Borta bra men hemma bäst?

Hemma i kristinehamn nu i helgen.. Känns både skönt och konstigt men också väldigt bra:) härligt att få träffa mamma, pappa och storasyrran. Samt alla underbara vänner imorgon då det blir rajtantajtan för hela slanten, har längtat som fan :D

Gick upp tidigt imorse.. Tgo reda på tvätt och inte minst railade med Anna och Jenny, skit kul:) Sen började vi styra mot värmland runt elva.. via karlstad för att slöppa av Ludde och Jenny för vidare färd med tåg till götet. Hämtar upp dem på söndageftermiddag igen!

Åkte direkt till jobbet när vi kom hem hit, kändes lite konstigt och lite tomt på ngt sätt! SEn åkte vi och hälsade på mormor och morfar som köpt ny bil. Stolt morfar med ny leksak:)

Har det iallafall otroligt bra i Orsa.. känns sjukt bra! Ska fira pappa lite ikväll, han har ännu inte fått vår present.. ska invänta mamma och madeleine från jobbet först:) inväntar käk (jag undviker dock köket, när är maten klar pappa?) och sen ska vi bara mysa och ta vara på tiden vi är hemma!:)

Ha en bra helg kära vänner <3


Mya No. 8

I måndags var HEAD här på skolan. Och det är time för nya skidor. Sagt och gjort.. nu är nya skidor beställda. En damskida med flex, lite bredare vilket ökar åkytan och gör den till en mer allroundskida. En bra utvecklingsskida, så nu är det bara att köra! Svarta på översidan och gula på undersidan. Fick dessutom hem mina termobrallor igår som matchar min rosa jacka.. Börjar känna mig så gott som redo att inta skidbacken!:) 
 





Vila i frid

Kerstin, vila i frid kära gamla arbetskamrat! :´( Sist vi träffade dig var bara drygt en månad sedan innan vi flyttade och börja plugga. Härom veckan fick vi reda på att du var på sjukhus och nu finns du inte mer. Hur sjukt jävla fort kan det gå? från en vecka till en annan, ofattbart!
Ditt glada humör och dina roliga skämt har iallafall satt sina spår, jag hoppas alla andra kommer komma ihåg dig som den roliga och lättsamma människan som du var, precis som jag kommer att komma ihåg dig. Vi jobbade trots allt nästan 5 år ihop! Och trots att det nästan skiljde 50 är mellan oss kunde jag aldrig sluta skratta och le åt allt det du sa! Rest In Peace.






New in











Ordinary Skier

Igårmorse rattade Anna, Jenny, Lucas, Ludde och jag till Stockhom för att besöka alpingaraget, en affär med bara skidutrustning och skidkläder!

Hade tänkt försöka komma härifrån Orsa senast sju.. Alla var redo utom Lucas som låg och sov, hmfgr! Som tur så hade han lämnat dörren öppen, så vi tog Jennys megafon och smög in, satt på alarmet på högsta volym och hoppa i sängen, GOD MORGON LUCAS, HAHA :D

Lucas är från enköping så stannade till där på vägen och fick se vart han bodde och hälsa på hans päron, störtsköna:D

Var framme i stockholm runt halv tolv.. var inte riktigt så stort som jag hade föreställt mig men det fanns endel att välja på trots allt:) Var där i både en och två timmar innan vi kände oss klara.. en jacka och två hjälmar, en svart och en vit, blev det för mig. Sjukt nöjd!:) fick 15 % på ordinarie priser dessutom för att vi är frn SCoTT, tummen upp på de!

Sen dumpade Anna och jag dom andra i stan och åkte och hälsade på våra kusiner när vi ändå var så nära. Var där i ungefär 2 timmar, riktigt trevligt!

Sen mötte vi upp dem andra igen och åkte till alpingaraget igen. Ingen mindre än Seth Morrison var där mellan 16.00-17.30. Hade ingen aning om vem han var innan. Men det är aldrig fel att få träffa världens bästa skidåkare, grymt!

Efter det var vi nöjda och började styra tillbaka.. Stannde i Enköping igen för att hämta grejer Lucas skulle ha med. Vi satt i bilen och väntade men hans päron tyckte att vi skulle komma in igen så där blev vi sittandes och pratade i nästan en timme med hans trevliga föräldar! :D

Kom hem till Orsa runt tolv igen och var sjukt trötta. Var tänkt att vi skulle dra bort till campus men snubblade i säng ganska omgående!






To Anna, Skiergirl kick ASS! /Seth Morrison (autograf)



Innebandy

Fredagen bestod av affärsmannaskap hela dagen.. riktigt segt med detta nu, ingen strategi på någonting och vi får göra nya grejer hela tiden. Sen ska vi baka ihop allt.. blablabla..

dagen avslutades med lite badminton och innebandy i tre timmar, så jäkla kul! Det följt av långbord i lokalen med tacos, mums!

Sen var festen igång.. twister, beer-pong, beer-ball, musik och skratt! Anna, jag och jenny gick dock ganska tidigt, halv tolv typ för att vi skulle upp tidigt som igår, Alpingaraget och stockholm nästa!













Kladdkaka

Dags att uppdatera..

I torsdags slutade vi ganska tidigt.. Jag skadadefoten i onsdags och kunde inte följa med och träna fotboll dagen efter i Mora. jenny och jag hade inget margarin dock och knackade på hos grannen. Lucas joinade oss, så vi ägnade eftermiddagen åt att käka scones och spela wordfeud på våra mobiler, haha:)

Sen bakade ludde kladdkaka en trappa ner lite spontant och kom och bjöd oss på vilket resuterade i filmkväll, benjamin button, med kladdkaka, glass, grädde och bär. Torsdagslyx!












Dalahäst

Igår fyllde Erika i klassen 24 år så Anna och jag gick upp extra tidigt för att hinna baka lite:)
Sen avslutades dagen i Mora med fotbollsträning, grymt bra träning!

Idag har vi haft självstudier nästan hela dagen.. Samlades i skolan imorse för en liten redovisning sen jobbat lite i våra grupper och egna företag.

Setephanie, carro och jag har dessutom åkt in till Mora til Moras tryckeri och visat upp vårat skidställ och sprungit in i istortsett alla butiker på gågatan och jagat sponsorer. Ganska resultatlöst dock, visse ville inte, vissa kunde inte, vissa fick inte, vissa hade inte möjlighet till det osv. Men två ställen håller vi tummarna för!

Kollar bonden nu och ska pallra oss iväg till idrottshallen sen och lira lite fotboll vid nio.. dumt med så himla sen tid men det är smällar man får ta för det var riktigt roligt sist!



Klassiska scones

Ikväll har Anna och jag bakat scones. Hur gott som helst! Bjöd Jenny och Ludde också med tanke på att det blev endel. Kollat på idol och nu tar vi oss an det okända.

har bara myst här hemma hela kvällen och eftermiddagen sen vi kom hem från skolan, så himla skönt och välbehövligt!







Skidställ

Vårt kommande skidställ, röd-brandorange jacka med nyondetljer och bl byxor.. bilden är inte riktigt rättvis men det syns på ett ungefär iallafall:) sjukt snyggt i verkligheten:) med all reklam kommer de bli ännu snyggare:)

Ni får vrida på huvudet haha ;)








Degdag

Igår hade jag inte mycket att säga till om.. Tog på krafterna och dricka i 15-FEMTON timmar, men det kan ha varit bland det roligaste jag gjort;)

Så gårdagen innebar soffläge i allra högsta grad och film i palatset följt av soff- och tv mys med anna här hemma.. somnade inte långt efter att idol slutade på tv:n vid nio!









More pics to go

Lite fler bilder från nollningen.. Nu är jag med på några bilder med min snygga unifrom som förövrigt pajade totalt efter första grenen som var såpa och vatten, lite tråkigt men alla hann ju se mig ändå! Blev ju trots allt drottning på köpet i slutänden! :D


I palatset på morgonen..


I palatset på morgonen..


I palatset på morgonen..


Alla skulle klara av att tränga ihop sig i lsthuset bakom and we made it:)


Kommunicera utan att prata och ställa oss i åldersordning för att sedan delas in i lag.


Första grenen med vatten och såpa..


Efter presseningen skulle vi bilda hög. Jag var mer kissnödig än vad jag någonsin har varit och trodde jag skulle sprängas där ett tag typ med fem pers över mig.. men kul var det, överlevde ju iallafall!


Efter första grenen såg jag utan som ovan. lite trasor kvar och svepa öl, jag drack 2 och sen springa och varva en stolpe..




NOLLNING

Igår var det big time för nollning. Alla skulle samlas vid skolan vid tio. Dock gick vi och förkröka och hade lite champagnefurkost i palatset runt nio, på´t bara!

Marcherade ner till campingen ledda av våra ledare och som vi gjorde det. OM vi var taggade var bara förnamnet!

Väl framme blev vi indelade i lag efter att ha ställt upp oss i åldersordning utan att kommunicera. Jag blev den enda "skidan" i mitt lag. Vet inte riktigt hur många stationer det var, tio-tolv stycken typ och det var jävligt kul. En hel del drickstationer, hinderbana, kasta ägg, klädsträck bla. Det värsta av allt var att man skulle langa en bit ströming med munnen genom hela laget och sista man skulle äta upp biten, så J Ä V L A vidrigt. Ingen i mitt lag åt något men det var vidigt nog att bara ha en bit i munnen och stinka som en jävel efteråt. 

När alla stationer var genomförda fick alla lag i uppdrag att göra en musikvideo av en låt vi blev tilldelade tills kvällen, mitt lg fick callecuta med doctor bombay. Vi gjorde det direkt innan vi gick hem medans vi redan var nergrisade med såpa och allt. Gjorde den på stranden och jag badade bland annat, haha..

Alice och jag gick en härlig promenad hem från campingen HAHA, ojoj! :) Gick hem och tog en varm dusch, bytte om. Gick till palatset och laddade om batterierna, på´t igen! 

Från klockan nio så hade vi hyrt BK och  dansade loss hela kvällen och fick reda på vinnare osv. OCH jag fick pris för bäst utklädda tjej, dagstidning, yäy! Så som nybliven drottning fick jag och min Kung, Jesper som vann bland killarna, ett glas vin i baren :D nöjt kungapar:) haha

Vid halv ett beställde ett par tjejer pizza och jag och några fler var inte sena att haka på. Pizzakäk i palatset fcik avsluta en fantastik rolig, GRYM och händelserik dag med bästa tänkbara väder!!!!! ;D

  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  








 

Innebandyfotboll

Från och med i fredags så har vi fått tillgång till en liten idrottshall mellan fem och nio på fredagar. Har tid i en stor hall på onsdagkvällar mellan nio och elva på kvällen. Då är vi oftast så många och fotboll är mer aktuellt än badminton då. Anna och jag saknar det så det är sjukt! Fick se nu att första seriespelet drar igång till helgen, åh!

Hur som helst så blev dte lite badminton i fredags, rundbadminton i huvudsak. hade bara fyra rack och tre innebandyklubbor. Vilket iv inte kom så långt på så tillslut så blev det fotboll med en innebandyboll. Tjejerna mot killarna och vi vann, grymt kul:D

Avsutade kvällen med att laga middag hos Jenny och Ludde, riktigt gott:)

Var dessutom tvungen att börja med min nollningsuniform...















Tur till Mora

Efter skolan idag så följde ludde och jenny med Anna och mig till Mora.. nollning på lördag och vi ska vara utklädda till något på D. Så lite inhandling till det:) passade på att hoppa in på bolaget också.. nollningen börjar klockan tio på lördag och då är det bara att vara redo, hua!

Fick tag på ett par nya träningstaights också!


woopwoop:)

Myrfotboll It Is

Förra veckan övade vi bara med klassen och idag var det dagen D. Match mot skid 12 på samma jävla vidriga ställe, hahah :D

Vanigtvis brukar den nya klassen alltså ettorna vinna över tvåorna, men så blev det visst inte nu.. vi bröt trenden och skid 12 bröt trenden.. vi genom att förlora och bryta trenden och dem genom att vinna och bryta trenden, surt men jävlar vad roligt det var.. brottning på hög nivå kombinerat med myrfotboll.. och sist men inte minst, s-v-i-n-k-a-l-l-t!

Vi var iallafall snyggast i våra blå Obo`y t-shirts som stephanies pappa i klassen fixade och krigsmålning på de.. yay :)

På eftermiddagen efter en lång och varmt dusch kom tre skidskolor hit och presenterade sig, kläppen, åre och storlien.

TA MIG TILL ÅÅÅRRREEE!!!!!!! vill verkligend dit, dem tar in 6 stycken härifrån SCoTT till tre olika ställen med två st på vardera ställe. Håller tummarna för mig själv!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!





bilar åt enda hållet.. var en orm på 13 bilar efter varandra, såg lite roligt ut, haha



Sökt skidskolor

tiden går så sjuuuuuukt fort.. har fullt upp hela tiden känns det som.. slutade inte förns fem idag. hade tvättid mellan 16-19 idag så skyndadee hem och slängde in tvätt.. glömde bort den så håler på att tumla den nu på de andras tid som kom efter.. ahha, snälla tjejer!:D

har nämlgen suttit och skickat iväg anöskningar till olika skidskolor nu, har sökt till sju olika så det känns bra att ha fått iväg de nu.. komemr säkert söka nån mer, bättre och söka för många än att önska att man sökte!

Nu snart är de bonde på tv som gäller och ikväll ska vi se om vi kan spela lite badminton vid 21, förhoppningsvis!:)





GRATTIS VÄRLDENS BÄSTA PAPPA!!!

Grattis på din dag Pappa, endast ett år kvar till 50! måste kännas otroligt bra?;) jag kan gärna inte ge dig en puss och kram förtillfället men när vi kommer hem om två och en halv vecka ska jag klämma sönder dig, typ! ;-) Och presenten får du vänta med att öppna tills vi kommer hem efterosm att du inte får den först då.. håll ut, för jag tror du kommer gilla´t, jag hoppas det iallafall! ;D ;D ;D ;D ;D


SKÅL PÅ´RE!  ♥



Boom boom boom

Slänger upp lite blandade bilder allt eftersom här ibland som halkar efter lite.. roligt med bilder ju:)
har avverkat det jobbigaste fyspasset hittils nu.. hoppövningar, samt intervallträning med maxfart. 50m 8 gånger, 100m 4 gånger, 200m 2 gånger samt 400m 1 gång.. jobbigt men fruktansvärt skönt nu efteråt.. tränade tillsammans med tvåorna och delade upp oss tjejer och killar vilket bara de gjorde det genastlite roligare:)

Börjar först två igen då Vemdalen kommer hit och föreläser om sin skidskola.. drar ihop sig för att vällja praktikplats så denna vecka kommer en massa olika skidanläggningar hit och pratar, kul:D



Tacomiddag i söndags:)


Anna och jag käkade pannkaksmiddag igår, yummie!:)



On the dancefloor

Det tog ganska hårt efter festen i fredags så i lördags kände jag för att ta det lite lugnt, nöjde mig med 2 öl medans vissa körde på 2-dagars. Vi hade jäkligt kul.. vissa drog in till Mora men dem flesta stannade kvar på campus och det var sjukt kul.. halv tolv fick vi, eller mimmi "fyllegris" fick  för sig att vi skulle steka pannkakor, sagt och gjort.. anna ställde sig vid spisen halv tolv på kvällen och stylade lite med stekpannan;) haha

Igår så åkte vi ett gäng, fyllde två bilar, till Sågmyra och lager 157, farligt men trevligt med en liten road-trip med tjejorna:)

Gårkvällen käkade vi tacos med typ 10 andra borta på campus, riktigt  gott och avslutade dagen och helgen med att kolla Lejonkungen hos Nicole:)



















Vattenhopp; Check!










Vi tar en gura tar en bira

Gårdagen bjöd på fest i lokalen. Det var time att fira in helgen samt att vi redan gått två veckor på denna underbara skola!

Med dunder och brak körde vi beer-pong, ölspel, dansade loss i källaren, skrattade och hade riktigt skoj!:)

Det gick utför för dem flesta, började ju dessutom på eftermiddagen runt fem-sex nån gång.. så den som lyckades vara upp längre än tolv är det bara att gratulera, haha :D















Fyspass nummer 1 avklarat

Idag började vi dagen med bussguidning i Orsa med omnejd. Vi åkte runt hela förmiddagen och fick se lite byar här runt omkring och fick veta lite historia om Orsa, jätteintressant.. en och en annan som somnade i sätena.

Det som var roligt var att se grönklitt och björnparken.. visserligen bara ifrån parkeringen men nu har vi iallafall varit där:D

När vi var tillbaka från vår guidtur åkte vi hem fort som attan och slängde i oss mat för att tagga inför fysen.
Lite nervöst i och med att det var det första passet.. men det var kul:) joggade ner till campingen ca 1 km, styrketränade på en skitstor dansbana.. märkliga övningar alltså;) sen staffet/hinderbana genom en lek och klätterställning. Drog bildäck på stranden.. och avslutningsvis brännboll bland en massa träd, skoj:D

Har slängt i mig en avocadomacka nu och pluggar lite innan Anna och jag ska haka på Stephanie till Mora för fotbollsträning:)


Carro och Jenny haha :D



Affärsmannaskap

hejhopp..

Anna och jag gick och lade oss skittidigt igår, så himla skönt att få sova några timmar extra med tanke på att vi i princip inte gått och lagt oss före tolv hela förra veckan..

Idag började vi hur som helst med affärsmannaskap som vi ska jobba med i fem veckor framöver. Ska lotsas att starta egna företag i grupper, riktigt kul:)

Anna och jag åkte till Mora förut och strosa runt lite efter skolan.. Köpte mig en supermysig skjorta, love it!

Handlade lite på ICA och besökte även dollarstore, som Ö&B ungefär.. hittade en massa nödvändigheter till bra priser:) En hållare till hushållspappret i köket för 10 kr för att bara ta ett exempel haha ;)

Sist men inte minst dagens myyycket tråkiga nyhet, en av idorna, Ida S från Stockholm ska hoppa av :( hemlängtan och inte redo att sätta sig vid skolbänken efter att precis tagit studenten.. från storstadsliv till en litenstad som Orsa är kanske inte heller helt självklart.. Håller tummarna hårt nu på att det kommer in en ersättare istället för Ida! 

 

Baksmälla

Förväntingarna inför gårkvällen hade spirats upp under dagen så snacka om att man hade stora förväntningar och dessvärre bev det kanske inte riktigt vad många hade tänkt sig men det var kul även fast att det blev som det blev :D

med tanke på att vi lade oss sent inatt (imorse, haha) så resulterade det i att vi inte kom upp ur sängen förns strax efter halv tolv.. Mötte upp några och drog till BK och käkade pizza ute i solen. Förövrigt var typ ALLA som var med hela dagen igår där och åt, knökat men kul:D

Gick till campus, studsmattehäng.. Studsade studsmatta, lite beachvellyboll, bakade chokladbollar och hade lite picnic.. har slöat där borta hela dagen och ikväll blir det eventuellt film.

Grym helg och en grymt härlig dag idag!:D













Aqua Jam och Reunion

Hade en supertrevligkväll i fredags med massa folk. Sprang ut och in i lägenheter hela tiden och det var allt från ölspel, suck and blow till dans i "palatset". :D

Gårdagen ägandes helhjärtat åt Aqua Jam, en vattenhoppstävling där vinnaren fick 10000 kr i prispengar. Käkade hamburgare och kollade på att duktiga hoppare. Dessutom fanns flera år gamla SCoTT-elever på plats, riktigt kul:)

När tävlingen var slut intog vi, ett gäng, beachvolleybollplanen och spelade beachvolleboll i dryga tre timmar, sjukt kul!

Efter det virade vi om och taggade inför kvällen som vi till en början tillbringade på statshotellet för middag, närmare 300 pers. Hängde på campus efter de och förkrökade innan vi återvände till stadshotellet för att inta källarens dansgolv föjt av efterfest i campus källare vid två.. Vi hamnade ett gäng hemma här hos Anna och mig och dem gick först vid fem i morse, men riktigt kul hade vi :D

































Everybody just have a good time

;DLaddar inför ikväll!;D

    
                    






Helg!

En vecka av skolan är redan avverkad, galet vad det har gått fort:) Ikväll väntas det trevligheter och morgon är det Aqua Jam som stårt på schemat typ hela dagen:)


Update

Senaste dagarna har varit kanoners kanon:) Tisdagskvällen bjöd på filmkväll med Alice och Mimmi. Vi fick sällskap av tre killar i skid12 lite senare dessutom, fun!

Igår blev en ganska kort dag i skolan.. förrmiddagen endast där vi pratade om olika typer av målsättningar, riktigt kul! Gårkvällen bjöd Anna och jag Jenny och carro på kycklingpaj och senare blev det ett besök på bykrogen, mest för att hlla grabbarna sällskap:)

Dagen idag har ägnats åt en mycket bra föreläsning angående studieteknik, grymt bra och intressant, gubben (minns inte hans namn, haha) var riktigt bra och gjorde det intressant och underhålande rakt igenom.

Dagen avslutades sedan med fystester, nervös. Jag uppnådde mitt mål så nu är det bara att köra vidare, skönt att ha fått känna på det nu och gå vidare, let´s go!

Efter det invigde jag för egen del studsmattan, snacka om clownstuds.. man flyger typ såhäääääär högt med riktigt kul.. lär ägna ett par timmar där innan denna utbildning är klar:D

Ikväll var vi ett gäng tjejer och umgicks hemma hos Alice o:c igen.. kollade en massa roliga klipp och skrattade hur mycket som helst, brao daog;)

Lite bilder fråån de senaste dagarna kommer häääär...













RSS 2.0