The pub

Efter en fullspäckad förmiddag igår med plock och fix här hemma följt av jobb blev det the pub på kvällen. (uppvärmning tills ikväll, haha)
Åkte hem till Elin först och pimpla lite och börja sakta men säkert bil lite salongs innan vi drog vidare:)

Träffade Per, Fredrik och Rani så satte oss vid dem och hade trevlligt resten av kvällen, bra kväll:)






















Det börjar ta lite form...

Har packat bra mycket nu! Känns som om vi har fått med det mesta mer eller mindre.. kläder, väskor osv är det största som är kvar nu.. Möblerna vi har är hos mormor och morfar och Det vi inte har är på IKEA:) haha.. så dit blir de en tur efter att vi har vart iväg med första lasset och sett hur lägenheten ser ut osv.. exited!!!



Häng i poolen

har hängt i poolen ett tag med Anna och Aalto nu men jag måste dra nu. Dags för jobb så dem får väl fortsätta att ha det gött här hemma:)







Run forest run.

Hämtade upp aalto halv elva förut och åkte ut till A9 och sprang trean. Sen raka vägen till badplatsen och hoppa i vattnet.

Det är så jävla underbart! svalkande minst sagt...

Vart ledig i två dagar, börjar jobba klockn tre idag så dags att vira om till arbetskläder snart.. fast först blir de nog ett dopp i poolen;)









Road-trip till Ullared.

Tidigt imorse rullade jag och mina två sis ner till Ullared. Åkte hemifrån halv fem och jag sträckkörde i fyra timmar som de tar att åaká dit ungefär. Var ganska lindrigt med folk när vi kom dit.. Runt lunchtid blev det destovärre, sinnessjukt mycket folk i ett och samma varuhus, galet ju!:p

Åkte iallafall dit främst för att kolla lite grejer till annas och min blivande lägenhet.. och vi gjorde en hel del fynd, är väldigt nöjda:)

Köpte bland annat två silvriga stora ljusstakaratt ha på golvet, en liten snygg spegel, sängöverkast, en hink att ha tidningar i bredvid soffan och lite annat plock.. lite bra och ha grejer samt underkläder. Gick till kassan med en överfull vagn och två korgar på de.. fick med oss grymt mycket hem..

Efter 6,5 h så hade vi lyckats fylla hela volvon med grejer, tur att vi tog mammas och pappas bil säger jag bara, hade väl typ fått plats med hälften i våran.. 


 
bara annas och mina grjer, sen tillkom det två kassar till när vi gick in en liten runda till:p


nöjd chey!


endel av våra grejer:)



Hon kommer med solsken till mig

Jäklar vad jag har hunnit med mycket idag. Snacka om att förvalta tiden väl eller vad man ska säga.

Började som sagt dagen med en fika på stan med fina tjejor. Hem och laga lite mat och hänga tvätt. Sen åkte jag till tippen och tömde kärran som var full av löv sedan pappa klippt häcken. 

Klppte gräset efter det. Klar i lagom tid till att, pappa, anna och mamma kom hem från jobben. 

Tog kärran och åkte till madeleines och jannis förra lägenhet för att hämta våra blivande möbler.. deras gamla soffa, soffbord, köksmöbler, nattduksbord.. för att förflytta dem till mormor och morfar tillsvidare..  

Sen åkte Anna och jag raka vägen därifrån ut till A9 och sprang 3 km följt av bad vid skymningen, så jävla gött! bara slänga sig i vattnet när man är hur svettig som helst, love it!:)

Åkte hem och hann med ett dopp i poolen innan det blev soffläge. Bra dag helt enkelt med underbrat väder:)

Mer av detta väder, tack!










Uteservering

Mötte upp Hanna och Elin x2 för en fika på stan i förmiddags.. Inte setts på ungefär 1 hel månad, sjukt.. så det var verkligen på tiden!

Satte oss på café Orions uteservering med en varsin caffe latte, väldigt trevligt och mysigt!! Det var dock skuggit så gick vidare och satte oss vid vattnet mitt emot mastis och njöt av det fantastiska väder dagen bjuder på, livskvalité!














Ingen kickar fotboll som han

Slut på "semestern".. fotbollsuppehållet är över.. rivstartade med tuff konditionsträning med mycket löpning! riktigt härligt nu efteråt, plus att dét för en gångs skull kändes bra hela träningen igenom, alltid skönt när man känner så och inga benhinnor och skenbensmuskler som bråkar!!

Jobbat idag och jobbar två dagar till denna vecka. fick en extratid på fredag idag annars hade jag bara jobbat två dagar denna vecka..

Och på onsdag blir det en trip till Ullared med mina kära systrar:) kolla grejer till lägenheten bland annat.. har varit där ett par gånger genom åren och standardern har blivit mycket bättre om jag får säga det själv:P

nog om de.. tv blir innan kudden kallar! Har en hel del att fixxa med imorgon!







ACER ASPIRE TIMELINE 3820T

Ääääääntligen är man ägare till en laptop. Vi "känner" en som jobbar med datorer så han kom förbi med dem (en till anna och en till mig) förut.

Fick 2000 i bidrag av mamma och pappa när vi fyllde 20 så lade till 1000 kronor själv. Behövde nämligen bara betala 3000 istället för nästan 9000 (butikspris).

HELNÖJD!:D









Du, ta en dag i taget

Veckan har gått i ett lugnt tempo för att vara mig eller oss (jag och Anna). Jobbat varje dag förutom i måndags och sen inte gjort så mycket mer.. tränat lite, börjat packa grejer osv.

helgen blir lika lugn den. Jobbar helgen och blir hemma ikväll. Jag känner nu att shit vi har "inte gjort någonting" denna vecka jämfört med hur det brukar se ut, oftast något att göra hela tiden... Planera för att hinna träffa alla underbara människor som finns, träning och är det inte det ena så är det andra osv. 

men att det för en gångs skull om man ska säga så har varit så otroligt skönt att ja, ta det lugnt och ta en dag i taget och inte gjort något speciellt förutom att jobba!   

Det tar ut sin rätt ibland att hålla igång 24/7.. gör det förvisso av egen vilja såklart för jag älskar att hitta på saker men skadar inte att inte-göra-någonting ibland har jag märkt;)

Till veckan jobbar jag bara tre dagar och Då ska det träffas vänner, saknar eeeer!!!

Precis gjort kycklingsallad till Anna och mig.. färsk vitkål, egenodlad gurka, melon, äpple mm, mums;)
Ska slå mig ner framför tv:n och mysa med Anna och mamma.. Pappa kör extra i helgen med buss så vi tre är själva hemma! 

Ha en trevligt kväll allihop! ♥♥♥♥♥







 

Fredagsmysmjukisbyxor

Samlade streckkoder (mamma sparar i princip alltid streckkoderna när vi väl äter chips i ett kuvert) eller ja, plockade upp ett par stycken ur mammas kuvert, haha och skickde efter ett par mjukisar som det står fredagsmys på i vintras.. efterfårgan var tydligen så stor att upplagan med s v a r t a mjukisbyxor tog slut.. men i och med det stora visade intresset sydde de upp fler.. så dessa damp ner i brevlådan häromdagen i b r u n färg.. glider runt i dessa nu.. hatar färgen men man vänjer sig nog, haha.. dem är iallafall superdupersköna:)






Nu börjas det...





Jump into the water

Åkt inlines med Aalto coh Anna i skärgården idag följt av bad, underbart! Klippt gräset hos mormor och morfar följt av bad här hemma i poolen, göttans..

Jobbat 14-18 och efter de spelade Anna och jag lite tennis.. helt OK dag!!!!!!!!!!! :D





There´s a big big love in the air






Grattis världens bästa mamma.

Nu är det slut på mammas och pappas semester.. de kom hem nu i eftermiddags.. mormor och morfar kom hit och vi firade med en klassisk jordgubbstårta!









Bronze

Härligt att Sverige knep bronspengen igårkväll förresten, grymt! Hade varit mer grymt om dom hade spelat i finalen ikväll dock.

Nåväl, vi fick jubla lite under semifinalen i onsdags ute i Olivias stuga i skärren iallafall när Sverige tog ledningen med 1-0! jiha.

Vilka ska man heja på ikväll då? Japan eller USA. Hålelr på Japan för att de slog ut Sverige men det är enda anledningen haha, annars håller jag nog på USA:D

Återstår att se vem som vinner!:)








Chefen bjuder in.

GRATTIS mamma och Gunilla som fyller år idag. Ska fira mamma senare idag när dom kommer hem från stugan/semestern.

Gunilla däremot firade vi igår. Anna, jag och Madeleine var de enda som medverkade av vår personal. Annars var de Gunillas familj, med barn, barnbarn.. Urban med fru som är föreföredetta chef på jobbet, några grannar (stammisar, hehe). 

hade hur som helst riktigt trevligt. Hade lite förutfattad mening men det var riktigt kul:) inget glas stog tomt. Så fort det tog slut i glaset blev det påfyllt lika snabbt igen. C h a m p a g n e,  v i n,  c i d e  r,  s a n g r i a  och en massa god mat i form av s p a n s k   b u f f e, med bland annat  p a j e l l a.. riktigt gott!:)

Satt och skratta och prata fram till ett par timmar efter midnatt!

  
 
 



Live the Life you Love.




New in.

Precis hemkommen från en tur till Karlstad med Aalto och hennes mamma, gick på stan en sväng, trevligttrevligt:) Hitta mig lite nytt på rean. Köpte även present till chefen som fyller år imron och som vi ska ha party hos ikväll:)


Espadrillos monki 90:-


Mörkblå topp (färgen är inte rättvisa på bilden) gina tricot 49:-



Tunika/topp H&M 99:-


Geochashing

Efter jobbet igår, slutade klockan sex åkte jag direkt till mormor och morfar och spelade tennis med Anna, David och Gustav en sväng.. efter de käkade vi grillat ihop, mys!:)

Sen skyndade Anna och jag mig hem innan vi fick besök av Aaalto och Frida.. Satt och pratade och hade trevligt på altanen och käkade massa popcorn:)

Sen fick vi för att geochasha (skattjakt, haha) finns tre stycken här i Kristinehamn och vi hitta alla platser men det fanns inget där, trååkigt! Men vi hade kul trots att vi inte hitta några skatter, haha :D


Gusten :)


David:)


Morbror-mästerkocken-Leif!:)









Pannkakslunch.

Åkte och spelade tennis med Anna drygt en timme bredvid mormor och morfar förut.. kussarna var på stan så vi fick spela själva. Ska spela med dem ikväll när jag slutat jobba.. riktigt kul faktiskt!:)

Fick pannkakslunch av mormor innan vi åkte hem igen, gottgott! Börjar jobba tre idag, tjohej!







Sweeeeeeeet

Åh, vi fick en ny arbetskamrat på jobbet idag ;D
Gunillas barnbarn, Milou, är hemma från stockholm nu och han älskar affärer!

ÅÅÅHHHH han är så söt, charmig och cool.. helt underbar!

Fick oss ett gott skratt när han satt i kassan vill jag lova, så himla go.. han lyckades till och med få upp kassan och snacka om att det var någon som blev nöjd då!;) hahaha.. ÅÅÅH, ett riktigt litet charmtroll i mina ögon!:)







Tennis

Jobbade morgonen idag.. trampade iväg på cykeln runt kvart över sju, härligt!
Åkte hem och softa lite.. var tänkt att vi skulle joina aalto för en inlinestur men så började det regna.. halt att åka på blöt asfalt så blev inget med det idag.. en annan dag denna vecka förhoppningsvis:)

Kusinerna kom överraskande nog hit idag med.. hade helt glömt bort att dem skulle komma denna vecka.. Så blev lite tennis på kvällskvisten i drygt två timmar, jäkligt kul för dem är så duktiga!;) satan vad dem växer och utvecklas med allt mellan varven tills man träffar dem nästa gång! :)







Vamos a lá playa

Jobbade morgonen tillsammans med Anna idag, inte varje dag vi jobbar samtdigt. Går mestadels om varandra hela(!) tiden.. suger!

Efter jobbet åkte vi till badhuset och sa upp våra gymkort (2 månaders uppsägning), dom bara nej det får ni inte!;) vi bara jo vi ska flytta.. dem bara då får ni väl komma hem på helgerna.. haha tyckte de va lite kul:P

Hur som helst åkte vi hem efter de.. har varit soligt hela dagen och även så när vi kom hem, tack! Satte oss och solade på våran lilla terass för typ första gången på hela sommaren.. Har haft noll tid över till att sola här hemma.. har antingen varit bortrest, jobbat eller så har det varit molnigt när man väl vart ledig så idag tog vi två sköna soltimmar där ute.. grymt härligt trots att det blåste endel!

Lite senare åkte löpardojorna på för en runa vid lisashöjd, skönt!

har lirat lite tennis på gräsmattan precis.. blir en tidig kväll för att upp o jobba imornbitti!:)


(tog bilden igår, därav moln, INGA moln idag) haha :D

Chill out!

Har jobbat varje dag sen vi kom hem från gotland i måndags.. hunnit med att grilla med aalto i veckan, utgång i torsdags så nu har både Anna och jag varit hemma tre kvällar irad, fredag-, lördag- och söndagkväll. Huuuur skönt som helst! Det var inte igår så det har varit så jäkla skönt att bara vara hemma och softa, grilla lite, lira badminton på gräsmattan osv

pappa har vart hemma en sväng i helgen med, han åkte tillbaks till stugan idag så gårkvällen bjöd upp till lite spelkväll, mys! 

Tjoohoooo att Sverige vann idag med!;)  


  
  





Swingfly.

Hängde med Sandra, Anna, Ronja och becca till mastis och swingfly som kvällen till ära entrade kristinehamn igårkväll. 

Förfestade lite hemma hos Sandra först innan vi drog dit, 100 m från Sandra typ så tar väl inte ens en minut att gå dit från henne. 

Var väl inte jättemycket folk men det var en rolig väldigt trevlig kväll!!!;) Kul att det händer nått ibland:)























  

Lägenhet fixad!

Jag ringde till Orsa bostäder förut så nu är Anna och jag uppskrivna på en lägenhet, får reda på vart vi ska bo och vilken lägenhet i början av Augusti. Kommer få tillgång till den en vecka innan vi börjar skolan men ska försöka få tillgång till den från 1 augusti så kan vi betala en hyra i förväg så att säga.. så vi hinner fixa o göra klart allt innan vi börjar.. ev tapetsera osv..

är helt extas nu, känns som om vi ksa flytta imorn och man vill typ få plats med allt i en banankartong och bara dra dit typ nu.. haha!

Anna är iallafall och hämtar vår bil nu.. Nån cylinder som hade pajat "bara".. 4000 senare ungefär, weho!

Börjar jobba klockan två och ikväll blir de mastis och Swingfly!:)

 

Här s-k-a jag hoppa förr eller senare ;) haha



you know i want ya


  

Kvällsmys

Första dagen på jobbet igår efter en veckas ledighet, gick som på räls. Cyklade hem och klippte gräset och fick besök av Aalto:)

Vi grillade tillsammans, satt och pratade, spela lite badminton och lyssnade på musik, mycket trevligt!:)

Började dagen med jobb idag me.. Åkte till mormor och Gratta henne på födelsedagen efter de!:)

Valde mellan ett glas vitt på mastis med Hanna och Elin ikväll men övervägde att stanna hemma tillslut och se på fotboll istället.. Svergie-USA i VM. Svergie leder efter första halvleken med 2-0, ska återgå till soffan och kolla andra nu.. somnar typ snart men ska försöka hålla mig vaken:P















New in.



99:-


50.-


30:-


75:-

Hemma

Nu har Anna och jag kommit hem igen. Veckan på Gotland har varit helt underbar och vädret var tip top i stortsett hela veckan, svensk sommar när den är som bäst!

Åkte ifrån stockholm runt tiotiden i förmiddags.. Daniel började jobba klockan halv åtta så Anton, Anna och jag sov lite längre och åkte så fort vi var klara!

Sov halv vägen hem så det gick hyfsat fort att komma hem:) dumpade Anton vid stolpen där vi mötte upp hans mor.

Styrde hemåt igen och slängde ur packningen här hemma och sen åkte anna och jag iväg och handlade.. mamma och pappa har semester och är i stugan så de hade lensat ganska bra innan de åkte i måndags..

Blev dessvärre lite svårare att ta sig från jobbet då vår bil valde att typ dö. Gick inte att lägga i någon växel och kopplingen var helt slapp.. bogseringen. Bra start på vår hemkomst, biljävel!

Fick dessutom höra att det kan bli en dyr historia och vi som är i behov av en.. har redan börjat kolla på en ny, känns bra när vi snart blir studenter...

Har packat upp typ halva packningen och börjat tvätta, gjort matlådor och nu sitter jag och mumsar på jordgubbar som Anna och jag gick ut och plockade av förut från våra jordgubbsplantor:)

Dags att ladda för jobb resten av veckan..



 




RSS 2.0