Glada Ankan

Galej i charlestown igår i goda vänners lag där vi slutligen hamnade på Glada Ankan och shakde loss! Tillsist blev det donken innan vår hemfärd till kr-hamn:) Tack bruwdar!:)
(Anna var nykter.. varannan gång så nästa gång är det jag som får stå mitt kast:))

BBQ

11.05.20
Nagelförlängning

Har gjort nagelförlängning nu under förmiddagen. Fick presentkort när vi fyllde år av grabbarna i "klassen". Så lade vi till förlägning när vi ändå skulle dit. Blev väldigt nöjd trots att jag för tillfället känner mig hyfsat handikappad med långa naglar, hua.. En vanesak, så jag hoppas jag vänjer mig snarast;) haha

Dags att åka till jobbet!:) Inflyttningsfest/Födelsedagsfest

Gårkvällen tillbringades hemma hos storasysteryster!:) Hon fyller 24 idag så passade på att festa loss lite med henne och hennes vänner igår. 

Goda drinkar á la Jannis, eurovision och en full storasyster som söp ner alla andra med shot efter shot... hua! 

Tog det lugnt för min egen del med tanke på att jag skulle jobba idag men det var väldigt trevligt ändå:) Fick finbesök av Elin Berg som tittade förbi efter hon slutat jobba dessutom. 

När de övriga förflyttade sig till mastis strax efter halv ett nån gång så förflyttade sig jag och Anna hemåt efter en mycket trevlig kväll:) 

 

Ett glas vitt

Hade en toppentrevlig kväll igår!

Ett besök på the pub med Elin fick det bli, väldigt mysigt! Var där strax innan tio och satt och pratade och hade allmänt trevligt:) Göran, ginberg, per m.fl joinade vårt bord senare. Träffade en hel hög bakanta ansikten bland annat birren som kom hem i tisdags efter tre månader utomlands. Riktigt skoj, och Jack klapp kanon som vanligt!


I bilen när Anna och jag skjutsade Jack, ogge och schröder till Erika efter jag slutade jobba. Så träffades vi på the pub sen!:)
Om sanningen ska fram

Har inte jobbat sen i måndagsförmiddag, har alltså varit ledig i tre hela dagar. Har av nån tillfällighet bara blivit så. Så idag är det dags att pallra sig dit igen vid tre!

Har iallafall varit grymt skönt o vart ledig. Solat och bara tagit det lungt. Har inte ens tränat, har inte haft nån ork till något, så har typ inte gjort nånting. Hur skönt som helst!!

Har varit och gjort lite ärenden på stan idag med. Köpt lite födelsedagspresenter till en viss storasyster som fyller år på söndag och även till Jannis som vi ska fira då med. (Han fyller när vi är i Rhodos)

Blir jobb i helgen, match imorgon och fest imornkväll, inflyttnings-/födelsedagsfest! Ska dock ta det hyfsat lungt i och med att jag ska jobba hela söndagen!
Swedish college of travel and turism

Nu har Anna och jag äntligen skickat in vår ansökan till yrkeshögskolan i orsa, turism och skidlärarutbildning!
Sista ansökan är på söndag så nu ska jag krossa mina tummar och hoppas på att vi kommer in!
Everybody was Kung Fu Fighting

Sumobrottning och gladiatorspel.

Åkte och joinade badmintonavslutningen här i stan igårkväll. Fan va roligt de va!;D
Vilken härlig dag

Hade en grymt härlig dag igår. Var ledig och lät bikinin flyga på så fort jag stigit upp ur sängen. Grymt härligt väder. Låg och stekte i ett par timmar, tomato! 

Innan Erika och Edström kom hit och vi tog inlinesen och Erika sin longboard och rullade ut till skärgården, så jäkla härligt! Det fattas bara att dem ska asfaltera klart cykelvägen så att man kan glida ända ut.. 

Avslutade dagen på ett minst sagt roligt sätt dessutom!:) Grymt härligt dag, love it!  

Det ska va Jack och Kilman annars kan de kvetta
Personalfest följt av Mastis

Inte varje dag man har personalfest men igår var det på tiden.. Mat på bowlingen följt av just bowling, en lyckad kväll där. Sedan stod man inför valet och kvalet. Jag ville till the pub, alla andra jag pratade med skulle till mastis.. Åka hem? (Anna åkte hem för att hon skulle upp och jobba idag)

Folk ryckte i mig från alla håll och kanter, "mastis borg!!!", men kände verkligen att jag inte hade lust.
Då rycker ingen mindre än Erika Svensson in och bara kom med nu Malin jag betalar. Kunde knappt fatta vad hon sa och fem minuter senare var det mastis för hela slanten!:) mötte upp Elin, hanna, göran, FJ o:c och många fler.

Har av någon anledning inte satt min fot inne på mastis sedan i höstas/somras någon gång, jävligt länge sedan iallafall så det var väl på tiden att dansa loss därinne nu på något sätt och jag hade en   s  å    j  ä  k  l  a    r  o  l  i  g    k  v  ä  l  l  !  !  !


   
   
   


 
   
   

   

The Pub

Igårkväll var det tänkt att vi skulle åka tillbaka till Hanna och mysa men hamnade hos Jack. Kom dit precis med Erika så vi satt och småpratade lite. Åkte vidare hem till oss för att hämta något att dricka och så skulle vi åkt vidare till Erika men blev kvar och korkade upp här istället.. Anna åkte och hämtade kilman, så vi fem hade lite förfest här innan vi tog en taxi ner till The Pub. Riktigt kul!:)Vänernutsikt hemma hos Hanna

Var hos Hanna en sväng förut, inte igår direkt.. satt pch myste på deras altan i solen, så himla härligt, sommar it is!:)
åkte bara hem och käka lite grillat med familjen nu, ska dra tillbaka till henne nu.. tar med lite jordgubbar och mumsar på! kanske tar en sväng förbi Jack innan och träffar han och erika.. Hanna blir iallafall, trevligt trevligt!:)


Jubileumsshow Salong Agaton 10 år

Var på Salaong Agatons Jubileumsshow igårkväll. Vår chef var med som en hårmodell och hon pröjsade våra biljetter om vi ville dit o kolla, så varför inte?

hade ångrat om jag inte gick dit nu i efterhand för det var riktigt bra!:D

Sen åkte vi till Erika efteråt och babla av oss lite:)Inte världens bästa bilder men alltid något! 

Inlines

Igår sopade dem äntligen gatorna här, vilket innebär att man kan snöra på sig inlinesen. Vilket Anna och jag gjorde i förmiddags, jäkligt kul!:)


New in

Nya sommarskor åt folket!


Tacos

Anna och jag cyklade ner till Madeleine oh Jannis igårkväll när Anna slutade jobbet och åt tacomiddag i deras nya place! Riktigt fint har dem fått det nu och allt är så gott som klart i lägenheten nu!:) Och tacos, det var inte helt fel de heller:)

Valborg

Jobbade hela(!) dagen igår och hade inga som helst planer för kvällen och valborg. Hade verkligen inte planerat någonting, panik. 

Kände att det på sätt och vis skulle vara skönt att bara vara hemma men sekunden senare så kom Anna och jag fram till, äh va fan vi kan ju inte bara sitta hemma!

strax efter halv nio drog vi till kralle som vi fick tag på tillslut:) peper och några fler var där, Yo!
  jack, ogge och boxarn skulle joina men det slutade med att Anna och jag drog till Jack istället, grymt kul;) Fart och fläkt innan vi drog till the pub och hängde där!:D

Slutet gott allting gott, bra kväll;)


RSS 2.0