TILLSAMMANS MOT CANCERKAKFATGÅRDAGENS MISSION.

Denna veckan började med jobb på Arena lager I Örebro, lite tack vare Anna kan man väl säga. Det blev några timmars orderplock följt av leverans till Uppsala vilket resulterade i en 14 timmar lång arbetsdag och var hemma strax innan halv ett, riktigt rolig dag!

Tisdagen följdes upp av klättring med, Anna, Carro och Elin i Norrköping, en hel dag med spöregn, men å andra sidan en riktigt bra dag!

I Onsdags blev det jobb igen och ytterligare en lång dag, 24 timmars jobb på två dagar gör jag tummen upp på!:)

Senaste dagarna har det fixats lite från och till här hemma och igår var jag själv hemma och målade om vårat grovkök. En förvandling från ful gul till en väldigt ljus beigeliknande färg som heter Ostron, skillnad.se!

PICASSOFJÄDERN

I helgen har vår hemmatävling gått av stapeln. 

Första tävlingen på ett år så det var humla kul att spela! 

Spelet kändes inte hundra men slutade med seger i damdubbel A! :-)

BOWLING

Efter en härlig promenad imorse, krattanade av löv, handling med mormor, fix och trix hos mormor och morfar avslutades dagen på bästa tänkbara.

Underbar mysig kväll med finaste familjen, först bowling en och en halv timme följt av mat på Kina-restaurangen, thums up! 

VAD GÖR VÄL DET OM 100 ÅR?3096 dagar

Vidrig men riktigt bra film baserat på Natascha Kampusch självbiografi! 


Seriepremiär!

Comeback, back on track, typ så.

Seriepremiär igår med badmintonen. Fick frågan om att bli med, ett givet Ja på den! 

Har hunnit träna lite och kommit igång en aning men det räckte för att vinna dubblarna för Anna och mig, kändes hyfsat bra och vi spelade stundtals riktigt bra! 

Lyckad dag med fyra pinnar av fyra, full pott efter seger med 7-1 mot Kungäkv och 6-2 mot Trollhättan!

DRÖMFÅNGARE


NIKE ICARUS AIR

New in, en uppdatering av mina favoriter! 
</br  >
</br  >

</br  >
</br  >DID YOU GIVE THE WORLD SOME LOVE TODAY?


</br  >
</br  >


BERGANS DUNJACKA

Skulle inte tacka nej till denna! SECONDHAND

En tur till secondhand med mormor har det blivit idag. Precis ätit lite mellis och ska snart styra bilen till Karlstad med Anna och träna badminton! :) HÖSTRENS

Denna veckan har bestått av att plocka och städa hemma men framförallt rensat en hel del. Några sopsäckar hit och dit så nu börjar det likna något! Så skönt att bli av med en massa skit!:) 


BERLIN

På hemmaplan igen.

Åkte till Stockholm i onsdags förra veckan för att åka på rekryteringsresa för SCoTT.

Innan det hann vi med att umgås med kusinerna och hänga med ett gäng classmates på Alpingaraget några timmar följt av lunch på O´learys, riktigt trevligt.

Så tidigt i Lördagsmorse samlades vi vid sky city och fick reda på vart vi skulle i samma veva vi checkade in.

DEUTSCHLAND

Tre dagar i Berlin, först ut walking tour med allt från museum, ampelmann, berlinmuren, föintelsemonumentet, hitlers självmordsplats, till brandenburger tor och checkpoint charlie. Kul att ta del av stadens otroliga historia.

Gemensam middag på en mysig restaurang avslutade dag ett. Dag två började med långfrukost på hotellet, vidare till berlin marathon, följt av ett gäng olika barer under dagen medans vissa valde att åka till ett koncentrationsläger.

Kvällen avslutades på bästa tänkbara och häftigaste på länge, Dinner in the dark. Otroligt häftig upplevelse. Trerätters surprise-middag i kolsvart mörker och där servitriserna var helt blinda. Behöver inte säga så mycket mer än att det är värt att testa och värt varenda krona.

Dag tre och sista dagen ägnades åt lite trevlig shopping och sen lunch på hard rock café, innan vår buss plockade upp oss på hotellet och körde oss till flygplatsen.

En otroligt härlig, rolig, och spännande weekend med ett riktigt härligt gäng!

RSS 2.0