Jordgubbar!!!

Precis mumsat i oss massa jordgubbar, 20 spänn för 500g så vi slog till! :D






???????????????????????

Anna och jag har hållt fingrarna borta någon dag...












Skoooooooooooter

Började dagen med teori mellan klockan nio och tolv men tog bara halva utsatta tiden att bli klara så slutade halv elva.. Har gått igenom teoriboken och nu är det bara plugga på några frågor inför ett kommande teoriprov efter lunch imorgon!:)

Och mellan klockan nio och tolv imorgon så ska vi ha den praktiska delen, ser fram emot det!

Har iallafall haft en fantastiskt bra dag i backen idag, så himla härligt med normalt och fint väder igen!!!!!!!!!!!!

Han med att kika lite på SM i slopestyle dessutom, ett åk på skutan, lunch i backen, lössnö och mer därtill, BRA dag!:)

Ikväll ska det köras skoter, ska hjälpa till att flytta skotrar på skotersafarit som ligger recis bredvid vårt boende, en taxi plockar upp oss klockan åtta och kör oss till skotrarna som vi ska köra hem hit!:)

Känns bra att tjuvträna lite inför imorgon, haha:)

Nej lite snöskoterplugg nurå!:)


















Work it

Efter jobbet igår så bar det raka vägen till Åre Camp mellan klockan fem och nio fast blev klara en timme tidigare så slutade klockan åtta, snöskoterkörkort är på ingång!;)

Bara tre veckor kvar av vår praktik här uppe i Åre följt av en vecka här med hela klassen, tiden går galet fort!






Veronica Maggio

YOOOO!!

Ytterligare en vecka har regnat(!) bort.. Har börjar blivit lite bätre väder i slutet på veckan nu och idag har vi haft strålande solsken och klarblå himmel! Det är vi värda nu efter fyra veckors regnande och blåsade hit och dit, så himla trist!
Men kommande vecka väntas ett litet bakslag med minusgrader hela veckan och en del snöfall så nu är det lite vinterfeelings här igen!:)

I torsdags var det Veronica Maggio på bygget.. Förfest på torpet med tårtkalas för Josefine innan vi intog bygget och dansade loss! 

Det var kul att se henne live men det var galet mycket folk så man stog upptryckt med kinderna på världens längsta killar framför kändes det som, men kul var det!

 












Are you ready to turn the tide?

Mamma, pappa och Madeleine åkte som sagt hem i förmiddags.. kom tillbaks! Anna och jag hade tänkt bege oss till backen efter lunch istället vart det en tur in till byn bara..

Köpte snowboardboots för halva priset så nu är jag ägare till ett par alldeles egna, känns bra och jag är riktigt nöjd, först nya ojäxor och nu boots:)

Hann med en fika med Elin på Åre bageri dessutom.. kom nyss hem och nu blir det lite mer fix och don här nu innan vi slår oss ner i soffan och tar det lugnt skulle jag tro och laddar inför kommande vecka!:)





Dalbello scorpion

New in; Pjäxor, dalbello scorpion! :)










Familjelycka

Har haft världens bästa familj på besök hela helgen! Dem kom i torsdagseftermiddag och jag har njutit varje sekund av att ha dem här hos oss!

Anna fick ledigt i fredags men inte jag så då fick de en liten smygtitt på när jag jobbade med mina grupper, däribland min lilla underbaring Nellie som snöboll!:) haha

Fredagskvällen bjöd på bastu, god mat, yatzy och mys framför tv:n!

Igår var vi i backen runt tio, halv elva, så himla kul att åka med hela familjen! Vi grillade korv och hade det allmänt mysigt i backen trots lite regn..

På kvällen blev det bastu igen följt av påskmiddag.. vi är ju inte hemma på påsk så tjuvstartade lite med påskmaten tillsammans, inte så dumt!

Har ägnat förmiddagen nu åt att plocka ihop lite grejer och börjat tvätta.. Mamma, pappa och Madeleine åkte nyss härifrån, dagarna har flugit förbi, saknar dem redan.. Men vi ses om fem veckor igen!:)

Ska bege oss ut i backen snart och nöta svängar! 


Felix och mina svängare, samt Jenny och hennes tre fräsare, totalt 18 st med oss lärare, typ rekord, haha :D
Körde ravinen och människoslalom bland annat, så himla kul när vi var så många!

 
puss!


Madeleine!


Anna!


Mamma och pappa! ♥


Korvgrillning!


Jägershot-time!


påskmiddag!


TACK för underbara dagar, ses snart igen! ♥



H&M

New in; En blus och två klänningar, supernöjd!









Morgonclinic; Skidglädje

Började dagen med morgonclinic och stod i backen kvart över sju, riktigt kul!
Jobbet igår och idag har gått utmärkt, inte helt prickfritt men allt har löst sig allt eftersom och det är kul att få vissa ungar som är helt fantastiska människor!

Har inte gått helt smärtfritt till heller.. vaknade inatt att jag inte kunde röra min nacke och det värkte och gjorde jätteont.. stelaklubben.se!

Kunde varken vrida huvudet åt vänster eller höger imorse när jag vaknade och känns nästan som om någon drar i mitt huvud och det går ner i ryggen, inte ok!

Blir bättre under dagarna när blodcirkulationen kommer igång men jag tar en dag i taget och hoppas på det bästa helt enkelt!

Bara en och en halv dag kvar tills mamma, pappa och Madeleine kommer upp, längtar!


Christofer och hans fyra snögubbar gjorde denna fina idag!



Stelare än stelast

Idag känns det som om min nacke/hals och rygg varit gjort av sement, lite ont i huvudet också, men inte så konstigt..
Pallra mig iaf med Anna och Elin till fjällgården idag efter lunch och hängde på deras uteplats i solen, så himla skönt.. Tog bergbanan dit och efter fjällgården gick vi till timmerstugan en stund och Elin och Anna tog en varsin cider, jag fick äran att köra!:)

Precis käkat tacos och är mätt och belåten. Kommande vecka väntas jobb så dags att börja ladda!:-)








Gina Tricot

New in; jeans, mintgrön topp, neonrosa mobilfodral.







Och så vidare...

I onsdags var jag tillbaks på jobbet, dagen gick riktigt fort och det var grymt att få vara i backen igen..
Torsdag och fredag gick lika snabbt som onsdagen och vips var det helg.. hade väldigt roliga lektioner och vi lurade ungarna till både det ena och det andra, haha :)

Torsdagkvällen ägnade vi åt snowboard igen, så kul:)

På skidskoleavslutning igår fick jag byta om till en något annorlunda utklädnad, trots otroligt varmt så var det grymt kul:)

Efter avslutad dag i backen igår så åkte vi hem till felix och fikade lite innan jag skyndade mig hem och duscha för att sedan åka iväg och bowla på holiday club, riktigt kul!

Efter bowlingen gick vi och hängde på Wersén:s ett tag innan vi avslutade med bygget!:) Grymt bra kväll:)

Idag var vi uppe tidigt för att åka till Duved för att åka ban-clinic.. Vi var ett gäng på typ 12 stycken som körde, grymt kul.. Första gången vi körde på tid dessutom så man kunde tävla lite mot sig själv:)

Var grymt kul men avslutade dock lite dumt för egen del med en ganska så rejäl crasch! Flög som en fågel, flög runt och landade platt på ryggen och slog i bakhuvudet väldigt hårt.. Resultatet; huvudvärk, sträck rygg och nacke samt blåmärken lite här och var.. men jag lever, så det gick bra trots allt tack och lov!:)  

Funderar på att bli showartist istället..

Med tanke på min crasch kände jag inte riktigt vid mod att jobba en timme senare, var helt skakis efteråt, så då fick jonas ta över min privatlektion istället.. Hade fått en request så lite tråkigt att missa de men de kommer fler gånger!

Ikväll är det tjejfest men jag känner att jag nog får stanna hemma i soffan och kolla gladiatorerna istället och lugna ner kroppen lite!:)












Mintgrön





Nätshopping

Är hemma idag med för trevligheternas skull.. Fortfarande lock för öronen och ont i ena.. men halsen är bättre och näsan rinner.. Det går åt rätt håll nu äntligen!

vet inte hur många gånger jag besökt alla dessa klädsajter på internet under dagarna jag varit hemma så nu har jag inte kunnat låta bli att klicka hem lite nytt till garderoben! Har inte varit på stan och shoppat sedan långt innan jul så det blir kul att uppdatera lite!:D


Elin och jag i lördags när jag lyckades slita mig från soffan i någon timme..




Världscupen

Efter en vecka prick hemma i soffan börjar jag få abstinens efter att få stå på skidor igen..
Varit sjuk sedan i onsdags, började med ständig huvudvärk sedan har jag checkat av det mesta, ont i halsen, förkyld, feber, illamående, ont i öronen och idag har hostan joinat också, varför inte bocka av allt på en gång lixom?

Var till HC idag och kollade upp om jag behövde pencelin så det går fortare att bli frisk men var inte tillräckligt infekterat/irriterat för att få de.. "så det blir det gamla vanliga, vila, värme och mycket vätska" Tack och bock!

Så jag säpper inte taget om soffan, minnässpray, mina iprentabletter och mina strepsils riktigt ännu tråkigt nog!

Kände mig lite kry att gå och kolla på damernas andra åk igår iallafall följt av världscuåen i puckel, sjukt om man skulle missa allt när man bor 2 min från backen och när hela världseliten är på plats, det var riktigt kul men när vi kom hem fick jag sota för att jag varit ute i fyra timmar.. Skedde någon form av explosion i mitt ena öra och halsen så jag hade inte mycket mer att säga den dagen utan nöjde mig med att ligga i soffan och kolla melodifestivalen, Loreen var grym men måste erkänna att jag tycker synd om Danny nu att han inte vann. Han har vart med längre och kom tvåa förra året så tyckte han var värd att få visa upp sin kaxiga sida för resten av världen också!:)

Känner mig mer pigg än någon annan kväll nu när jag vart sjuk så kanske börjar gå åt rätt håll nu? Ska ta det så lugnt som jag bara kan nu så jag blir bra snarast och kan återvända till backen!


I fredags fick jag nöja mig med att kolla hemifrån käksfönstret på damernas storslalom, ser ut som små myror som åker så TV:n funkade bättre:)


Fick bjällror igår under slalomen..


Anna och Elin!


Slalombacken och målfållan innan det blev snökaos..


Puckelpisten innan det blev snökaos här med haha :)



Soffläge

Varit hemma tre dagar för att vila min dumma fot och på kuppen blir man sjuk istället.. Hade huvudvärk som hette duga hela dagen igår och började få ont i halsen igen..

Ställde klockan idag för att försöka bege mig till jobbet och backen men kroppen sa ifrån, så med ett fortsatt dunkande huvud (aldrig haft så ont i huvudet så lång tid i sträck) låg jag kvar i sängen och somnade om, gick upp och käkade frukost och degade/sov i soffan hela förmiddagen innan jag var tvungen att pallra mig iväg till bilverkstaden klockan ett, sen hem till soffan igen..

Känner mig fortfarande helt slut i kroppen så vi får se om jag lyckas ta mig ifrån soffan imorgon!


Är inte så glad som det ser ut på bilden.. Soffläge i fyra dagar nu.. de börjar kännas kära vänner, känner knappt igen mig själv!



New in.

Virkat Linne från Vero Moda 259:-











Våga satsa för att vinna

Sitter hemma och vilar idag med och det känns redan bättre i foten på något sätt.. trots allt inte haft pjäxor på mig på tre dagar så det har väl sin förklaring..

Hämtade mina pjäxor förut och vilken skillnad det blev, toppentoppen!:)

Hade inte så mycket annat för mig och kikade runt lite i affärer och fick tag på ett par till solglasögon till samlingen, haha.. har några stycken nu!:)

Dessutom hittade jag ett otroligt sött och snyggt linne inne på vero moda som det stod mitt namn på, blev kär direkt av att bara kolla på det!:)

Gjorde ett nytt försök att lämna in bilen idag men idag var ytterligare en sjuk så tre personers jobb stod på en person så fanns inte riktigt tid.. så får vänta någon dag till.. Finns två ställen till jag ska ringa till och se om dem har tid..




199:-






För det var du som fick min fallskärm att vecklas ut

Jag är klar med alla ärenden för idaag och klockan är inte mer, hur skönt?

Foten har en tryckskada så det är vila/avlastning helst som gäller.. men jag ska testa avlastningplåster/tejp och se om det blir någon skillnad annars får jag väl bita i det sura äpplet och vila några dagar helt enkelt, men hellre det än att det ska bli värre..

Satt och solade i Annas och mitt fönster förut, vårsolen har tittat fram idag, underbart! Finns inget bättre väder att ååka skidor i eller att vara i fjällen överhuvudtaget med så härligt väder.. 

Gjorde ett försök att lämna in bilen men de hade endel att göra för att en av dem var sjuk så ska dit imorn istället.. fick iallafall reda på vad det är för fel och det är ett läckage av kylvätskan vilket bildar en fet hinna på rutorna.. 

Innan jag åkte hem så gick jag till ICA och skickade två paket :-) 

 






So put your hands up to the sky, I wanna see you wave them high

Sitter i skrivande stund i min säng och har precis pratat av mig lite med Mamma och Madeleine.
Åkte till jobbet imorse men med tanke på mina fötter så fick jag ta en vilodag, jag kan belasta främre trampdynan men det gör ont så istället snebelastar jag foten nu istället och börjar få ont utav det med.. ev ska jag till vårdcentralen och kolla upp det sen men första apoteket och köpa rengöringsprit och se vad dem säger där..

Jag var inte uppsatt på någonting idag så det var lite tur i oturen.. Inte alls lika mycket bokningar denna vecka.. Man kan inte jämföra med självaste vecka 9 ioförsig men det är en väsentlig skillnad så Lelle var snäll och skickade hem mig istället.. Känns dock väldigt jobbigt att inte vara på plats men gör jag inte något åt det nu kommer det ta ännu längre tid innan det blir helt bra! 

Dessutom ska jag nog ta mig till Åre skidsport idag och trycka ut pjäxorna för mina pjäxknölar medans jag ändå är ledig.

Lämna in bilen ska jag också göra samt tvätta.. så det finna lite att göra ändå..







Ursäkta, jag kom nyss från...

Gårkvällen bjöd på Maskerad och fest som sagt, riktigt kul och otroligt många dök upp minst 60 pers säkert och alla var utklädda till olika roliga saker:)

Inte blivit mycket fest hittilis så det var kul..

Det är långa dagar varje dag, man kommer hem och börja plocka rätt lite överallt då många grejer har en tendens att inte flytta på sig själv och Anna och jag vill ha rent och fräscht vilket många andra inte bryr sig lika mycket om så det finns endel att plocka med varje dag man kommer hem..
Sen är det raka vägen på matlåda och middag följt av dusch och då är klockan runt sju-åtta någon gång vilket ger tid att hänga i soffan ett tag och när man sätter sig ner och varvar ner så typ dör man lite och går och lägger sig tidigt istället för att somna på soffan..

Helgen vill man ägna så mycket tid som möjligt åt sin egen skidåkning då vi trots allt går en utbildning och behöver träna så mycket vi bara kan till ett uppåk som väntar längre fram i slutet på säsongen.. Så orken till att festa, vara uppe sent och dricka och må dåligt en dag känner jag personligen för det första att jag sällan har ork till men framförallt så känns det som det är ganska dyrbart med tid med tanke på att vi behöver åka så mycket vi bara kan.. övning ger färdighet som man så fint brukar säga..

Dagen till ära har jag dock valt att ge mig själv en välförtjänt vilodag.. inte med tanke på festen igår som förövrigt var jävligt rolig, utan framförallt för mina fötter som har ont lite överallt, med diverse knölar, blåsor, svullnader osv..  


























Tiden går fort när man har roligt

Lite bloggtorka nu men HERE I AM!;)

Vecka 9 tillika den största sportlovsveckan är över för denna gången. Otroligt mycket folk och skidskolan och min andra arbetsvecka har gått väldigt bra!

Varje gång det är ny vecka och måndag känns veckorna som en evighet men helt plötsligt så är veckan slut och man hinner knappt reagera innan det är helg igen!

Tiden går fort när man har roligt...

Torsdagkvällen bjöd dessutom på snowboard för första gången och jag instämmer med Anna som testat två gånger nu att det är grymt-galet-roligt!:) Gjorde två vurpor annars gick det hur bra som helst..

Per;"Är det här (med betonng på första) första gången du åker snowboard?"

Ler lite inombords...

Veckans bästa underbara nyhet och bekräftelse är att familjen kommer upp hit till Åre vecka 12, lääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääängtar!!!!!!!

Igår var bland den bästa dagen sen vi kom hit. Otroligt fint väder och skutan var öppen, vilket resulterade i att vi hängde större delen av dagenhögst upp på Åreskutan.. Tolkade sista biten men skoter och tog lite härliga bilder, hur fint som helst!:)

En varm choklad hann vi med också innan vi ryckte upp kameran och satte på oss skidorna igen! GRYM dag i backen..

Kvällen avslutades med Maskerad och Fest med enbart skidlärare i princip!:)


























RSS 2.0