It´s a beautiful day!

efter träningen igårkväll så åkte vi runt med emma i typ en timme sen stod vi stilla i bilen i en och en halv timme till typ.. pratade om allt mellan himmel och jord i två och en halv timme.. sjukt länge sen vi sågs nu så det var riktigt roligt och kul och se henne igen!:) blir glass i skärren nån dag i veckan innan hon åker hem till götlaborg igen!

skolan idag var typ ingen skola alls.. det började bra för istortsett hela klassen.. vi var bombis på att vi skulle ha redovisning men så skulle vi ha idrott.. gissa hur många som hade idrottskläder med sig? maha.. var med på lite spökboll annars satt vi bredvid hela lektionen och kolla på.. 
sen hade vi träningslära där vi är klara med vår planering inför fredag när vi ska hålla i trophy cup så då fick vi sluta och ann är sjuk så hade ingen ulsoc.. sluta elva, inga fel!

efter det gick anna och jag till carab för att hämta bilen.. lämnade in den imorse för att byta airbag-systemet som tydligen hade utgått så det gick på garanti, tack och lov.. gick till skolan därifrån imorse och det var sjukt härligt btw:) nu är i iallafall airbagen i funktion igen efter att ha varit urkopplad i säkert en månad eller så, så nu kan vi krocka utan att dö igen typ, maha..

nu blir det plugg på altan med syster yster med sol för hela slanten innan vi drar till karlstad för träning ikväll!   






Kommentarer
oliven

Fina ni är!!

2010-04-15 @ 20:36:47


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0