vi åkte, bäst jag är.. höhö:P

Shopping från i Lördags!



Treggins från Kapphal och Puderrosa tunika från JC ! (rut m. fl)



Rosa/Röd-randig t-shirt från lindex!

Min Studentklänning

Min Studentklänning från Bik Bok, jag tror jag är kär!




The mission is complete

en studentklänning har fått en ny ägare i form av mig, ÄNTLIGEN!:D Yrade runt bland alla affärer i karlstad igår och tillslut så fann jag en på Bik Bok, Lycklig!
Nu fattas det bara en kort vit jacka/tröja i någon form så är jag complett inför studenten sen!:)
Köpte lite andra nya kläder oxå och shampoo och balsam från Matrix Biolage..

Har tänkt att köpa nytt sånt schampoo och balsam ett tag nu, mitt är nästan slut.. Anna var på mariebergs köpcenter i helgen och såg stora (1000 ml) flaskor som det var rea på.. så vi gick in på Hair&Face inne på mitt i city bara för att kolla om det var rea på dem där med eller om de fanns överhuvudtaget.. 
Där var det istället rea på mellanstora (400ml), shampoo OCH balsam för 199 kr.. jag trodde inte att jag fattade rätt så var tvungen att fråga om det verkligen var så och minsann.. vi slängde oss över två flaskor var och betalde.. än mer lycka!:)  
och inte nog med det.. snubben i kassan var skit härlig, skrattade lite och ställde den ovanliga frågan om vi inte var tvillingar? stämmer bra de.. 
sen när vi gick därifrån, så:
"vänta lite tjejer, här.. (går till en kartong inne i affären och plockar upp två mindre kartonger innehållande en plattång vardera och går fram till oss) här får ni varsin plattång (värd 249 kr) med på köpet också, jag glömde att packa upp dem men man får med sen sådan när man köper två valfria produkter från Matrix Biolage.." Trodde fan att han skämtade med oss först, men nej.. helt sinnes ju:) förmån att vara tvilling ibland? han kunde ju lika gärna ha struntat i de!;) haha.. Gick därifrån med ett stort leende på läpparna kan jag säga! först min klänning och sen de där, yeaaaahaa!

SÅ ETT TIPS! behöver ni nytt shampoo och balsam och använder Matrix Biolage så ska ni gå till Hair&Face inne på mitt i city!;)  





Jävla 08:a

;D



Strejkar!

har idrott nu på morgonen.. hade tänkt åka dit och kolla iaf men min kropp sa ifrån.. halsen höll på att döda mig inatt med.. vakna och låg vaken två timmar efter att ha tagit en och annan nässpray och värktablett innan jag kunde somna igen, gahhh!
ska se om jag orkar pallra mig iväg till nästa lektion.. anna ska fråga kenneth vad vi ska göra och se om jag behöver gå dit eller inte.. ulsoc skiter jag i.. så får bli en lugn skoldag för min del.. 
ska samla krafter så att jag orkar följa med anna till karlstad sen och kolla efter studentklänning, försök nummer 2! enda dagen på hela veckan som vi har tid och vi måste få tag på någon snart, paniiiiiiiiiik!

duschen sen blir de nog skolan och en lektion..

Ledig!

Ledig, vad är de? har varit ledig hela dagen idag, när det hände sist vet jag inte? 
har inte haft nån ork till att göra så himla mycket, har fått lite skolarbete överstökat men har fortfarande en hel del kvar att göra..  

Jävligt tråkigt och dåligt att det inte kom fler på studentfesten igår btw.. vad händer med världen? inte för att jag var där själv för att jag är hemma och är sjuk, men resten? haaaallllååååååååååå 
Det handlade om EN studentfest, EN! men det verkar tydligen som att det var en för mycket eftersom att ingen brydde sig och sket i den!

ska slå mig ner framför tv:n ett tag!:)  tjing



G i l l a r   b i l d e n !

Påväg...

Slutför beställning? JA!
nu är detta påväg hem.. kommer dock dröja med vissa saker för att det inte fanns i lager men då har man något att längta till:D

och på tak om hur jag mår.. inte bättre iaf.. andra örat har också åkt på stryk nu.. halsen är lite bättre och febern har släppt, för tillfället iaf.. fy fan!

ska iväg och kolla match i eftermiddag med anna och aalto på aalto lag:) ska försöka plugga lite innan dess och bara ta de lugnt!




Öroninflammation!

konstatera just att jag har fått öroninflammation, Tack för den! det satt Inte som en tjurspark i gommen!

Stan!

Följde med mamma ner på stan i förmiddags inna jag började jobba vid tolv.. Mamma köpte grejer för en gångs skull:) och jag fick mig ett par nya jeanstights, en tunika och en t-shirt.. farligt att få lön!:)

efter en tur på stan åkte jag upp och jobba.. slutade fyra så väldigt behaglig jobbtid må ja säga! nu vet jag snart inte vart jag ska ta vägen, halsjävel.. kan knappt svälja och lock för ena örat, fine! allmänt hängig.. var det något mer?:P

Får se hur de blir ikväll med klassfest/studentfest.. för tillfället känner jag mig inte så jävla pigg på de:/



H&M

Så jävla sugen på att klicka hem det här NU! Sprätter i fingrarna på mig.. ska till karlstad på måndag och kolla studentklänning så får se om jag hittar något nedan då! om inte så kan jag sannerligen säga att det blir en beställning på internet när vi kommer hem därifrån! :D



Friday!

Fredag redan? Känns som den här veckan har rusat förbi även fast att vi inte har gjort ett skit i skolan.. haft tre lektioner på sin höjd plus musikal idag.. helt ok vecka ändå måste ja säga:)

Lämnade in vårt PA idag, äntligen klart!

Känns förövrigt som att min hals är dubbelt så liten som den borde vara, killllll meeee! vaknade till och med inatt för att halsne höll på att ta död på mig:P nog om det..

blir lugnt ikväll, alldeles hel lugnt:) bara vara hemma och inte göra ett skit, det var inte igår! :) 

Ligga vid...

...en strand och drömma sig bort!




Seven nation army!

okej, jag vill inte klaga men min hals är fan värre idag, blä! men huvudet är bättre, tack och lov.. igår var jag seriöst helt död, men idag har jag orkat prata iaf, de orkade jag inte igår:P

jobbat med PA inte hela dagen men nästan;) bara resultat kvar att skriva nu.. det står enligt mallen att den ska vara den störtsa delen i hela rapporten, varför gör de det???
den kommer ju fan bli minst av alla typ, beskrev ju varenda liten detalj i metoden och nu ska man skriva allt igen typ, gah!
vi har ju gjort två praktiska saker så lovar våran rapport kommer bli kortast! den får bli som den bli, får skriva ihop något så vi kan lämna in de imorn och få feedback på det sen! då märks det om det duger eller om vi har varit ute och cyklat!

nu har vi bokat in oss på selma spa också anna och jag.. mitt presentkort går ut den 18 maj så den 8 maj så drar vi dit, kommer bli great! :D





KUNG!




One World One dream

Fy fan, jag mår som en jävla hösäck.. sjukt ont i halsen och sjuuukt ont i huvudet, har haft konstant huvudvärk sen igår eftermiddag, bläää

var lediga idag som tur var, skolan hade jag fan inte orkat pallra mig iväg till.. sov grymt dåligt inatt, vaknade av att huvudet typ sprängdes på mig och att jag låg och svettades.. så, nu vet ni de oxå:P

var ner till emma under fömiddagen och kolla balfrisyr, så nu vet vi på ett ungefär hur vi ska ha den!:) nice

efter de låg jag och dega framför tv:n och slutade ganska snabbt att jag gick och lade mig i sängen istället, helt död seriöst.. aldrig varit med om nån värre huvudvärk..

läste lite till ett prov sen sov jag en timme medans anna jobbade med vårt PA.. hjälpte till lite inna jag åkte iväg.. och det var min värsta jobbdag ever tror ja.. fy fan säger ja bara.. jobba när man är sjuk? NEJ TACK! men jag överlevde.. gött att vi är lediga imorn med.. har träning på morgonen bara men skulle tro att jag skiter i den tack!

Är snart klara med vårt PA btw.. har lite kvar och det ska vi göra klart imorn, härligt värre! 

I skuggan av san siro

började dagen med träning, kan säga att jag var rätt sleten.. tar tydligen hårt på krafterna att gunga på en båt två dagar ute på östersjön!;)

hur som helst, det var dagens enda lektion för vid ett så skulle på vi föreläsning.. Martin Bengtsson som skrivit "i skuggan av san siro" kom hit och berättade om vad han har varit med om.. från att bli fotbollsproffs i inter till självmordsförsök.. även fast jag har läst boken och vi har arbetat med den i skolan var det riktigt fängslande att lyssna på när han berättade.. samtidgt som det var roligt:) plus att det var roligt och se han i verkligenheten och lixom försöka föreställa sig att det verkligen är han som har varit med om det han berättar och att det verkligen var han man läste om i boken, det var kul!
 älskar förläsningar som denna och då mernar jag verkligen att jag älskar det, det har jag alltid gjort.. skulle kunna sitta och lyssna på sådana här bra föreläsningar i en vecka utan att tröttna!:)
han avslutade med att sjunga en låt eller två blev det som han har skrivit själv då han håller på mer med musi numera!;)

har fått sjukt ont i halsen.. har dubbel träning ikväll men vet i tusan om jag orkar pallra mig iväg asså.. måste ändå vara hemma och plugga som en nörd så vi får se..

PA ska skrivas och typ 100 andra skolarbeten ska göras, så bäst att sätta igång!



från proffsdrom till marddröm...


fick nån liten present som minne från lilla kristinehamn:)




signerad bok och skiva, coolt;) hehe




STUDENTKRYSSNING 2010

grymt, underbart, galet, party, underbara människor, fest, händelserikt, alkohol, god mat och mer därtill!
helgen var grymmast och jag lovar det var defenitivt inte sista gången för fy fan vad jävla sjukt kul de va!;D


f e s t b u f f é n !  :)


f e s t b u f f é n !  :)


d r i c k   s å   m y c k e t   d u  o r k a r! :)


s k å l ! :)


d a n s   a l l   n i g t h   l o n g ! :)


a n t o n :)


s u p e r h ä r l i g a   t v i l l i n g a r :)

okej, helgen var grym än en gång, stort jävla tack till alla som var med och gjorde östersjön osäker!!! :D:D:D



I want to dance under the discolights

ready to go? oh ja! det här kommer bli sjukt jävla grymt och sjukt kul:D 
resväskan är klar och resten är istortsett också klart, allt är mer eller mindre klart med andra ord.. bara att ivänta bussen nu!:)

innan de måste vi hinna med att städa lite här hemma för det ser för... ja ni kanske vet!:P


 

  


Trophy cup 2010!

Gårdagen.. vi hade hand om trophy cup, en cup där årskurs sex från hela värmland har fått deltagit.. av 68 lag så var det bara 12 lag kvar igår som skulle göra upp om segern..

klassen fick olika områden att ta hand om och vi tjejer hade hand om kiosken, klirr i klasskassan:D

















Ringar!

typ KÄR :D



"Är du störd eller?"

haha den meningen möttes jag av från erika när hon kom hit förut, wonder why?;) hoho
nu myser vi framför tv:n och tokladdar inför kryssningen imorgon med nötter och chips:) blir talang snart och självklart en massa prat i vanlig ordning;)

skriver mer imorgon för nu ska jag joina bruwdarna på andra våningen av huset!:) bye


bolas de chocolate

hade en lektion imorse, fotbollsfilosofi och lite annat.. gick ganska snabbt sen cyklade vi hem och hämta bilen och åkte upp till jobbet med erika och aalto och handla varor till vår lilla kiosk imorgon under trophy cup:) en hel kundvagn blev det med allt från korv till godis:)

när vi kom hem lagade vi världens godaste mat.. kyckling wook med coscos för ovanlighetens skulle.. brukar annars käka nudlar eller basmatris till men lite omväxling är alltid kul:)

efter det satte vi igång och rulla sjutioelva chokladbollar till vår kiosk imorgon.. nej inte riktigt så många men vi räkna på ett ungefär och det blev faktiskt runt 170 st, bra där!

efter det blev det lite städning lite här och var.. ikväll är de träning, ska hämta upp emma vid sex så följer hon oxå med:) 


 

Andra onsdagen i april

började dagen med att göra en snabb visit på marknaden.. följde med mamma ner för hon skulle möta upp mormor halv tio så då passade vi på att åka snålskjuts.. började skolan tio men när vi kom dit så var ann sjuk idag med så ingen lektion idag heller.. då började vi istället fem i tolv och vi gick tillbaka till marken med aalto, erika och eda:)
hittade "blomhalsband" till kryssningen på lördag, perfect!:) fick även tag på ett par balla ringar, haha:D slänger upp en bild på dem sen:P

dessutom fick vi våra kära studentmössor idag, underbart!:) självklart kommer de upp en bild på den med så småning om;)

dags för träning!:)

Say something, do something

har inte så mycket att säga om dagen.. träning imorse, hem och duscha sen gick vi till skolan, ja vi gick och det var helt udnerbart peciellt i det här fina vädret!:) eftersom vi gick till skolan så var det uppenbart att gå em oxå och det var lika skönt det:)

sen började jag jobba klockan fyra, that´s it!

och förresten, vårat PA ska vara klart på fredag... trodde jag, men fick reda på idag att det är nästa fredag det ska vara klart, tack för det.. behöver ett par dagar till känner jag så det var mer än bra!:)

och förresten igen, de ringde från degerfors igår och sa att våra balklännigar har kommit, det var på tiden.. ett halvår senare lixom!

dessutom kom anna och jag på idag att vi måste hämt ut våra studentmössor.. det har varit som bortblåst eftersom att vi inte var hemma när typ alla andra fick dem.. ska se om vi kanske kan få med dem hem imorgon, wihuuu! :)

It´s a beautiful day!

efter träningen igårkväll så åkte vi runt med emma i typ en timme sen stod vi stilla i bilen i en och en halv timme till typ.. pratade om allt mellan himmel och jord i två och en halv timme.. sjukt länge sen vi sågs nu så det var riktigt roligt och kul och se henne igen!:) blir glass i skärren nån dag i veckan innan hon åker hem till götlaborg igen!

skolan idag var typ ingen skola alls.. det började bra för istortsett hela klassen.. vi var bombis på att vi skulle ha redovisning men så skulle vi ha idrott.. gissa hur många som hade idrottskläder med sig? maha.. var med på lite spökboll annars satt vi bredvid hela lektionen och kolla på.. 
sen hade vi träningslära där vi är klara med vår planering inför fredag när vi ska hålla i trophy cup så då fick vi sluta och ann är sjuk så hade ingen ulsoc.. sluta elva, inga fel!

efter det gick anna och jag till carab för att hämta bilen.. lämnade in den imorse för att byta airbag-systemet som tydligen hade utgått så det gick på garanti, tack och lov.. gick till skolan därifrån imorse och det var sjukt härligt btw:) nu är i iallafall airbagen i funktion igen efter att ha varit urkopplad i säkert en månad eller så, så nu kan vi krocka utan att dö igen typ, maha..

nu blir det plugg på altan med syster yster med sol för hela slanten innan vi drar till karlstad för träning ikväll!   




Girls of badminton!

Som sagt, träningsdag i Karlstad stod på schemat.. "girls of badminton" som projektet heter. Det leds av Johanna Persson som är före detta profitionell badmintonspelare med bland annat 3 EM-brons och kvartsfinal i OS i Aten 2004.
Hon leder detta tillsammans med Miekaela Karlsson oxå hon från götet.. hon var dock inte med idag så det var bara johanna.. 

på programmet stod iallafall självförtroende, fotarbete, nytänkande och teambuildning och det var riktigt givande. Johanna är grym och det var grymt kul att få nya tips och idéer från henne framförallt.
Annorlunda träning emot vad man är van vid så det var en riktig rolig dag!:)

nu skriker magen efter mat så tänkte ställa mig vid spisen och agera kock för en stund!

Grillat!

kvällen igår var mys.. erika kom förbi senare på kvällen oså vi pratade lite.. och det var förövrigt jävligt gott med grillat:)

idag väntar en träningsdag i karlstad.. halv tolv till sex.. johanna persson (landslaget) ska ha en träningdag enbart för tjejer så det ska bli kul:D





If you want to stay close I will never let you down

Okej, gårdagen i ullared var helt OK :D:D fynda massa bra grejer så jag är mer än nöjd, två par leggins, två tröjor, en t-shirt, ett linne, skärp, sjalar, plattång, underkläder och vita gladiatorsandaler till studenten från en affär bredvid.. allt detta bland annat;) catching:D

började jobba åtta imorse så ingen sovmorgon idag inte.. slutade tre och åkte direkt till mormor och morfar och hämta mitt selma spa presentkort, äntligen är det i mina händer:D nu ska jag bara fundera ut resten hur och vad ska ska göra med det:D

på jobbet blev anna och jag störtsugna på att grilla ikväll, sagt och gjort.. ikväll ska vi inviga grillen för i år som förövrigt är en gasolgrill så blir ingen kol, det får vänta!  
Aalto kommer hit om en timme ungefär så vi ska börja förbereda maten snart, grillbuffé ska det bli så det står härliga till, yummie!
försökte få hit erika men hon ska käka ute med posse så hon kommer kanske hit en sväng sen:)

dags att börja fixa med allt och inget!;)

Hjälp!

tror fan jag har blivit hjärndöd.. eller det har jag ioförsig varit ett tag men det känns som om det har blivit värre nu om det kan bli värre! nu tänkerjag främst på skolan, det som åker in i ena örat och ut ur det andra lika snabbt om inte snabbare för inte stannar det kvar iaf!:P nån mer som känner likadant? puhu

försöker att fatta en uppgift i ulsoc, erika och aalto, ni kanske redan har gjort den? den om leksaken.. hittar inte ens fakta om de på internet.. tänkte vara duktig och ta med och jobba i bussen imorn, men det ser ut att skita sig rätt så rejält.. får helt enkelt gå till ann på måndag och säga att jag är typ dum i huvudet och inte fattar något!

än värre är att uppgiften skulle varit klar förra veckan, men då var vi ju inte hemma och självklart hade vi inte varit duktiga och gjort den innan vi åkte så vi fick det överstökat, å nej..

nåja, får väl skirva PA istället och förhoppningsvis få något gjort iaf.. jag håller tummisarna på de!:)

klockan ringer halv sex imorgon, dags att lägga sig och läsa tidning! God Natt!


I gotta feeling

pluggade typ för första gången på hela lovet idag.. med lovet räknar jag hela förra veckan också när vi va i sälen, fick inte värst mycket gjort då kan jag säga, hmfgr.. kom fram till att vårt PA ska vara klart om en vecka och inte två också som vi har gått och trott hela tiden, paaaaanik...

började jobba klockan tre och nu laddar vi inför imorgon, då blir de shopping i allra högsta grad! ullared next, det finns faktiskt bra grejer där så shut up;D hehe
gått och längtat som fan så nu jävlar kommer mitt bankkort vara ett minne blott på några timmar!:) kanske inte riktigt, men jag räknar med att få med en hel grejer hem, bland annat billiga underkläder som är kanoners kanon! kommer bli great;)




T a g g a d ! :D

Sälen 2010


     

   

   

   

   

     





040610

Hemma från karlstad igen utan rsultat.. prövade en en del klännigar men det var ingen som var någon hit, alla som allt utom bra så de får bli att leta vidare.. köpte en t-shirt och en tröja för 100.- så blev inte helt kasslös hem, haha

ska bara slänga i oss lite mat nu och sen ska vi åka upp och börja jobba tidigare.. anna, inte min anna utan andra anna, haha blev sjuk coh fick gå hem och ja.. mycket att göra helt enkelt så bara att bege sig upp!

bråttom, hej

Brooken Door

håller på att förbereda mig lite inför en tripp till karlstad.. såg aaltos skitläckra studentklänning igår och fick "måste kolla studentklänning panik".. haha, typ så.. så ska åka över till karlsatd och kolla runt lite.. har spanat in en så blir till att pröva den tíll att börja med..
börjar jobba klockan tre så blir ingen lång visit men tillräckligt hoppas jag:) inte långt kvar nu.. studentössan ligger och väntar i skolan eftersom att vi inte var här under förra veckan när dom kom..
får se, ska kika efter skor oxå och se om vi hittar några!

hej hopp

Från vinter till vår!

Då var man hemma igen.. nu är tre resor avverkade denna vinter, inga fel:)

Stog i backen nio imorse när liften öppnade för att dra några vändor upp och ner innan vi styrde hemåt runt ett.. alltså fyra timmars skidåkning idag, kändes dock som vi åkte en timme eller nått för vi njöt så himla mycket av det fina vädret.. och en varm choklad mot väggen på toppstugan mitt i backen på de, åh!
 Och självklart så var det den finaste dagen av alla idag bara för att vi skulle åka hem.. har inte haft tur med vädret under veckan som vi brukar ha varje år när vi åker till sälen.. snöstorm varvat med spöregn, inge kul.. men skidor har det blivit varje dag varvat med afterski, bastu och stugmys så veckan har varit helt kanon ändå, sjukt härligt!:)

När vi kom hem satte vi oss vid dukat bord och bjöds på påskmat hos mormor och morfar, yummie! Nu packar vi upp alla grejer, men jag har bara lust att gå ut, hur härligt väder?

Från vinter till vår på bara ett par timmar, jäkligt härligt att komma hem och se all snö borta samtidigt som man längtar tillbaka grymt jävla mycket upp till backarna nu, sved riktigt mycket att sätta sig i bilen och åka därifrån, speciellt i detta fina väder!

Lite bilder kommer senare:D
 

RSS 2.0