Varför...

Varför ska man hela tiden behöva välja bort något för att nå dit man vill? Jag vill göra ALLT!

Lollo och bernie

ÅÅH, flashback till Aiya Napa om något. Hörde den här låten varje dag när det var minidisco eftersom att vi bodde tio meter från scenen typ, SWEEEEEET, Haha!;D




HUMÖR

Skulle inte sitta helt fel i skidbacken till vintern.



Badminton Seriepremiär

Klockan ringde halv sex igårmorse. Klockan sju skulle vi åka från karlstad ner till Göteborg för seriepremiär. Istortsett alla serieomgångar kommer vara där nere, då serien mestadels innehåller lag därifrån, allingsås är annars det närmsta vi kommer förutom när vi har hemmaplan.

Hämtade iallafall upp niklas runt kvart över sex och styrde mot karlstad för att möta upp resten av gänget. Hoppade in i minibussen och sov nästan hela vägen, älskar att sova i bilen, eller ja, minibuss i det här fallet, plus att jag var jävligt trött med tanke på när vi gick upp:) 

Det var som sagt var dags för seriepremiär, samt premiär i division två, två premiärer i ett ju:) Hade inga som helst förväntningar på oss själva när vi åkte ner, jag var bara jävligt nervös. Hade ingen aning om motståndet och vi spelar nu en division högre, men det gick över förväntan.

Riktigt kul att få möta nya motståndare och formen var så gott som på topp, nästan iallafall!:) Spelade i Åby och TB-hallen, en riktigt bra badmintonhall om ni frågar mig:)

Mötte hur som helst Kärra i första matchen. Anna och jag vann vår första dubbel i tre set, fast som vi egentligen borde tagit hem i två set. Vinst iallafall:) Sen förlorade jag en jämn singel med 21-16, 26-24. Och vi vann slutgiltlligen hela matchen med 5-3, så jävla härligt, bra start eller så:)

Och än bättre blev det när vi mötte Åby i andra matchen och vann med 5-3 igen och plockade med oss ytterligare 2 poäng i bagaget.
Där förlorade anna och jag vår dubbel med 21-19, 21-19, jämnt eller så. Jag tog revanch i singeln och vann i tre set:)

Med fyra poäng och full pott med oss i bagaget i seriepremiären var vi riktigt nöjda med dagen. Mötte upp Ida och åt mat innan vi åkte hem mot värmland igen, trötta, men mätta och belåtna!:)

  
  

Härlig Ledig Dag!

Började dagen med att möta upp Madeleine vid lisashöjd och tog oss runt där. Körde lite allt möjligt med henne, skit kul ju. Anna och jag är hennes nya träningscoacher, så nu ska vi hjälpa henne att träna helt enkelt!;)

Mötte upp Anna och Sandra (inte setts sen vi var i Aiya Napa ju och Anna flyttar till stockholm till helgen) vid café paus strax innan ett och hängde där med dem tillsammans med en caffe latte i ett par timmar:) Olivia joinade senare en sväng oh det var riktigt tevligt att sitta där och snacka ett tag.
Innan vi började dra oss hemåt så tog vi en sväng till apoteket och köpte resorb, bäst att ladda upp så man har hemma;) 

Slet även med mig ett par örhängen från lindex;) 
Och när vi kom hem från stan tog vi flyget till hawaii med mamma och sola haha, jävligt skönt:)

Halv nio ikväll ska vi dra ut till arenan och kolla när Åtorp spelar and that´s my day!:)

   

Susan Boyle

Slutar aldrig att förundras över denna människa, jösses!

NU; över till karlstad och träna!;)

Ny vecka

Ny vecka och nya tag som man brukar säga. Nu är alla semestrar över, sommaren är över och hösten är här. Idag börjar vi med vårt "riktiga" jobbschema. Har gått och längtat efter de men nu känns det bara konstigt, för nu kommer vi inte jobba alls lika mycket. Och nu har jag verkligen kommit in i att jag vill jobba mycket och tjäna mycket pengar. I början var det jobbigt för då ville man göra så himla mycket annat, nybliven student och allt som man var.. men nu, NU vill jag jobba! 
Känns som om jag lätt skulle kunnna söka ett till jobb i skrivande stund för jag vill ha peeeeengar!

Hur som helst är jag ledig idag. Började dagen med en promenad med Jannis och Madeleine, riktigt skönt. Har inte gjort allt för mycket under dagen. Anna kom nyss hem, åker till karlstad och tränar sen, blir great!

Och på tal om valet, FY FAN!

hej så länge!;)   

Weeeeird

Det spökar i mjölkkylen på ICA, hoho.
Verkligheten säger mer än ett litet filmklipp, men hur jävla cp ser det inte ut? höll på att dö av skratt! (ursäkta min humor)

Gott med frukt har jag hört.

En cykeltur rikare men ändå en i onödan.
Nu äter jag upp alla apelsiner och bananer själv eftersom tydligen ingen annan ville ha, FAN VAD GOTT!


 

Paranormal activity

Filmkvällen igår var den värsta på länge. Madeleine och Jannis hyrde två filmer (två rysare) på handlarn, Paranormal activity och Närkontakt. Började med den förstanämnda, Värsta filmen jag sett! Var bästa kompis med min kudde under hela kvällen, haha:)  
Var sjukt trött efter den första filmen, sen slog vi på den andra och den var såklart lite läskig men den var konstig och inte alls lika bra som Paranormal Avtivity, satt och halvsov under hela filmen typ. Fem ostbågar till Paranormal Activity iallafall, trots att det är den värsta filmen jag sett ever!


" H e m m a g j o r d a "    p o p c o r n ! : )


P i c k l e s   &  M a y o  =  I n g e n    h i t !


R y s a r e

Filmkväll.

Mördarpsset är avklarat och det är lika skönt varje gång, dagen gick ändå hyfsat snabbt. Nu ska vi käka lite mat Anna och jag, kyckling i vanlig ordning;)
sen ska vi ner till jannis och medeleine och ha filmkväll, bara mysa och ta de lungt!


No alcohol tonight... Fyy fan vad jag vill till värmen!

Ny mobil!

Sitter och pillar på min nya mobil, iPhone 4.. herregud, fattar ingenting.. jo lite men inte mycket.. nåja, det lär väl itne ta sådan lång tid att lära sig, kommer ha den i handen minsta lediga tid! haha

fullt upp med jobb idag.. jobbade tolv till kvart över åtta och sen ska vi till Elin en sväng och mysa lite:) ska jobba hela dagen imorgon, Lördag=mördarpass, så jag blir inte långavrig ikväll, så säger vi jämnt och det slutar med att vi kommer hem tidigast halv ett, ett nån gång!

nu Idol!:)

Dagens goda nyhet

Åkte till hanna igårkväll och snackade lite skit, haha;) plockade upp elin på vägen så hon var också med, trevligt trevligt.. Som sagt, hanna åker ju bort på lördag så de va härligt att träffas en stund. Söta Hanna!!!

Dagens goda nyhet: De ringde precis från dialect och våra mobiler har kommit, YAY!:D Hade jag inte börjat jobba klcokan tolv hade jag stucki dit nu dirket och hämta dom, men de hinner jag inte.. Så imorgonförmiddag ska jag stå på dörren när de öppnar, haha, äntligen!:D 

nu åker en glad malin till jobbet!:) 


Jag&Hanna i lördags:)

Läääängtar.

Nu har vi grattat pappa, mums på nybakadade bullar!

Sitter och inte gör någonting förtillfället.. bara allmänt trött.. Imorse ställde jag klockan på tio över sju men tryckte på snooze när den ringde.. somnade om så ringde den igen och utan betänketid hade jag bestämt mig för att gå upp så jag inte skulle somna om igen, dra mig baklänges vad trött jag var! haha

Ikväll ska vi träffa Hanna en sväng. Den tjejen åker ju till Spanien på lördag och är borta tre månader så måste ta tillfället i akt och träffas innan hon åker lååångt bort.

Har äntligen gjort upp tid med Linda nu me, hon ska hjälpa oss att skriva cv.. nej vi läste aldrig svenska c, där man fick skriva de och vi har haft jobb i typ tre fyra år utan att behöva bry oss om något cv, så jag tack, jag behöver hjälp!:) sen ska vi skicka iväg ansökningar så det står härliga till!!! 

NU läääängtar jag till vintern bara för att jag sitter o kollar på kort från Åre, herregud! Blir helt exalterad varje gång det närmar sig vintertid så att man kan åka skidor, I like it a lot;) 


 
En ny snigg skidjacka ska inköpas till vintern frågan för är bara vilken! :)


ÅÅH, hur underbart är det inte?

Carpe Diem

Nu är det rent och snyggt i mitt rum igen och jag slipper nysa mig till sömns, haha:)
Hade en massa grejer i hörnet bredvid min byrå nedanför sängen. En banankartong med priser, samt så fyllde jag en annan med massa spargrejer som hade stått och samlat dam. Fick röja i graderoben lite för att trycka in dem där så nu är det alldeles tomt på golvet, dutti tjej:)
Bäddade även rent med mitt nya påslakanset, älskar nybäddat!
Det bästa av allt när man städar är att man är själv.. anna och mamma och pappa jobbar.. älskar haha om jag ska säga så att vara ensam hemma när jag städar.. när man väl gör det alltså;) 
Det blir en helt annan sak, lite mer överraskning till de andra, samt att man kan göra det i sin egen takt och inget tjat som stör hela tiden, ni vet, haha! 
Nej nu ska jagsnart åka till jobbet, ha en bra dag!!:)  

 
 
 

It´s over now

A-aget har två matcher kvar.. u-laget gjorde sin sista match i söndags där vi vann med 4-1.
Det är skönt att det är över om jag ska uttrycka mig så. Den här säsongen har varit ett helvete och långt ifrån vad jag hade förväntat mig. Förra säsongen gick, jag säger väldigt sällan bra saker om mig själv, men förra säsongen kändes jävligt bra på alla sätt och vis.
Halva åtmonstonde för andra delen av säsongen fick jag en blödning/bristning i baklåret och sedan var det kört, fan! Helt fel tidpunkt att bli skadad på. 
Denna säsong har jag inte mycket att säga om eller egentligen har jag de...
Mitt självförtroende har varit allt annat än bra och det är en kanske två tre stycken som har brytt sig. Kanske för att jag inte är så öppen av mig och mest stängt inne allt och bara gått och hoppats på att det ska bli bättre, men det hände aldrig något även fast att man försökte. Nej det är inte många som har brytt sig...

NU: Badminton here I come. Och för den som inte vet så har vi bytt klubb till karlstad och det känns mer än bra! 
Vi har alltid spelat i division tre men karlstad gick upp i division 2 förra året, så hej division 2, och nu jävlar!

 


 

  

Bilder från dopet.

Några bilder från dopet, Linnéa var så himla söt:)

  
  
  

11 september

igår var det 11 september, men det märktes ju knappast, helbra dag med dop och riktigt rolig kväll.
Började kvällen hemma hos Elin, vi var bara åtta pers och det räckte gott och väl, yay!:) ölspel, lite dans, musik, härligt sällskap och trolleri, kunde knappast ha blivit så mycket bättre!:) Göran lurade oss så det stod härliga till, fattar fortfarande inte hur han gjorde, ett korttrick alltså, galet. Hatar när man inte vet hur de går till. Jag menar, man är ju inte så smart så att man kommer på det direkt.  
tog taxi till mastis, jävla regn.. dansade loss och hade svinkul, tack alla!;D  

  
  
  
  
  

Please don´t stop the music.


Dop.

I förmiddags eller imorse kanske man ska säga, så åkte anna och jag iväg på loppis.. blev en väska för 20 spänn! efter de drog vi över till karlstad en snabbis, jag köpte en tröja och försökte förgäves hitta något till dopet. Mammas kusin skulle döpa sitt andra barn idag, Linnéa och mormor och morfar ville dit men ville inte köra själva. Åldern tar ut sin rätt ibland, så vi fik ställa upp och det var riktigt fint.

Kom hem för en halvtimme sen ungefär och ska bara slänga på oss partydressen och slänga i oss lite käk, så ska vi bege oss till Elin ikväll där det väntas lite festligheter, sen utgång på de!


Vad gör vi? Nu köööööööör vi :)

TV-pucken 2010

Började dagen med att tillbringa fyra timmar uppe i ishallen från tio till två ungefär.. först var det värmland som spelade mot södermanland och fick dessvärre stryk.. alfred blev iallafall mactehns lirare i värmland, kul!:)
efter den matchen spelade göteborg vit mot jämtland/härjedalen. Där var göteborgarna tvungna att vinna med minst fem mål för att slå värmland vilket de lyckligtvis inte gjorde så värmland gick vidare, great!:) 

därefter skjutsade jag hem morfar, åkte hem och slängde i mig lite mat och åkte upp och jobba vid tre.. hade det inte varit för att jag jobbade ikväll hade jag befunnit mig i karlstad när värmland spelade kvartsfinalen klockan åtta ikväll.. så jävla roligt att se och det är en sådan stor grej! coolt att värmland fick arrangera det för första gången!
skyndade mig iallafall hem från jobbet istället och kollade matchen på svt play istället.. dock fick de stryk med 3-1, surt!  

mycket tv-pucken idag, men så jävla roligt.. och dem är galet bra trots att de "bara" är 14-15 år, sinnes!

när vi hade glott klart på hockeyn så fick det bli idol på svt play eftersom att de krockade med hockeyn så har suttit framför datorn ett bra tag nu, gaah.. 

 
bild från igår mot göteborg vit..


Alfred :)
 

Snälla

hahaha, what is this?


50 minuter senare

Var som sagt och kollade på tv-pucken förut, riktigt skoj. Alfred, vår tremänning är med i värmland, riktigt kul och se han spela, dutti pojk.

Kom hem och såg idol och ja, hela kristinehamn skäms väl nu, ellllllllllllller?? jösses

pratade nyss med min kära, älskade, underbara, finaste, (finner inga ord) vän aalto i typ 50 min.. känns som om vi inte har setts på typ ett halvår och ändå har hon "bara" varit i malmö i 19 dagar.. dessutom var vi utomlands veckan inna så har itne setts på en månad, men de känns som en evighet.. allt är iallafall bra med henne och det är jag glad för! 
bokade äntligen biljetter förut också, så om en månad, då jävlar blir de MALMÖ! längtar redan.. 

 
VÄRLDENS BÄSTA AALTO!!! LOVE YA

Snacka om att ta revanch.

Me like.

TV-pucken.

Kom precis hem från jobbet, jobbade bara till halv två idag:)
Ikväll vid halv sju ska vi iväg och kolla på TV-pucken iallafall, när värmland spelar mot göteborg, vår tremänning är med och spelar så blir lite kul:) clerra sa att de kommer bli en bra match så får väl hoppas det han lovar, haha.
Fram till dess vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på. Är sugen åp att åka upp tidigare och kolla nån mer match när man väl ska dit, det märks;)

Fetaste Gurkan.

Färdigjobbat för idag. slutade ioförsig tre, jobbade över lite också.. gick jävligt snabbt idag, körigare än körigast.
Det märks att TV-pucken går av stapeln nu. Plus alla jävla skitungar som går på djurgårdsskolan kommer in på varenda jävla rast dem har och ska handla för max tio spänn, dricka i glasflaska och euroshopper choklad, dra mig baklänges! 
Nog att tiden går snabbt men kul att sitta och säga hej till samma jävla person typ fem gånger, njae...

Nog om det..

Odlar egna grönsaker varje sommar och idag plockade mamma in fetaste gurkan ever från vårt växthus.. 800 jävla gram, inte långt ifrån 1 kg, fatta! når inte ens runt den med en hand och den är 40 cm lång, nu börjar vi snacka gurka;)

Tog dessutom in den första melonen idag, yummie!;)







 


Idol 2010.

Ser skarpt fram emot Idol 2010. Så jävla kul att se alla idioter som tror att de kan sjunga men inte kan. Nu pratar jag om dem som sjunger värre än en gnisslande fiol typ. HAHA. Finns alltid nån som är värre än den andra och det är så jävla kul att se. Älskar auditions så man får skratta av sig lite!;D (speciellt nu när inte aalto är hemma längre, buhu! saknar, saknar, saknar)


Något för den som ÄLSKAR choklad

Marabou premium har kommit med två nyheter. Vi fick dom till jobbet igår och jag var bara tvungen att prova den ena. (Räckte ju med att bara kolla på den så blev man nyfiken på var det var).
Mörk choklad och chokladmousse med typ chokladsås (den andra är med mandel), SÅ JÄVLA GOD! Behöver jag säga mer?
(Enda nackdelen är att den är väldigt dyr, tur är väl de, haha)





En lite tydligare bild.

...dock så är den ju inte läkt ännu, plus att vi smörjer in med idominsalva så lite kletigt, men syns hyfsat bra iaf;)

Tattoo!

Då var den på plats. I cirka ett år har vi sagt att vi ska göra det med aldrig riktigt fått tummen ur att boka tid eller riktigt bestämt för hur det ska se ut.
I söndags när jag slutade jobbet så mötte vi upp Emma och Pierre för att åka till Pierres kompis som är tatuerare, för att kolla på lite bilder som han hade.
Fastnade för en som vi gjorde om lite och testade att placera ut den. Fram med nålen och på med handskarna och en kvart senare var det överstökat;)
Var ju inte riktigt meningen att vi skulle göra den direkt om man säger så, men why not? märkta för livet är vad vi är nu, vi två

 

Love ya.

Rajtantajtan.

Skjutsade precis Erika till station för att den bruden ska till kd och partaja. FY FAN vad jag är feeesstsuuuuuugen.. fan ta att man ska jobba hela dagen imorn.. nästa helg då jävlar!:)


den här tanten var det vi skjutsade till stationen precis.. hoppas att du kan supa bättre ikväll än vad du gjorde på den här bilden Erika;)


Skulle helst av allt sitta med ett glas vin i handen nu, det behöver inte vara vin heller bara det är alkoholhaltigt, för jag är så jävla sugen på fest:) sitter och glor på tv här hemma i soffan istället med Anna som fick äran att bli min tvillingsyster när vi föddes 15 februari, året var 1991:) (Bilden är från i vintras när vi var i Åre, längtar till vintern när vi ska dit igen).

Apple Iphone 4.

Nu är jag i riktigt stort behov av en ny mobil. Den jag har, g900, är kaputt. Glapp touch och knapp 9 funkar inte och den är bara allmänt seg och jobbig. Har haft den i två år nu och det sista jag vill är att lämna in den och laga den.
Så nu har jag bestämt mig. Jag ska köpa en NY mobil snarast möjligt.. ska nog införskaffa en Apple Iphone 4 som säkert redan halva Sverige har..




Jobb snart.

Dagarna blir så himla långa när man går upp tidigt på morgonen och gör något vettigt.. känns som om att klockan är runt fyra fem nånting och klockan är bara två och jag väntar på att klockan ska bli tre då jag börjar jobba.. skjutsade nyss upp mamma för hon började två, orkade inte börja nu fan.. ska snart äta i min efetrlängtade blåbärsmuffins.. det heter muffins oh inte muffin som vissa säger btw;) haha

Är skit sugen på att åka till oxhälja. Skulle ha varit ledig imorn, men fick reda på för ett par timmar sedan att jag med ska jobba imorn, fint. Skarvpass bara ioförsig, Anna jobbar hela dagen.. hur som helst så tänkte jag dra upp en sväng och bra kolla läget, men icke. Det hinner jag inte nu.. inte i hela världen men ändå, hade varit kul att dra upp och kolla bara.. men då får de bli loppis istället med mormor!:) 

Muffinsdags!

  

Morgonpromenad

Började dagen med en morgonpromenad. Vaknade strax innan halv nio och steg upp.. frågade mamma om hon inte ville ut och gå och det ville hon, så vi gick ut och gick en timme.. när klockan var tio hade man redan hunnit varit ute och gått en timme, dynggött.. det är så himla skönt att gå ut på morgonen, fattar inte att man inte gör de oftare, men det är väl där den lata sidan kommer fram antaglien. eller att man hellre vill ligga kvar i sängen och sova, men nu vaknade jag så tidigt så då var de baar att ge sig ut kändes det som.. jaja, nog om de, de var jävligt skönt om inte annat och en bra start på dagen.

Det är fredag idag vilket betyder att det är helg, underbart med helger.. dock jobbar jag hela helgen men so what, helg som helg va fan:) 

bakade nyss blåbärsmuffins, ska trycka i mig n själv inna jag börjar jobba tre med mamma, så ska vi ta och bjuda de andra på jobbet, så snällt jag vet!:) 

   

RSS 2.0