Sova kan du göra när du blir gammal

ESC 2012 (Eurovision song contest), Cruising i Orsa, Reseledarutbildning, Plugg ute i solen, middag fyra och fyra, grillkväll och fest med klassen, aerobic, storstädat campus, korta dagar!

Kort och bra sammanfattning av de senaste dagarna, Lever Livet!

Nu laddar vi inför avslutningsmiddag i Grönklitt ikväll! :)































LOREEEEEEEEEEN!!!










Don´t worry, Be happy!














Fyll inte livet med dagar, fyll dagarna med liv

Haft fantastikt härliga dagar här i Orsa sen vi kom hem från riksgränsen.. massor av sol, badpremiär igår och timmarna på vollybollplanen har avlöst varandra med studsmattorna och grillning osv. Bilderna får tala för sig själv!
















Anna och Alice utmanar vattnet hha..

hof! :)


slackline!


Badpremiär igår, svinkallt först men efter ett tag var det skönt ;)


The beach:)


Gris med bad som straff ;)


Det var inte många som var badkrukor!:)


jag och elin igårkväll på campus!:)





RIKSGRÄNSEN

Grymt, grymmare, grymmast..

Veckan i riksgränsen var alldeles underbar och hur rolig som helst, lyckorus!

Kom fram till riksgränsen klockan åtta på morgonen förra söndagen, ganska så exakt efter cirkus 18 timmar i minibuss efter ett x antal stopp på vägen.. 

Ögonen fick inte värst mycket blund på vägen upp så när vi kom upp var vi en aning slitna och var ganska snabba att inta en varsin fåtölj i receptionen istället för att hoppa i pjäxorna i det fina vädret.. Där satt vi och sov fram till eftermiddagen då vi fick tillgång till våra lägenheter först klockan tre på efetermiddagen.. 

Måndagmorgon var vi uppe allihop och skulle åka skidor hela dagen tillsammans men vädret hade andra planer.. Vår geniala lärare, Dic, fick då en plan att vi skulle hajka (gå upp) istället, sagt och gjort.. blåste och yrde ju längre upp vi kom men kul var det... och jobbigt!!! 

Eftermiddagen bjöd också på en liten hajktur då liftarna stod hela dagen.. Klockan fyra intog vi vårt första jobb för veckan.. vi skulle köra alla grejer på plats! gick smidigt sedan hem och vila.. hann sova två timmar mellan klockan åtta och tio för att sedan hoppa i pjäxorna igen och åka nattskidåkning.. dessvärre var det molnigt annars hade vi fått se soluppgången, häftigt!   

Tisdag drog tävlingen igång och vi jobbade med att iordningställa allting och plocka ner allt alla dagar.. Jag var med och stog i starten och såg till att alla åkare åkte i rätt ordning osv, sjukt kul!:)

Torsdagen avslutades med bankett och prisutdelning efter tre minst sagt tre grymma dagar med gassande sol!!!







































We are young

En vecka i skolan; check!

Har varit lite som en komma-igång-vecka.. fixat campus med studsmattor hit och dit, haft någon föreläsning samt tränat!

Avverkade 9 km löpning i onsdags, hur skönt som helst och det kändes väldigt bra.. det var inte direkt världsrekordfart men hela klassen tog sig runt iallafall:)

Igår var enda dagen vi hade föreläsning hela dagen, ovant att sitta stilla inne en hel dag minst sagt, haha!
kvällen avslutades med tacos, knallade bort till tove och åt tacos med tove, stephanie, chatrin och jeanette, väldigt mysigt!

Idag har vi avverkat 8,5 km löpning plus lite styrka på de.. stannade varje kilometer och gjorde något.. kändes en aning tyngre idag än i onsdags men det var trots allt riktigt kul ändå!:) 

Har varit och handlat endel att ta med till riksgränsen imorgon, ska bli såååååå kul!:D har varit iväg och spelat lite badminton med Anna precis och ikväll blir de hockey i palatset!:)

 
Vollyboll från i tisdags!:)







JA, JAG ÄR LYCKLIG

Ordningen är återställd..

Gick och lade mig med ett leende på läpparna igår, känns faktiskt riktigt bra att vara på plats i Orsa igen.. Lade oss med tanken att vi hade sovmorgon och började med fystester efter lunch.. vaknade tjugo över åtta och en timme tidigare skrev Larsson i vår fb-grupp att vi skulle varit på campus 8.15.. vi gick upp eftersom att vi vaknade, käkade furkost och knallade bort.. Anna och jag sa innan vi gick hemifrån att antingen kommer det inte vara någon där alls eftersom att vi fick meddelandet på morgonen, en timme innan utsatt tid.. hur många är inne på facebook klockan sju på morgonen lixom?
Eller så sa vi att vi kommer komma dit och ingen annan är där.. det sistnämna stämde.. hörde av oss till Larsson och han kom dit bums och medans kom Eric ut också...

Larsson tog på sig att schemat blivit fel, men vi som ändå var där, hjälpte honom att handla lunch, grillade hamburgare och korv, började hämta tjockmattor och studsmattorna.. alla vaknade till allt eftersom så tillslut så var väl dem flesta samlade..

Efter lunch bev det fystest, var nervös av någon anledning som alltid, men det gick riktigt bra, över förväntan och framförallt så känns det sjukt härligt att ha ett till fystest överstökat, känns alltid som en stor lättnad efteråt!

Hela eftermidddagen har vi hängt vid studsmattorna och njutit av det fina vädret i solen och bara varit glada av att vara på plats tillsammans igen.. ordningen är återställd och det känns super! :D :D :D





This is the part of me that you´re never gonna ever take away from me









We can burn brighter than the sun

Hade inget planerat på en hel vecka när vi kom hem förra lördagen, men vi har hunnit med att göra det ena och det andra, vad annars om man känner oss?:)

Grillning med hela familjen samlad, shopping i Örebro och karlstad, klippning, badmintonträning, umgås med bästa vänner, härlig tid med mammsen och pappsen, kolla fotboll både villastaden herr och dams hemmapremiärer, firat Madeleine i förskott, pannkakslunch hos mormor och morfar, två springturer och lite annat..

Hade en fantastisk kväll igår hemma hos Anna, med Sandra, Carro, Oliven, Cassandra och min Anna, haha!:) Babblade, skrattade och drack gott och det kunde inte annat än att bli en perfekt kväll med finfina tjejor, kan inte sluta le när jag tänker tillbaks på kvällen!!!

Har haft en minst sagt välbehövlig och alldeles jättebra ledig vecka hemma och för att ställa om sig lite från skidbacken! Veckan har swischat förbi och precis just nu så sitter Anna och jag i soffan i Orsa igen.. känns konstigt med också väldigt skönt att få packa upp och lägga allt på sin plats igen.. 

Saknar alla underbara där hemma redan, men å andra sidan har jag en känsla av att de sista fem veckorna som är kvar av denna termin kommer bli riktigt grymma! :D

  
Carro och Olivia!


Anna, cassandra och Anna!




 

Himlen är oskyldigt blå.

Underbar dag, underbart väder, bästa carro, massa jordgubbar, bränd som en tomat.. en perfekt dag följs snart upp med grillning med hela familjen!




Valborg

Färska frallor och färskpressad apelsinjuice, bra start på dagen, tack pappa!;)

Började kvällen med middag tillsammans med Anna, Elin och Carro hemma hos elin.. Potatisgratäng, grillad fläskytterfilé, carro-sås och god sallad, mumsfilibaba!

Kvällen till ära hade carro gjort supergod efterrätt i form av vit chokladmousse med bär.. babblade endel som man alltid gör och gick vidare till Pontus och ett gäng grabbar och föra lite innan vi letade oss till bells!

Inte mycket folk men i rätt sällskap så spelar det inte så stor roll!


















Skidlärarutbildning steg 2; check!

I Lördags lämnade Anna och jag Åre för denna gången.. veckorna har flugit förbi och vi har haft sjukt roligt! När all vår packning nätt och jämnt tryckts in i bilen kändes det på något sätt väldigt konstigt att vi skulle åka därifrån.. Lite overkligt att vi skulle åka hem!

Tutade och körde hela vägen hem, stannade till i Orsa och dumpade typ halva packningen bara, så vi kom hem på eftermiddagen, underbart!

I torsdags var den dagen man varit mest nervös över hela säsongen, uppåksdags!

Det vi tränat på hela säsongen skulle vi visa upp på bästa sätt.. Men ingen som helst aning om hur ett uppåk går till, vilken nivå man bör ligga på, vad instruktörerna tittar efter osv, blandat med 100 kg nervositet var man en aning skakis när man vaknade på morgonen samtidigt som man försökte tänka på annat och bara köra, bära eller brista!

Känslan och lättnaden som uppstå när man klarar sitt första uppåk och blir godkänd på steg 2, victory! Kändes sjukt bra efteråt och det kändes på något sätt som att det var som att sätta punkt för säsongen, allt rann bara av efteråt, lättnaden infann sig med hästlängder!

Dagen avslutades med After-ski av rang!






Larsson, haha!


Dic!


RSS 2.0