Midsommar á la anna och malin

Jobbade varenda dag förra veckan förutom lördag, då hade vi stängt... på grund av att det var midsommardagen, vilket betyder att det var midsommar i fredags...

...Anna och jag slutade jobbet runt halv två och var hemma en stund senare.. lade oss och solade och hade absolut inga planer för dagen, trots midsommarafton. 
Vi låg bara och latade oss i solen tills vi bestämde oss för, eller jag slet med anna rättare sagt och plockade blommor till en midsommarkrans.. vi tänkte något måste vi ju göra trots allt.. 
Gick till "kullen" där vi sprang runt och lekte varje dag när vi var små och där vi brukade plocka blommor.. flashbacks i allra högsta grad, dundermysigt!:)

Gick hem igen och lyckades få ihop min bukett till en krans, dock alldeles på tok för stor, så fick vira upp och göra en ny helt enkelt som hette duga:) och anna lyckades vira ihop en hon med..

När man var liten skulle man ha midsommarkrans..
När man närmade sig tonåren var det bland det töntigaste och pinsammaste som existerade..
Nu är det en mysfaktor, fint och somrigt:)

Nåväl, efter det grillade vi och åt gott tillsammans, jordgubbar, melon, annanas m.m

Senare på kvällen åkte vi hem till aalto där det var party. Spelade kubb och myste lite i ett par timmar! 

En lugn midsommar men mycket trevlig!:)






















 
 

Är det inte verkligenhet så drömmer jag.

Är det inte verklighet så drömmer jag.. det bästa av allt är det faktum att det är verklighet, Ayia Napa nästa!!!
Anna b, anna a, sandra och jag glider dit 16 augusti, kommer bli så jävla roligt och underbart!:D


SunGarden Panthea Village
Hotell SunGarden Panthea Village


200610

Jobbat hela dagen idag.. trött som fan nu, gött de:)
jobbar hela nästa vecka förutom imorn (bytte bort för att spela match) och lördag när vi har stängt, bra där.. får som sagt jobba ännu mer eftersom att mamma inte är hemma, men de gör jag mer än gärna.. vad gör man inte för sin mamma!!! 

19 Juni

Började dagen med att åka ner till stan med mormor för att byta annas och mitt halsband som vi fick i studentpresent, trivdes inte så bra i det även fast att det var väldigt fint! 

sen gick jag en sväng till lindex där jag fyndade en topp och en stickad tröja för 98:-. En mycket nöjd malin gick därifrån. Sen gick jag till ejes och köpte krämbullar som vi tog med när vi åkte till mamma. Hälsade på henne idag och nu ser det bättre ut igen, tack och lov. Nu har hon haft dropp hela dagen igår, inatt, hela dagen idag plus inatt, så dom ska nog få ordning på henne snart, skönt!:) Var där i nästan tre timmar, fikade, pratade och kolla på bröllopet.. 

Ikväll kom jannis och madeleine hit, så anna, pappa och jag käka mat tillsammans med dem, trevligttrevligt! 
Dom två jävlarna åker till Rhodos imornbitti. Hade det inte varit för att vi jobbade varje dag nästa vecka hade vi åkt med imorn.. Har bollat fram och tillbaka hela tiden med det där sedan i vintras och resonerat olika hela tiden.. vi åker... nej vi sparar pengar.. vi åker, osv, osv... och nu efter studenten kände vi bara vilken befrielse det hade varit att åka iväg en vecka! men som sagt, nu har vi pengarna kvar istället, så förhoppningsvis drar vi dit till hösten eller nått istället!:) 

Ska bänka mig framför tv:n ett tag sen blir de sängen.. jobb hela dagen imorn, så känner att jag behöver sova ut lite!:) 





 

Idag är deras dag


Ni vet vilka ni är..

..Kärlek till Er.

Ruta ett..

mycket jobb blire nu när inte mamma är hemma, klirr i kassan! :)
hon blev bättre först men sämre inatt igen, så nu väntar vi på vändning nummer två!
ska till henne imorn igen eftersom att hon inte får komma hem över helgen! PUSS PÅ DIG! 

ikväll ska vi till mathilda och hanna som ska firas med buller och bong, see ya girls!;)

Första dagen på jobbet..

Första dagen på jobbet idag efter två veckor ledig ungefär, hehe.. nu är sommarjobbet igång på fullt allvar och de känns bra! :)



Gråter av glädje varje dag, Äntligen!
Så sjukt många som är lika lättade som vad vi är.
Kommer och hälsar på dig imorgon, Älskar Dig mami!
Gråter en skvätt till... av en väldigt stor Lättnad!

Shopping a lá Örebro!

Igår följde anna och jag med aalto som ville shoppa lite nytt innan hon åker till spanien imorn, (inte alls avundsjuk)
plockade upp henne sttrax efter halv tio och styrde först mot centrum i örebro för att sedan åka vidare till mariebergs köpcentrum.
vi skulle bara följa med aalto och ändå kommer man hem med fyra kassar, bra där!:) dock köpte jag i princip allt på rean, de tycker vi om..
allt som allt blev det, ett par militärgröna byxor, två t-shirts, en klänning, två tröjor (anna och jag delar på båda, perfekt;)) en väska och två armband! fick defenitivt valuta för pengarna kan jag säga:)

igårkväll skulle jag vara med och spela match men mådde inte så bra udner dagen så hoppa över det.. är fortfarande lite hes oxå, haha.. så jävla gött!;) fjärde dagen nu, de ä så de ska va!!!

ser ut o bli lite stek idag.. ska fixa lite här hemma efter helgen, plocka lite oså.. sen blire kolla match ikväll med!

have a nice day!

Det Är Över Nu

Dagen efter, hahah.
Så jävla tråkigt att allt är över nu.. nyss började vi gymnasiet, nyss började vi trean och sista året, nyss längtade vi till studenten, nyss hade vi nedräkning, nyss var vi på hajk, nyss gjorde vi våra sista förbannade jävla tester blink*, nyss gjorde vi sjukt mycket roligt ihop med klassen, nyss klädde vi vagnen som VI skulle stå och hoppa på, nyss sprang vi ut på trappen och nyss gick vi på bal, nu är ALLT över... Absolut de lyckligaste dagarna i mitt liv, helt fantastiska och obeskrlivliga dagar!!!
alla blivande studenter, ni har defenitivt något fint, roligt, galet, underbart, grymt att se fram emot! Önskar att man fick ta studenten fler gånger...
De är över nu, men jag kommer ihåg ALLA dagar med ER... 




STUDENTBALEN!

Nå vad är en bal på slottet? Det vet jag nu:)
Kände mig minst sagt som en liten prinsessa.. det var riktigt häftigt och alla var så fina! :)


















Den Stora Dagen!

Studenten.
En helt oförglömlig dag med underbaraste människorna. Ofattbart och obeskrivligt roligt! Det är inte för intet studenten är en av livets absolut bästa, roligaste, galnaste, häftigaste dagar! :D


















Dagen före studenten!

flakbygge med en hel bakfull klass, kan inte bli bättre.. hade till att börja med sjukt kul igår tills det gick utför:P grmyt hemma oss erika som fortsatte ner till mastis där mitt äventyr för kvällen tog slut.. haha, övade på hur jag INTE ska göra imorgon!;)

byggde iallafall flaket på chaertrbuss diag, blev riktigt stiligt, snyggaste jag varit med om helt enkelt;) hehe

fixat och grejat som idioter här hemma idag och nu snart blir de bingen.. ställer klockan på kvart i fem så bäst att hinna med ett par timmars sömn iaf:)

gråter och skrattar av lycka samtidigt inombords.. känns så ofattbart att det är vi som ska ta studenten.. efter den här helgen är lixom allt över.. jag kan verjkligen inte ta till mig det! börjar dessutom bli nervös inför imorgon! huhu

dags att sova nu känner jag, och ses imorn, KOMMER BLI GRYMT!

   
   

Da´n före da´n före studenten

brokampen=15-kamp, typ..  gick av stapeln på skolan idag och gissa vilka som vann? inte så svårt att gissa kanske;)

efter de hade vi vett och etikett, pratade lite om balen på lördag, sjöng och dansade lite:)

efter de fixade anna och jag med lite grejer.. har fortsatt att städa idag osv. en hel del att fixa med!

..och ikväll äre PAAARTY! ;)

Studentveckan dag nummer 2

Började dagen med att spela fotboll mot SMID 2.. efter det så åkte anna och jag till brogårn och tog en snabbduch.. fixade balbiljetter.. efter de mötte vi upp ann och åkte ut till vike där hon bor.. där hälsade vi på hennes får och lam, samt hennes höns och två tuppar, och kycklingarna får jag inte glömma:)

gjorde husesyn och sedan smockade vi i oss en hel plåt med blåbärspaj tillsammans och den var mer än god:) älskar blåbär! satt och pratade och hade allmänt trevligt:)

mätta som fan så åkte i in till stan igen.. hämtade upp våra blommor och delikatessbrickor till kenta och göran och skjutsa tillbaka ann till skolan..

sedan var det skärgårdens om var nästa anhalt.. där grillade vi korv med kenta göran och turkka.. hade turkka första året i gymnasiet så kenta hade fixat med honom ut, mycket trevligt.. dessvärre hade vi ingen blomma till han men det fixade vi på två röda.. anna och aalto stack och fixade en bukett till så han fick en blomma iaf, det var han värd:) 

nu är vi hemma igen efter en mysig dag.. dagen avslutas med fotbollsmatch borta mot lesjöfors, pju.. blir en bit att åka men sånt ä livet!:)

nu ska jag packa lite, samling kvart i fem:)

aalto har lite bilder från dagen så snor dom av henne när hon lagt upp dem;)

Fullt upp

idag har det varit fullspeckat med lite av varje.. började tio och var på någon föreläsning om rasism som jag defenitivt hade klarat mig utan.. efter det slutade vi.. åkte och och gjorde lite ärenden på stan.. åkte och tanka och tvättade bilen och när vi kom hem så städade vi bilen i varje liten vrå vi kunde komma åt så nu är den lite fräsh igen:)

när vi var klara med bilen så började vi baka rosenbröd som vi ska ha på fredag.. och självklart så hade vi inte tillräckligt med mjöl hemma, har fan alltid mjöl hemma om nått, men.. bara att hoppa i bilen och åka iväg..
bakade klart på ett par timmar..

efter det blev det städning som gällde.. han inte allt idag så får fortsätta imorn, om vi hinner dvs, annars får de bli på onsdag.. 

har även hunnit med att fixa blmmor och delikatessbrickor till göran och kenta som tack för våra tre år i gymnasiet som de ska få imorn när vi ska till skärgården tillsammans allihop!:) 


Fina blommor till göran och kenta :)



Deg


Resultatet :)


Anna gör bilen fin :)




 

STUDENTVECKAN ÄR HÄR!

Fem Dagar Kvar.


Never Too Much

har tillbringat större delen av dagen ute på altan och gräsmattan och solat.. älskar solen!:)
femte dagen i rad nu med mycket sol och det börjar ge resultat:) vill vara brun och fin till studenten och det ser ut som om jag har lyckats!:)

Imorgon börjar studentveckan, fattar ni? helt sjukt.. kommer bli en oförglömlig vecka, nu tamefan kör vi!;D 

För vi SKA ta studenten............. :D:D 

6 Juni

Sveriges Nationaldag.

Sol och mera sol.

Har legat och stekt i solen hela dagen som igår, sjukt härligt.. drog ut till Hult imorse med klassen.. körde annas och min tiokamp som inte blev av på hajken, undra varför? och det var faktiskt riktigt kul, såg ut som att de tyckte de iallafall, dem som var där!

drog hem igen runt halv tolv tolv till vår altan och stekte på som fan, dyng gött! hoppa ur bikinin en timme innan träningen.. imorgon bitti så ska vi bada i det nya badhuset, bra kenta, och efter det ska vi äta glass med ann och sen drar vi till stugan där det blir ännu mera sol:) badar och bara chillar, de gillar vi!:)

hejsvejs
 

Årets hittils varmaste dag!

puhu, idag var det varmt, äntligen har den riktigt sommarvärmen kommit hit! mer än underbart!!
åkte till träningen imorse vid åtta och det var varmt redan då, 18-19 grader, lovely:)under dagen blev det varmare och varmare och som mest visade det 30 grader i bilen, samt 37 grader mot husväggen.. shiet, vad sköööönt!:)

efter skolan idag, där vi förövrigt inte gjorde något, blev det lite klippning och slingor:) jklippte bara ytterst ytterst lite på topparna samt slinga då.. ljusa slingor, inte så mycket, men skillnad blev det om man jämför före och efter, men det är inte direkt.. wow... haha ni fattar..;)

efter det blev det raka vägen till jobbet så blev inte så mycket sol i det fina varma och härliga vädret idag.. en timme i skolan fick jag nöja mig med, men det kommer mera!:)

imorn blire skola, och imornkväll laddar vi fyra tjejer upp inför en myskväll, med vin och grejer, myspys:D:D

ROBIN SÖDERLING ÄR FÖRÖVRIGT KUNG!!!!!:D (hej då roger federer)

RSS 2.0