Leopard.

Ett bäddset, ett kuddfodral och två stycken bordstabletter. Nu ska det bli roomservice på mitt rum och byta ut lite gejer:) klickade hem detta igår tillsammans med jackan, exited!:D
Tror fan jag har blivit leopardNÖRD, haha:)

 


 

NEW.






Jajamän.

Autumn.

I goda vänners lag

Blev en trevlig kväll hemma hos ginberg igår med ett helbra sällskap:) goa grabbar och bästa tjejerna. Tråkigt att man inte kunde följa med ut sen bara.
Inventering på jobbet idag, började klockan åtta och med tanke på att jag vet hur "bra" jag mår dagen efter nöjde jag mig med två stycken 2.25. Var på riktigt festhumör så lite trist att dra hem som sagt när resten drog till krogen. men blir nya tag till helgen. Hade iallafall en toppenroligkväll:)

snodde ett par bilder från elin :)



,





Dagens...

Köpte rosor i megaformat på jobbet och gav en bukett till mormor och morfar och bara önskade trevlig helg, de blev superglada!
Köpte en till vår älskade pappa och mammas älskling också och han fick tårar i ögonen bara för att han blev så glad!!!(A)

Nu blir snart käk, grillad kotlett och hemmagjord klyftpotatis, yummie!

Ikväll blir de mys med Erika!!!!! ;D

Det var på tiden!

Idag är ingen vanlig dag för idag är det min 1-årskörkortsdag. haha.. Haft körkort exakt ett år idag:) Och det firar Anna och jag med att beställa hem en bilstereo till bilen, äntligen, haha nerå, men har ta mig fan sagt att vi ska köpa cd till bilen i ett år nu, men har aldrig fått tummen ur och göra det men nu jävlar är den beställd, det var på tiden!:) som jag nämnde tidigare, lönen är snart ett minne blott;)
Blev denna hära nedan:
  
Avant CDVD 100
CD/DVD-radio med 3-tums LCD-skärm

  • 4 X 40 Watt RMS
  • CD- och DVD-spelare
  • 3-tums LCD-skärm
  • USB och SD-minneskortläsare
  • Stöd för MP3, WMA, JPEG och DivX
  • Enkel installation
  • Fjärrkontroll


  • Everybody was kung fu figthing

    Nya joggingskor, Gel Cumulus 12 och ett nytt träningslinne. Har legat på latsidan hela jävla sommaren. Inte helt och hållet, men jämfört med hur mycket vi är vana att träna, 6-8 ggr/v. Under sommaren har jag varit glad över om jag kommit upp i 2-3 ggr/v. Liiiite skillnad.
    Har haft fullt upp med jobb när det var semestertider och sjukskrivning, gothia cup en vecka, semester i sundsvall hos kusinernas stuga en vecka samt en vecka i Ayia Napa. Så har min sommar sett ut så tiden har inte räckt till. 
    Men nu ska allvaret börja igen. Nya skor och nytt linne, samt så ska Anna och jag iväg och köpa gymkort på badhuset. Tjejvasan till vintern dessutom så armarna behöver bli a little bit stronger om man säger så;) haha.

    Blev som sagt förkyld och fick ont i halsen efter cypern, så ska bara friskna till så kör vi gärnet sen!;)   

     

     

    Back on track

    saknar ayia napa och värmen sjukt mycket. Fryser ihjäl här hemma. Fick iallafall en förkylning med mig hem på köpet när vi åkte från cypern. Svinit ont i halsen och näsan rinner som om den aldrig har varit med om det förut, onödig information, I know, men..
    Hur som haver så började jag jobba redan igår, så ingen återhämtning här inte. Är dock ledig idag och det tackar jag så hemskt mycket för.
    Åkte och kollade på U-lagets match igårkväll, 16-0!!! Vad fan hände? Blev bara ironiskt tillslut. gick när det var ett par minuter kvar och då stod det 15-0. Han bara halvvägs till bilen så vart det ytterligare ett mål, sinnes:)

    Välbehövligt att vara ledig idag iallafall känner jag.. hostar sönder. Anna jobbar till halv två. Ska hämta henne sen och då drar vi till intersport och hämtar våra nya joggingskor:) 
    Ska beställa CD till bilen idag med, äntligen!:) haha.. Älskar den 25:e, lönen är snart ett minne blott!

     

    Enjoy.


    Let´s Party?

    Haha, just de... En vecka i Ayia Napa. Får ett sms av Johanna när vi vaknar hemma på tisdagmorgon:
    "Hej, har ni haft det bra?:) har ni lust att hänga med på fest på lördag?:D"
    Givetvis, den tjejen och Mathilda åker ju till Kina i tre veckor 1 september, klart att vi måste ses!!!!!! <3

    Ayia, Ayia fucking Napa 2010

    "They said I was in Ayia Napa, but I´m not remember"
     
    Började med en caffé latte på statoil för att försöka orka hålla oss vakna är vi åkte mot arlanda runt ett på söndagnatt. 
    Gick prickfritt hela vägen upp, kom till Arlanda i god tid och slog oss ner på golvet med all packning i någon timme innan vi gick och checkade in. Trötta och förväntasfulla. Spelade lite kort för att fördriva tiden, fick världens skrattanfall när vi satt vid gaten och väntade.
    Flög till Larnaca och resan dit gick bra. Fick stå och vänta på vår packning alldeles för länge, svetten rann. Gick ut från flygplatsen och det var som att gå in i en vägg bokstavligt talat. 98 procent luftfuktighet förklarar väl saken.
    Buss 40 min till självaste Ayia Napa. Poolen var det enda som existerade i våra huvuden och efter att ha fått vår hotellnyckel slet vi upp bikinin ur resväskorna och på en hundradels sekund var vi i poolen, det bästa som hänt mig den dagen.
    Blev ett besök på Nikitas Resturang för mat på kvällen.
    Veckan gick alldeles för fort, hängde vid poolerna och Nissi Beach, Ayia Napas största strand, hela dagarna. Spelade volleyboll, vattengympa (dräggel på william som höll i det, haha;)) flöt runt på madmadrasser i havet, drack sjuhelsike mycket, allt från vatten, kall cola och drinkar.
    Var på världens bästa Barbeque med 170 pers. Go and get it Anna Aronsson!
    Tågade (alla på BBQ) till Grabbarna grus, "vad gör vi?", "nu kör vi!" 
    Grabbarna Grus, Blue moon bar, partybåt..., Grabbar från Gävle och Hultsfred som Anna och jag raggade upp på hotellområdet, härliga tjejer från Boden, massa roliga lekar, däckade Annor (Båda anna däckade, varför ska man döpa folk till Anna? haha) Billigare fylla får man leta efter!!!
    50 grader, lite shopping på Nissi Avenue som går genom hela Ayia Napa. Bodde ungefär 200 meter därifrån=perfect!
    Ihjälskrämd inne i vår lägenhet av anna, anna och sandra, ni skulle ha sett, paniiiiiiik! haha:) 
    Grym resa med mycket skratt och sjukt varmt. Saknar värmen som fan när man kommer hem och det är världens spöregn och storm, burr.
    Stannade och käkade svenskt mat i hummelsta på vägen hem iallafall och det var himmelst också liiiiiiite skratt på de. snacka om övertrötta klubben. If i could turn back time.

    I´m going back to Ayia Napa sometime!!!:D











    Some say Love

    Hemmafest.

    Blev hemmafest hos Erika igår, rikgt kul. Först var det tänkt att vi skulle dra till mastis, men så stannade vi kvar istället och jag var på skit bra humör. Nu försöker jag piggna till hyfsat för att orka dra mig till jobbet om ungefär en halvtimme och jobba i tre timmar, puhu. Inte så farligt med tre timmar ändå, hade varit värre med typ det dubbla, usch de vill jag inte ens tänka på nu, haha.  
    Kom precis på att bakfylla borde vara förbjuden, jävligt förbjuden! haha

    Sitter och slänger i det sista i resväskan oxå, inatt draaaar viiii... :) 

    ne, tror jag går och tar en till ipren!

     

    Let´s party like a rockstar.

    Förkrök hos Erikaaaaaa! ;D

       

    Blåbär.

       

       

    Slängde mig iväg...

    ... på cykeln för att cykla upp med matlåda till anna på jobbet. Kom precis hem, cyklade som en dåre så nu är jag både svett och blöt. Blir duschen nu direkt innan jag ska bädda rent mamma och pappas säng som vi sovit i under tre veckors tid då de varit i stugan och det = Underbart! Sover som en stock bokstavligt talat!
    Mamma och pappa är förresten på väg hem nu, shiet... måste städa lite till, så det är fint när de kommer hem!:)
    Börjar själv jobba klockan två så bäst att sätta fart!:)
     

    Filmkväll!

    I förgår, alltså i onsdagskväll åkte anna och jag hem till madeleine och jannis för filmkväll efter att jag hade slutat jobbet.
    Jannis hade laddat upp med toast, jag hade med choklad, samt morötter från lannet att dippa, inga fel.
    vi hyrde två filmer, först kollade vi mirrors, ganska läskig, ja! Satt och gömde mig bakom en kudde för att vara beredd på om det blev nått äckligt, min lilla mes jag vet, men är det någon som är lättskrämd så är det ja, maha:)
    Vid ungefär elva hade vi kollat klart på filmen och jag som skulle upp halv åtta och jobba morgonen därpå var tveksam om jag verkligen orkade en till.
    Det slutade med att vi kollade en till, case 39 och det var riktigt bra. En som jobbar på socialtjänsten försöker rädda en liten flicka som misshandlas av hennes föräldrar och tar hand om henne medan de försöke hitta en ny familj till henne. Fallet blir det svåraste hon varit med om. Det Lillith inte ser känner hon. Bara att slå på filmen så får ni veta mer;) haha


     

    Mmmmmmm Marabou

    Lite mer Mmm i livet.

      

    6.

    Dagarna är fyllda med jobb. Började jobba redan i lördagsmorse efter att vi kom hem från vår härliga vecka i sundsvall/sörfjärden i fredagskväll.. det var bara att kasta in handskarna och köra gärnet direkt, inga fel..
    var på sjukt dåligt humör i söndags, fråga mig inte varför, allt var jobbigt bokstavligt talat och jobbet var det sista jag ville gå till då, dock var jag illa tvungen att gå dit, suck.. blev dock bättre på kvällen, då drog vi hem till sandra och vi beställde grejer från taxfreen och hade en trevlig kväll ihop helt enkelt och jag återgick till mitt normala jag.. är helt uppspelta på vad som komma skall, kommer bli grymt!:)  
    nu väntas jobb fyra dagar till av veckans fem dagar som är kvar, sen, sen.. då blire cypern på riktigt, catchiiiing;)
    förövrigt så tränade jag för första gången idag på flera veckor, helt sjukt.. och innan de hann vi med en fika på stan med oliven och sedan en skärgårdstur på de, underbara skärgård!:)

    6 dagar kvar.

    Sörfjädern 2010

    Semester- sörfjädern (sundsvall) 46 mil enkel resa, sol och bad, fint väder, underbara kusiner, tennis, golf, tårtkalas, grillning på stranden, flera kilo skratt, shopping i hudik, god mat och mer därtill. Underbar vecka! :)

      

             

      

      

    RSS 2.0