Handcuffs

Klickade hem dessa från nelly nyss, var bara såhäääär tvungen.. dem har varit slut och kommit in på lager igen.  


Den snygga bilden på dem snygga handcuffsen är från s-n-y-g-g-a-s-t-e Carros som redan äger dessa!
(länken är vit, vet inte hur man byter färg, har försökt hundra gånger, f  ö  l  j  pilen, hehe)
-->http://carolinsofia.blogg.se

I Fädrens Spår

Oxberg-Hökberg-Eldris-Mora 30km

Vi klarade det, lycklig tjej!:) Inte särskilt nöjd med tiden men har en och en annan anledning att skylla på, haha.. Hatar att skylla på saker men nu tänker jag göra det!

Hela första milen fram till hökberg hade vi bakhalt så in i helvete, ioförsig inte dem enda.. Fick i princip gå så fort det lutade lite uppför annars blev det ungefär ett steg fram och två tillbaka (INTE två steg fram och ett tillbaka) det var seriöst inte kul överhuvudtaget och jag började fundera på hur loppet skulle sluta egentligen.. 

Dessutom tappade Anna och jag bort varandra med säkert 2 km kvar till första kontrollen, hökberg.. bara för att jag råkade slita mig, klant!

Varken Anna visste om jag var före eller efter henne och vise versa för mig.. visade sig att Anna var före mig.. När jag kommer till Hökberg tillslut iallafall, så var jag en av alla tjejer som dom ropade upp i högtalarna; "och här kommer 13925 Malin Borg från Kristinehamn" vilket resulterade i att vi kunde återförenas och fortsätta loppet ihop, haha.. hur stor är sannolikheten?

Beslutade oss iallafall för att ställa oss i kö och valla om skidorna innan vi åkte vidare och det var det bästa beslutet jag tog den dagen, vilken skillnad det blev! Nu kunde vi börja åka skidor... bara 2 mil kvar! 

Kom så småningom till Eldris, hinkade i oss blåbärssoppa, vatten och sportdryck och fortsatte! Körde in 16 minuter på vår beräknade ankomstid till Mora sista milen, då kändes det riktigt bra, brände sista milen på drygt en timme till skillnad på första som tog mer än en och en halv timme.. 

Upploppet var det bästa av allt på hela loppet, känslan, riktigt härligt!!!!!  

Sist men inte minst, sjukt kul att ha upplevt detta.. Kändes sjukt att stå i starten, vad fan har vi gett oss in på lixom, har åkt 2,5 km den här vintern och inte tränat ngt speciellt inför loppet, så känns bara bra och framförallt roligt att bara ha genomfört det nu..

Så nästa gång, ja man vet aldrig, men nästa gång då jävlar ska jag träna armarna och stakåkning så det ryker om det, armarna blev spagetti efter sisådär 3 meter, inga skidåkningsarmmuskler där inte.. så det ska det bli ändringar på;) 

 






















Beat it

Nervööööös.. Vaknade upp med pirr i magen idag.. gick upp för en timme sedan ungefär, alltså starx innan åtta.. tåget går 11.14 till Ludvika där vi möter upp morbror och åker sedan vidare till Mora eller Orsa rättare sagt, där vi ska bo.

Packningen är i princip klar och jag är lika nervös nu som när jag vaknade, haha.. men tror nog att det kommer gå bra, hoppas de iallafall, trots att jag bara har stått på längdskidor en gång i vinter, jiha.. när dem gjorde iordning spår, då smälte snön.. tog ett tag innan det kom nysnö så man kunde göra nya, vi åkte till åre, vi blev sjuka och nu är tiden inne!:)

menmen, det får gå som det går, gör det återigen som en kul grej och vi har ju ingen aning om hur vi ligger till så bara genomför vi det nu så kan man kanske komma tillbaka och satsa lite mer kanske nästa år eller någon gång framöver! Har iallafall en tid som vi vill försöka slå, so just beat it? ;)

Nej, fixa ska fixa det sista nu och göra mig iordning lite innan Madeleine kommer och skjutsar oss till stationen, pjuh!

 

Färjestad-Linköping

Just de.. Mötte upp Elin, Hanna och Johan vid bowlingen igårkväll och pratade en massa och kollade hockey, Färjestad-Linköping på storbildsskärm:)
Kollade inte klart på matchen riktigt för att vi drog vidare till The pub och fortsatte att prata och skratta där:) 

Fick dock se att Färjestad vann med 3-2 på övertid, YES!;)

Jag körde på no alcohol under kvällen så att jag kunde köra.. Drog väl från The Pub strax efter tio nån gång i och med att det stängde då, annars hade vi säkerligen hunnit med att byta ett och ett annat ord till:) 

Skjutsade hem hela högen.. Hade inget cykelställ i bilen, någon har tydligen lagt ur det, så haha, vi slängde in hannas cykel i bakluckan, lite småroligt sådär hade vi och utbröt i ett och ett annat skratt;) hoho

Hur som helst en supertrevlig kväll! :)

  
  

Födelsedagspresent

Jobbade extra på morgonen idag fram till tre.. sen åkte jag ner till stan och kollade runt lite, längesen nu faktiskt! Duktigt nog köpte jag inte en pinal.. Anledningen till att jag var på stan bvar att leta födelsedagspresent åt kusinen som vi kommer träffa i helgen i Stockholm:)

Gustav fyllde tio år i januari men han har inte fått ngt än.. blev aldrig att vi skickade något och dessutom är det ju roligare att lämna över presenterna själv!:)

En blå puma luvtröja och en lite cool puma t-shirt köpte jag, hoppas han gillar de!:)

Kvällen ska inte ägnas åt allt för mycket.. Är ledig imorgon, då ska här städas.. en massa skit lite överallt som ska bort.. Måste börja förbereda och göra fint tills vi ska ha vår 20-årsfest här ju!:) 

Dessutom ska det packas endel inför helgen, hua.. :)


 

"Den som spar han har"

Gör i princip inte ett skit när man är ledig förutom att sitta här vid datorn vilket resulterar att klickar in sig på olika internetsidor och sitter och glyser på allt och inget.. så självklart hittar man sjuttioelva tusen saker som man vill ha.. vill ju fylla garderoben med lite nya vårkläder nu när vintern snart är över.. inte shoppat på länge, shoppingsugen; JA!

Dessvärre bränt en massa pengar på annat, såsom Åre, nya skidkläder och dyligt så shopping får nog vänta ändå.. Har ju Sälen, Rhodos och Gotland att se fram emot nu dessutom och det kostar en och en annan krona.. Den som spar han har! Om man vore så duktig ändå..

Har precis duschat och tvättat håret och håller på att baka bröd, yummie, ärligt talat bland det bästa som finns!:)



Ryggsäck, Blus och Jacka från Gina Tricot.
 

Våga




Bortom all rum och tid


 
 

Jumpsuits

Tycker det är så himla snyggt och coolt med jumpsuits.. Två budgetvarianter från H&M!



Halsring

Ge mig!
Halsband STEL HALSRING

Destination Gotland

Nu är stugan bokad i visbys innerstad, 1,5 km från ringmuren.. till sommaren blir det Gotland en vecka med Anna, Anton och Danne-boy. Kommer bli grymt.. tre veckor efter att vi kommer hem från Rhodos i två veckor, oups ;)

Var nära att vi åkte till Gotland för ett par år sedan med badmintonen här i stan men det drog iväg med pengar som klubben inte hade då så det blev aldrig av..

Nu tog vi saken i egna händer vi fyra, så nu ska vi dra dit.. spela badminton, festa, hyra cyklar, bad, sol och allt annat kul, woopidoo!;)

Gårdshus i södra Visby.




 

Sjuker tjej

Precis kollat dagens avsnitt av stylisterna, tycker det är riktigt bra, roligt om inte annat.. dessutom lite lärorikt faktiskt för en annan som inte kan ett skit typ men som vill kunna haha!
 
Är sjuker så har inte gjort många knop sen jag slutade jobbet vid tre och träning ikväll var det inte på tal om.. Fick en o annan hostattack på jobbet idag så det såg som om jag hade bölat efteråt, kul! Naej, verkligen inte!

Har världens lock för örat fortfarande, ja menar det är ju kul o höra vad folk säger när man pratar med dem!

Är ledig imorgon så hoppas jag kan kurera mig lite.. behöver bli frisk snarast!




Just the way you are


Badminton seriespel

Igår ställde Anna och jag klockan på 05.00..  vaknade dock runt tre för att jag var täppt i näsan, hostade och ont i halsen.. kunde jag somna om? nej.. bra uppladdning inför en heldag med badminton..

Åkte iallafall från Karlstad strax efter halv sju,  s v i n k a l l t  ute, -20 grader, vilket resuterade att det var typ lika kallt inne i minibussen då värmen var långt ifrån att fungera fullt ut, burr.. tröjor, jackor och filtar, ja tack!

Sov istortsett hela vägen ner till Orust/Henån dagen till ära.. vaknade med cirkus två mil kvar!

Tre matcher stod på schemat.. Jag spelar vanligtvis singel och dubbel men igår var Mathilda med för att spela singel med tanke på att min fot inte är helt hundra ännu.. blir större påfrestningar i singel än dubbel.. jävligt glad att hon följde med med tanke på att halsen och näsan var ett större bekymmer igår så hade inte ens haft ork till sex matcher..  

Först ut var iallafall Göteborg klockan tio (serieledarna) som vi spelade överraskande bra emot sist då vi förlorade med 5-3 som lika gärna kunde varit omvänt då, men föll pladask med 8-0 igår.. tråkigt med tanke på att dem ser oss som det svåraste motståndet.. men efter gårdagen får dom väl tänka om? hmfgr 

Efter lunch var det dags för matchomgång två för dagen.. Torp (hemmalaget) stod på andra sidan nätet då.. Spelade oavgjort förra gången och liksom mot göteborg föll vi stort med hela 7-1.. dags att vakna nu karlstad!

Och vaknade gjorde vi för sista ut att möta var Racket och vi tog väl ut våra aggressioner på dem för mot dom vann vi med 8-0, helomvändning för alla i laget så inte helt poänglösa :D

Vet att det inte var det klokast jag gjort på länge och spela badminton typ sjuk, kändes hyfast bra ändå bortsett från att halsen typ dog så fort man ansträngde sig.. fick betala det i bussen hem tror ja, för då typ exploderade mitt öra, FAN vad ont det gjorde.. när vi kom hem sa jag knappt hej till mamma och pappa, svalde en ipren och gick typ och dog(!) i sängen! 

Känns bättre idag för nu värker det inte så förbaskat men är fortfarande lock så har hörsel likt en gammal kärring som inte hör ett skit.. 

Ska hur som helst pallra mig iväg till jobbet vid ett och jobba till kvart över sju.. har inte jobbat mycket den här månaden med tanke på att vi var i Åre och lite så, så jobbar jag inte idag när det är hundra procent så blir lönen inte så mycket att hurra för nästa månad!


Från förra våren när Girls Of Badminton var på plats i Karlstad och vi körde en heldag med badminton och andra olika övningar!


Peter Gade från Danmark, tillhör välrdseliten!

När lyckan är total

Äntligen har jag hittat nya skidkläder, var tänkt att Anna och jag skulle köpa det när vi var i Åre förra veckan. Sprang ut och in som idioter i varje affär däruppe utan resultat. Beställde dock hem detta i onsdags. Det kom idaaaag, happy face!  :D


 


De é bar o åk

Mora nästa

Idag har Anna och jag bokat tågbiljett till Mora nästa fredag. Tjejvasan om exakt en vecka imorgon. Tror inte riktigt att jag har fattat att vi ska åka tjejvasan på 3 mil än och kommer inte fatta det förrän vi har gjort det. Bara hoppas på att vi tar oss imål, pinsamt vore det väl annars, eller? haha

Har åkt så lite längdskidor man bara kan för att förbereda sig, så ligger lite efter på den fronten. Å andra sidan tar i vilket fall inte jag det så väldigt seriöst med tanke på att vi i princip aldrig har åkt längdskidor förut. Vill mest göra det som en rolig grej och när vi blev anmälda ofrivilligt som förövrigt var studentpresent så kan vi ju inte banga;) haha




Jag och Aalto vid golfbanan förra vintern:)

Varm dusch

Övervägde nyss att ta ett varmt bad eller inte, var så himla frusen.. men det fick räcka med en varm dusch, länge sen det var så himla skönt att duscha!:) Har hoppat i min OnePiece och ska krypa ner i soffan framför teven.

Hoppade som sagt över träningen idag med tanke på att jag har börjat få ont i halsen, börjat bli förkyld och hostar titt som tätt. Huvudvärken smyger också på med jämna mellanrum. Och skräll att Anna känner precis samma sak precis just nu, haha! HELT FEL TIDPUNKT ATT BLI SJUK PÅ!



Till spritbolaget ränner jag och knackar på dess port


15 Februari, den stora dagen.

Nu har vi lämnat tonårslivet gör gått Anna och jag. Och det känns faktiskt bra:) Känns väldigt stort på något sätt.. nu har vi blivit så myndiga som vi kan bli!

Blev firade av mamma och pappa igårmorse, mormor och morfar på eftermiddagen och sen tittade Madeleine och Jannis förbi igårkväll efter att vi hade kommit hem från träningen!:) 

 

Thomas Sabo Armband av mormor och morfar


Från Madeleine och Jannis


Fiskdamm ;) hehe


Två 20-åringar


Glada tjejer :)


Ett, två, tre fanta och rosé... haha, en liten rolig grej bara :D


En liten djävel ;) haha


Ett skit stort maffit fat av Storasyster!:)


En 20-årstårta till jobbet


En 20-årstårta till badmintonen


Åre och Rix Fm i Fjällen 2011

Har så fruktansvärt mycket bilder från Åre.. hänvisar därmed till Facebook istället;) haha..

Ska göra detta kortfattat:

Kan bara säga att vi hade en nått så sjukt grymt bra och rolig vecka tillsammans där uppe, kan bara inte sluta säga det.. Får ett leende som räcker upp till trädtopparna så fort jag tänker på det eller bara nämner det.. helt sinnes vad kul det var.. Rix Fm på plats och det gjorde allt än mer roligare.. Gjorde istortsett ngt varje dag, besökte Country club, Bygget två gånger och Dippan night club.. Grillade korv i superhärkigt väder.. Hade picknick i backen med varm oboy en dag och såg hur varenda jävel som åkte förbi var SÅ avundsjuk;) haha.. Ute Afer Ski på torget med en massa svenska artister.. Två egna afterski.. nybakat bröd.. God mat(!) hehe.. Åres bästa taxichaufför ROGER.. grymma människor och myyyyyycket skratt och sist men inte minst igen, EN ONE PIECE med vip därefter med champagne och gratis drinkar, SÅ NÖJD!;) haha

Kommer Leva Riktigt Länge På Den Här Veckan!!! ;D

Gör några mer specifika inlägg när jag har tid! Kommer leva på den här veckan så otroligt länge återigen, så räkna med att se mer inlägg om Åre och räkna med MIG I ÅRE nästa år!;) 









  













20 ÅÅÅÅÅÅRRRR

Trodde jag skulle få sovmorgon idag men Anna och jag blev väckta halv sju innan pappa åkte till jobbet.. Vår stora dag idag!!!:D fick frukost på sängen.. eller Chokladbollar rättare sagt.. Pappa gjorde de när vi var på träning igår.. har ALLTID fått chokladbollar och mjölk på morgonen när vi fyller år så varför bryta traditionen?:) och självklart ska vi ligga i samma säng som vi gjort i alla år jag kan minnas och legat och fnittrat tillsammans i väntan på att mamma och pappa och madeleine skulle komma upp med paket till oss, woaah.. :D  

Fick ett kuvert med ett brev i som ledde till, en, två och tre ledtrådar.. en låg i brevlådan.. hoppade i våra one piece  och sprang ut i kylan.. haha.. Slutligen, vi ska få en lap top, LYCKLIG:D

Mormor och morfar kommer hit på fika i eftermiddag.. madleine och Jannis jobbar så dom kommer antingen sent ikväll efter att vi komemr hem från träningen i karlstad eller så får det helt enkelt bli imorgonförmiddag, men vill att dom ska komma idaaaaag!:)








Happy Valentine!


Redan fyllt två kassar med TOMMA burkar oc...

img_2304 (MMS)

Redan fyllt två kassar med TOMMA burkar och flaskor efter EN dag.. Hur ska detta sluta?;)  Sjukt bra backar idag btw, u-n-d-e-r-b-a-r-t!!!!!!!!!!;)

Haft en kanon första dag  här i Åre!:) kom...

img_2255 (MMS)

Haft en kanon första dag  här i Åre!:) kom till stationen strax innan åtta imorse efter sisådär 12 timmar tågresa, inte dem bekvämaste sätena så var en aning mörbultat där ett tag, haha.. Kollat affärer och strosat runt lite på Åre torg idag iallafall i väntan på resten av gänget!  Hängde här i stugan ett tag innan vi drog till sportbaren för att se fotboll, narvel var väl den som var mest exalterad.. Det var mycket folk och jag är inte så intresserad så jag står upp bland alla och kollar matchen, nej tack.  Anna, jag, Linnea, Kim och Peper drog och handla och sen åkte vi tillbaka till stugan med maten. Men självklart gick Peper och joinade narvel och anton och HAN HADE NYCKLARNA. Nästa buss gick en timme och tio minuter senare, wihu. Bara för oss att sitta och vänta i tegetornet.  Klockan gick som tur var framåt, haha, så de kom hit och släppte in oss tillslut! Lagade tacos och skålade för vår första dag som har varit toppen, mycket skratt!  Ska inta sängen nu, trött med tanke på nattresan hit och ska dessutom upp åtta imorgon och inta dem första svängarna i backarna!!:)

Relaxen

Gjorde ett par timmar på jobbet fram till tolv idag. En halvtimme senare befann vi oss vid badhuset med Olivia, Elin, Sandra, Madde, Julia, Becca, Beccas syster och kusin för att inta   r e l a x a v d e l n i n g e n   från halv ett till tre. Vilket innebar bubbelpool x2, en ute och en inne, ångbastu, vanlig bastu, vindruvor, egen ansiktsmask, tjejsnack, skratt, lite alkohol, musik m.m.. Everything was perfect!!! :)

Det var hur underbart och trevligt som helst.. Det var värt varenda liten krona och dessutom värt varenda liten minut, Toppen!

Om sisådär tre timmar ganska så exakt så intar vi tåget som ska ta oss till  Å R E, äntligen. Kunde ju inte haft en bättre uppladdning än vad vi haft nu menar jag. Ska slänga i det sista i väskan nu samt träffa Erika en sväng, jag förutsätter att hon har tid till det annars får hon ingen födelsedagspresent!:) 













  

Pretty pretty please, don't you ever ever feel Like you're less than fuckin' perfect?


Pack my belongings

Istortsett klar med all packning nu.. bara lite grejer kvar men det kan jag inte packa förns imorgon!:)

ÅÅÅÅRRRRRRREEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
 


Som tur ä behöver vi inte bära på all packning själva!


Den lilla jägern är given!;)

Snigga!!!


Gym på badhuset

Spenderade dagens morgontimmar med att gymma, var där klockan åtta imorse för att vara exakt.
Fick hjälp av Alex, pratade och gick igenom litegrann så kom inte därifrån förns två och en halv timme senare.. det här är bara början!:)

Tog en härlig dusch när vi kom hem och sen lagade vi iordning vår kära kycklingwook.. blomkål, broccoli, morötter, paprika och sockerärtor fick åka i pannan idag, med basmatris till samt en improviserad sås av matlagningsgrädde, gott!!! :)

Ska jobba extra idag så ska bege mig iväg till jobbet och börja jobba klockan tre!




Lindex

Vårskor.



Promenad

Precis tagit en timmes promenad med mamma ute i den härliga vädret.

Lurade hit Narvel och Peper förut, gick igenom lite inför Åre. Och vi hade ett problem. Att det står fel namn på två av våra biljetter. Hur gör djur?

Pappa åkte till biljettbutiken och förklarade men det gick inte byta namn för att dem är personliga och inte ska kunna säljas i andra hand. (VI HAR INTE TÄNKT ATT SÄLJA DOM I ANDRA HAND, inte lätt för dom o veta men va fan) Så nu har vi två biljetter som är obrukbara, wihu. Hade det gått att byta namn så hade vi bara behövt boka en till biljett för 2000(!) (priset har höjts fruktansvärt mycket, vi köpte våra i höstas för 600 spänn per person tur och retur) så hade problemet varit ur världen, men nu gick ju inte det.

LÖSNINGEN: Anton, Kim, Linnea och Peper hoppar in i en bil och bilar upp! Då går vi plus minus noll ungefär.  H a t a r   att det ska krångla när det är så nära inpå, men får göra det bästa utav situationen! 

Har iallafall dragit ut schema på RIX FM VECKAN som är nästa vecka.. Vilka nattklubbar vi ska entra när osv:) kommer bli grymt!;) 

  
Mamma


Rix Fm i fjällen 2011 !!!!!!!! ;D

Squash

Hade ingen badmintonträning igårkväll på grund av att dom håller på att förbereda inför en Leva och Bo mässa, så både tennishallen och badmintonhallen är upptagna.. så igår bytte vi ut våra badmintonracketar till squashracket istället.. förtsa gången jag spelade squash och det var riktigt kul.. jävligt svårt dock om man slår för hårt, hinner inte meeeeed!;) haha



Daniel och Anna


G och Anton



Huvudmassage.

Jobbat idag, wihu. Jobbade två dagar förra veckan och två och en halv dag denna vecka, alldeles för lite! vill jobba meeeer!

avverkade min ena jobbdag den här veckan idag. Nu är jag ledig två dagar, så nu ska det packas!:)

Till något helt annat, köpte en "huvudmassage-grej" häromdagen på jysk för 30 spänn och det är bland det bästa jag har köpt på länge, dunderskööönt, nästan så att jag skulle kunna somna!;) 

  



RSS 2.0