Trevlig Lördagkväll!

Nu ska jag typ gå och lägga mig snart.. massa att göra imornbitti och imornförmiddag innan vi drar.. kommer få panik om vi inte kommer härifrån innan lunch.. kanske inte riktigt men jag kommer bokstavligt talat att springa och jobba häcken av mig imorn så att vi kan komma iväg nån gång.. hatar när allt ska dra ut på tiden jämbnt när man ska åka bort nånstans.. de ska göras och de ska göras blablabla.. ni fattar?

kommer iallafall inte hinna skriva något imorgon så säger hej då nu istället:) ska bli sjukt gött att åka iväg och sjukt kul minst sagt:)

hoppas ni får en bra vecka här hemma i kristinehamn, för de lovar jag att vi kommer ha där uppe om inte bättre:)

God Natt!




Sälen nästa:)

Roma!

Avslutade dagen med mat på roma.. grillad kyckling med pommesfrites och vitlökssmör med grönsaker, yummie!:)


   

 

Sista sammandraget!

upp och hoppa tidigt imorse.. dags för seriespel idag igen, säsongens sista sammandrag, mot åminton (åmål) och karlstad.. vann mot åminton med 5-3 och förlora mot karlstad med 5-3.. jag vann dock alla mina matcher så 100% på mig, goett:)

nu är vi hemma en sväng för att duscha, sen ska vi möta upp badmintongänget halv sju vid roma så ska vi käka tillsammans:) 

ska ner till hallen en sväng innan först och hjälpa till att städa också innan de blir käk..

sen hem och packa för hela slanten! :)

Update...

...anna panna ringde nyss och det var en blödning i armen, stackars liten! har börjat packa men längre än så har jag inte kommit och längre äns å tänker jag inte komma idag heller.. nyss slängt i mig lite fläskfile som mamma grillade på jobbet idag, hur gott som helst och nus ak jag sätta mig och glo på tv ett tag innan det blir sängen.. upp runt sju imorn för badmintonseriespel hela dagen i södermalmshallen! :)

Sjukan!

hunnit med mycket idag känner jag men inte allt som jag velat, har nämligen inte hunnit packa.. kom nyss hem så ska väl börja släönga ihop lite saker iaf.. anna fick remiss till sjukan i karlskoga med sin arm förut så nu väntar jag på att hon ska ringa för att se hur de gick! :) systernyfiken!

Känns som att tiden inte räcker till ibland!

klockan är tjugo i två och jag och anna har tusen saker att göra.. Skola imorse, gjorde någon jävla enkät som tog hundra år som jag inte fatta allt för mycket utav.. sen stan, kolla på en t-shirt men den fick hänga kvar, stolt över mig själv, ahah.. nerå.. sen till granngården och köpa bajspapper.. hem en sväng.. tillbaka till skolan och käka.. prata med britt-marie och vi fick jobba med vårat PA på multimedian, tack!

åkte ut till marieberg och fråga om vi fick låna rullstolar, check.. gick bra så efter påsklovet blir de rullstolsrace för smid, maha.. det hör förövrigt till annas och mitt PA..

upp till jobbet och hämta bilnyckeln till volvon.. körde ner till carab för att kolla våran bil för att en lampa lyser och har lyst i typ tre veckor.. fick reda på att det var airbagen som inte var inkopplad.. (bäst att hålla sig på vägen nu då) hela airbagen ska bytas ut på massa bilar så det går på garanti, tack och lov.. nu är vi hemma..

kvart i tre ska jag följa med anna till sjukan för att hon ska kolla sin arm.. efter det ska vi upp och jobba så fort som möjligt.. sen ska vi förhoppningsvis börja packa när vi kommer hem om vi får tid över till de.. annars får vi slänga ihop lite grejer imorn och hoppas på det bästa att vi får med allt:D

nu ska jag andas i några minuter innan vi ska åka igen!


Dagens nya!:)



Svart bolero med snygga axlar!



 
Stickad tröja lindex!:)


Vit och marinblå randig tröja med knappar på axlarna!

 


Allihopa:)

Våffeldagen!

träning imorse som vanligt och efter det hade vi utvecklingssamtal en snabbis för att höra hur odrägliga vi är!
sen hem..
åkte upp och handla lite färska grönsaker för att laga mat.. åkte ner till stan och handla min tröja och råkade gå in på metro och kolla.. där köpte jag en randig tröja och en svart bolero med fina axlar:) båda var halva priset typ, så jag kunde inte motstå:P löning idag och har redan bränt 500 spänn på kläder, billigt ioförsig eftersom jag fick tre plagg för det men... nu ska jag sätta sjuttioelva lås på bankkortet och plånboken.. tur att man åker till sälen och förhoppningsvis håller sig borta från affärer ett tag nästa vecka;)

efter stan åkte vi till mormor och morfar en sväng för att visa kort som rolf från MIK Varnan kom upp med till jobbet igår som vi fick.. var bara tvungen att visa.. mormor stog och stekte våfflor i högsta hugg så vi blev kvar och käkade våfflor med grädde, skivad banan och vindruvor (deras sylt var slut, men var skit gott med det andra med) så våra grönsaker vår vänta tills imorn eller på lördag istället!:)

nyss tvättat håret, det behöver blåsas innan anna och jag drar upp till jobbet. börjar jobba klockan tre! :)

hinner inte lägga upp biler på mina new clothes så de f¨r bli ikväll efter jobbet och träningen:) tjing

Just det, mitt efterlängtade paket...

...idag kom äntligen mitt paket med min klänning och mitt linne.. Båda två var dock till min besvikelse.. Klänningen satt både bra och dåligt men inte med pricken över i:et, tyget var lite knepigt och nej.. den får åka tillbaka helt enkelt.. det gula linnet var bra förutom att det var sjukt jävla igenomskinligt.. men är ändå sugen på att behålla det.. går bra att glida runt i till sommaren med bikini under när man typ drar och badar eller när vi är i stugan:) återstår att se hur de blir men så ligger det till i mitt huvud nu iaf.. blir till att spana vidare och hålla ögonen öppna för att hitta en ny vit klänning:)

Madeleine och jannis kom hit precis.. jannis var konferencier på modevisningen på folkets hus ikväll och han fick minsann folket att skratta hörde jag.. åtminstonde fick han mig att vika mig av skratt när de berättade en del utav vad han gjorde;) största delen var improvisation och det tycker jag var riktigt bra gjort:)

själv skulle jag behövt ha ett manus som jag övat på minst sjuttioelva gånger och helst inte missa ett och.. eller något annat ord för då, då kör de ihop sig.. älskar folk som kan improvisera sånadär grejer och det är det ju många som kan så jag älskar många människor ja!;) hehe

Interview!

vad ska man säga, hade nääästan två lektioner idag, en och en halv kan man säga.. multimedia hade vi inte och det har vi inte haft på kanske tre veckor nu eller nått, haha ja vet men vi har fan inte de.. så istället för multimedia så jobbade vi lite med idrott och hälsa B där vi för tillfället jobbar med arbetsmiljö i grupper.. vi tjejer och dahlman jobbar med brandskydd och elsäkerhet på skolan, inte det roligaste men.. det jobbade vi iallafall med istället typ en halvtimme eller nått kanske.. sen drog vi hem runt halv två, skönt..

sen åkte vi ner till nkp och pratade lite med oscar om vårat projektarbete i och med att vi lämnade över pengarna vi samlat in igår.. (det kommer med i tidningen på fredag:P)

efter det hde vi såklart lite tid över innan vi behövde åka upp till jobbet så vi gick till lindex och kika.. hittade en stickad tröja som kommer bli min imorn, superskön!:)




Klappat och klart!

Sovmorgon idag igen, inga fel.. en lektion, sen lunch och efter vi hade käkat så åkte anna och jag ner till stan med aalto och erika.. gick till banken och förde över våra pengar från projektarbetet så nu är det klappat och klart..

överlämningen igårkväll var inte så farligt som jag hade föreställt mig.. va så jävla nervös innan vi kom dit men när vi var på plats så släppte typ allting så det gick galant och dom blev hur glada och tacksamma som helst, så det var roligt att det blev så uppskattat!:)

nu ska vi försöka slutföra allt under påsklovet och i sälen.. vecka 16 har vi satt upp deadline med göran, då ska allt vara klart.. så nu har vi som mål att skriva klart resten under lovet:)

har multimedia nu men britt-marie är inte här så vi har ingen lektion, slappt var ordet..
har grupparbete sen på sista lektionen så vi ska jobba med det nu så vi kan sluta tidigare.. anna och jag börjar jobba klockan tre så skulle va gött om man han hem i två sekunder..




I Want To Go!




Disco


 

  

 


Mitt paket...

...har inte kommit än.. satans otur jag har, går och längtar som ett litet barn på julafton och nu måste jag stå ut ytterligare en dag eftersom att det inte kom idag heller, buhu..

två lektioner idag som inte krävde allt för stor kraftansträngning.. nu ska jag försöka göra något vettigt och plugga.. ska börja förbereda inför kvällen också när vi ska lämna över våra pengar som vi har samlat in i vårt projektarbete, lite nervös men det blir nog bra när vi väl är på plats:) skönt och ha den biten klar sen! 




ge mig!

Tog en efterlängtad sovmorgon...

...imorse, fick ingen i helgen så tog igen de nu och de va riktigt gött:) två lektioner väntade i skolan och sen slutade vi.. det är nästan sjukt vad slappt de är i skolan nu.. det känns inte som att det är slappt bara för att man inte orkar plugga ett skit, skoltrött stavas ordet tror jag, men tänker man efter så är de så jävla slappt om man jämför med ettan och tvåan, helt sinnes!

Iallafall så var jag typ bombis på att min klänning skulle komma idag men det gjorde den inte:( så den lär antagligen komma imorgon hoppas ja.. gått och längtat efter måndag hela helgen bara för att jag trodde att den skulle komma idag men den som väntar på något gott väntar tydligen aldrig för länge:)

Bara för de så snöar det ute nu, VILL INTE HA MER SNÖ.. VÅR OCH SOL TACK!

Sitter för övrigt och kollar resa till Rhodos.. Madeleine och Jannis ska åka till jannis pappa i sommar och vi har pratat lite smått på att följa med.. men sen vill vi samtidigt spara pengar.. men samtidigt som det skulle vara sjukt gött att åka! Så känns som att vi är inne på det spåret nu igen.. Jannis och madeleine vill att vi följer med och vi vill mer än gärna följa med så.. får kika vidare på de, blir dagen efter balen isf på söndagen när man är lite smått bakis, inga fel :D



drömmer mig bort till värmen...

Förfest och fyllechaffis!

mer bilder.. förfest hos aalto innan vi agerade taxi till karlskoga!:)

   

   

   

   

   


 

Fruktsallad a lá Aalto!

Bättre sent än aldrig, men här kommer bilder från vår mysiga kväll hemma hos aalto i fredags:)
Fruktsallad med vaniljvisp, alfapet, brottning i sängen och en massa skratt!:)


  

 

 

  

  

 



Ulricehamn!

Nu är vi hemma igen efter en hel dag i Ulricehamn där det för dagen vankades seriespel i badminton:) spela mot borås där vi vann med 5-3 och kinnekulle där det blev 4-4, så tre poäng med med, goett!
vann mina fyra matcher också, 100%ig så är nöjd med dagen.. bara jävligt trött nu.. skulle vara grymt skönt med sovmorgon imorgon.. har grupparbete, så ska höra vad resten av gänget har att säga om de;)

annars så har helgen i helthet varit bra, jobba igår och kvällen avslutades på bästa tänkbara hemma hos aalto med tacos.. skjutsade sedan vidare aalto och frida till kga för lite röj inne på statt:)
anna och jag åkte raka vägen hem i sängen, för att vi skulle upp tidigt idag ocg dagen har som sagt spenderas med badmitnongänget nere i Ulricehamn!:)

funderar på att gå och lägga mig och läsa tidning!

Partydags!

okej, kvällen hos aalto igår var som alltid, rolig, skrattig, gottig och mer därtill och jag gillart;) fruktsallad i höga glas med vaniljvisp, yummie!
vi hade skit kul närmare bestämt och det antar jag att erika också hade som drog till göteborg igår, fan va kul!

nu är jag hemma igen, jobbade till fyra.. nu ska jag packa lite inför imorgon och göra iordning matsäck, eller förbereda den iaf:)

ikväll drar vi till aalto igen för att äta lite tacos.. anna och jag ska agera fyllechaffis till karlskoga.. partydags för aalto och frida som ska på hoffmeistro och vi är så snälla och skjutasr dom, vad gör man inte för några av sina bästa vänner ;)  

efter det förmodar jag att det blir raka vägen till sängen.. ska upp halv sex imornbitti ungefär.. seriespel i ulricehamn väntar hela dagen imorgon!

men nu är det dags att steka kyckling och packa! :)

Nu drar vi iväg...

till aalto anna och jag:) jobbade ända fram till efter sju nångång.. sinnessjukt mycket folk! men nu så, nu blir tv och soffläge med en massa prat innan det är dags för nya jobbtimmar redan klockan halv nio imornbitti:)

ha en fin kväll everybody:)

Fick just reda på att...

anna och jag ska jobba extra i eftermidag.. mamma ringde nyss och gunilla hade typ panik för att det är så mycket folk.. anna och sandra ska också komma och jobba så vi lär nog få ordning på torpet.. ska jobba så länge som det behövs..

ikväll ska vi till aalto och ha myskväll.. fruktsallad och eventuellt kladdkaka står på menyn:) Yeaay


Excelente!

Sådär, nu har anna och jag varit på intersport i typ en timme och fixat våra pjäxor, luktat på skor och pratat lite:) har gutit ut pjäxjorna så att de har blivit lite bredare vid foten, så nu sitter de som en smäck på foten, excelente!:)

Om en och en halv vecka nu ungefär så blir det full fart i backen igen, då är det dags för sälen, kommer bli sjukt kul, längtar:D

Sen den där jädrans H&M katalogen som kom hem i brevlådan igår asså, fan ta den.. vill ha typ halva katalogen så nu ska jag typ gå och bränna upp den så jag kan sluta bläddra i den nån gång!:)

dubbel träning ikväll men blir väldigt lugnt för min del, ska iallfall ta mig ner och slå ett par slag på badmintonen eftersom vi har serien på söndag.. känner att jag behöver slå lite nu igen efter typ tre-fyra veckor..

nej, bränna upp H&M katalogen vare ja;)

Hemklickat!

just de, innan vi åkte till skolan imorse så klickade jag hem studentklänning nummer 1 så nu är det bara att hoppas på det bästa:D

en gult linne slank med i farten oxå!:P
 







Check it out ;)

idag var det dags för det efterlängtade beep-testet och inte vilket beep-test som helst utan det sista! No more beep in school och SMID jublar:D

jag var dock inte med så mitt sista beep återstår att se när det blir i skolan sett alltså.. min förkylning har börjat ge med sig lite nu men är långt ifrån borta känns det som.. vaknade både igår och idag av sprängande huvudvärk och ja, jag var inte riktigt i fysisk form för att genomför det just idag helt enkelt!

ja och det var vår enda lektion i skolan idag.. anna och jag åkte hem och fixa oss lite innan vi åkte ner och gjorde stan osäker.. nej inte riktigt men åkte ner och gjorde lite ärenden, bland annat hämtade vi ut en check, check it out, maha ;), på banken som vi vann för några dagar sen, så nu är vi fett rika.. nej inte riktigt, den är till annas och mitt projektarbete faktiskt.. ska träffa en gubbe imorn och göra upp hur vi tänkt oss och sen ska vi försöka samla ihop några så att vi kan lämna över den till veckan:)








You spin my head round round!

Vill ha, vill ha, vill ha! Finns hur mycket som helst man skulle kunna fylla sin garderob med nu inför våren och sommaren.. sket jag pengar skulle jag sitta och klicka hem kläder och grejer varje dag! Nästa löning måste jag ta del av något nedan iaf, bland annat den söta koftan!:)


White as snow!

pluggar samtidigt som jag kollar runt efter lite studentklänningar.. Har tre stycken än så länge som jag skulle kunna tänka mig:)

Här är två utav dem:




Hard work work

Ingen träning imorse, hade istället teori vilket inte skada för min del för är inte helt frisk ännu.. inte tränat på sjukt länge, typ två och en halv vecka nu eller nått :O.. iallafall, sen hade vi hål innan ledarskapen.. där började vi planera för trophy cup som vi ska arrangera, tror de kommer bli great faktiskt:D sen ett klassråd på de..

efter rådet med klassen så pratade anna och jag lite med göran om vårat PA. Vi har typ inte börjat skriva än och börjar snart få lite panik bokstavligt talat.. Göran sa: "ni har ju gjort så himla mycket redan så ni behöver inte vara oroliga" what?

kändes iallafall bra att prata med honom för nu fick vi en liten kick i baken så nu jävlar kommer det stå PA i pannan på oss framöver.. vill få så mycket gjort som möjligt innan påsklovet, eller rättare sagt innan vi åker till sälen veckan innan, så nu jävlar säger ja bara!;)

efter skolan blev det hem en sväng och slöa lite innan jag for till jobbet!

har förövrigt kommit fram till att salem al fakir:s låt är jävligt bra nu ;) jag tyckte inte det i början men nu, nu jävlar är den bra :D

Sovmorgon imornbitti och det ser jag defenitivt fram emot!!! :D







Delivery!

En lektion imorse, sen hål i två och en halv timme typ.. eller nej tre ungefär.. anna och jag följde med aalto till maxi för att hon skulle handla så vi handla lite med när vi ändå var där, några bra och ha grejer annars bestod våran kasse typ bara av choklad och nötter när vi kom hem, märkligt.. dock är det tänkt att ha med till sälen om typ två veckor och inte en dag tidigare!
ja, så vi åkte och handla medans erika var kvar på skolan och hade svenska.. tycker för min egen del att det är väldigt skönt att slippa de nu!
vi åkte hem med våra kassar, först aalto sen hem till oss.. då fick jag se ett roligt sms, du har ett paket att hämta.. Yeaay:) Aalto, anna och jag beställde en varsin skit snygg hatt förra veckan som förövrigt halva stan äger snart känns de som, plus ett par blommiga leggins till mig och det kom idag så fick bli en sväng upp till jobbet och hämta det innan vi drog till skolan och mötte upp erika och johan för lite käk:D


Blommiga leggins!:) 




Fräsig Hatt!:)

Aalto my cardriver!

Detta var de som jag fick med mig hem i fredags och ett vanlig vitt linne på aaltos och mitt lilla äventyr till karlstad, haha sjukt kul:)
Röda skor och en svart kort typ jacka för 99:- styck.. snacka om budget och det tycker vi om för då kan man handla myyyycket!;)





Rubrik

Träningsmatchen igår gick helt ok, vann med 2-0 och vi spelade faktistk rätt hyfsat:) spelade typ tio minuter i första halvlek, kändes faktiskt rätt bra men sen sa min hals ifrån, dessutom kändes det som om pulsen slog typ 700 slag för mycket efter att ha sprungit tio meter.. så det får bli vila i ett par dagar nu innan det blir träning igen..

Efter matchen hade vi lagfest och käka pizza och kladdkaka, nyttigt värre;) haha.. hade iallafall trevligt men begav oss rätt tidigt, jag var trött och kände inte för att dra vidare till krogen.. det var ingen festdag för min del igår helt enkelt.. kände att jag var tvungen att plugga en massa idag med och med det i åtanke så ville jag inte må hur dåligt som helst idag dessutom och i och med det så blev det att jag tog det lugnt igårkväll, kanske för lugnt för i slutet kände jag mig som världens mest osociala människa, men annars var det kul:)

och dagen till ära så har jag då pluggat, pigg som en mört.. är sjukt shoppingsugen nu igen (som vanligt).. vet att jag inte är i stort behov av något nu förutom ett par nya skor, vita converse blir det som ska inköpas så fort nästa lön kommer:) men det finns så sjukt mycket mer som jag skulle vilja ha.. huhu.. det är inte klokt! 

och det blir inte bättre av att man ständigt bläddrar igenom sjuttioelva klädsidor heller, ajaj..

 


Skit snygg väst med nitar från lindex som bara måste bli min!


13 Mars 2010

Igårkväll blev det en tripp till Karlstad med aalto.. Skulle hämta johanna så jag följde med för att jag skulle köpa ett linne.. så vi drog till bergvik en fredagkväll och var där en och en halv timme ungefär innan vi åkte till station och hämta upp johanna.. utöver linnet fick jag även med mig ett par röda tygskor och en typ jacka från H&M.. inte direkt planerat men kostar det inte mer än 99:- har jag, mali borg, svårt att motså nya inköp! så det fick följa med hem den här gången.. det är märkligt att man alltid ska komma hem med kassar i händerna så fort man har varit nånstans!

haha, hade iallafall sjukt kul och vårat anfall i bilen med munnarna fulla med ramlösa, haha, ja vad säger man... det blev blött lite här och var :D huamejen!:D

Så till dagen idag.. åkte på loppis i förmiddags runt tio och kika runt lite.. hittade en röd väska (var tvungen aalto, du får slå mig om du vill!!!:$) och en typ militärgrön skjorta för samanlagt 70 kr, inte illa :D

lägger upp bilder på mina nya tillskott lite senare!;)

samling om tjugo minuter.. träningsmatch mot töreboda.. jag skulle inte varit med, men så fick pingen många återbud och jag var dum nog att tacka ja även fast att jag är duneförkyld och varit sjuk under veckan.. men jag ska mestadels se till att hålla bänken varm vid sidan av.. och som grädde på moset blir de lagfest efter matchen ikväll och så ska vi beställa lite käk oså:)   

Dagens goda gärning!

avstod träningen imorse eftersom jag är förkyld och lite smått sjuk sådär.. sen blev det fika och bara prata på ulsoc om bland annat en bok som vi har läst och hade lite diskussioner runt den.. man får faktiskt ut mer än vad man tror även fast man bara sitter och pratar en hel lektion plus att det är roligt m inst sagt..

efter lunch tog vi iallafall erikas (posses) bil och tänkte åka till maxi för att handla godis.. när vi kom dit ångrade vi oss dock ganska sanbbt.. inte för att vi hade förväntat oss något annat men skadar aldrig att chansa:)

MEN, som tony erving säger.. på väg till "maxi" så räddade aalto jag livet på en gubbe eller äldre man kanske låter lite bättre med rullator.. nu kanske jag tog i lite.. men vi hjälpte honom upp.. seriöst..
vi kom till korsningen vid biljarden och chinagarden.. skulle åka rakt.. kolla höger kolla vänster och bara ser att han faller som en stock rakt ner i marken.. han typ halka/tappa balansen.. dumma is..  vi typ fan skrek bak i bilen för att vi blev så paffa.. "stanna erika, stanna!!!!!"

sagt och gjort, sprang fram till honom och hjälpte honom upp på fötter igen.. han var fan skit rädd och jag undrar fan inte om jag var räddare än honom.. låter inte så farligt men jag blev fan lite rädd asså.. pulsen slog några slag extra om man säger så.. man fatta ju typ inte vad som hände.. löständer, hatt och glasögon flög ut på gatan typ och bara låg där helt hjälplös.. ingen annan brydde sig.. så kommer vi, räddare i nöden :D dagens ros till oss typ, hehe.. eller hur???

när vi fått upp han på benen så gick han iallafall vidare så det gick trots allt bra med honom! 

Och på tal om denna incident.. det är inte särskilt gåvänligt på trotoarerna nu.. speciellt inte för sådana som han.. vi själva kunde ju knappt stå upp utan att halka.. men förhoppningsvis töar det bort nu när det är så super duper härligt väde ute, så kan han gå ut med sina rullator utan bekymmer och oroa sig för en massa farlig is!:)

okej, konstaterade just att jag inte är så bra på att sammanfatta, blev lite långt och utdraget i vanlig ordning men det får ni leva med!




 




 

Strange kid singing






Tillbaka till det så kallade "normala"!

Vanligt dag i skolan.. Erika fick oss att göra en nedräkningsaffish på lunchrasten så, typ halva klassen ägnade sig i stort sett åt att göra klart den än att gå på multimedian:) gjorde ioförisg inte så mycket på den lektionen ändå, britt-marie får ta det med en klackspark!:) 92 dagar kvar om jag läste rätt på erikas blogg :D hehe

efter skolan, drog vi till "maxi".. var bara tvungen att se hur det såg ut:P

när vi kom hem så bytte jag bara om sen åkte aalto och jag till golfbanan och åkte längdskidor.. hon har fått upp lite fart nu den där tjejen.. jag åkte som en flåsande hund efter henne och då skyller jag självfallet på att jag är förkyld och ont i halsen och så you know;)

bra att vi åker längdskidor nu.. måste börja förbereda oss för vasaloppet nästa år.. eller kortvasan till och börja med rättare sagt:) annas och mitt mål när vi har fyllt 20 och det har det varit i många år:) det ska börjas i tid osm man säger:D

sen åkte jag iallafall och pluggade och ja, JAG PLUGGADE för en gångs skull.. har hunnit och kikat igenom 7011 sidor med kläder också för den delen och hittat en massa läckerbitar men... se men inte röra!
Som sagt, har hunnit med en del skolarbete nu.. känns som att det var ett bra tag sedan sist.. vi har det verkligen slappt i skolan nu så nu känns det lite mer normalt igen om man ska säga så efter att ha pliggat i ett par timmar och skrivit en massa! haha

nu ska jag gå och käka tortillabröd med kyckling, Yummie! :D

Hello honey!

håller typ på att bli sjuk.. ont i halsen, förkyld, dunkade huvud osv.. vaknade med feber imorse och orkade inte ens pallra mig iväg och kolla på träningen.. stannade hemma istället men gick iväg på ledarskapen följt av klassråd.. efter det var vi på föreläsning med tommy svensson från utbildningscenter i aulan som pratade om kost eller framförallt näringsämnen och konserveringsmedel.. det var cellulosa hit och natriumglutamat dit.. föreläsningen var riktigt bra. en föreläsning där han/hon som föreläser bjuder på sig själv kan inte bli så mycket bättre, då kan det istort sett handla om vad som helst.. tommy gjorde det riktigt bra och intressant!:)
vissa saker var skrämmande medan andra kändes mer ironiskt! 

Av allt han nämnde fick vi tjejer iallafall ett väldigt bra tips: 

Vanligt lipsyl är helt kasst.. försvarets hudsalva är okej medan det fanns ett till som också var bra för läpparna som jag inte kommer ihåg vad det hette.. men speciellt bra för oss tjejer var att man kunde ta på lite honung på läpparna, kanske när man går ut en kväll.. sen pussar man kanske en kille under kvällen och då säger han: hello honey!;)  HAHA KUL!

Anna och jag börar jobba klockan tre så ska ta det lite lugnt nu en stund innan vi åker upp!





Tommy Svensson




Snäll syster!

kolla igenom lite kort.. Anna var så snäll när vi skotta av garagetaket för ett par veckor sedan, tack ska du ha!





can´t let it be!

Dessa gladiatorsandalerna blir nog mina inom en snar framtid, me like!:)


och troligtvis även dessa läckra leggins från H&M för 79.50:-, me like! :)





the time will tell...



Jag gillar ordet spontant!

jobba hela dagen igår som sagt.. när jag kom hem från jobbet så meddelade anna mig att vi skulle till madeleine och jannis en sväng.. roligt tänkte jag och slängde på mig en myströja..

Anna: eeeeh??? du får nog byta tröja!
Jag: Vadå då??
Anna: det är ju fest för fan!
Jag: va, äre? poletten föll tillslut ner och det var bara att slänga in tröjan i garderoben igen och ta på sig några lite mer festvänliga kläder, sagt och gjort!

ja och väl hemma hos jannis så började festligheterna.. johan trillade in efter en stund och lite senare kom fler av jannis vänner, bland annat jocke! haha, fan vad skön han är:) han var pricken över i:et!!!!!!!!! :D
runt halv tolv så knallade vi bort till mastis och var där resten av kvällen/natten och fan vilken rolig kväll!
sen blev det taxi hem till sängen vid typ halv tre och fy fan vad kallt det var btw.. höll på att frysa häcken av oss medan vi väntade på taxin!

sjukt kul kväll iaf med mycket(!) skratt, dans och mer därtill! :D

det finns dock alltid en nackdel med att festa! och då tänker jag på hur man mår dagen efter, eller rättare sagt på hur jag mår nu! nå, vad vore fest utan baksmälla?

jag hade tänkt plugga idag, får se hur det bli med den saken.. klockan är redan halv tre och fem blire träning!!


Lördag 6:e Mars!

Det är lördag och jag har jobbat hela dagen så nu är jag typ dead.. nej inte riktigt men ja, trött är jag om man ska säga så.. gött o va ledig imorn!

Nu drar Anna och jag till Madeleine och Jannis.. madeleine skulle ut men det blev inget så vi drar till dom en sväng :)

btw så vill jag ha (måste ha) den här tröjan, me like!!!



Are you kidding?

Lyckades få hit frida och aalto förut.. erika kunde inte komma men blev en pratstund i telefon under kvällen istället.. hoppas att hon hörde vad jag sa för aalto, frida och anna fick helt plötlsigt för sig att kittla mig så in i helvete.. haha:) hade en trevlig och rolig kväll as usual!:)

Fick iallafall reda på att det kommer ta ett bra jävla tag innan maxi åter är vid liv och jag trodde erika skämtade med mig först.. snacka om att vi lär behöva mer personal upp till lillebror! det löser sig alltid:)

nu blir det sängen.. sover jag inte inom kort kommer jag vara helt död imorn.. börjar halv nio och slutar kvart över sju, YaY!


God Natt!

Rock on!

Bara för att vi är vi!



Anna, erika, aalto och jag! :)

Kom precis hem från jobbet...

fick jobba över en och en halv timme ungefär.. så mycket folk så kom aldrig därifrån.. men nu kan jag andas ut igen!

nu ska jag försöka få tag i girlsen så dom typ kan komma hit ikväll så blire lite myskväll me dom här ikväll!:)  får se om jag lyckas!

Fullt ös, medvetslös!

sov länge idag för att vara mig, men det är ju inte lov för intet:) börja jobba tre och det är som att hoppa på en karusell när man kommer upp till jobbet nu.. Full fart hela tiden, knappt att man hinner ta rast:) tiden går sjukt fort och så här kul har det inte varit att jobba på länge! :)

efter jobbet blev det raka vägen till fotbollsträningen, kändes hyfsat bra för en gångs skull, var fan full av energi:)

nu blir det sängen, upp och jobba imornbitti igen, börjar halv nio, så god natt!:) 

Gisslan!

Igårkväll var det filmkväll, kollade på Gisslan och det var riktigt bra. Spännande, bra, rolig och mer därtill:)
Nu har jag pluggat och nu ska jag plugga lite till innan jag börjar jobba vid tre..







Chefen kallar!

somnade sent i natt vilket innebar en lång sovmorgon.. kvart i tolv åkte jag iväg på massage, alltid lika skönt!:) sen följde jag med pappa till stan och gjorde lite ärenden, jag agerade taxi åt honom närmare bestämt:)

och som sagt, det är fullt upp på jobbet nu när storebror rasade ihop så strax efter halv fem så ringde gunilla och frågade om jag inte kunde komma upp och jobba extra för hon visste knappt vart hon skulle ta vägen.. mycket folk, men det är bara roligt.. det är jätte roligt att träffa nya människor och inte bara sitta och söga hej till alla stamkunder hela tiden:)

jag hade tänkt att plugga lite idagm men det blev det inte så mycket med och inte de närmsta dagarna heller.. jobb fram till lördag står på schemat nu.. söndag blir förhoppningsvis ledig..

när chefen kallar är det bara att rycka in:)


hur som helst så ringde mamma till jobbet, vet inte vad klockan var.. hon ville iallafall prata med mig så anna fick komma och byta med mig i kassan..

VET NI VAD HON SA???

du har vunnit förstaa priset på gammelmormors lotteri!

OCH VET NI VAD DET VAR???

presentkort på selma spa värt 2000:-!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! jag trodde bokstavligt talat att hon skämtade med mig, men hon talade sanning rent ut! OM jag blev glad.. herregud.. :D:D

nu är vi hos jannis, ska göra iordning toast nu och kolla film! ha en bra kväll everybody!!!




En superglad Malin! :)

Movienight!

Efter jobbet igårkväll som förövrigt var fullproppat med folk och det är kanske inte så svårt att förstå varför.. När storebror har rasat ihop får lillebror ta över, bokstavligt talat! 

Aalto kom förbi med våra grejer som hon hade köpt med i ullared igår kväll oxå, två nya vita bh:ar och carpe diem text i trä, me like.. det hade jag dock glömt bort för de va anna som hade gjort upp de.. så efter jobbet drog jag till Jannis och Madeleine och kolla film med dem.. de hade gjort iordning en massa bara för att anna och jag skulle komma så jag var tvungen att åka dit för deras skull:) så anna fick vara hemma själv med aalto och frida som halkade med på ett bananskal.. 

Filmen var iallafall lika bra nu som första gången, eller kasnke inte riktigt, men trilogin är förövrigt jävligt bra:)

kom hem runt tolv och då var aalto och frida fortfarande kvar.. satt och pratade en stund innan de drog hem.. 

Ikväll är det dags igen! Ikväll ska både Anna och jag till Jannis och Madeleine och kolla film och käka lite mat ihop!:) 







 

Love Shopping!

Senaste inflyttningen i garderoben:

En röd t-shirt, svart enkel långärmad tröja och ljusa jeansshorts från H&M. Shortsen kostade 99:- btw, älskar dom!:)
En härligt skjorta från lindex, älskar färgen!
En blå wesc t-shirt med röd text har även fått flyttat in i garderoben men den har jag ingen bild på:P 
 
Våren närmar sig!















Bättre sent än aldrig!

Förra onsdagen var jag på sevamagasinet och blev sminkad.. det var riktigt kul:) blev väldigt nöjd med resultatet dessutom.. blev inte så bra bilder, skit dåliga bilder närmare bestämt, mycket snyggare i verkligheten!!!!! 
bjuder iallafall på dessa:





 

 

Dagens stora nyhet i lilla kristinehamn!

Utan betänketid kan jag nog tillsammans med hela kristinehamn konstatera att takraset på maxi blev dagens stora och mest uppmärksammade nyhet. Nyheten spreds snabbt och om det inte var någon som visste något efter en timme så lär varenda kotte i stan veta om det nu. 
Och självklart kan vi alla vara glada för att det inte var någon som blev allvarligt skadad eller omkom, kunde ha varit mycket värre, tänk om...

Anna och jag jobbade en stund på förmiddagen idag och när vi åkte hem så såg vi blåljus på långt håll från maxiparkeringen.. tänkte först att det var en polisbil.. sen att det var en ambulans.. sen att det var sjuttioelva blåljus till och hela parkeringen täckt med brandbilar, polisbilar och ambulanser, vi tänkte va fan blire? fick reda på svaret ganska snabbt!

När vi kom hem slängde anna och jag i oss lite mat, sen blev det en tur till kd.. åkte tidigare innan träningen för att gå på stan i vanlig ordning i jakt på en blazer... som var slut:(  fick istället med mig ett par jeansshorts och en t-shirt från H&M.. alltid hittar man något:)

sen blev det dags för träning innan vi åkte hemåt igen! känner att jag kommer få gó träningsverk imorgon, uh va gött:)









RSS 2.0