Från vinter till vår!

Då var man hemma igen.. nu är tre resor avverkade denna vinter, inga fel:)

Stog i backen nio imorse när liften öppnade för att dra några vändor upp och ner innan vi styrde hemåt runt ett.. alltså fyra timmars skidåkning idag, kändes dock som vi åkte en timme eller nått för vi njöt så himla mycket av det fina vädret.. och en varm choklad mot väggen på toppstugan mitt i backen på de, åh!
 Och självklart så var det den finaste dagen av alla idag bara för att vi skulle åka hem.. har inte haft tur med vädret under veckan som vi brukar ha varje år när vi åker till sälen.. snöstorm varvat med spöregn, inge kul.. men skidor har det blivit varje dag varvat med afterski, bastu och stugmys så veckan har varit helt kanon ändå, sjukt härligt!:)

När vi kom hem satte vi oss vid dukat bord och bjöds på påskmat hos mormor och morfar, yummie! Nu packar vi upp alla grejer, men jag har bara lust att gå ut, hur härligt väder?

Från vinter till vår på bara ett par timmar, jäkligt härligt att komma hem och se all snö borta samtidigt som man längtar tillbaka grymt jävla mycket upp till backarna nu, sved riktigt mycket att sätta sig i bilen och åka därifrån, speciellt i detta fina väder!

Lite bilder kommer senare:D
 



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0