Skid 13

Första dagen avklarad igår. Det räckte med att känna atmosfären i klassrummet så blev man genast lugn. Känns som en riktigt bra klass och det känns väldigt skönt att få ha sett och träffat klassen nu:) Så nu är nybliven SCoTT-Elev i Skid 13 :D känns riktigt brao!:D  

Hängde i Alicias, Mimmis och Emelies lägenhet igårkväll.. 11 tjejer i kassen var på plats först innan några av killarna kom och sen var lägenheten full av alla möjliga:D bra start minst sagt :D

Idag har vi börjat med första kursen, Grupp och individutveckling. Känns som en riktigt givande kurs och det ska bli spännande att fortsätta. Fick dessutom första uppgiften idag så pang på nu kör vi :D

Är hemma på lunch och ska tillbaka på lite personliga intervjuer som ingår i kursen. Ikväll blir det antagligen guitar hero en trappa ner :D

See ya!


Söta Jenny som bor under Anna och mg:)





Bells kitchen

Avslutade som sagt vår road-trip med trevligheter när vi kom hem på kvällen och jag hade riktigt kul.. kändes som ett bra avslut med tanke på att vi flyttade dagen efter! Tack underbara ni!

















Good days with ya

Hade tre underbara dagar i malmö och göteborg. Anlände till malmö runt halv fem och virade om ganska så snart vi klivit innanför dörren och en stund senare befann  vi oss på stortorget och rix fm festival. Träffade Aaltos vänner efter de och hade en riktigt rolig kväll :D

Dom som såg oss på torget lär ha haft kul om inte annat, HAHA!

Fredagen började vi med att käka en bamsefrukost och få lite krafter till shoppingen. Shoppade, lunchade på en mysig restaurang och shoppade ännu mer innan vi började rulla upp mot götet. Slängde av erika i farten i halmstad och checkade in på scandic hotel i hisings backa när vi väl kom fram till göteborg där en lugn kväll väntade.

Lördagmorgon, Åt enormt god hotelfrukost och åkte in till stan och shoppade lite till... innan vi gick på liseberg i s-p-ö-r-e-g-n i ett par timmar, blött!

Riktigt bra dagar hur som helst som avslutades med trevligheter när vi var hemma i kristinehamn igen hemma hos Anna. blev till och med utgång på bells vilket inte riktigt var planen med tanke på att Anna (min anna:P) skulle upp och jobba vid åtta morgonen därpå. Hade hur som helst jäkligt roligt så glad att vi hängde på trots allt :D

Sedan blev det en nervös färd till Orsa!

BRA WEEKEND MED UNDERBARA MÄNNISKOR!!! :D











KÖRKORT I 2 ÅR

(Tidsinställt)

Idag går prövotiden ut på körkortet, jihaaa! redan haft körkort i 2 år vilket har gått jäkligt fort.. Med andra ord har Anna och jag varit ägare till vår bil i två år dessutom, som införskaffades en vecka innan den dagen vi tog körkortet:)

Och OM bilen har använts flitigt.. Åre, Sundsvall, Göteborg, Stockholmx2, karlstad x-antal gånger och fertalet fler ställen! Har nästan uppnått 3000 mil på två år anna och jag vilket känns jäkligt mycket! Men det är å andra sidan sjukt kul att åka runt och hitta på saker så de är ju inte för intet vi åkt så mycket..

Två bilder på två glada tjejer som precit köpt bil för första gången;) haha









Road-trip

Mooorning!

Ska strax åka iväg till jobbet på en hjärt och lungräddningskurs mellan klcokan 8-10.
Har packat bilen full så efter kursen rullar vi ner till Malmö och Aalto där bland annat rix fm festival väntar ikväll.

Imorgon efter lunch någon gång så tar jag med mig mina två sis och åker upp till götlaborg och förhoppningsvis så hinner vi göra stan imorgoneftermiddag/kväll då.

Checkar in på hotel och gör Liseberg på lördag innan hemfärd och fest hemma hos mia på kvällen.. Fullspäckade kommande dagar och jag gillart!

Längtar enormt mycket efter shoppingen! Men helheten ska bli sjukt kul.. blir ju lite av varje så slår några flugor i en smäll!:)

Dags att åka!

Ha en trevlig helg allihop för det kommer garanterat jag att ha :D

See ya in a few days!




Mjukglass i skärgården

Mötte som sagt upp Olivia för en fika i eftermiddags. Det fick bli skärren och mjukglass i solen, underbaaaaaart! Satt och pratade på klipporna tills det drog ihop sig för jobb, mys!

Åkte till jobbet och idag var det dags för personalmöte på jobbet.. Dags att göra om schemat pga att Anna och jag ska sluta bland annat.. Jag vet inte om jag ska skratta elle gråta! Tycker bara att det var otroligt skönt att detta var min sista "vanliga" arbetsdag idag! 

Hur som helst så har jag bara en tvåtimmarskurs på torsdagmorgon och inventering kvar, jubel!

Nu väntar nya utamningar och äventyr vilket ska bli sjukt kul! 












 


 

Less is more

Anna och jag jobbar samtidigt idag och börjar inte förrän klockan fyra. Har packat enheldel grejer här hemma nu, eller kläder av olika sag närmare bestämt.. träningskläder, jackor, skor, vantar och halsdukar osv. Har lyckats få ihop 12 banankartonger än så länge och en megastor väska med grejer och vi är inte helt klara än, jises!

Det är iallafall otroligt fint väder ute och vi ska snart dra till stan och möta upp Olivia för en fika. Vet inte om klockan tillåter det egentligen med tanke på att imorgon så ska ALLT vara färdigpackat i och med att vi åker bort på torsdag..

Nåväl, det blir som det blir.. har hyffsat koll på läget nu och en fika med en fin vän är aldrig fel!





Ikeabesök nummer två

Åkte över till Karlstad och Ikea efter att jag slutade jobbet vid tre. Plockade upp Daniel inne i stan som vi inte träffat sen gotland. Så han följde med och höll oss lite sällskap och fick agera chaufför för vår kundvagn. Det var trevligt att träffas igen.. har saknat hans stockholmsdialekt, haha!

Behövde komlettera med lite grejer nu när vi vet hur de ser ut  i lägenheten och efter att vi fått upp allting vi hade med oss.. Hatthylla, taklmapa behövde inhandlas bland annat...

Hann med ett besök i Daniels lägenhet innan vi åkte raka vägen till träningen i Åtorp.




Snacka om att höstem börjar infinna sig.. Disigt när vi åkte hem från träningen förut!




My weekend

Spenderade fredagskvällen tillsammans med mina två sis på bio i karlstad. Såg premiären av Jag saknar dig, jag saknar dig!
Själva filmen var väl kanske inte den bästa men handlingen gjorde den bra i mina ögon i och med att jag är enäggstvilling själv, så det var lite speciellt faktiskt!

Gårdagen, lördag, började med ett par timmars jobb fram tills vi hade samling vid cabby halv ett, för att ta oss till Råda och spela fotboll.
Matchen slutade oavgjort och jag blev en söndersparkad fot rikare, aoch!

Det följdes upp med lite häng hemma hos Elin när vi kom hem. Elin, Elin, Anna och jag, Hanna, Göran och Perra var på plats, trevlans!

Skulle intagit pubben men som till vår besvikelse bara var halvfullt av 40 plusare dessutom.. lite tråkgit så gick till vår nya nattklubb Bells kitchen och kollade läget. Där var det till och med kö.. Anna och jag åkte hemåt istället för att betala in oss där. Var inte direkt på nattklubbshumör så vår premiär på bells får vänta. Hade en väldigt mysig och trevlig kväll iallafall i goda vänners lag;D

Idag väntar jobb vid två.. ska försöka ta tag i lite packning innan de, so better get going!;)



















Kläder

Packat kläder hela eftermiddagen, vilket virrvarr av kläder! Får bli fortsättning imorgon, Nu; TV!:)

Är förövrigt typ såhäääääääääääääääääääääääääääär shoppingsugen! Kikat runt på en massa sidor vilket inte gjort min vil-ha-begär så mycket bättre.. höstnyheter överallt och vem vill inte fylla på sin garderob med nya fräsha höstkläder?

better get going!

Comeback

Lirade lite boll med carro ute på sannaheden förut idag efter att Anna och jag slutade jobba, ja tro det eller ej men idag jobbade vi samtidigt, wow! Går om varandra HELA(!) tiden:P

Så plockade iallafall upp carro och spelade lite för skojs skull innan Anna och jag rullade till Åtorp för vår "riktiga" träning:) carro har inte snörat på sig fotbollsskorna sedan fem år tillbaka så det var på tiden.. Carro á la Zlatan! Riktigt kul;)



  
  





Fotboll

Avslutade denna tisdag med att kolla på fotboll ute på sannaheden med Anna, carro och mia. herrarna (div5) spelade DM-semifinal mot KB Karlstad som vanligtvis spelar i div 1. Fyra divisioners klassillnad och det märktes på planen. Villastaden förlorade tilslut med 6-1.

Villastadens U-lag spelade också så stannade och kollade klart på den matchen och sa hej till Oliven.

Mycket trevlig kväll med mycket skratt, det gillar vi!;)
















Blåbärsplockning

Har ju som sagt varit ledig idag och när mamma, pappa och Anna kom hem från jobben så åkte vi och plockade blåbär. Kvalitétstid med familjen. 

Fick besök av grannen där i skogen helt plötsligt och kom och red på en av sina hästar. Så ja, varför inte? Innan hon red därifrån hade vi alla fyra suttit uppe på hästryggen, kul som fan;) haha









Live the life you love











Faketattos.se

Massage

Massage en timme, bra start på min lediga dag!:)

Nu ska jag börja laga lite mat.. I eftermiddag blir det troligtvis skogen och plocka lite blåbär.. och ikväll blir det en dejt med carro och ev kolla fotboll på sannaheden.. semifinal i DM!:)

Längtar förövrigt till nästa torsdag då jag och mina två sis tillsammans med Erika-fia åker på på en liten road-trip till malmö följt av göteborg torsdag till lördag. Träffa aalto och se hennes nya lya, rix fm festival, fest, göteborg, hotel, liseberg och shopping. (Dessa boots nedan ska bland annat inhandlas då!!!) 







VI

Inte ofta säger vi (Anna och jag) jag. Vi tyckte. Vi gjorde. Vi ville. Hamnar vi i diskussion faller vi ofta varandra in i talet!

Det kan nog nästan vem som helst vara med att intyga om! Eller?;)





So live your life, Be what you wanna be, It´s coming from inside


 
 


BOOTS

Typ käääär!

 



Details



  
  
  
  
  
  
  



The finish









Tv:n ska förövrigt upp på väggen sen!














We´re moving on

(har en känsla av att detta kommer bli ett långt inlägg:P)

Let´s go! NU HAR ANNA OCH JAG FLYTTAT! Inte flytt-flyttat än men flyttat alla grejer:D Känns heeeelt sjukt och väldigt konstigt men otroligt roligt!!!

Förut har man fått tagit till sig att man ska börja plugga och flytta snart.. Packat och köpt grejer.. Nu Blev det ett faktum när det var dags att flytta allting, Jises!

Jobbade fredagmorgon och var nervös hela dagen eftersom att vi skulle åka till Orsa och vår lägenhet på eftermiddagen..

Anna och jag åkte i vår bil och mamma och pappa i deras bil med släpet på tillsammans med mormor och morfar..

Anlände tidigt på kvällskvisten mågon gång runt sju.. Åkte till statoil och hämtade lägenhetsnyckeln och åkte minst sagt förväntasfulla till lägenheten på barkgatan 3. (dör om det är är babyblåa tapeter typ)

Klev in i lägenheten på andra våningen (längst upp) och sovrummet är babyblått och vardagsrummet knallblått.. dra mig baklänges på en tallpinne!

Hur som helst bärde vi in ALLA grejer på kvällen och tömde kapellet och åkte vidare till stugan vi hyrt under helgen ett par kilometer utanför Orsa ute på landet.. Hur mysigt som helst!

Lördag: Var i lägenheten klockan ÅTTA på morgonen. Hade hoppats på att vi skulle slippa måla men letade upp en färgbutik på mobilen direkt när vi kom på fredagen och stod på dörren dagen efter när de öppnade halv tio och köpte 20 Liter färg :D

Målade som tokar och hade målat både sovrummet och vardagsrummet på inte ens fyra timmar, Anna, jag, pappa och morfar medans mamma och mormor höll till i köket.. med 12 händer att tillgå går det undan..

Färgen torkade snabbt och vi fick iordning på det mesta innan dagen var slut.. Rullade tillbaka till stugan runt sju igen efter cirka 11 timmars jobb.. Beställde Pizza och satt och myste på altanen hela kvällen och pratade om allt och inget!

Sov en timme längre idag och var i lägenheten runt nio.. Grovjobbet var i princip helt klart så idag började vi sätta upp tavlor osv. Damsög och moppade golven. Snacka om att vi är nöjda! Svårt att fatta att det är vi som ska flytta in där om ynka två veckor dock.. kommer bli så sjukt kul!

Kom hem för en stund sedan efter en grym helg. Känns otroligt skönt att allt är på sin plats.. lite fler saker som behövs men det är bara smågrejer jämfört med allt vi redan har gjort!

Är så himla förväntasfull!

  
  
  
  
  
   


fortsättning följer (bilder)...









Surprise

Blev glatt överaskad när jag kom hem från jobbet nu ikväll.. Carro var här under kvällen innan jag kom hem och lämnade över en lycka-till-present. 

Anna skickade ett hemlighetsfullt sms till mig på jobbet och höll det som sagt hemligt ända tills jag kom hem. Snacka om att jag var sjukt nyfiken. 

Tack så mycket carro! ♥





 

Lev vackert, more to go

Såg i tidningen igår att Lev Vackert hade lite utförsäljning med 50%. Åkte dit med anna och aalto efter thaien förut och kollade på alla toksnygga grejer igen och inte minst vad de hade för rea.

Kollade på ett par förvaringsburkar förra gången jag och anna var där och nu var de med på rean.. Tjo-Hooo, dem tar vi! ;)







Lunchbuffé

Precis hemkommen efter att ha käkat lunchbuffé med Anna och Aalto på resturang Thanh Thai Palace, "thaien" närmare bestämt:P Sinnesjukt god mat!

Satt på uteserveringen i det otroligt fina vädret, så himla mysigt.. Pratade och käkade oss proppmätta, yum!

Sen åkte vi och fynda lite på Lev Vackert :D






Aalto och Anna :D

Bortamatch

Hade bortamatch mot Deje igår.. För övrigt min femte eller sjätte match totalt denna säsong med träningsmatch inräknad.. har varit borta så himla mycket och har vi inte varit bortresta så har vi jobbat.. Anna och ag får vara med varannan gång i princip.. och nu när vi ska flytta så kommer vi inte hinna med så mycker mer fotboll..

Hur som helst.. åkte med buss härifrån runt klockan fem igår.. Kom fram till deje drygt en timme senare och det spöregnade!

Matchstart halv åtta.. fick börja på bänken... Hatar att börja på bänken då mitt självförtroende och nervositet har en tendes att bli värre.. tre i laget skadade sig så fick spela nästan hea andra halvle och jag är nöjd med mitt inhopp!

Förlorade matchen med 3-0 men spelade upp oss hela tiden och spelade riktigt bra i slutet och jag är som sagt inte helt missnöjd med min egen instas och det huvudsaken.. självkritiska malin i vanliga fall lixom:P








IKEA

Nu har vi gjort en runda på IKEA, anna och jag.. mamma och pappa var med och hjälpte till! Stannade till på sommarlagret först och köpte köksbord och tvättkorg bland annat och lite andra snygga saker och brände redan där iväg ett par tusenlappar.. och vi hade IKEA kvar, pjuh! haha

Gick förhållandevis väldigt snabbt att ta oss runt IKEA, var väldigt enkelt att fylla en hel kundvagn.. dessutom blev det två byråer och ett vitrinskåp, två mattor osv. Allt från gardinstänger till skarvsladdar!:D

Nu har vi så vi klarar oss ett tag efter att ha bränt av nästan 10000 kr totalt tillsammans på ikea och sommaragret, men värt varenda krona!!!

Längtar tills på fredag nu då vi vid det här laget är på plats i Orsa och springer runt som yra höns i lägenheten:)






Stickat

Precis hemkommen från stan:P var och kollade mina ögon bland annat.. Kikade in på lindex och fick med mig en stickad kofta hem för 75:- Jag slog till!

Älskar stickat och ska införskaffa mig en och en annan stickad tröja till hösten, det är en sak som är säker!







Kärt återseende!

Kom hem från träningen runt halv tio igår och fick reda på att Johanna har varit hemma från Norge och åker hem idag, whaaat? har inte träffat henne sen innan jul..

Anna och jag bara slängde på oss nå kläder och åkte till mastis uteservering där Johanna satt med Elin och Hanna. Gav vår födelsedagspresent till Johanna och hade allmänt trevligt. Riktigt kul och träffas!!!

Vår övertrötthet tog vid ganska snabbt och vi bjöd varandra på ett och annat skratt innan vi åkte hem efter sisådär en timme igen..

Idag är jag LEEEEEDIG! ska till stan för ett par ärenden snart och i eftermiddag ska vi till IKEA :D

  
  



Girls night out!

Det blev en spontan utgång igår. Jobbar hela helgen så hade tänkt tagit det lugnt, men blev välkomnade till Aron o:c och var inte sena att hänga på:)

Först satt vi ute men flyttade in när det började bli lite kyligare ute och fortsatte galenskaperna inomhus istället, sköna brudar!!! ♥

Drack (lite mer än tänkt:P), dansade, skrattade och hade en riktigt bra förfest som följdes upp av mastis!

Hade hursomhelst riktigt roligt!


  
  
     
  
  



If it makes you happy

Har spenderat kvällen hemma hos Aalto. Kom nyss hem för att orka upp och jobba imorn,,

Anna och jag fick jättefina presenter nu när vi ska flytta, i form av en skål i skit snygg turkos färg och ett salt-och-pepparset. Blir perfekt i vår lägenhet...:)

...som vi förövrigt ska åka upp till nästa fredag, exakt en vecka idag. Fick reda på vart vi ska bo idag så nästa fredag går första flyttlasset:)

Spelade yatzy, åt tårta, skrattade åt allt och inget, borg-och-aalto-humor i all ära.. Bra kväll!!!!! :D















Lev vackert

Tog en sväng ut till "lev vackert" med anna nyss och inhandlade några söta grejer som vi ska ha i lägenheten.. Vi har tänkt att inreda med lite gammeldags/retro stil blandat med lite mordern stil:) ska göra det till våran stil helt enkelt. Tar de vi tycker är snyggt och mixar ihop det till något bra.. hoppas jag!:)

Beställde hem lite kuddfodral förut med, så de känns bra:)

Fanns sjuuuuukt mycket snygga grejer i butiken, dock behöver men ha en stadig plånbok om ska handla där så vi nöjde oss till att börja med, med två flaskor med saft, en tändsticksask samt en kruka med lite gammeldags influenser!:)





Ost och kex

Hade en grymt trevlig och mysig kväll igår tillsammans med Anna(såklart:P) och Carro. Satt på vår altan i ett par timmar och pratade om allt mellan himmel och jord och skrattade åt allt från fisar till rådjur. Längesen vi bara satt ner och pratade bara vi på det viset!



TACK

Tack för de fina presenterna Anna och jag fick i lördags, det värmer!

"stort lycka till! och bryt för faaan inga ben!" tack för rosévinet och "halv-åtta-hos-mig-kokboken, Anna, Sandra, Olivia, Becca och Ronja!

Av Frida fick vi en söt skylt och två träbokstäver; Ett A och ett M :D
















Friidrott

Ägnade eftermiddagen och kvällen igår till att kolla på Karlstad GP på tingvalla med anna och aalto:) Riktigt kul med många bra namn på plats.. och det var varmt minst sagt!

Johanna var med och hoppade i förtävlingen också.. alltid kul att titta på folk man känner:)








från igår...

En härlig "dagen efter" dag tillsammans med våra två örebrobesökare :)










tonights the night we´re gonna make it happen

Är GALET nöjd med helgen. Började att förbereda en massa inför lördagens festligheter i fredags, hade fullt upp den dagen kan man säga!:)

I lördags ställde vi i princip klockan för att hinna med allt vi tänkt göra innan vi skulle få vårat förtsa besök för dagen/helgen. Kommer alltid på en massa saker samma dag, det här måste vi göra, det här måste vi ha osv.

cissi och anna från örebro kom hit runt ett-tiden. Har inte träffat cissi på över ett och ett havt år så de var sjukt kul att hon kom hit!!

Vi tog med dem ut till skärgården där vi åt varsin mjukglass.. satt och glassade i ett par timmar innan vi åkte hem igen och började göra iordning för lite grillning och började så småningom vira om inför kvällen.. lagomt till sju var vi klara med allt vi skulle och de första började trilla in halv åtta och sen kom folk på löpande band tills vi fyllt halva trädgården med folk ungefär!:) 

Anna och jag krde igång en 5-kamp under kvällen där alla bjöds på ett eller annat skratt där givetvis vinnande lag fick varsin guldmedalj:)

Efter 5-kampen var det ALL IN! 

Är så jävla glad över alla som ville komma hit och göra kvällen till en minst sagt grym kväll om jag får uttrycka mig själv. Anna och jag är supernöjda så hopps alla som var här är lika nöjda såhär i efterhand:)


Jag kvällen till ära!

Några av bilderna:

  
  
  
  



Anna och jag♥



RSS 2.0