Egypten

från en dag till en annan. nu har vi bokat resa till egypten i januari med hela familjen, helt galet. som jag har nämnt så tog mamma upp idén igår och nu är det ett faktum:) ska bli jävligt roligt, längtar! EGYPTEN NÄSTA:D

(dessvärre om jag ska säga så, så innebär nu detta att det inte blir nått åre för våran del:( hade varit sjukt kul och dra iväg ett gäng! känns lite trist när vi har tagit upp idén och blivit taggade till det. men det är inte i hela världen. fler äventyr väntar:D det får iallafall bli antingen eller och nu när det blir egypten så... hade jag skete pengar så hade jag dragit till båda ställen utan att ens tänka men tyvärr så göra jag inte det. visst jag jobbar, men man har lite andra utgifter här i livet också, plus att vi har bil nu och det är inte helt kostnadsfritt. så så äre och så kommer det att bli!
åre får därmed vänta...)


 

Happy day

sovmorgon idag och det är lika skönt som vanligt. började klockan tio med skolkort... ja redan:P nu är det iallafall gjort. efter det gick vi ner ill stan en sväng och fixa lite sen gick vi och käka. sen skulle vi ha multimedia, men där fick vi gå till biblan ist och kolla animerad film, se bildutställning och sen ta kort med höstmotiv, gillar våra kort, haha :D
efter det så hade vi idrottspsykologi där vi gjorde en massa olika avslappningövningar, roligt, skönt och som det låter avslappnande, nästan så att jag somnade, ett par min till bara så hade jag varit borta. hur som helst så var det roligt och dagen i sig har varit mycket rolig och underhållande med mycket skratt. det gillas skarpt :D


good people :)

090929

en ny dag är till ända. ingen träning imorse för att vi hade teori, sen hade vi ledarskap och det var dags för min grupp att "va ute på fältet" som kenta säger, vår tur att vara på södermalm och leda idrottslektion med årskurs två pch tre rättare sagt. så de gjorde vi och det gick helt ok. lite stimmiga var dom men vad ska man förvänta sig av 8-9 åringar? man vet väl på ett ungefär hur man var själv, haha. skönt att ha det gjort nu iaf. 
efter det så gick vi tillbaka till skolan för att ha klassråd och sen var det slut för idag. 
vägen hem ägnade vi oss åt att prata med erika om åre:) 
sen var jag hemma och andades ett tag innan jag skulle upp och jobba. när jag kom hem så bänkade jag mig framför idol och nu sitetr jag här.

Och jag nämnde som sagt var att jag vill åka till åre till vintern igen, Men det kan de bli ändrade planer på nu:) mamma berättade när jag kom hem från jobbet att hon var sugen på att åka utanför landets gränser till vintern istället för att vi ska åka till åre, och ja, det var ju inte liiite lockande för de. får se hur det blir med den saken, isåfall får åre Tyvärr vänta... det sved lite att skriva de där, men det får bli antingen eller. men nu ska jag inte säga för mycket och ge mig själv falska förhoppningar. ska luska vidare i den saken! :)

och på tal om annat, vad var det som hände med vädret igårkväll? blixt, åska, regn, storm, hagel, vad mer? allt på En gång verkligen, helt sinnes. väderkrock?

night

 



autumn!

Ett måste

måndag och ännu en ny vecka står framför oss. började dagen med avslappning och typ genomgång av vårat kommande prov om två veckor. sen fick vi sluta, så då hade vi hål en timme. bra för då hann jag plugga lite på provet inför nästa lektion på tränigsläran. gick väl som det gick, inga svårigheter egentligen. sen hade vi lååång rast igen. gick och käka sen stötte vi på ann och frågade om vi inte kunde börja våran lektion tidigare då vi fått reda på att vi inte hade någon svenska idag. eftersom att vi inte är så många, 12 st, varav två borta så gick det alldeles utmärkt. så när klockan var tio över ett så fick vi sluta, perfekt.

nu har anna och jag kollat runt lite på boende i åre, så grymt sugna på att åka dit till vintern igen precis som förra året. jag adore(!) att åka skidor så jag måste(!) verkligen åka dit. det värsta är att man måste ha två pers som är över tjugo år, that´s bad. men vi ska väl försöka ordna det på något sätt. har hittat en sex bäddars mitt i centrum, helt perfekt. nån som är på?:) (ingen som vet hur man kan boka vid sidan av skistar? träffade killar från huvudstaden i vintras som var där och alla var 92:or och dom hade bokat på någon sida där man inte behövde vara twenty) hur som helst så ska jag åka dit på ett eller annat sätt! ska till sälen v 14 eller nått men att jämföra sälen med åre de går inte. vecka fyra åkte vi dit förra året och det var helt okej och inte överdrivet dyrt heller för den delen och så får jag inte glömma att skriva att vi hade sjukt kul :D

För övrigt så är inte en vinter utan att åka skidor någon vinter för mig. det är ett måste helt enkelt. Och efter att vi var i åre förra året har jag fått mersmak av det stället också (utöver sälen, som är mysigt på sitt vis med familjen och allt) så numera när det blir vinter så är en vecka i åre och sälen näst intill ett måste för mig! sjukt underbar sysselsättning måste jag säga!

kanske lite väl tidigt och börja prata skidor och vinter redan då det knappast har hunnit bli höst men, jag längtar tills jag får åka skidor igen helt enkelt :D
 


really need to go there again!!!!! <3



söndag

jobbade halv elva till två idag, sen åkte jag på match. match borta mot kronoparken med u-laget, vann med 2-1. var väl ingen höjdar match och defenitivt inte från min sida, jag kände mig som ett skrattobjekt när jag sprang runt på planen för inget stämde och jag orkade ingenting typ. pinsamt dåligt. 
nu är jag iaf hemma efter ännu en så att säga fullspeckad dag. säg nån dag jag inte har fullt upp? 
hur som helst så har vi som sagt var prov imorgon och jag känner mig inte redo på något sätt och vis, tusan att det ska vara så svårt att ta tag i allt jämnt. måste bli bättring på det. måste gå och plugga nu så jag inte är helt tom i huvudet imorn.    

090926

ja idag var det dags för säsongens sista match för division 3 laget. eda stog för dagens motstånd vilket innebar en lång resa upp mot norska gränsen nästan, lite utanför charlottenberg närmare bestämt. rullade härifrån runt tolv. stannade i arvika för lite käk innan vi fortsatte. väl framme var klockan runt kvart i tre ungefär. gick och bytte om och gjorde oss redo för match. vi spelade bra och stundtals riktigt bra. 0-0 i halvtid och vi fortsatte att övertyga. anna gjorde en kanonräddning i målet med drygt tjugo min kvar att spela som desssvärre slutade med en lättare hjärnskakning. flög in i stolpen och alla som befann sig i närheten av älvvallen den tidpunkten lär ha hört smällen. ingen vacker syn vill jag lova, men det gick turligt nog bra och hon kunde fortsätta spela. konsekvenserna från smällen kom dessvärre på vägen hem. hur som helst så förlorade vi med 3-0. lite trist med tanke på hur matchen var spelmässigt. det var ioförsig en betydelselös match egentligen, bara placeringsmatch så att säga. 

skulle blivit utgång när vi kom hem men kände inte riktigt att jag hade ork till det efter en lång dag och anna mår inte toppen direkt. sen ska jag upp och jobba imorn, sen match efter det, så det fick bli hemmaplan ikväll även fast jag gärna hade gått ut och träffat alla underbara, när det dessutom är lönehelg och många är taggade på att gå ut. men känner att jag behöver ha lite lugn och ro. har haft mycket för mig den senaste tiden och jag känner att det tar ut sin rätt så känns ändå skönt att vara hemma nu och bara ta det lugnt för en sekund. så äre.  
blir snart sängen så jag kan jobba ihop lite nya krafter och ta mig igenom morgondagen. har prov på måndag också som jag inte har pluggat allt för mycket på, ajsing. 
sov gott, för det ska jag göra nu!
 

Love

What about a tatto? :)


Love between me and my twinsister!

Life is limited by time

"Tiden går om man vill eller inte. Det är först när man inser att tiden är begränsad som dess gång får en betydelse. Tiden ställer plötsligt krav på livet, på förmågan att njuta av det pensum som finns kvar. Så skall man då stressa ihjäl sig om man inte orkar se igenom tidsparadoxen. Lyckan finns i den tid man kan njuta av, inte i tidens ofantliga möjlighet. Väl?"



Studiedag

uppdaterar lite från igår. vi hade studiedag igår och vi befann någon annanstans än hemma, nämligen i ullared, ahha.. låter sannerligen inte så upphetsande för många kanske, men jag gillart. bestämde oss som sagt var i onsdgas att vi skulle med och sen hakade aalto med i slutänden oxå. bussen gick från station kvart i sju så det blev till att gå upp tidigt (när man väl kunde ha sovit) sen for vi söder ut. vi var på plats i ett par timmar innan vi återvände hemåt runt fem igen någon gång. blev en blandad kompott som fick följa med hem och jag är nöjd:) kostcirkeln följde vi också hela dagen, självklart. burger king varvat med andra nyttigheter. hur som helst så hade vi mycket roligt och trevligt:) skulle gärna trilla dit snart igen.

dagen idag började med fika på ulsoc. blåbärsmuffins och kladdkaka och det var inget fel på de smakerna. mycket gott på kort tid. lev ditt liv fullt ut. då kan man inte alltid göra som man kanske borde göra. livet är till för att göra undantag, so what. sen får man såklart begränsa sina undantag till en måttlig nivå. iallafall så pratade ann med oss idag och berättade att hon hade en plan med vårat PA som jag tror vi kommer att nappa på, ska reka vidare lite först bara innan vi bestämmer oss. jag tror det kommer bli bra.

idol ikväll, det ska vi se:)
 

   

Enjoy

Livet är ingen dans på rosor, men just nu är det hur bra som helst! Jag rent ut sagt älskar att hitta på saker och ting och har svårt att sitta still. Nu händer det saker omkring mig hela tiden känns det som. Är det inte imorgon så är det nästa dag som hägrar. Spontant eller planerat, allt går hem hos mig!:) 



Lev Ditt Liv Fullt Ut!

Thieves

började dagen med beep-test, jobbigt. sen lite annat, efter det blev det projektarbete. projektarbetsdag idag för oss treor medans ettorna och tvåorna hade friluftsdag. jobbade lite med det, sen gick vi och käka innan vi följde med aalto hem en sväng, käka äppelpaj som hon själv gjort, klart godkänd sandrew;) sen lensade vi hennes garderob på kläder inna vi gick, haha skit kul, fick med oss en hel kasse hem:) 

börjar jobba vid fyra, mindre roligt (som jag alltid säger, men när man väl är på plats så flyter det på. men att ta steget dit och bara tänka tanken på att man ska jobba är jobbigt) innan det ska jag plugga lite. 
ska till ullared imorn så bäst att ta vara på den lilla tiden som är kvar innan jobbet. mamma tycker att jag ska hjälpa henne attt rensa blåbär men, njae. det orkar jag inte, jag äter upp dom ist!:) 
det är så att pappa ska köra till ullared imorn och vi har studiedag så vi bestämde tillslut att vi följer med. kul att åka dit och kika lite!:) så där kommer morgondagen att spenderas. dock så innebär det att vi inte kan vara med på sista fotbollsträningen och sista dagen med kosovotjejerna, tråkigt. men hoppas vi kan säga hej då till dom på något vis på fredag innan dom lämnar staden, det märks.

ska gå och göra något vettigt nu!

 

Miss u

Avslutningsmiddag och bowling stod på kvällens schema. På fredag åker våra(!) tjejer från kosovo hem för att linda ska hem och skriva tenta så alla åker hem då. så alla som kunde var med, åt och bowlade förut. bowlingen gick sådär, banan hade en tendens att luta åt både vänster och höger, så ja.. vi hade iallafall riktigt trevligt. god mat och mycket skratt. de fick presenter från oss mm och det hölls tacktal från vårat och deras håll, alltsammans resulterade i tårar som spreds sig ganska snabbt, det blev ett gråtkalas!
känns sorgligt med tanke på att dom har varit en del av oss och en del av vårat lag hela sommaren. känns konstigt att dom bara ska åka hem och inte ens vara med på vår sista match och bara försvinna ifrån oss oh åka hem. dom har betytt så himla mycket för oss och tillfört så himla mycket energi och glädje. har varit grymt roligt att få träffat dom. kommer bli tomt utan dom och det är något jag sent kommer att glömma, så himla goa tjejer! på torsdag gör de sin sista träning med oss och det är sista dagen vi kommer att vara tillsammans med dom. gud vad tiden har gått fort, känns som om dom kom igår.
vi får väl se om det blir så mycket till träning, har en känsla redan nu att det kommer bli ett hejvilt gråtande, både sorgliga och glada tårar!

hur som helst så kommer jag att sakna dom och det är jag nog inte ensam om, dom kommer att sakna oss och vi kommer att sakna dom!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
 

Yellous

Nästa fredag ska anna och jag åka till sthlm till våra kusiner och hälsa på tänkte vi. vi har tjatat ihärdigt på madeleine för att hon ska kolla upp om hon kan följa med hon också och vi fick besked idag:

madeleine- ehm, jag kan inte följa med till sthlm på fredag. jag åker upp på lördag istället... lördagnatt.
vi- ehm, va? vadå lördagnatt?
madeleine- ja, l-ö-r-d-a-g-n-a-t-t.
vi- va?
madeleine- ja, jag ska till arlanda!
vi- driver du med oss eller?
madeleine- nej, jag ska åka till rhodos.
vi- what?

ja, madeleine ska åka till rhodos om två veckor, inte ens det, mindre än två veckor, hallå!?
hon och jannis har pratat om att de skulle åka utomlands med några från jobbet i maj nästa år typ nån gång för att båda fyller år i maj, som en kul grej lixom. sen bara:

jannis- du, jag orkar inte vänta till maj, vill du följa med nu eller? jag betalar resan! 

hans farmor eller pappa eller nått, (haha), bor där nere så han ska åka och hälsa på. gratis boende, gratis mat.. ja vad säger man? + att hon får flygbiljetten gratis. en vecka i rhodos helt gratis!??? helt galet, jag tror jag hoppar ner i resväskan, varför inte?

avundsjuk, jag blir så avundsjuk

Färjestad

Elitseriepremiär Färjestad-Skellefteå igår. Gissa vilka som vann?;) haha
Färjestad såklart. Givet!


Stort Hjärta Hårt Arbete!

Hälsodag

nyss kommit hem från skolan. har haft hälsodag idag, en föreläsning med bla könssjukdomar, en film om stress, en så kallad mässa om kost och sen fick vi välja på att gå "hälso-stigen" (4 km) eller dansa line-dance. jag valde det första alternativet och jag var duktigt och gick hela vägen runt, undrar om alla var lika duktiga som jag av dom som valde att gå? :) haha. avslutade med att sammanfatta dagen. Och jag tycker den var helt okej. roligt att göra något annat än att sitta fastklistrad på en stol framför en tavla varje dag. dessutom är jag intresserad av ämnet i sig, så helt okej dag från min sida med diverse intressanta saker:)

nu ska jag plugga. jag lovar. jag har lovat mig själv att göra klart ulsoc-uppgiften idag. framöver har vi två prov och en typ uppsats som ska in inom de två närmsta veckorna, så nu ska jag köra på för att inte hamna efter, och nej det vill jag absolut inte göra även fast, ja.. nej, de va inge, haha:) 

PLUGGA var ordet!

New week

Nya vecka, nya möjligheter. dagen idag har inte bjudit på något särskilt. fyra lektioner som inte krävde någon kraftansträning för fem öre, riktigt skönt ändå med tanke på att det är måndag och första dagen på den nya veckan, då är det alltid skönt att inte gå för 100 procent, det tycker iallafall jag. efter helgen är man alltid lite seg. iallafall, första lektionen fyllde vi ett häfte, sen fick vi sluta, ja tack och hej. vänta säkert en trekvart till nästa lektion, gick "igönom" några frågor, sen... fick vi sluta, tack:) lååång lunch, sen kolla vi film de två sista lektionerna. ingen jobbig dag direkt, förutom att man typ tappade huvudet på sista lektionen för att tröttheten började ta överhand. nu är jag iallafall hemma, skjutsade anna till jobbet förut. nu tänkte jag göra klart en uppgift som jag inte börjat med ännu. har en stor tendens till att skjuta upp saker och ting hela tiden, vad gäller skolan åtminstone, inte bra att hålla på så hela tiden. då blir det bara något halvdant i slutändan när tiden är knapp och då blir det som det blir och man vet knappt vad man har gjort. ska bli skärpning med det från och med nu. får se hur länge jag håller mig till det löftet? lääänge hoppas jag.

just förtillfället längtar jag till höstlovet. då drar vi till gbg, shopping, the studio och chalmers halloweenfest. jag hoppas att så blir fallet, inte riktigt klart ännu men till 99% kanske:) kommer bli grymt!

nu ska jag återgå till studierna innan det är dags att dra till träningen! :)

adjöken

Happy face


I´m so happy I´m so glad that I met you!

Victory

nyss kommit hem från matchen. vann med 3-1 (idag med) mycket bra. vi gjorde väl något annat än att spela fotboll i andra halvleken, men vi stog ändå emot och lyckades göra både två och tre noll i andra, kanske inte rättvist med tanke på vilket spel vi hade i andra helvleken, bättre mot slutet dock. men det är målen som räknas om jag inte missminner mig, haha:) och i och med denna seger blir vi tvåa i serien med u-laget, great! 

Bio

det var inte igår som jag såg på bio direkt. anna, aalto och jag åkte över till karlskoga igårkväll och kolla på "flickan som lekte med elden" och den var skit bra. åkte och köpte godis på kronhallen innan vi siktade in oss på bion. det var mycket folk och haha, det var så kul, under en scen så, alltså man visste att det skulle hända något eller att man skulle få se något men ändå så kom det som en överraskning, hela(!) biosalongen väcktes till liv, ja det kan man lugnt säga, den som mot förmodan hade slumrat till sov garanterat inte längre. istort sett alla i hela salongen flög upp och lämnade sin stol för ett ögonblick. haha lite roligt var det iallafall:)

när bion var slut så åkte vi hem till staden och tog en tur genom stan några gånger bara för att. dunka var väl kanske inte riktigt det rätta ordet men vi lyssnade på musik iallafall och hade trevligt en stund, sen skjutsade vi hem sandrew och åkte hem. 

idag sov jag en aning längre än gårdagen och det var gött. mamma frågade om vi ville med och plocka blåbär, men har ingen lust eller ork till det nu. nu fick jag nyss på mammas begäran äran att baka kakor, drömmar, för det vill hon minsann ha, jaha och det vill hon att jag ska göra då? jag ska vara snäll och göra några kakor till henne, dessutom tycker jag om att baka, det sitter i generna antar jag:)
så på med förklädet...


   

We made it

Vann mot rävåsen med 3-1, jävligt skönt! en viktigt match för oss men i stort sett betydelselös för rävåsen. 
i och med segern så är vi kvar i division tre nästa år, tacka gud för det!!!

nu ska jag hoppa in i duschen och frecha till mig lite, sen hämta upp aalto och dra till kga och kolla bio, flickan som lekte med elden, niiiice!

Saturday

gick och la mig runt halv tolv igår för att ja, sova såklart, men av någon anledning så kunde jag verkligen inte somna. låg i sängen i en och en halv timme utan att somna, märkligt för det är inte likt mig, vanligtvis så brukar jag bara vända mig åt sidan och slumra till inom de närmsta minutrarna, men icke. och inte nog med det så vaknade jag, bara sådär när klockan var tjugo över sju imorse. hallå, vad är det för fel?
hur som helst så gick jag upp för jag kunde inte ligga kvar:P vid åtta åkte anna och jag och köpte färska frallor på vetekransen och gjorde mysfrukost, mums!

efter en god frukost så åkte vi ut till marieberg och kollade på loppiset, en kavaj fick följa med hem därifrån. sen åkte vi till röda korset för att kika och där blev det några skålar. sen stan och inhandla en väska, ett linne och en stickad kofta. alltid roligt när man hittar nya och framförallt köper nya kläder! :)

har match sen klockan fyra så ska snart åka till samlingen.



my new black stuf!:)

Haha

haha, åkte och tankade förut idag efter att ha skjutsat anna till jobbet. ska ta det från början:P
har inte kollat mätaren på ett tag och då vi kör som galningar med bilen rent ut sagt så var mätaren i stort sett nere på noll, måste och och tanka! ska inte råka ut för någon soppatorsk här inte, no way! åkte till volvo från trumpan och på vägen tänds till och med lampan som varnar för att det är lite bensin kvar, haha oops. iallafall, vid volvo ställde jag mig och skulle tanka, sen när jag skulle stoppa i sedlarna så stod jag naturligtvis vid fel tank (endast konto) 
fick byta tank (andra sidan) men vänta på framförvarande bil först tills han blev klar, ja sen stoppade jag minsann i sedlarna och tog en pump och skulle börja tanka, men gisa hur mkt soppa det kom? nada, tänkte att ja har väl tagit fel pump så satte mig i bilen och backade till bakomvarnade pump och se om det gick bättre med den, gissa om det kom något ur den? noppe. kom en trevlig dam på andra sidan:

hon-är du klar med den här?
jag-ehm, njae!?
hon-det står välj pump här.
jag-aha(I), en bra början kanske?

sen kom det minsann soppa så det stog härliga till, Yes! okej min första tankning var inte den bästa, men det kunde väl ha varit värre, jag tog ju iallafall rätt bensin (oktan), Haha:P

kanske ointressant att veta, men nu vet  ni det ändå för jag hade sån stoooor lust att skriva ngt, Haha

För övrigt mitt 6:e inlägg idag så nu blir det defenitivt inga fler idag! :O
haha 

God Natt!

Love this poem

Life in Every Breath

Nedan följer en dikt som har skrivits av en tonåring med cancer. Flickan bor på New York Hospital. Hennes största önskan är att så många människor som möjligt, ska ta del av hennes dikt. Jag gjorde det, och jag tycker att alla mina läsare också bör göra det.

Långsam dans
Har du aldrig sett ett barn på en karusell?
Eller lyssnat på regnets plask i marken?
Någonsin följt en fjäril till en ojämn flygning?
Eller tittat på solens inre natt?
Det är bäst att sakta ner
Inte dansa så fort
Tiden är knapp
Musiken kommer inte sist
Brukar du gå genom varje dag i flyg?
När du frågar hur du mår?
Hör du svaret?
När dagen är klar vill du ligga i din säng
Med nästa hundra sysslor som springer i ditt huvud?
Det är bäst att sakta ner,
Inte dansa så fort
Tiden är knapp.
Musiken är inte sist.
Aldrig sagt till ditt barn, så ska vi göra det imorgon?
Och i all hast, Och inte se sorgen
Någonsin förlorat kontakten, låtit en god vänskap dö.
Leda till att du aldrig  haft tid att ringa och säga 'Hej'.  
Det är bäst att sakta ner.
Inte dansa så fort.
Tiden är knapp.  
Musiken kommer inte sist.
När du kör så snabbt för att komma någonstans.
Du missar halva nöjet av att komma dit.
När du oroar dig och skyndar dig genom din dag,
Det är som en oöppnad gåva .... kastas bort.
Livet är inte en ras.
Får ta det långsammare.  
Lyssna på musik.
Innan låten är över


 

Detta är alltså skrivet av en ung tjej som snart lämnar denna världen och sakta låter cancern tar över. Denna unga flickan har 6 månader kvar att leva, och hennes sista önskan var att friska människor som vi ska lära sig att ta vara på livet, uppskatta dagen, leva sina liv fullt ut ..  just eftersom att hon själv aldrig kommer att göra det.. Vad var det nu jag sa?

(snott texten av olivia som lade in den på sin blogg 2 juni och som för övrigt skriver väldigt bra på sin blogg, oliviaan.blogg.se.)

gillar den verkligen, så himla bra skriven och så oerhörd tänkvärd dikt! sorgligt, tänkvärt och allt annat på samma gång!  

 

Love You



You´re the very best!


 

Weekend

ja då var det fredag igen, så himla skönt med fredagar, en hel helg att se fram emot sen.
nyss kommit hem från skolan/stan.
började ju som sagt dagen med att springa. sen hade vi fredagsfika som vi har döpt det till på första lektionen, tycker det är jättemysigt om jag får yttra mina åsikter om det!:) lunch, multimedia, sen proooov, första provet, eller prov och prov? kändes snarare som ett litet läxförhör för jag har varit med om betydligt värre saker, där man defenitivt kan kalla det för prov, men jag tar absolut inte illa upp för den saken, haha. snarare skönt att det är på det viset, dessutom hade jag inte pluggat så mycket:P 
well, efter skolan drog vi (anna, jag, erika, aalto och frida kom sen oxå) ner till stan och kikade runt lite. och min vill ha/köpa lista har varit ganska tom ett tag nu, men nu är den defenittivt inte tom, känns som om den blev längre och längre ju längre vi va på stan. ett linne och en väska (sen en peak-tröja sedan tidigare som jag ska ha) ska inhandlas bland annat, frågan för är bara när? senare idag, nej det orkar jag inte haha:P imorgon kan det eventuellt följa med något hem om vi åker förbi stan, det kan jag nästan med största sannolikhet säga redan nu att det gör, för det var lixom, måste ha

kvällen/helgen ser lugn ut, ikväll blir det Idol (vad annars:P) sen imorgon blir det loppis på morgonen/förmiddagen. sen på eftermiddagen är det match. har match på söndag med. sen ska jag mot förmodan hinna med skolarbete oxå! 
that´s my weekend this weekend :D
 
adjöken

Running

morgonen började med en löptur. slängde på oss löpardojorna och sprang ut i kylan, burr vad kallt det har börjat bli. hur som helst så var det väldigt uppiggande. det där med att ta steget ur sängen för att man vet att man ska ut och springa är inte det lättaste, men när man väl kommer ut och känner den friska luften och sedan sprungit x antal meter, så är det bara så himla skönt! (något som man borde göra oftare)

nu är vi íallafall redo att åka till skolan!

adjö

Try to do your very best

"Man kan inte alltid vara i topp och prestera bra på varje träning och match, huvudsaken är att man iallafall försöker och visa vad man kan!"

I know...

...that you can do much better!

A Day Off

Ledig från skolan idag bortsett från träningen imorse, hur skönt som helst! anna och jag lagade mat förut, basmatris med kycklingwok fick det bli, sjukt gott måste jag säga, älskar sådan mat! 
när vi hade käkat var vi duktiga och gick ut och städa bilen, damsög och fixade lite och ja, det var välbehövligt! 
hade tänkt att plugga lite idag med och utnyttja den lediga tiden på ett bra sätt, men än så länge har det uteblivit. har inte orkat tagit tag i det ännu men jag tror att det är dags att sadla om snart och ta tag i det, ja jag Måste, men känner verkligen inte för det nu när man är ledig och allt. men en ledig dag som denna skulle vara ett ypperligt tillfälle att börja med allt som har trillat ur lärarnas händer de senaste dagarna, jag vet, får se hur det blir med den saken! antagligen kommer jag få tag i det i helgen istället, men en sak är iallafall säker, jag ska plugga religion, för det har vi faktiskt prov på imorgon, så helt undan kommer jag inte!

nu har jag världens lust att sätta mig och kolla på pippi långstrump, vet inte varför, men vad kul det skulle va, älskade pippi när jag var lite så varför inte, istället för att plugga?

och ikväll spelar Färjestad-Rögle uppe i ishallen, vill dit och kika, men känner att jag hellre vill träna fotboll ikväll och sen hem och kolla idol och plugga religon förstås!
Färjestad får vänta, har säsongskort den kommande säsongen så det lär bli endel turer till Kd framöver vill jag lova, så så får det nog bli.

adjöken

 
  

Not Good

ja, onsdag idag och helt okej skoldag idag, som vanligt typ! jag tycker inte att vi har någon skoldag som är direkt jobbig, det är om möjligt torsdag då vi har två lektioner som är de tråkigaste ämnena vi har nu, svenska (som inte är svenska för mig snarare historia i mitt huvud, realism var ordet och är allt annat än kul) och religion. fast religion är ändå helt okej. sen är det väl fredagar jag ska klaga på om jag överhuvudtaget ska göra det? fyra lektioner, helt okej, det värsta är att Alla fyra är 80 minutare, mindre kul! men eftersom det är på en fredag så går det utav bara farten eftersom man vill ha helg så fort som möjligt plus att vi oftast är på bra(!) humör då! :D hahah

ja och så kom man hem från skolan och var några (många) kronor fattigare. var och kontrollbesiktigade våran bil idag och fick fem tvåor, not good! så fick beställa tid på carab för att åtgärda alla fel, hmfgr. så nu måste bilen operera sig. så var det med det, det kunde ha varit något värre:P

var och tränade badminton idag för första gången sen maj, uhu. dock var det bara jag och en till, aldrig sett människan förut, dängde honom iallafall, haha! 

nu ska jag sätta mig och kolla på Idol!!!!!

adjö 

Five Minutes

vägra vakna dag, ja idag var en sådan dag då jag mer än gärna hade kunnat sova några minuter till. men nej, så blev det inte, upp och hoppa och på med träningskläderna och ut till environiq. hämta upp birren på vägen och när vi kom dit så var det ingen där plus att vi var lite sena, vart är alla? vart är kenta? är det ingen träning idag?
sen kommer typ resten och dahlman kom på den geniala idén att det var idag som vi skulle ha teori på skolan. (inte konstigt att det inte var någon där) slog en pling till kenta och sa att vi var i arenan och han bara, ni har fem minuter på er att komma hit (varav att det tar typ fem minuter att bara gå till bilen, haha)
hur som helst så var det bara att åka till skolan och när vi kommer dit utbrister kenta: har ni ingen penna och papper med er? öhm, nej vi kommer ju direkt från arenan, (tränar inte med penna och papper i strumporna direkt) stjärnan nummer ett lixom. som tur var så var han lite givmild och hämtade papper och pennor till oss, hahahahahha!

efter det blev det hem en sväng, sen tillbaka ett par timmar senare och hade ledarskap där vi lekte. ingen vidare värst jobbig dag idag inte. tisdagar är bra helt enkelt, från skolan sett!

sen var jag på hemmaplan i typ två timmar eller så, innan jag åkte till jobbet. fan det känns som om jag bor på jobbet nu (hm, jag har inte slutat skolan än(!))
det bästa med att den här dagen är över är att jag inte jobbar förns nästa onsdag och det är niiice! :)

adjö

?

dom glömde mig, tack!

Busy Day

en vanlig skoldag idag, eller vanlig? vi gick över en halvtimme på svenskan (sista lektionen). vi kikade film, de tre musketörerna så det var inte värre än så, satt typ och halv sov. och för att vi gick över så har vi ingen lektion på torsdag, plus att vi inte har någon religion, så vi är lediga bortsett från träning på morgonen, skönt!:)

vid lunch så gick vi och köpte houngsmelon och gick till matsalen och bad snällt att få låna en kniv för att skära upp den medans de höll på att fixa och dona med mat o allt. när vi skulle gå:

Mattanten- vill ni smaka på det här? det är jätte gott, det är något vegetariskt, det ser ut som hundbajs så jag kallar det för hundbajs, hehe. 
Vi- haha okej, (skrattar) ja vi kan väl ta en.
Mattanten- visst var det gott?
Vi- Mmmm!

gick därifrån och letade upp första bästa papperskorg för nå vidare värst gott kan jag inte påstå att det var, vette tusan vad det smakade, tvi!

hur som haver så väntade jobbet på mig efter att vi slutat för att gunilla är lediga den här veckan, iallafall, åkte hem och bytte om och utan att ens hinna tänka så satt jag i bilen påväg till jobbet, för att ytterligare en stund senare sitta i kassan, tjoflöjt vad det gick undan.

och medans jag var duktig och jobbade så hade vi match borta mot Qbik, en vinna-eller-försvinna match typ. fick höra när jag kom hem att vi hade vunnit med 5-1, en grymt viktigt seger, great girls:D i och med det så tändes nu några stjärnor i hopp om att hänga kvar i trean! 

nu ska jag sätta mig och glo på Tv ett tag!
adjö

Love mode

gårdagenkvällen bjöd som sagt på fest hemma hos aalto och sedan vidare till mastis, (medan det för somliga bar av hemåt då det väntades jobb heeela dagen idag). hur som helst så var kvällen sup(er), inget snack om den saken. tack alla underbara för toppenkväll. måste bara nämna också att rollen som kvällens fyllegris går garanterat till sofia, haha, det är smällar man får ta! :D

och som sagt, dagen idag har bestått av jobb hela dagen lång, mindre roligt att jobba helg, eller inte helgen i sig utan att man sak jobba hela(!) dagen, men desto bättre är det  för plånboken, så man ska väl inte klaga återigen. jag är glad över att ha ett jobb överhuvudtaget, hur det skulle gå annars har jag inget konkret svar på. så gilla läget!  

får inte glömma att säga grattis till kära pappa också, eftersom han fyller år idag! 


 

Let´s get ready to party

lördag och en välbehövlig sovmorgon! dagen har inte så mycket att berätta förutom att jag spelade match med U-laget förut hemma mot Åtorp som för övrigt leder serien och vi en bit bakom, men vi ägde i stort sett hela matchen, gött tejer! vi vann med 2-1 och det var defenitivt en rättvis seger!
nu är jag hemma och bara tar det lugnt ett tag, känner mig allt annat än pigg förtillfället, men det ska det förhoppningsvis bli ändringar på inom de närmsta timmarna. Party tonight så snart blire duschen och sen förbereda mig inför vad som komma skall :)
men jag har bestämt mig för att ta det lugnt med alkoholen ikväll då man självklart ska upp och jobba imorgon (heeela dagen), varför inte lixom? gaah. menmen, man får gilla läget som man säger, även fast att det inte alltid är så lätt!
duschen anropar, ha en bra kväll för det kommer garanterat vi att ha!
adjö

Friday

Fredag och ännu en skolvecka är förbi, skönt! helgen ser både ljus och mörk ut. efter skolan eller rättare sagt nu blir det raka vägen till jobbet, vill inte, har ingen ork eller lust att jobba nu, men jag är illa tvungen. livet är fullt av motgångar, även fast det här är av den lindriga varianten. jag ska inte klaga, det finns folk som har det värre!

ikväll kan jag garanterat säga att det blir lugnt, är redan trött, haha. Måste göra något så jag blir lite piggare, kanske ska sörpla i mig en kopp kaffe?
well, need to go to work then.
adjö

girls night

nu är vi dvs anna, jag och erika hemma hos aalto because it´s sleep over time:D aaltos päron försvann ut från landets gränser igår så nu tar vi över huset för ett tag. tänkte baka chokladbollar nu för att ta med på ulsoc lektionen imorgon, men så hade aalto käkat upp all kakao och allt pärlsocker så nu är anna och hon på maxi och inhandlar dessa två ingredienser. så snart får vi agera bagare åt detta mycket komplicerade bakverk:)
vi får se vad kvällen/natten utvisar men jag känner redan att jag börjar tappa ögonlocken så de andra får väl göra vad tusan som helst bara jag får sova sen. och som om det kommer att bli så lätt? 
adjö
 

Fruit Salad





Smarrigt! :)

god eftermiddag

började som jag nämnde tidigare kvart över tolv idag, helt ok. började med det inte så rockiga svenska läxförhöret, gick dock bättre än väntat. hade föreställt oss att det skulle komma det enorma läxförhöret som det vanligtvis brukar göra, men icke. ett plus på det. vi fick gå när vi var klara, så kilade ner till stan en sväng med aalto som inte hade käkat någon lunch, så det blev en pasta- och räksallad till henne. relgion var lektionen som väntade och dagens sista dessutom, men då vi hade vårat påbörjade arbete hemma så fick vi gå hem och arbeta, tack för det! 
så nu sitter jag med en bunt papper om kristendomen i handen som jag tänkte läsa igenom, mindre roligt, men otroligt skönt när det är gjort. 
senare blir det träning och ikväll blir det aalto och mys med tjejorna! :D
adjö

hillbillis

haha här har ni två riktigt hillbillis, wow:D helt klart bäst i idol hittils om jag får säga mitt, klockrent var ordet!
idol-auditions är bland det bästa med programmet där man får se allt från mirakel till spektakel. och som vi skrattde åt bland annat dessa två killar (bilden) igår (visste på förhand att de skulle spela teater, så vi var inställda på det, vilket gjorde det extra roligt) 
har kollar på klippet ett par gånger om redan, och hur bra är det inte? jag gillar det skarpt! 

dessutom ville jag bara meddela att jag faktiskt gick upp tidigt idag för att plugga, håller på med det nu rättare sagt och jag har blivit några ord klokare. tänkte bli än mer klokare innan vi rullar till skolan så bäst att kila.
adjö


http://www.youtube.com/watch?v=Au8xGFplkrw

090909

onsdag vilket betyder sovmorgon, enda dagen på hela veckan som jag/vi har det och det är inte alls dumt.
hade ulsoc som första lektion och under lektionens gång så fick vi reda på att frida fått körkort idag, congrats!!!!!:D det firades med donken som fick bli dagens lunch!
sen åkte vi tillbaka till skolan och hade två lektioner till, avslutade dagen med avslappning på idrottspsykologin och det gick väl till en början inte allt för bra, vi fick fnatt, men vi lyckades lugna ner oss tillslut, haha.. låter kanske inte så kul men när vi blir flummiga, då har vi kul!!! haha
efter skolan väntade jobb och jag såg verkligen inte fram emot att jobba idag, kände hellre att jag hade velat vara hemma och plugga på svenskan. har svenska typ prov imorgon och det känns inte så rockigt (aalto) direkt då jag inte har pluggat ett skit ännu, Inte bra!
tänkte plugga några timmar när jag kom hem från jobbet, men så blev inte fallet för aalto messa, så nu sitter vi framför tv:n hemma hos henne och kollar idol! :D
börjar inte förrän kvart över tolv imorgon så man får väl ställa klockan och gå upp och plugga imorgon, men som om att man skulle orka det?
well, får se hur det blir med den saken!

Grattis till johanna också som fick körkort idag, fan vad bra! :D

black and white

nu är bloggen lite iordninggjord iaf.. fick hjälp av aalto vännen, då jag inte riktigt hajar det själv ännu.
resultatet blev black and white :D haha..
skolan idag var helt okej, som gårdagen också var. träning imorse, sen hem och duscha och byta om till nya träningskläder då vi skulle agera barn på ledarskapen där grupp ett (vi är fem grupper) skulle genomföra sitt "program", vi fick leka svans-leken och spökboll, haha. lika roligt att leka nu som när man var liten;)
efter det återstod bara klassrådet, hur skön dag som helst. 
på klassrådet gick vi igenom diverse grejer och förhoppningsvis blir det klassfest snart ;D 

backa bakåt lite i tiden: när skolan började, var det nya bestämelser för iår att det inte skulle förekomma någon nollning, något som jag själv tycker hör till och som man innerst inne tycker är roligt när man börjar ettan. så var iallafall fallet, då vi fick för oss att något måste vi ju göra. dom kan ju inte komma dit och tro att ingenting ska hända. vi eller rättare sagt erika sprang efter en hink och fyllde med vatten och en stund senare var en tjej dränk i vatten och wiiie vad roligt vi hade den stunden:D
...men, fick åter höra idag att den där tanten (som varit grinig sen skolan började för att vi som jag nämnde kastade lite vatten) fortfarande var hack i häl efter oss. vi tänkte herregud, ska det vara så svårt att släppa de där, vem dör av lite vatten? jag har dessutom hört att vatten torkar väldigt bra och man blir absolut inte skitig utav det, so what´s the problem? hon tyckte tydligen att det var ett problem och har snackat med våra klassföreståndare hur många gånger som helst för att vi ska be om ursäkt, men hon kunde inte prata med oss på direkten, why?
men haha om vi har tänkt hitta på något mer så lovade hon att hon skulle tala med oss i första hand.. så se upp för oss nu, "we are the evil people".

hur som haver så är det bara en månad kvar idag tills det är dags att prova studentmössor:D

  

Ett gott skratt förlänger livet

måndag och en ny vecka att se fram emot. dagen började helt okej med avslappning första lektionen, det uppskattas starkt! 
under skoldagens gång kom vi på att vi ville åka till kga och kika runt lite.. aalto följde med så anna och jag cyklade hem och hämtade bilen och åkte och hämtade upp henne, sen for vi.
inhandlade, en ny tunika typ, en scarf och ett par vita tygskor, present till pappa sen lite annat :) vet inte hur vi lyckas men kul kan man gott säga att vi hade, ett gott skratt förlänger livet you know, och livet lär defenitivt bli långt efter de senaste dagarna.. vi kommer bli gamla vi ;) 
bara som att aalto fick agera papperskorg i bilen på vägen hem och wips så hade vi skit kul och skratta sönder! haha det är så det ska vara, våran humor alltså! 
direkt efter kga skjutsade vi hem aalto, följde med in och låna några kvadratmeter för att byta om för att sedan dra till träningen!
the day is ending.. får bli tv ett tag innan det blir dags för sängen!
adjö
  

sunday

gårdagskvällen bjöd som sagt på lagfest.. beställde och käka god mat, för min del blev det china och det var riktigt smarrigt! :)
lekar varvades med musik, skratt och alkohol i måttlig mängd, trevlig kväll:)
endel bagav sig hemåt och endel begav sig ner till stan och mastis för att shakea loss lite, jag och anna valde dock det första alternativet.. 
gick upp hyfsat tidigt idag, vaknade nio och flög upp ur sängen, gjorde iordning oss och åkte till filipstad och oxhälja.. inte nog med det så skulle det såklart börja ösregna när vi kom fram, jo man tackar.. det gav sig efter ett tag som tur var, så man slapp bli petad i ögonen av någon annans paraply..
blev ingen storhandling direkt då vi nöjde oss med lite marknadsnougat, men ångrar mig lite nu i efterhand att jag inte köpte ett par ursnygga ljuslyktor i smide, riktigt läckra, blev kär i dom men av någon anledning så fick dom inte följa med hem? siktade in mig på en väska oxå men blev beslutsångest så det blev ingen sådn heller..
åkte hem efter ett par timmar och snart ska jag till samlingen, match med u-laget kl fem..

 

boda borg

började dagen med att hämta upp aalto och frida för att sedan styra kosan mot kga och efterlängtade boda borg.. ja det var faktiskt efterlängtat!
kom fram lagomt till de öppnade och sedan var det bara tuta och köra.. och det gick förvånansvärt bra, vi drog slutsatsen att vi med våra elva stämplar (varav Fyra svarta), ett uppklippt lås (oops, nyckeln bara försvann. det visade sig senare att den typ låg inknövlad bland kläderna inuti skåpet, haha, men det såg vi inte förrän vi åkte hem. de var dock snälla mot oss och lånade ut ett nytt, haha undra vad dom tänkte om oss?) och mycket skratt var bäst och det blev åter en lyckad dag! we are great!

vid två var vi tvunga att säga tack och hej för att anna och jag skulle hem och spela match.. för mig gick det allt annat än bra, som det gjort hela höstsäsongen känns det som.. det tär på psyket när man känner att man vill prestera men så går det inte.. att det ska vara så jävla svårt att komma tillbaka efter att man har varit skadad, surt sa räven! 
well, nu blire duschen och sen lagfest!  

HEJ

nu ska jag spela fotboll med min syster

hej då alla glada barn

RSS 2.0