Dagen före dopparedagen

Myst hemma med familjen hela veckan.. bakat julgodis, handlat julklappar, tränat badminton.. you name it.. har varit en väldigt härlig vecka!

Uppe med tuppen idag för att äta julfrukost på jobbet, trots allt jobbat där uppe 8 av årets tolv månader iår, så vi var välkomna.. alltid lika mysigt!:)

Sedan åkte vi hem till Elin med en liten julklapp och bara för att få träffa en underbaring till Elin.. Detta följt av ett besök hos optikern för syntest samt beställninga v nya linser.. passar på nu när jag är hemma..

Sedan mötte Anna och jag upp Frida och Aalto på stan för en lunch, mycket uppskattat från min sida.. och inte nog med det så slår sig så småningom Moa, Mia och Carro ner sig bredvid oss. Alla flugor i en smäll! Sjukt trevligt och roligt att träffa folk från hemtrakten när man inte setts på länge.. Vänta bara tills juldagen då man lär kunna gå 1 m innan man stöter på ett bekant ansikte att byta ett par ord med!

Kollade precis på film med Anna, Alvin och gänget 2 gick på tv:n, sjukt rolig film;) haha

Klapparna ligger under granen och skinkan griljeras i ugnen, så mysigt!


Från Åre förra veckan!

Hemsedal, Steg 1

De två senaste veckorna har spenderats i Hemsedal för skidåkningsvecka och utbildningssteg 1. Har varit två grymma veckor med skidåkning varje dag. Skidåkningen har varvats med Afterski och massor utav snö, skratt och härliga människor. Kort och gott två otroligt roliga och givande veckor.

Efter lunchtid igår närmare bestämt strax efter halv två hade vi käkat lunch och packat och tryckt in all packning i bilen var det dags att dra till Åre.

Var väldigt kluvna om vi skulle åka genom Norge eller via Sverige. Efter många om och men bestlutade vi oss dock för att köra genom Norge upp via Trondheim. Åkte från hemsedal halv två, två någon gång och hade 68 mil framför oss.

Trodde aldrig att vi skulle komma fram någon gång då vi i princip inte låg en sekund över 70 sträcket. Snöade rätt bra och krokiga vägar, vägarbete hit och dit.. åkte 20 mil på fyra timmar i mitten av resan någon gång.. sjukt segt så när vi nådde Åre och vår stuga strax efter klockan  tre inatt så var det en sjuk stor lättnad!

Kom i säng strax efter halv fyra och hade ställt klockan på halv åtta.. det sista jag ville då var att behöva gå upp tjugo över fem när Jenny ringer och säger att dem kört fast på en gata lite längre bort från stugan.. Jag lyckaades backa/burna därifrn så deras bil luktade brändt men det löste sig.. sen pang bom i säng..


Idag började introveckan för oss som ska ha vår LIA i åre. Träffade alla skidlärare som ska jobba här i vinter. Blev indelade i lag och körde pulkarace samt att göra en snöskulptur inom loppet av en kvart. Mitt lag vann efter att ha gjort åres maskot, Appe, som är en älg, haha.. Grillade hamburgare och fick reda på massa information.

Har precis käkat tacos med hela gänget i stugan, vi är nio stycken och jag ska inte dröja ikväll.. Imorgon fortsätter introveckan! :)

BILDER KOOOOOMMMER!
RSS 2.0