I made it.

Började dagen med gym. Alltid lika skönt efteråt.
Har varit helt ledig i sex dagar nu, bara blivit så av slumpen. Var ledig i helgen och sen har anna jobbat, haha;) ändå har vi jobbat lika mycket.. som liga har de bra ibland.. Hur som helst så var jag back on track på jobbet idag!:)
Blev nyss väldigt glad av ett mejl jag öppnade, Tack H&M!:)
Solglasögonen från Lanvin är MINA för 199:- och inte det tredubbla då det finns idioter (ursäkta uttrycket) som köper men som egentligen inte vill ha och säljer det på tradera för att tjäna pengar på de själva. Kanske smart om man gör det själv, alltid gött och tjäna lite cash, men inte för en annan när man är desperat och vill ha något och folk lurar andra på pengar! well, inget att bry sig om eftersom allt löste sig nu ändå! GLAD tjej säger hej!;) haha

Tänk att man kan bli så besatt av något när man ställt in sig på att man verkligen vill och ska ha! det, trots att (för att ta i lite, ahah;)) halva Sverige och folk i andra länder kommer bära likadana! Don´t care, ett par solglajjer hit och dit;) Skriver bara en massa skit nu känner jag men JAG är bara glad över att jag ska få dem! 
 

I wrote a letter in my mind

 ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

 ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Lanvin for H&M, the collection is in our hands!

och jag försöker komma in på shop online but it doesn´t work, irriterande!!!!!!!!!
Kollektionen släpptes 8.00 som säkert redan alla vet.. tro det eller ej men två minuter över åtta satt jag framför datorn, för att bland annat klicka hem dem snygga sloglajjerna! OCH HUR TROR NI ATT DET GÅR??? det är fullt i butiken, försök igen om en liten stund bla bla bla.. blir galen.. låter kanske som att jag är helt desperat, men kan bero på att jag är de oxå;) haha


And here we go agian!

Tågbiljetterna är i hamn och vi är ett steg närmre Åre. Fick även hem Hyresavtalet av stugan idag! Skiner upp som en sol med ett leende som heter duga bara jag tänker tanken på att vi ska till ÅRE igeeeeeen, en gång Åre, aaaaaaaaaalltid Åre, AWSOME!!! ;)


 

What´s next?

Trailer.
Denna ska ses inom en snart framtid, måste bara passa in nån dag när både Anna, jag, Madeleine och Jannis kan samtidigt. Går dessvärre inte i ens i Karlstad heller så Örebro är närmst, men de är so what!;)  




Eric Saade!

snygg, snyggare, snyggast!

Så mycket bättre.



Mikrofånkåt.

20-årsfest när Anton blev ett år äldre i onsdgas;) En stor del av badmintongänget var på plats och totalt säkert runt 30 pers, väldigt kul!:)

Var bjudna till Anton vid sju och framåt. Vår första plan var att ta sexbussen, men fick tag på tågbiljetter så var i Karlstad vid halv sex istället. Daniel-boy mötte upp oss och vi tre förkröka lite i hans lägenhet, rock'n roll!;) jävligt kul, sen drog vi till Anton, gick till Anton, lååååångt.. men tillslut kom vi fram!

Meningen var att vi skulle ut på krogen från första början men så blev inte fallet.. tiden rann iväg, vet inte vad klockan var, men daniel, anna och jag gick från Anton och var i stan runt ett.. hade ingen lust att betala inträde för en timme. Gick mest dit för att träffa Erika, daniels kompis. Slängde i oss en hamburgare från Burger king och sen tog vi taxi tillbaka till Anton!;)

Vid två kom vår kära storasyster och hämtade oss, skjutsade hem Daneil innan jag inom ett par sekunder slocknade i bilen och vaknade först när vi var på hemmaplan igen, trött tjej. Men väldigt rolig kväll!;D 

   
  
  

Tunnbröd.

Ställde klockan tidigt igår. Dags att baka tunnbröd i väse på hembygdsgården i ett litet gammalt soldattorp. Bakade för första gången förra året och vi gjorde succé bakom brödkaveln:) Farmor bakade alltid när vi var små och vi följer ett recept som gått i arv. Väldigt mysigt, härlig stämning och gott tunnbröd! Bakade nästan 500 kakor, så nu ska vi leva på vatten och bröd åtminstonde året ut;) haha









Innan vi åkte hem efter sex timmars bakning och virade om till partydressen så gick Anna och jag till minneslunden och tände ett ljus till farmor! Hon bakade alltid inför varje jul när hon levde och nu är det vi som gör de...

And see what happens with you.

Som sagt, "råkade" åka över till Karlstad förut för att leta efter något som VI kan ha på oss imorgon. Har fått "i uppdrag" att se så lika ut som möjligt på Antons 20-årsfest imorgonkväll och vi antar "utmaningen". Är ju inte så mycket utmaning eftersom vi redan ser likadana ut i de flestas ögon. Men iallafall, haha. 

Fick tag på en söt blus/tunika med rosor på inne på Gina, så den fick det bli;) Lovar att ta en twini-bild på de under helgens gång!:) 

Köpte dessutom en mysig t-shirt samt en skjorta i spets som de var halva priset på, de gillar vi! Samt ett mobilfodral och armband. Allt från kära Gina Tricot, näst bäst efter H&M!;) 

Nu inväntar vi Johanna och ska sitta och glo på IDOL snart!:) Enjoy your evening! 

 



White light moment.



Paint me a perfect picture.

Kom precis hem från Johanna, hjälpt henne o färga håret.. Blev Lila med oranga slingor, skit snyggt!
Ska laga lite mat nu, kycklingwook närmare bestämt tror ja, min favvomat, snabbt och enkel och gudomligt gott!:)
Anna slutar jobbet vid tre då drar vi över till karlstad en snabbis och försöka hitta ngt likadant till imorgon, tack vare Anton! 20-årsfest imorn..
Sen kommer Johanna hit en sväng ikväll och vi ska kika på Idol och mysa!:)

Nu ska jag knivhugga kycklingen innan den springer iväg!


Älskade Johanna on the dancefloor för nån helg sedan!!!!! ;D

I'm so happy I´m so glad!

Yes, nu har vi bokat tåg och boende, så nu är Åre i våra händer igen. Dags att börja förbereda sig en tredje gång för en underbar resa. Totalt älskar skidåkning och fjällen nått så enormt! Alla som inte åker skidor går verkligen miste om nånting, så sjuuukt kul!;)
Nya skidkläder blir de också när ivi är på plats i Åre, det är iallafall vad min plan är nu!:)

Tror jag kommer somna gott inatt!;) 

 

Åre?

Letar som en galning nu efter boende respektive resa upp till Åre. Har länge funderat på att ta flyget upp från bromma då det inte skiljt särskilt mycket i pris i jämförelse att ta tåget upp som dessuom tar tio gånger längre tid.
Kollade tåg nu och nu kan vi ta oss upp UNDER 500 kr TUR OCH RETUR! helt crazy, vill boka NU! har mejlat om boende också så väntar bara på svar nu!

Kan vara bra att säkerställa vilka som ska med också, haha!;)





Smile.

En väldigt glad Andreas Peper i lördags! haha.. Åre bliiir till vintern med bland annat denna människa. Lääängtar!:)


Tog en sväng förbi skogen.

Laddat upp med mossa, blåbär- och lingonris till jul, inte långt kvar nu. Följde med mormor ut igår en sväng och plocka ihop litegrann, mysigt var de faktiskt!
Gjorde aaaaalltid detta när i var små varje år. Det var dags att uppdatera minnet lite!:)

Walk alone.

Bortgråtet smink, rödsprängda ögon, kinder likt röda rosor och gråten i halsen. Mamma: "Vi får se ut hur vi vill en sådan här dag!".
Gjorde mitt livs jobbigaste arbetspass igår.. Klockan blev sju och vi kunde äntligen stänga och åka hem efter omständigheterna och en minst sagt lååång dag. En lättnad bara de. Att sitta på jobbet och vara snäll och trevlig i sju timmar när man innerst inne bara ville gråta ner kunderna var fan en pers.
Åkte till jessica på kvällen och festade lite med gänget som var där och försökte skildra tankarna på något annat. Det var skönt och vi hade kul!:) 
Traskade hemåt själv därifrån halv tre inatt i mörker och spöregn och grät i min ensamhet när jag började tänka. Hann tänka mycket. En natt att minnas! 

  


Den dagen den sorgen.

1918-2010. Det är över nu. Du var så vacker och fin. Jag kommer ihåg alla härliga minnen med dig. Kommer aldrig glömma dem! Tänk när vi plockade dem där blåbären. Så envis. Sommarstugan, en plats för livet. Alla gånger du ställt upp för oss och andra. Så omtänksam. Du hade det där lilla extra. Hembakat, jag älskar hembakat. Dina söta katter, Isabell var en utav dem. Så söt. Det långa gräset. Pengen som vi alltid fick som fick oss att le i all evighet. Det fina vita lockiga håret. 
Julfesterna. Den lilla byn ute i värmlands skogar. All glädje. Stigen som leder ner till sjön. Alla stora, saftiga och goda smultron. Du var ett smultron. Vår ögonsten. Allt slit. Ett långt och lyckligt liv. 

Du var så pigg. Klar i huvudet på alla sätt och vis, men cancern tog över den sista månaden i ditt långa och lyckliga liv. Ögonblicket som vi innerst inne vetat om dem senaste dagarna. Vill inte tänka på det. Du har gjort ditt nu. Det gör ont. Svårt att förstå. Du slipper lida, det bästa av allt. Beskedet gjorde att du såg slutet. Du kämpade in i det sista. 
Du fick somna in hemma i din egen säng, glad och lycklig. Du fick ta ett sista farväl. En tårta. Så mycket glädje. Så mycket sorg. Ett fint avslut. Din blåa favoritklänning med vita blommor. Slutet är ett faktum. Stor sorg. Fäller en tår. Och några till... 

Jag tänker på dig varje minut!

Vila i frid älskade Gammelmormor! ♥




       

This is always a difficult moment to go through.


Rasmus Seebach.

Lyssnar sönder hans album för tillfället. Ska slänga i mig lite mat och upp och börja jobba vid ett!:)

Photo Frames

Har fler bilder jag vill sätta upp, behöver bara fler ramar! Kan ju vara en bra början... ;)

  
 




Massage.

Kändes som en evighet sen även fast att det bara var fyra-fem veckor sedan. Idag var det dags för massage, underbart. Åkte dit direkt efter jobbet och nu är så där gött sleten som man blir efter massage. Ska ta en skön dusch sen och måla lite fransk manikyr och bara slappa, så tar kvällen redan nu ungefär!;) 


Big Size?

Bowlade med Jannis och Madeleine igårkväll efter att vi hade kommit hem. Mötte upp dem vid halv nio. Fråga inte hur vi orkade men bowlade gjorde vi. Gick ungefär lika bra som när jag bowlade för allra första gången, haha, men de va kul ändå, inte en käft där så var helt själva!


S t o r l e k   3 8  v s.  4 8 !

Home sweet home.

Roadtrip till Malmö.

Ska försöka fatta mig så kort som möjligt;)
I torsdags åkte som sagt Anna och jag till Malmö för att hälsa på vår älskade vän Sandra Aalto. Resan gick bra och det blev mys på kvällen.
Hela fredagen ägnade vi att gå i affärer och shoppa, kändes i fötterna i slutet på dagen vill jag lova. Hämtade även upp hyrbilen, en Renault clio som hade gått sisådär 80 mil innan vi tog beslag på den.
Blev myskväll igen, men en ganska tidig sådan, ställde klockan på kvart över fyra, då vi skulle dra upp till göteborg över dagen och spela andra seriesammandraget i badmintonen.

Lämnade malmö runt fem, då vi började spela klockan nio.
Mötte Askim i första matchen och vann med 5-3, gick hyfsat för min del, har vart med o bättre dagar, förlorade dubblen i tre set tex som vi Skulle ha haft. menmen..
Mot Ullevi hade vi inte mycket att säga till om iallafall inte på tjejsidan. Till sist förlorade vi med 6-2.

Åkte förbi Johanna Aalto, innan vi drog "hem" till Malmö igen. Hemma i Malmö runt åtta och virade om till partydressen och började ladda för utgång Breeze! och det blev lyckat och riktigt roligt trots allt:) dansade loss och sa god natt runt halv fem.
Inte nog med det så ställde vi återigen klockan för att gå till s.a.t.s och dansa afrodans halv elva, GRYMT kul!;) defenitivt inte första och sista gången! :)

Efter de blev de skön dusch och bastu, hur skönt?
Gick 100 m hem till aaltos lägenhet och lämnade grejerna och bytte om för en runda inne på Entré (köpcentrum) men kom framt ill att vi var mer än nöjda efter fredagens slit, så bänkade oss inne på mormors bageri (fick en bulle gratis när vi redan hade beställt om man blev medlem i mormors bageri, wtf, stoppade ner dem så fint i en påse och tog med dem hem där de blev liggandes i skåpet, bra..) och satt där och prata och myste och kolla på folk i ett par timmar, innan vi hann med ytterligare en myskväll med ansiktsmask och diverse skrattattacker:)

Ställde klockan för sista gången på måndagen, för att gå och lämna in bilnycklarna. Aalto drog till skolan vid nio men vi var kvar en stund till och packade iordning alla grejer och rev sönder hennes lägenhet!;)

Drog till stationen och låste in våra väskor och åkte till stan och gick run lite, men hade ingen ork att ens titta in i ett skyltfönster så bestämde oss tillslut för att vi skulle fika någonstans. Och det gjorde vi inne på Hollandia och det kan ha varit mitt livs godaste fika. Grym caffe latte och en tårtbit bestående av choklad. Krävs mycket för att slå det. kostade dock därefter oxå men fika, eller inte fika, you name it!

Sammanfattningsvis grymma dagar med mycket skratt, hann med väldigt mycket och underbart att bara få träffa den där tjejen som man inte har träffat på knappt tre månader. Love it

  
  
  
  
   
  
  



 

Malmö town.

Resan till Malmö igår gick prickfritt. Kom fram strax efter halv sju och möttes av världens bästa Aalto som kom flygandes upp i famnen och vi flög på henne. Kärlek vid första ögonkastet.
Gjorde oss hemmastadda i hennes enorma lägenhet och myste och ventilerade oss:)
Började dagen med att undersöka Malmös utbud i shoppingväg. Drog iväg till Entre med Anna i förmiddags. Sedan mötte vi upp Aalto vid Gustav Adolfs Torg och gick runt på stan och sedan ytterligare två köpcentrum på de. Kändes i fötterna vill jag lova.
Hämtade vår hyrbil och allt är i sin ordning:)
Precis käkat tacos och ska mysa till idol nu och ladda inför imorgon. Klockan fem imornbitti åker vi upp till Göteborg över dagen och spelar andra seriesammandraget i badmintonen:)
Sen åker vi tillbaks till Malmö igen och "utforskar" nattlivet.

  

 

PINSAMT!

Vet inte varför vi gjorde det, men kan ha varit bland de pinsamaste jag gjort i hela mitt liv! JAG tyckte det var pinsamt.
1000 liter mjölk och grädde senare ungefär. 
Gunilla frågade igår om Anna och jag kunde åka till Maxi imorse innan vi började jobba för att köpa mellanmjölk och grädde då vi inte fick någon leverans igår på grund av att vår AOB var fel. Något hade iallafall blivit fel så stod helt utan mellanmjölk.
Fattar överhuvudtaget inte VARFÖR jag sa ja!
Åkte dit, fram med en kundvagn, i med fem pappkassar och styrde mot mjölken. Vi skulle ha 72 1-liters mellanmjölk. Där fanns 55. Där stod en personal och plockade upp varor. Där var folk som brukar vara uppe på vårat jobb och handla. Jag satte mig vid kanten, jag plippade med självscannern och Anna typ "öste" ner mjölk i kassarna. Kanske inte låter så märkvärdigt vad vet jag. JAG tyckte det var sjuuuuuukt PINSAMT! Never again!

Dags att fixa det sista innan vi drar till MALMÖ, tåget går halv två!;)
 

Fujifilm.

Började jobba klockan två till stängning idag. Innan de så var det packning som gällde inför Malmö imorgon. Ska försöka undvika att bli skjuten... Jävla idioter det finns!
Ska bli så himla kul att äntligen få träffas.. bokade fan biljetterna för typ två månader sedan, lång väntan, men den som väntar på något gott väntar aldrig för länge:P

Nåväl, ska hoppa in i duschen nu innan jag ska slå mig ner framför vår NYA TV!:) 46 tum, inte illa..

Fick hem mina bilder som jag beställde häromdagen idag oxå, några bilder från studenten, mina fina vänner och lite annat smått och gott:) Bara att börja fyla ramarna som redans itter uppe på väggen!

Lanvin for H&M.

"Möt vintern - i volanger.

H&M:s senaste gästdesigner kan beskrivas med tre bokstäver: L-Y-X. Franska modehuset Lanvin bjuder på en färgstark kollektion – nu till snällpris.

Efter samarbeten med designers som Karl Lagerfeld, Sonia Rykiel, Roberto Cavalli och Stella McCartney har turen kommit till det franska modehuset Lanvin. Chefdesignern Alber Elbaz har designat en färgsprakande kollektion för den svenska modekedjan, som kommer att säljas i 200 butiker runt om i världen – med start den 23 november. "

Jag tycker det är roligt när de kommer tillfällen som dessa. Finns ju trots allt ett litet modeintresse bak i skallen. Är inte av den typen som skulle bära något av just dessa plagg tror jag, nån måtta får det va, men dem är väldigt snygga och coola, inget snack om saken! 
Ska bli spännande och se när kollektionen släpps sen!:)  




Jag är en vampyr.



New in.

Jobbat sex timmar idag, helt okej:)
Efter jobbet drog jag ner till stan och köpte denna blus i guld-beige färg och draperad ringning, like it a lot;) Därmed är jag redo att fira ytterligare en jul i mitt liv!:) haha

Nu ska Anna och jag åka till Karlstad, träning ikväll. Men innan de ska vi hinna med en annan grej så bäst att åka, hemlisssss!;)

PEAB.

En stolt och nöjd pappa i sina nya arbetskläder. Om en vecka idag är det tack och adjö charterbuss och hej Peab vilket innebär mycket bättre och regelbundna arbetstider och bättre jävla lön! ;)

 

RSS 2.0