Förfest...

är hemma hos aalto nu förfestar innan det blir utgång. Go us!
mastis eller statt? lutar åt det första alternativet, får se sen när vi drar. Det Märks.

aalto häääär, ja ska inte göra en gårdagen, för dom som va med vet hur de gick för mig ahhaha, men iaf vi sitter dårå i mitt rum, lyssnar musik och dricker massa mums !!!!!!!!!!!!
så ikväll ska vi gå skilda vägar och shaka lite aaaaaaaaaaass.


ne nu ska ja gå och kissa toa, BYE BYE


Snart...

nu snart drar anna och jag iväg på hockey. Färjestad-Linköping. blir great!

när vi kommer hem blir det fest igen! förferre hos aalto sen statt, kommer bli great det med:D 

hörs!


 




H  A  H  A  H  A ! ! !

Klassfest...

eftersom jag inte skrev något igår så skriver jag nu ist. jobbade extra igår från 8.00-15.00 och det flöt på. tiden gick ganska snabbt:) sen så blev lite fix här hemma innan det var dags var dagens höjdpunkt. Klassfest, för första gången på tre år, dålig stil. menmen, nu blev det iallafall av och det kan vi tacka erika för eftersom att det var hon som tog tag i det:) hehe.
Klassfesten började på donken, haha. bra fantasi vi har, jag vet. det var typ halva klassen som var där, resten kom senare på grund av att de var på träning, duktigta pojkar.
efter donken så gick vi ner till erikas place och korkade upp. hockeykillarna anlände runt nio halv tio någon gång och sen var det full fart:)
sanning eller konka blev en del utav kvällen och haha, det var roooligt:)
Kvällen var great och ni som inte var där kan kanske föreställa er hur det var när SMID 3 var i farten?:) haha
hur som helst så drog vi vidare runt 11 halv tolv, till the pub och vissa till mastis och fortsatte kvällen där, för dom som fortfarnade höll sig vid liv så att säga, haha. 
klockan ett stängde dörrarna och vi drog hemåt. nya tag imorgon (läs idag)










 
Tack för ännu en  t r e v l i g  och minst sagt  r o l i g  kväll:D


Det finns...

Det finns människor som man uppskattar väldigt mycket!

Repris...

Idag blev det näst intill en repris från i förgår och igår med för den delen.
tog mig en sovmorgon, typ första på hela lovet. här ligger man inte på latsidan inte, å nej. 
slängde, nej inte slänge men ja, blev lite frukost innan jag åkte upp till jobbet för att sälja ljus idag igen. gick lite segt till en början men sedan fick folket sprätt i plånboken (med hjälp av mig som tjatade på, hehe) och ljusen förvsann allt eftersom, bra där. har gått skit bra hittlis och vi har bara sålt i tre dagar, inte långt ifrån att ha sålt hälften av alla ljus som vi har beställt redan. det går bra för oss med andra ord:D Nu är det bara resten kvar! 

Håller på att fixa lite på rummet nu. ska göra om lite på väggen:)  dock så behöver jag plugga som jag inte har haft tid med än, så ja, måste ta tag och börja med allt nu. träning sen oxå.

hej så länge


                                        T o r s d a g   (idag)                                T i s d a g

Hemma...

nyss kommit hem, skönt. efter jobbet så kom anna sen åkte vi upp till stenstalidshallen och kolla på damerna, och dom vann!:)
varje gång man är där och kollar blir man så himla sugen att spela igen trots att man slutade för fyra år sedan eller vad det är. men tycker fortfarande att det är väldigt roligt:) funderade seriöst förut på att åka upp och vara med på en träning bara för skojs skull. får se hur de blir med den saken, haha.

nu ska jag kolla tv en sväng sen blir det sängen. Imorn ska jag sälja ljus igen. anna börjar jobba åtta men så tidigt tänker inte jag åka upp, nån måtta får det vara.

Worktime...

Anna och min wook är god. var bara tvungen att säga det, mätta var ordet. det var hur gott som helst och jag juger inte om jag säder att det är min favoritmat:)

hur som helst så ska jag åka upp till jobbet nu, anna med för den delen och sälja lite ljus innan jag börjar jobba vid fyra.

KOM OCH KÖP LJUS :D

Då var det...

dags igen. börjar jobba klockan fyra idag men innan det ska anna och jag upp till jobbet och kränga iväg lite mer ljus.
åkte upp med mer ljus förut för att de var slut och det är b-r-a!:) 
efter det åkte anna och jag till maxi eftersom  att vi kom på när vi nästan var hemma att vi ville laga wok till lunch. så då orkade vi inte åka ända upp till jobbet. ska bli mumma!

nu tänkte jag föröska plugga lite innan vi ska åka upp till jobbet igen. känns inte som att jag kommer hinna plugga så mycket som jag hade tänkt under lovet. fullt upp hela tiden, men något ska jag väl föröska få gjort:) det gäller att disponera tiden på rätt sätt helt enkelt. so let´s go and study! :)

No time for rest...

dagen som gått. hoppa upp ur sängen runt halv åtta, fixa lite. åkte till skogen och plocka mossa och granris som vi skulle ha på vårat lilla bord. hehe. sen upp till jobbet och så gjorde vi iordning allt där, eller allt och allt, det var väl inte så mycket, men lite dock. sen tjata vi hål i öronen på alla som gick in i affären, istort sett alla iaf, och med resultat. känns skit bra nu när vi kommit igårng och sälja ljusen också, äntligen. det var lätt att beställa hem dom och komma på idén men sen var det ju åter igen att som säljs ju tydligen av sig själva. så ja, nu känns det bra iallafall.stod på jobbet runt fyra timmar. sen åkte vi hem en snabbt innan vi hämta upp aalto och följde med henne till kd.   
där blev det först en tur till Ikea och blev några grejer med hem till rummet:) kul med Ikea för man kan alltid räkna med att man får med sig något därifrån. 
efter Ikea så drog vi in till stan. där blev det lite shopping. fick med med en tröja hem. när vi var nöjda så skjutsade vi aalto till busstationen och sen åkte anna och jag till Färjestad. 
först blev det dock OK Q8 på våxäs och korv. vi blev hungriga så det fick duga.  
efter lite käk så åkte vi dit och fick parkering ett stenkast från arenan, ska man ha tur så ska man:) 
Frölunda (derby) stog för motståndet en kväll som denna och matchen slutade tillsist oavgjort, illa. 

men med facit i hand, en riktigt  b r a  dag! :)  

Morning...

då var det dags att åka till jobbet! får se hur det går:)

Right now..

kollar matakuten och man kan ju undra vad man äter för något i skolan ibland alltså. nej nog om det.
det bli en tidig kväll, då jag ska upp tidigt imorn med. ingen sovmorgon för min del inte, varför inte lixom?
orsaken är visserligen självförvållat liksom det var idag. vi ska upp till jobbet och försöka sälja lite av våra fina  l j u s:) dom säljs ju tydligen inte utav sig själva ute i garaget där de står för tillfället. så nu ska vi tag i det tänkte vi, så ska stå uppe på jobbet imorn med våra ljus och se glada ut!  

Jag Vill...

jag kommer aldrig ifrån tanken på att åka skidor, kan inte hjälpa det men det går bara inte för det är såååå himla underbart kul.
iallafall kolla runt på nätet förut och sökte på diverse ställen på google och Vet Ni Vad?
jag hittade den sidan som jag så länge har sökt efter:) där man inte behöver vara tjugo för att boka, om jag är glad. Anna och jag kikade runt på en massa olika stugor och vi hittade en såklart. en åttabäddars stuga, vem vill med?:) hehe.
vi har iallafall mejlat och fråga om stugan är ledig vecka sex nu (den var billigast då, haha). är så himla taggad, hoppas verkligen att den är ledig. då är det bara att köra, då lovar jag att vi tar bilen, ja bilen, och kör norrut!:)

 

Gillar den...

nu börjar blåmärkena titta fram efter dagens aktiviteter, men de är de värt, haha:P de dör man inte av och tur är väl det.

har kollat igenom bilderna på klänningarna vi provade förut och jag har verkligen fastnat för den jag prövade fast i en annan färg bara, nu vill jag verkligen ha den:) får se hur de blir med den saken, ska väl kolla runt lite först, men den första brukar ju vara bäst, eller? kommer att få det svårt att fästa mig vid en annan nu iallafall har jag en känsla av, för jag gillar den jag prövade väldigt mycket!!!!! :)

Första dagen på lovet...

ställde klockan på halv åtta imorse. tio i åtta kom mamma upp och väckte mig och anna. "har inte klockan ringt eller"? öhm, nae ser det ut som de?
Boda borg idag med aalto, frida, anna, erika och dahlman, ja vi gillar sånt:) hade gjort upp att vi skulle åka från stan halv nio, så det blev till att nästintill hoppa upp ur sängen, för att bland annat hinna med att åka och tanka, ta ut pengar osv.
halv nio stog vi iaf utanför hemma hos erika och väntade på att hon skulle komma.. ingen erika kom.. ringde och fråga om hon var på g. "jag försov mig"  haha. en stund senare var hon iaf klar så vi styrde vår kos mot kga.
fick senare reda på att dahlman också försovit sig, haha. trötta klubben? 
hur som helst så sprang vi runt där innee i några timmar, fick med oss 13 stämplar hem, inte illa för att vara oss:) 
dessutom va det spöken (hallowen) som sprang runt och skrämde skiten ur en typ, blev ju skit skraj. syndes inte att det var riktiga människor, lovar. de fanns gömda inne på vissa banor också, läääskigt!  

vi hade planerat att bo på boda borg hela dagen idag, men när vi kom dit visade det sig att de bara körde med fyratimmarpass, så det fick bli så ist. antaglien p g a att det är lov nu o allt. 

med tanke på att vi inte stannade längre än vad som var tänkt från början så bestämde vi oss för att åka till degerfors för att kika på balklänningar. vi fann några jätteläckra så det blir sannerligen en tur dit igen. 

nu blire duschen!!!
 

Check...

nu är jag klar med allt tror ja. finns inga dammråttor kvar i huset för tillfället iallafall, om dom inte sprang och gömde sig när jag kom. huvudsaken är att de är borta och allt annat som inte låg på sin plats oxå förstås. saker och ting har jämnt en tendens att ligga på ställen där de inte borde ligga. jag undrar hur det kommer sig att det alltid är så, märkligt? haha. well, nu ska jag slå mig ner framför tv:n igen, är fortfarande trött, seg och sleten. 
så fram med nya ljus, eftersom alla andra har brunnit upp, och fortsätta mysa och ta det lugnt. 

see you!


 


b j u d e r   p å   d e n ! 

Klockan är halv fyra...

och jag har fortfarande inte gjort ett skit. jo kollat film har jag gjort men inget mer ansträngande än så. vädret är inte heller särskilt uppiggande heller för den delen så film med tända ljus känns som det mest optimala för tillfället. hinner säkert med att slå på en film till innan kvällen knackar på dörren och övrgia familjen kommer hem.
men innan det så tänkte jag faktiskt vara duktig och gå igenom mammas låååånga lista, ja hon var tvungen att skriva en lista över allt som hon tyckte jag skulle göra idag, blir trött av att bara kolla på den. men jag ska som sagt vara duktigt Nu. 
städa var det ja. 

vintertid...

idag är det time att ställa tillbaka klockan en timme, gillar alltid när man ska ställa tillbaka klockan och inte fram den. 
idag har jag inte så mycket planer för dagen förutom att jag ska slå mig ner framför tv:n, tända ljus och mysa. mamma har dock massa planer åt mig, dammsuga och massa annat, gör det, det och det osv. får se hur det blir med den saken. förtillfället orkar jag inte ens tänka på det men jag piggnar väl till så småning skulle jag tro. alone at home hela dagen så något ska jag väl kunna fixa med, får se!:) 

Fest...

Jobbade som sagt var hela dagen igår, så nu är den så att säga värsta dagen över på ett tag, bara massa roligt att se fram emot nu.
efter jobbet kom jag hem och slängde i mig lite käk, hemmagjord klyftpotatis med rosmarin och kött med vitlökssmör på, smarrigt!
sen slängde jag på mig lite andra kläder och började ladda inför kvällen. hade egentligen inga planer på att gå ut i helgen men sagt och gjort så blev det ändringar i planeringen:) så snälla mamma skjutsade oss till elin där vi hade förfest innan det blev utgång, mastis nästa. Hade en toppenkväll igår med en massa trevligt folk! :D

  


kvällens outfit

plugga...

bara för att det är lov så är man inte pluggfri, nej minsann inte. har massa att förbereda och göra klart under lovet. men det ska jag Inte göra nu för nu ska jag åka iväg till madeleine och mysa lite med henne.

ha en bra fredagkväll! :D


Nyss kommit hem...

.. och nu är det LOOOOOV!:D så himla skönt. på lovet väntar en massa härligheter och jag kan defenitivt säga att jag längtar.
lååång sovmorgon imorse, mamma och papa hade också sovmorgon, vet inte när det hände sist att alla fyra hade sovmorgon samtidigt en vardag. ne nu måste jag skrivit fel, det kan inte stämma, jo de gör de. 
hade två lektioner idag och vi fick sluta tidigare på båda så hade säkert en timmes lektion totalt eller något liknande.

när det var ca 45 minuter kvar av religionen:

killarna bankar i bordet; Lov! Lov! Lov!

Läraren: "hur många är det som vill ha Lov nu då?

Hela klassens händer flyger upp i luften.

Läraren: ja de va allihop, ja ni får väl Lov nu då.

Tack!

åkte till maxi efter skolan och köpte melon och annanas som jag tänkte käka upp sen. ska snart skjutsa upp anna till jobbet och hjälpa till att handla lite.
sen ska jag hem och bara mysa, själv hemma tills ikväll så nu jävlar ska jag ställa till det med mys och allt för mig själv:) 
blir en lugn kväll och lugn helg med för den delen. jobb heeela dagen lång imorgon.

hej så länge

I skolan...

är förtillfället i skolan och har multimedia. när den här dagen är slut så är det LOV, efterlängtat!:D

Som vanligt...

dagen idag kunde ha fått en annorlunda början men det löste sig som tur var i sista stund. Gunilla är ledig på jobbet och storasyrran skulle hoppa in och jobba. dock ringde hon och sa att hon var sjuk (klenis) tidigt imorse, morsning korsning lixom. inte så rockigt med tanke på att det inte finns några mer tillgängilga som kan jobba, då carina och annika redan är uppsatta på eftermiddagen. så jag tänkte att jag får rycka in och skippa träningen på morgonen. hade precis tagit på mig arbetskläderna så löste det sig. mamma ringde till kerstin som för övrigt gick i pension i våras och hon sa att hon kunde komma, tack och lov. träääääning nästa!

sen hem duscha och greja, sen till skolan och käka och sen förbereda sig inför svenskan, muntlig redovisning. och den gick faktiskt väldigt bra. skönt att ha det gjort nu. bara att börja öva inför NP nu. hur som helst så var svenskan ganska snabbt över och sen hade vi religion där det inte blev så värst mycket gjort. vår klass var inte på sådant humör idag tror jag, då det mer såg ut som en lektugsa i klassrummet, haha. det är smällar man får ta:) 

ja sen åkte vi hem, smet från lektionen lite tidigare och åkte hem och skrev lite på en uppgift till imorn. 
våra skoldagar är inte riktigt som de borde vara känns det som, man går dit och sen går man hem. ibland utan att inte ha gjort något alls och har vi tur har vi haft en eller två lektioner, typ. helkorkat! slappt, som vanligt typ. men jag klagar Inte.

sen ner till träningen, en som hette lasse kom dit och tränade. han har spelat i klubben för många år sedan, bor i sthlm nu och det visade sig att han var mer meriterad än vad vi kunde ana. nog märktes det att han var duktig, men kunde inte anna att han hade meriter från landslaget och elitserien och maaaaassa annat. hur skön, snäll och trevligt som helst. synd bara att han inte bor i stan längre, haha. var väääldigt roligt att prata med honom iallafall, han höll nästan på att inte ta sig därifrån när vi tillslut fick ge oss för att han skulle iväg och käka mat. 

dagen till ända. börjar fem i tolv imorn och har två lektioner, kanske en, det märks imorn.

nu blir det mera television :D 

 

You´ve got it!





Fashion

Autumn feelings

Åkte och hämtade upp aalto hemma hos hennes imorse. hon hade bakat äppelpaj som vi skulle fika med på ulsoc. Ann, vår lärare, har tagit ledigt på fredag för att hon ska utanför gränsen och härja. i och med det är vi lediga på hennes lektion på fredag och i och med det så blir det heller inget fika då, enligt rutinerna det vill säga. då fick vi såklart fika idag istället och fira att vi har höstlov snart. sagt och gjort. vi myste med tända ljus och åt äppelpaj och pratade om allt från pundare till ja vet inte vad. kunde inte ha blivit en så mycket bättre lektion:)
efter det blev det lunch, puhu, "men det är ju mat" mmmm, maaaaat, haha! ni som fatta, ni vet vad jag menar såklart:D och ni som inte fatta, ni fattar helt enkelt ínte poängen med det:) (rolig humor man har ibland)

efter lunch hade vi multimedia, dock stank det som... ja vet inte vad inne i klassrummet. inte förtsa gången. så vi kollade på en liten kort film och efter det fick vi sluta, ja varför inte lixom:) haha.

aalto åte snålskjuts med oss hem, haha.. sen åkte anna och jag hem och sen åkte vi till mormor och morfar och krattade löv. kom att tänka på madicken när vi stog där i högsta hugg med krattorna. lite kul var det iallafall:)

det var väl över på en timme eller något sen återvände vi hemmåt igen. tände en massa(!) ljus och gjorde mysig stämning här hemma, jag är helt förälskad i levande ljus nu, älskar det!

sen drog anna till jobbet, tänkte följa med och gå hem, men så långt kom jag aldrig. satte mig i soffan istället och pluggade. läst igenom ett tjockt häfte som jag ska göra recension på, helt crazy är det. får se hur slutresultatet blir, de ska vara klart den här veckan iallafall.

känns som om det är fredag idag eller att det redan har blivit lov. känns som om dagen idag har varit jättelång, kanske pågrund av att vi slutade såpass tidigt, men det var länge sen jag kände att en dag var lång. oftast får jag en känsla över att dagarna bara susar förbi utan att man ens hinner komma ihåg vad man gjort under dagen:) 



You Name It



Glitter och Glamour!

Happy ending

För att summera helgen som gått lite kort. haha det rimmade ju!:P
 
Igår åkte anna och jag till karlstad, dels för att åka till bergvik och dels för att kolla på hockey. Först åkte vi till bergvik och kikade runt lite innan klockan blev dags att åka till LLA och Färjestad-Brynäs. Matchen var inte den bästa men helt okej. hade inte skadat med mer publik. huvudsaken var iallafall att dom vann, yes!
efter matchen åkte vi hem en kortis bara innan vi drog hem till aalto för att ha myskväll. vi bakade egen pizza och myste med tända ljus.
myskvällen fick dock ett abdrupt slut då vi bestämde oss för att dra ner till mastis istället. sagt och gjort! 

härligt med sovmorgon idag. vaknade och slog på tv och satt och myste där ett tag. sen städa vi lite och sen åkte jag och jobba mellan ett och fyra. tre timmar, men alltid något!
nu tänkte jag p l u g g a lite, sen tänkte jag slå mi ner framför teven resten av dagen typ och inte göra något speciellt.

bye



Feel the pain

hade harrestest igår som jag nämt tidigare. inget mer me de, sen badmintonträning på kvällen och allt var som vanligt. satte mig i soffan och glodde på tv på kvällen. anna sa att hon hade ont i ryggen. några minuter senare hade jag hunnit känna efter, "jag har fan också ont i ryggen". kändes som jag sträckt den eller något liknande. va fan, båda ont i ryggen bara sådär? öhm, ne, inte sannolikt. förmodade att det var från badmintonen då vi gjorde vissa övningar som kunde varit påfrestande av ngt slag.
kom till skolan idag och det visade sig att fler hade ont i ryggen, vi tänkte va fan, är det ålderdomen som slår till redan? haha, skämt å sido. kom iallafall fram till att det med all sannolikhet måste ha varit från harres på något konsigt vänster. kullerbyta, upp, ner, vänster, höger, över, under...? 
hur som helst så är min rygg stel som en pinne och den värker och gör ont. känns som om jag är några år mer än vad jag borde vara. antagligen bara träningsverk eller sträckning eller nått, det går över. 
blev en långdragen historia om något litet eller en höna av en fjäder som man burkar säga. tyckte bara att det var så komiskt att det var så många, eller många och många typ fem stycken, men ändå, som hade ont i ryggen, på samma ställe, samtidigt bara sådär. men nu har vi ju troligtvis svaret, so whatever. We´re strong people :)

  

!!!

Vissa människor blir man bara så Himla trött på!!!

Fredagkväll

nyss kommit hem.. jobbet gick galant som de brukar göra;) haha. de gjorde faktiskt det. dock var det sjukt mycket folk idag. blev rätt så körigt ett par gånger och stressigt så in i bänken, trodde jag skulle spricka där ett tag, hann knappt med att andas för att det var smockat med folk. men vi överlevde, haha. kul att det är mycket folk, men inte exakt på samma gång, det är såna gånger man önskade att man var en bläckfisk.

hur som helst så bar det raka vägen ända till björkvallen och kolla hockey, kht-karlskoga hc. matchen började sju. jag slutade jobba kvart över åtta. men hann se drygt en period iaf. efter matchen så åkte anna och jag hem, jag håller på att tappa ögonlocken så kändes skönast så. ny dag imorgon! :)

Lovely Friday

en typiskt fredag var det idag. vi tjejer har en tendens till att bli flummiga på just fredagar, har våra fulmdagar annars oxå men på fredgar är det nått extra, vet inte hur det kommer sig, och idag var en typsikt sådan dag som vi skrattade åt allt. Vad roligt man har när man skrattar hela tiden, vad fort tiden går då, tänk om man kunde skratta igenom varje dag, vad kul det skulle vara då. men man måste förstås ha sina dagar då man inte är på topp heller. iallafall, det var en bra dag idag.

Började med en springtur imorse och till min förvåning så snöade det. wow, vintern närmar sig och när jag tänker på vinter tänker jag försås på skidor. iallafall, sen avnjöt jag en god frukost i min ensamhet, då anna var i skolan och gjorde prov och den var god även fast jag var själv hemma.  
senare blev det skolan och anna och jag överöste lärarrummet med ljus, så hoppas dom köper nu;) har några klara kort redan:)

sen fikade vi som vanligt, haha, på ulsoc-lektionen. erika stod för dagens fika och det blev kanellängd och saft. sen dags för lunch. sen hade vi multimedia och vid det här laget kändes det som om magen var dubbelt så stor som den borde vara, mätta var ordet.

lekte lite och gjorde film på multimedian och på religionen så fick vi gå hem och jobba idag igen, då gick vi ner på stan och kikade runt lite. sen åkte vi till maxi och inhandlade lite grejer inför imornkväll, då det står tjejkväll på schemat:)

ska jobba extra idag för att gunilla har lite att fixa med, så snart bär det av till jobbet. Hörs!





Once again

Idag var det dags för tester... Igen! känns som att vi har tester heeela tiden, (var tredje vecka), ioförsig så har man mer eller minder kommit in i det där med tester nu så nu är det snarar en vana att ha det. en mindre kul vana så att säga, för så rockigt är det faktiskt inte, men när det går bra är det kul förstås. alltid kul att göra något när det går bra och idag gick det bra, så jag är nöjd:) kul att man är nöjd me något för en gångs skull. självkritikern nummer ett, here I am. 

Iallafall, dagen har varit som vanligt. nästan iallafall, har eget arbete på religionen nu igen, så vi fick gå hem och jobba med det. och ni kan väl tänka er hur det slutade? inte åkte jag hem och satte mig och jobbade med det iallafall. men jag lovar jag tar igen det i helgen för då ska jag inte göra något speciellt, för en gångs skull :)
Istället så åkte jag, anna aalto och erika ner till det nya cafét och fikade lite och hade liten pratstund, mys. Drack en varm choklad och den var dundergod, mumma. förtsa gången med defenitivt inte sista gången;) 

väl hemma gick anna och jag iväg och plockade lite löv för att ta lite kort med våra ljus. dekorerade lite fint, (tror jag) hoppas det blir bra. 

sen har jag pluggat lite som numera hör till vardagen, alltid är det något.

träning snart!  

  

Hej

sovmorgon idag och de va lika skönt som vanligt:) och nu med facit i hand så hade vi bara en lektion idag.. multimedia skulle vi haft men lärarn kom inte, så då gick vi ner på marken sen sista lektionen skulle typ halva klassen göra prov för att de inte gjorde det i måndags, så då fick vi som hade gjort provet gå hem och jobba med en uppgift som sak lämnas in v 47. men den tänker jag inte jobba med nu.  
skönt att komma hem, börjar jobba kl 4, så det var mer än skönt att få sluta tidigt idag!
så var det med den saken.


Bless The Broken Road

Idag har varit en minst sagt skön dag. Inte gjort alls mycket. Skolan hade inte inte så mycket att bjuda på idag bortsett från klassråd, haha. det säger väl allt. hemma har jag inte brytt om att göra så mycket heller. En inte göra någonting dag har de blivit typ.
bara för det så höll jag på att glömma att jag ska på träning sen, halv åtta. ska lägga det på minnet, haha.



sitter för övrigt och grubblar och drömmer en massa och längtar till allt som jag kan tänka mig typ. Jag vill göra så himla mycket och inspireras så himla mycket av andra människor som gör saker som jag vill göra och det verkar sjukt kul. jag vill ta del av så mycket som möjligt och jag har många planer inför framtiden. Min lista är lång och jag hoppas att jag kommer att kunna pricka av min lista allteftersom tiden går, försöka iaf:) 




Ett skepp kommer lastat...

...med ljus. nej inte ett skepp men en lastbil var det iallafall. låter lite b att säga att jag blev överraskad över att det kom en stor fet lastbil men det blev jag. jag hade utav någon anledning tänkt mig en bil eller nått bara. men med tanke på att pallen, ja en hel pall, med alla ljus vägde 140 kg så fanns det kanske inget annat rimligt alternativ. 
bara att börja köra gärnet nu och börja sälja så upp med plånboken nu kära vänner, annars tar jag upp den åt er;) perfekt att ge bort i julklapp eller mysa med själv nu när det blivit höst och snart lider mot juletider. haha, det där lät väl bra? :)


Kom Och Köp!  :)

In my dreams

Bara för att jag LÄNGTAR så jävla mycket efter att få åka skidor för tillfället. avgudar att åka skidor på ren svenska. nyss blivit höst men som jag vill ha vinter nu, just bara för att få åka skidor som är SÅ fantastikst underbart.
Jag kan inte sluta att drömma mig bort från den vita snön ståendes på ett par skidor, åh vad härligt och framförallt så jävla grymt kul!



I Do Really Love It! <3

Utropstecken

Livet är fullt av motgångar och dom är till för att besegras!

Drömma kan man!

Need more time!

har läst igenom alla sidor (som uppgår i ett tresiffrigt tal) till provet imorn nu. vet inte om jag har blivit nå klokare för den sakens skull, men... tog nästan två timmar att läsa allt och nu orkar malin inte läsa nå mer. okej, jag ska kolla igenom lite till men sen får det vara nog. har jag inte börjat tidigare så behöver jag ju inte läsa mig till döds på bara några timmar dagen innan. eller? 
ioförsig så är det kanske det bästa alternativet utefter situationen jag befinner mig i förtillfället, så jag inte är som helt bortblåst på provet imorn, jag vet inte.
jag vill en sak och min hjärna vill något annat! jag vet att jag måste ta tag i saker i tid, men gör det då! nej, för det blir aldrig riktigt som man tänkt sig!


Study?

well, upp tidigt idag som sagt. mixeden gick faktiskt bra även fast att vi förlorade vår match. blev överraskad över att det kändes så bra efter bara två träningar. positivt överraskad så att säga:) haha
hur som haver så har det varit en bra och roligt helg, vi har så himla roligt ihop! nu typ längtar jag tills det är tävling igen, för det är sjukt jävla roligt när man väl är iväg, så mer ska det och kommer det att bli framöver, det är jag övertygad om.

imorgon har vi prov och jag har inte pluggat så mycket som jag borde. plugga, vad är det?
det är helt sinnes att man aldrig pluggar i tid, jag fattar inte, det går bara inte. massa annat som kommer ivägen hela tiden och man överväger hela tiden att inte plugga såklart, det tar jag sen. vadå sen? jag blir så trött och arg på mig själv! 
det bästa av allt är väl att man inte har någon annan att skylla förutom att jag har gjort det och det...

so, gotta go! 




 

Badminton

gårkvällen var great!
upp tidigt idag för att ställa iordning kiosken i hallen osv. mitt välbefinnande var kanske inte på top efter gårkvällen, men som man brukar säga, man mår som man förtjänar och ja, jag överlevde iaf. dagen idag har varit minst sagt hektisk. åkt mellan hallarna stup i kvarten och hämtat det, varit och köpt det osv osv. stått i kiosken också och det kändes som om man inte räckte till ibland även fast man var nära på att gå mitt itu efter allt åkande hit och dit och allt annat som skulle göras. det har iallafall varit en bra och rolig dag. 
eftersom dagen varit bra så tänkte vi göra kvällen till en lika bra historia. fotboll Sverige-Danmark, med anna, fille, linnea och jessica. självklart så såg vi fram emot en vinst som en bra fortsättning på en bra dag, men den drömmen gick upp i rök. F*N Sverige! 

hur som haver så blir det bingen vilken sekund som helst nu. upp tidigt imorn med för att spela match. blev bara mixed för min del i helgen då singel och dubbel blev inställt därav inget spel idag.
so, need to go to bed then!  

Friday night

Igårkväll vankades det avslutning med fotbollen. började med att käka god mat, kina mat, mums. sen blev det diverse prisutdelningar där jag mot min förvåning fick tredjepris i bowlingen som vi hade för ett par veckor sedan, där ser man, bara att tacka och ta emot. sen pratade ledarna lite om den gångna säsongen oså. sen blev det en liten femkamp, mitt lag vann, där vi minst sagt fick springa av oss lite. kul var det iaf:) 
sen till det bästa på hela kvällen. vi kollade på en film som sofia, alex, emelie och karin har gjort bestående av internskämt. vet inte när jag skrattade och grät så mycket samtidigt sist, hur galet som helst och framförallt så var den så himla klockren, allt stämde in så perfekt och jag kan meddela att jag redan kikat på den minst tio gånger redan. really great:) 
filmen livade upp stämningen en aning, dock valde säkert hälften av folket att gå hem ganska tidigt, fy. så vi som var kvar hamnade hos chicko istället där stämningen fortsatte i högsta grad:) kul kväll med mycket skratt!



dance!

Friday

ingen skolan idag. PA hela dagen. istället för att sova imorse så var jag ute och sprang i ungefär 25 minuter eller nått. kände mig duktigt med tanke på att jag hade kunnat sova ist. man får en grymt skön känsla i kroppen när man har varit ute på morgonen alltså. så himla skönt. pigg och glad sen har man hela dagen kvar att se fram emot. toppen! efter det blev det en god frukost vid niotiden.

sen bakade anna och jag chokladbollar i massor till caféterian då det är badmitnontävling i helgen. ja och sen åkte anna och jag ner till skolan för att prata med Göran om våra planer för PA:t. sagt och gjort så nu har vi beställt våra ljus, känns kanon!
passade på att käka oxå när vi ändå var i skolan så då fick vi lunchen överstökad också. hem igen och fixa lite.

nyss kommit hem från trumpan efter att ha varit uppe och handlat lite inför helgen till badmintonen och allt så nu är det klart. 

nu sitter jag här och lyssnar på två låtar som jag verkligen fått upp öronen för. Marc Cohn-Walking in memphis och Crash test dummies-mmm mmm mmm.

ikväll har vi avslutning med fotbollen och efter det kanske det blir mastis, sugen på att gå ut:) får se hur kvällen blir! ska hoppa in i duschen sen ska jag fortsätta lyssna ihjäl mig på mina två låtar!

ha en bra fredagskväll! :D 

Strawberries

Åt jordgubbar igår efter skolan och det var SÅ gott! haha :D


smarrigt :)

Go for it

Nu har vi det tror jag. Anna och jag har kommit på en grej till vårat PA och jag tycker det verkar bra. Har en jätte bra feeling på att vi kommer att klara det men det får väl tiden utvisa. Hoppas verkligen att vi lyckas iaf. Nu låter det kanske som värsta superidén men grejen är "bara" som sådan att vi kom på att vi kan samla in pengar genom försäljning och sedan ge det till någon handikappidrottsförening.Vi kör starkt på den idén nu så ska till skolan imorn och prata med Göran för att redogöra om våra planer:) 
 

The time is running out

tjoflöjt. onsdag idag och halva veckan kvar typ.
idag var dagen då det var dags för oss att prova studentmössor till vår kommande student, tro det eller ej, men snart är det dags. hela klassen kom förvånadsvärt bra överens, kanske för att vi var så förväntasfulla och glada för att prova våra mössor, inte vet jag. klassen kan vara svår att ha och göra med ibland, men som sagt var, inte idag. vi kom fram till ett beslut och det känns riktigt bra:) 
sen hade vi multimedia där vi jobbade lite med våra bilder som vi tog för typ två veckor sen nu. sista lektionen, idrottspsykoloi, spelade vi pingis. jag gick dock tidigare för att jag hade tid för massage kl två, tråkigt för mig. massagen var mer än skönt och det kändes behövligt. 

eftermiddagen/kvällen ska spenderas med, gissa vad? skolarbete. ett arbete som jag inte gjort klart ännu (skylla sig själv) prov på måndag (en halv bok) sen hemuppgift på ulsoc som ska vara klart till veckan och inlämning av eget träningsprogram. ja jag har endel att göra och ta tag i, så bäst att sätta fart!      


091006

sitter och degar lite i skolan för tillfället. har haft specialidrott där vi hade teori. börjar inte förrän halv tolv nu med ledarskap. men istället för att åka hem så tänkte jag vara duktigt och förvalta min lediga stund och ägna mig lite åt vårt PA som vi verkligen behöver ta tag i och komma igång med. sen lite andra smågrejer som behöver bli klara, bra där.
efter skolan blir det jobb. börjar klockan fyra som vanligt. slutar runt halv två idag så det är skönt att hinna hem ett tag innan man ska iväg igen, annars känns det som om man ser ut som en påse nötter i kassan och vem vill se ut som en påse nötter? haha

back to work!


091005

monday. fick springa av oss lite på idrottspsykologin imorse och hade skoj:) sen träningslära där vi hade en liten utvärdering sen fick vi sluta, som vanligt på den lektionen typ känns det som, haha.. jag klagar inte över de, snarare tvärtom, är skönt och inte ha någon lektion, eller!? jaja, sen hade vi ulsoc och där kollade vi film, trött? svar ja. (var ett inslag av jul i filmen, åh vad jag längtar dit nu. julen är nog något av det mysigaste jag vet, ljus, snö, mörkt och allt i sin helhet, myyyyys. bara för det så lyssnar jag på en jullåt just för tillfället när jag skriver detta^^)
en lektion kvar, svenska (hatar svenska) där vi jobbar med grupparbete om svenska författare, vi tjejor skriver om selma lagerlöf. nog om det.

hem och plugga. blir aldrig klar med något känns det som. allt bara växer på en hög och blir högre och högre. riktigt så är det väl inte men inte långt ifrån känns det som. när man blir klar med något så kommer det något nytt. känner hela tiden att det är något som måste göras. bara att köra gärnet och blicka framåt. ta en dag i taget. jag har mycket att se fram emot så lyckan finns där! 


I have a dream

Home sweet home

helgen är till enda och vi har haft en bra helg. nyss kommit hem efter helgens bravader i storstan. har väl inte blivit så mycket till stora bravader, då vi mestadels umgåtts med kusinerna, men det gör jag mer än gärna för dom är underbara. gårdagen gjorde vi inte så mycket. åkte in till vällingby (igen) en sväng på förmiddagen. sen hem och då blev det lunch. sen åkte vi och inhandlade lite grejer inför kvällen då det vankades kycklingwok, så himla gott. leif är utomordentligt bra på att laga mat så kan inte säga annat än att det var riktigt riktigt gott:)
innan vi käka middag/kvällsmat så var vi och bowlade en timme och den timmen gick undan.

får inte glömma att skriva att vi överraskades av två råttor (gebriler) som stog i huset när vi kom i fredags. wow tänkte vi, ens komma på tanken, men dom var verkligen ursöta, tro det eller ej. har gosat om man ska säga så, med dom hela helgen:)

dagen idag spenderades på en fotbollsplan. gustav spelade fotbollscup och förtsa matchen var fem i tio. kollade på tre av hans fyra matcher innan vi började dra oss hemåt igen. satte oss i bilen och runt tresnåret lämnade vi stockholm för den här gången. 
en förhållandesvis lugn helg och vi har haft roligt och trevligt, får se när vi åker upp nästa gång:)

nu ska jag packa upp mina grejer, sen ta en varm dusch, sen sätta mig framför tv:n!

imorgon är en ny dag och en ny vecka!

Storstán

morgonen idag ägnades till att ta spexkort, riktigt snygga var vi, blir nog great:)
efter spexkortet så åkte anna och jag hem och fixa lite innan vi gav oss av mot huvudstaden, närmare bestämt stockholm. alltid lika roligt besöka vår huvudstad. hur som helst så tog vi bilen upp och det gick galant:) delade nästintill på körningen hela vägen upp. räknade inte metrarna direkt, men något lika blev det antar jag:P haha.   
det märktes när vi började närma oss sthlm iaf, bilar Överallt. jag skojar inte, överallt. vi började iaf med att åka till barkaby. där blev det en runda, hittade inte så mycket där. bestämde oss för att åka till vällingby och kika runt lite. följde skyltarna och vips så var vi framme. bra uppfinning de där med skyltar och att vi människor är skapta till att sedan kunna läsa vad som står på. skulle aldrig hitta annars. hur som haver så gick vi runt lite där och hitta ett och annat plagg som fick följa med hem:)
sen åkte vi hem till kusinerna, till bromma, var lite osäkra på vägen från vällingby till bromma. passande nog så kom en buss som skulle till brommaplan, så varför inte följa efter den. man får ju inte vara dum. efter ett antal meter så kände vi igen oss och kunde med lugn och ro fortsätta sista biten på egen hand.. och vi kom fram!

nu på kvällskvisten så har vi käkat god mat, grillat kött med bakpotatis med diverse tillbehör och efterrätt på de, riktigt smarrigt. sen kollade vi idol.


Mrs Fluff

vad tycks? :)

RSS 2.0