A fighter keeps fighting

Enkelt räknat min fjärde dag på campingen idag.. avverkat tre av fyra dagar i repan (receptionen).. första dagen kände jag mig som ett fån som bara stod bakom och inte fatta ett skit.. idag tog jag hand om in- och utcheckningar helt själv, så ja, det känns betydligt bättre vilket såklart gör det roligare.. allt är ku när man kan :D

när jag kom hem så satte jag meg, efter fyra fullspäckade dagar med åttatimmars pass, vid poolen och kopplade av i solen, då mådde man!

Sedan satte jag igång med att göra matlåda samt klippa gräset följt av en välbehövlig dusch och nu kollar jag fotboll!:D

Efter jobbet imorgon bär det av till stugan över helgen, längtar!

Påhälsning av två rådjur, bara ena på bilden dock..

Bild från stugan av pappa idag!
 
 

Vedugnsbakat bröd

Nom Nom!
 
 
 
 

Second day

Gjort min andra dag på campingen.. igår måste jag erkänna att det var en aning segt.. jobbade åttatimmars pass igår och första gången jag började kolla på klockan hade det gått 20 min och kändes som om jag hade varit där minst 2 timmar.. men det var hur lugnt som helst och finns i princip inget att göra så jag fick stå där och se glad ut..

sedan gick tiden av någon anledning väldigt fort på eftermiddagen, enheldel gäster som rullade in titt som tätt så det har väl sin förklaring oh tacka för det annars hade jag gått i ide!

Idag har jag och thess jobbat ihop och det gick lysande.. började sju imorse och städade servicehusen följt av kids club men utan barn blir det lite svårt så blev fix och trix i ett par timmar isället och glida runt i en elbil på campingen lite här och var:) så hoppas på en bra fortsättning nu med!:)

Pink

 
 
 

HerrgårdsCampingen

Börjar förbereda mig för att åka till campingen snart.. Min första dag på sommar-LIA:n idag.. Vill på något sätt bara ha det klart och att dem här sju veckorna ska gå i ett rasande tempo så man får ledigt igen så Anna och jag kan åka på lite utflykter, har endel planer i och med att vi är lediga tre veckor innan vi åker till Orsa igen och sen är vi i Orsa en vecka innan skolan börjar igen, men samtidigt så ska det såklart bli väldigt kul..

Nog att jag har campat i stort sett hela mitt liv men aldrig jobbat på en camping och jag tackar inte nej till nya erfarenheter, so let´s do this! :D

Ny väska?

vad tycks?;) RÖSTA på mig(A) ---> http://designyourhandbag.nelly.com/?bag_id=7228 
 
 

Wish you luck

Anna, mamma och pappa åkte precis hemifrån.. Norrköping nästa där Anna ska vara i sju veckor på sin LIA. Jag ska vara på campingen här som sagt..

Känns lite märkligt att stanna kvar hemma själv, men sju veckor kommer att gå fort och det känns på något sätt skönt att vara på olika håll för en gångs skull samtidigt som det känns väldigt konstigt såklart.. Den som känner Anna och mig väl vet att vi är den "tighta typen" av tvillingar som har gjort allt tillsammans så länge jag kan minnas! Ett mönster är till för att brytas...

Wish you luck in Norrköping! (och kom inte hem med någon norrköpingsdialekt för då får du åka tillbaka, haha!)

Midsommar 2012

Midsommar och sol dagen till ära. Började gårdagen med en mysig fika ute vid kfum med, Anna, mamma, pappa, mormor och morfar!:)

Plockade massa fina blommor att binda kransar av.. jag tycker det är mysigt med kransar när det trots allt är midsommar.. även om jag är kass på att binda en krans lyckades jag tillslut få ihop en som liknade en krans iallafall, haha!

Kvällen tillbringades likt förra året ute i vår finfina skärgård i Olivias stuga, hur mysigt som helst!

Grillning, snapsvisor, lekar, myggor, klädstreck och skratt om vartannat! Och härliga återseenden med många härliga männsikor vilket gjorde kvällen än bättre!



 
 
 

This is the summer of love

Blev väckt av mamma imorse i "vanlig" tid jämfört med hur resten av veckan sett ut, skönt att sova ut riktigt ibland dock!

Tog med Anna och åkte och handlade ett och annat inför midsommar! Hämtade upp carro efter de och umgicks med henne nästan hela dagen! Började en sväng på stan, spanade in nya löparskor samt lunch på Orion.
Sedan hem till la playa och poolen, underbart! Frossade i melon och efter någon timme sådär så slank det ner lite jordgubbar och glass dessutom!
Likt gårdagen så blev detta också en underbar dag i solens tecken och ska så småningom avsutas med grillning. Pappa fick semester idag och det ska väl firas på något sätt!?;)

Puss&Kram

 
 
 
 
 

sommar

Som jag själv och många andra redan bekräftat, ä-n-t-l-i-g-e-n sol och sist men inte minst värme! Otroligt fin dag idag med mycket sol, ett stycke carro, tennis, gräsklippning, löprunda, badminton och grillat!
Jag hoppas sommaren!? är här för att stanna!

Bjuder på en härlig bild på mig och alice från orsacamping! :D
 
 
 

Inflyttningsfest

Igår åkte jag på en liten roadtrip med Anna och Madeleine till Ullared.. Fick ett och annat nödvändigt inhandlat så jag är nöjd!:)

Kvällen bestod av inflyttningsfest hos Jannis.. Åkte dit och hälsade på en sväng och fick kaffedrinkar, mumma!:) 
 
Sedan åkte vi och träffade finfina, hanna och elin x2 och gustav, superkul, inte setts på väldgt länge, så blev en riktigt bra kväll :D




För två år sedan...

...tog jag studenten idag!
Jag är lycklig nu(!) men studenten kan ha varit bland dem lyckligaste dagrna i mitt liv på alla sätt och vis!
I ett hav av vita mössor känna en obeskrivlig glädje och hoppa runt på ett traktorflak som man bara får göra just då! Varva glädjetårar med glädjekramar och skrika utav bara fan.. ser tillbaka på studenten och ryser och kan inte sluta le!

Nu blickar jag fram över sommaren, ser fram emot hösten och ska njuta och ta vara på sista året på SCoTT till tusen procent!!! Glädjen, gemenskapen, härliga människor, nya erfarenheter, listan kan göras lång... Vill inte ens tänka tanken på att sluta, vi är som en stor familj och jag kommer sakna det nått så enormt.. Men, jag ska ta en dag i taget och njuta av det jag gör och känna min lycka!

DÅ:







NU:










Yummie!

Jordgubbar, melon och turkisk yoghurt med lite vaniljsocker!





Timbuktu

Inte varje dag timbuktu är i Orsa och hänger på våra studsmattor! Hej på dig med lixom :D







"Det blev kul, vi blev ett gäng"

Ett år på SCoTT; check!

Firade tolvornas examen i onsdags förra veckan och vårt sommarlov med fest i lokalen.. "Det blev kul, vi blev ett gäng" (det blir kul, vi blir ett gäng har vi sagt hela tiden vi ska hitta på något)..
Känns helknäppt att tolvorna inte kommer komma tillbaka till hösten, kommer sakna alla härliga personligheter och skratt med dem.. hade en fantastiskt bra sistakväll tillsammans med dem i lokalen iallfall som vi pyntade med ballonger.. vi får trösta oss med att det kommer en helt ny klass att jävlas med, haha :D 

Har hunnit med att flytta från barkis (barkgatan) till campus innan vi åkte hem också, känns otroligt bra även fast att det handlade om sisådär 400 m, men så värt det även om de låter väldigt konstigt.. pappa kom upp och jälpte oss måla VITT, är såld på vita väggar!

Hann med n fotbollskväll med massa mys med jeppe och felix i skid tolv och eric, erika och tobba kom och var med en stund också.. toppenkväll bortsett från att fotbollen inte gick som vi ville:)

Nu är man iallafall på hemmaplan och kommer så vara hela sommaren.. Ska efter avslag hit och dit göra min sju vekors LIA-period på campingen här i stan.. Så blir en helsommar hemma vilket ändå känns väldigt skönt!

Kom hem i tisdagseftermiddagen och började gårdagen med massage.. fick ta mammas tid som är sjukskriven och inte helt kry! Hur skönt som helst och välbehövligt.. avslutade dagen med badmintonträning vilket också var otroligt kul..

Har en känsla av att detta kommer bli en bra sommar! :D








I blåbärsskogen

Ett år på SCoTT, galet vad tiden gått fort. kändes som om vi nyss satt i klassrummet första dagen, spänd på att få se klassen för första gången osv.

I Torsdags firade vi hur som helst vårt första år på SCoTT med lite avslutningsmiddag i en stuga i grönklitts skogar!:)

Det bjöds på potatisgratäng och fläskfile med sallad, riktigt mysigt! Ett perfekt ställe att hålla till på och alla hade verkligen superkul, glädje varvades med diverse uppdrag och lyckan var total!

Bästa kvällen på länge, med hela klassen samlad ute i (blåbär)sskogen, haha! :D



Föra lite hemma hos Anna och mig med några innan vi mötte upp alla vid campus klockan sju för att  åka gemensamt till klittan!:)


Alla åkte bil förutom vår förvirrade jesper, han cyklade!


Girls with curls!


Den  mysiga lilla stugan vid vattnet!:)


Potatisgratäng och fläskfile på grillen :)




Klassen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!






RSS 2.0