Söndag

Efter nästan två timmars träning på gymmet, matlagning, ett besök på ICA för att handla samt eget initiativ av städning av lokalen, så där blir mysigt så man slipper sitta och titta på ölburkar och fastna med skorna i golvet av en massa kladd när man går dit.. så blev det som sagt en hellugn kväll hemma i soffan igårkväll.. Carro kom förbi lite senare och bjöd Anna och mig på vanlijglass med varma hallon och passionsfrukt!:)

Nu är tacopajen i ugnen och vi sitter och väntar på att ta emot vår vän Andreas Peper som ska börja i den nya klassen, skid 14.. Med väldigt kort varsel så är han uppsagd från jobbet och vi pratade med Larsson och har löst det även fast han börjar fyra veckor efter dem andra, så nu är han snart på plats, thumbs up!

Så en liten guidning står väl på schemat i eftermiddag antar jag och hälsa honom väkommen.. Han kommer förhoppningsvis absolut inte ångra sitt val och det känns kul att ha inspirerat någon annan!

Ha en bra söndag, de ska jag ha! En sensommarkväll hemma för några veckor sedan!

Laugh and the world laughs with you

Sådär, nu är det bloggtorka igen.. Fullt upp med annat så att skriva här är ingen prio. Men det börjar bli prio med tanke på att världens bästa familj vill läsa!

Avverkat två veckor av höstterminen och det med fult ös! Fart och fläkt hit och dit och jag gillart!:)

Mycket träning har de blivit också, vilket känns otroligt skönt! Grymt taggad på träning nu i höst inför ytterligare en hel vinter i ett par pjäxor!

Första kvällen som är lugn och Anna och jag sitter helt själva är ikväll sedan vi kom, måste säga att det är lite skönt att få koppla av lite! Lite skillnad att bo på campus jämfört med barkis men det är sjukt mycket roligare!

Har haft dem första minusgraderna här uppe nu med vilket iprincip leder till nedräkning innan man står i backen igen!:)

Mamma och pappa är på kreta för tillfället och jag unnar er det så himla mycket, vet att ni kommer att läsa detta och jag hoppas ni har det så himla härlig tid med varandra nu och tar hand om er och njuter av livet! Hjärta till er!!!

Modern Tourism

Det rullar på i Orsa och vi har rivstartat höstterminen med en engelsk högskolekurs i modern tourism. Hade en liten komma igång dag igår följt av fystester efter lunch. Sår nu är vi back on track så att säga.

Och idag har vi alltså börjat med modern tourism och vi är redan hjärntvättade, haha.. engelska har aldrig varit en av mina starka sidor och nu ska vi bland annat skriva en rapport på engelska.. Om jag inte blivit klokare efter denna kurs hoppas jag iallafall att jag har lite fler engelska ord i ordförrådet om fem veckor! Kör gärnet och hoppas på det bästa helt enkelt!

Aqua Jam

Helgen som gick tillbringades i Orsa. Som man har saknat att vara där och omringas av ett galna och härliga människor. Atmosfären man lever i där uppe går inte att jämföra med den man lever i hemma!

Det är mer entusiastiskt och lekfullt och jag gillart!
Så helgen var grym, många kära återseenden med klassakamrater och både nya och gamla ansiktet!
Det som till en början skulle bli en lugn kväll i fredags med tanke på vad som väntade oss på lördagen, slutade med partaj på campingen!

Lördagen var fartfylld med tävlingar hit och dit óch avslutades med fest på självaste stadshotellet i Orsa! Minnas vad man minnas kan, men så galet kul!

Söndagen tillbringades i sängen större delen av dagen, punkt. Ryckte mig i kragen och orkade se en film på kvällen iallafall med några hemma hos Anna och mig. Underbart att bo på campus numera!

Det var lite vemodigt att åka hem i förrgår men samtidigt skönt att vila upp sig rejält en vecka nu innan skolan drar igång igen! Dessutom ska vi fira världens bästa pappa i helgen då han fyller år nästa vecka!

RSS 2.0