Livet är en gåta




The end

Idag kom sista avsnittet av stylisterna ut. Jag har följt det på webben och det har varit riktigt kul men nu är det klart. Carro och niklas gjorde upp om segern och Niklas drog det längsta ståret! Grattis till han:)




White

New in.



Necklace

Varit ledig idag och har inte gjort särskilt mycket, bara tagit det lungt. Var på stan en sväng och tänkte köpa converse men min storlek var slut så de skulle beställa hem ett par så får dom förhoppningsvis senare under veckan! :)

Köpte mig ett nytt halsband och två par örhängen så kom ändå inte helt tomhänt hem! Beställde dessutom klipptid:)

Ska alldeles snart sticka iväg på träning, fotbollsträning idag för ovanlighetens skull.. har inte tränat fotboll sen i höstas. Känns lite konstigt med tanke på att vi tränade fotboll två gånger i veckan på morgonen under gymnasiet plus föreningsträningen. Nåväl, det ska iallafall bli kul. Badmintonhallen i Karlstad är ändå stängd idag p g a en mässa så då får det bli fotboll!:)





 

Ledig dag!


Sommartid

Nu går vi mot ljusare tider och det tycker vi om!

Har inte gjort många knop idag förutom att ha tvättat bilen. Vilket innefattade högtryck, skumtvätt utvändigt och damsugning och torkning invändigt, mer än välbehövligt!

Spenderade eftermiddagen framför tv:n, Färjestad klara för final, YAY!:D

Ska slå på Letters To Juliet nu med Anna innan BB ikväll.. så ska fortsätta hänga framför tv:n en ledig dag som denna, skönt!


Sista seriesammandraget

Sista seriespelet gick av stapeln i Göteborg, fjäderborgen, igår. Vi rullade ner i minibuss redan i fredagseftermiddag och intog scandic hotel i mölndal under kvällen. Blev kortspel följt av några timmars sömn.

Lovely hottelfrukost morgonen därpå, bra start på dagen! Vi var dom första att komma till hallen. En efter en trillade in och snart var alla på plats. Intog sina respektive banor och sen var sammandraget, det sista för i år, igång. 

Vi mötte Åby första matchen som vi vann med 5-3, 2 poäng, yay! Efter de mötte vi kärra, som vi dessvärre förlorade mot med 5-3, borde ha vunnit! (vann mot dem med 6-2 sist) 

Detta följt av pizza vid heden innan hemfärd, härliga göteborg säger jag bara!











  

Våffeldagen

Idag får man äta våfflor!
Vi firade våffeldagen på jobbet redan igår och bjöd våra kunder på våfflor, yummie. Fan det lukta våfflor i hela butiken!

Jag började jobba ett igår men åkte upp tidigare medvetet för att äta två våfflor innan, haha! Så jag har fått mina våfflor redan:)

Ska alldeles snart sticka till jobbet. Slutar tre och då blir det bums raka vägen till karlstad i princip. Ska åka från karlstad vid fyra för att sedan styra till göteborg. Sista badminton seriesammandraget på lördag!

 
Madeleine fick sköta våfflorna:)



Come over here and take a closer look


I'm dancing like I am the only one


Higher off the ground

Igår gjorde jag något som jag inte gjort på väldigt länge, umgicks med Aalto, grymt! Den tjejen fick för sig att åka hem från Malmö i tisdags, bara sådär, man tackar, gryyymt kul!:D

Hämtade upp henne efter att jag slutat jobbet igår. Tog en rundtur ut till skärgården och sen åkte vi och handlade jordgubbar och gjorde mumsig fruktsallad med vaniljvisp till, myyys!:)

Grymt bra, trevlig och rolig kväll med världens bästa Aalto! ♥  




The last piece of the puzzle ...is you!

Gårkvällen/eftermiddagen ägnades åt filmkväll hemma hos Daniel i grannstaden! Började kolla på saw 3, hua! Skulle sett fyra efter de men den funka inte och då kom daniel på den geniala iden att vi skulle gå och hyra saw 7, the final chapter, sagt och gjort!

Helt sinnessjuka filmer.. Tacka den som uppfann kudden, haha! 

Tog en liten promenix efter andra filmen och återhämtade mig lite och avslutade med Big Brother, betydligt mer lättsamt!:)


Tv-spel


Bakade scones, smarry!


kaffe åt folket


saw 3 och saw 7

Högt över havet och bort emot land

Idag är det exakt två månader kvar tills vi åker till Rohdos och Grekland i två veckor.. sol och värme, ja tack, läääängtar såhääääär mycket!!! :D  

 
 
Bilder från Egypten och Cypern.

Aloe vera och Maracuja

Åkte till Eva som säljer oriflameprodukter idag efter jobbet med Anna.. Mamma och jag var där förra veckan, så Anna ville dit och Madeleine ville ha lite grejer.. Så Köpte en lotion och en duschcream i samma serie när vi var där förut, fick båda för 60 riksdaler!;)

Nu ska vi dra till karlstad och träna, Anna och jag!:)
 


Längtan.




Cute.

Johanna har varit hemma i helgen, det var på tiden!:) har inte sett henne något dock, bara hört hennes röst.. så det kan bli! hmfgr

Anna träffade iallafall Johanan idag och fick med sig en varsin försenad födelsedagspresent till oss.

TACK Johanna för världens gulligaste badkar!:D


kremmerhuset

Inflyttningsfest à la Sandra och Rickard

  
  
  
  


Bad Romance

Det var riktigt kul hemma hos Rickard och Sandra igår. Fram tills det att min kväll slutade iallafall.. det är bra och dricka på fastande mage har jag hört...?:P

Försöker å piggna till någorlunda nu innan jag börjar jobba om en trekvart, jihaa...



En fika på stan med Elin

Vilket fantastiskt underbart väder det har varit idag, trist att jobba en dag som denna. Men jag hann njuta av vädret en liten stund iallafall när jag tog en svängom med Elin på stan i förmiddags innan jag började jobba vid ett. Vi avslutade med en kaffe respektive en caffe latte var innan jag var tvungen att gå. Så himla mysigt! Bästa Elin, underbart väder, en latte, strosa runt på stan, ÅH!

En bra dag som kommer fortsätta bra.. ska vira om till partykläder fort som tusan nu då det vankas inflyttningsfest hos Sandra och Rickard ikväll, kommer bli great!:D Är bjudna till sju så har lite bråååååååtom! ;D








 

New in

Hårinpackning, glansspray, sminkborste, Silvrigt läppstift varav ett med glitter i samt läppbalsam lip volume! 
 



Lip volume från Stylebytyra.se, oh my god, TESTA! haha.. Silvrigt läppstift varav ett silvrigt med glitter i.


Hårinpackning, glansspary och sminkborste från Oriflame!


Where dreams may come alive

Suttit framför datorn under förmiddagen och kollat på olika utbildningar inför hösten, bland annat Turism och Skidlärarutbildning i Orsa på två år.. Känns som om att det skulle vara jäkligt roligt av allt det jag läst och sett.. Jävligt sugen faktiskt!:)   

Vill ju till Norge och jobba nån månad och söka jobb i Åre nästa vinter också.. hm? Ska iallafall söka på allt, bättre och söka och tacka nej än o ångra Att man sökte!

Har dessutom hjälpt mamma och lagat massa matlådor, ja jag hjälpte till ytterst lite iallafall så gjorde mamma resten haha!

Börjar jobba klockan tre dagen till ära!;)







Jag ser det snöar


Färskpressad Apelsinjuice

Började dagen med en svängom på gymmet imorse, en och en halv timme ungefär.. var hemma kvart i tio och då hade man redan tränat, hur skönt?

När vi kom hem pressade jag en och en annan apelsin och sörplade i oss färskpressad apelsinjuice, mums!








Second Hand

Rutig kavaj/Jacka i kort modell.

 
 

Myskväll

Gårkvällen bjöd på myskväll med fina Oliven, nybakade scones och färskpressadjuice;)

 
 

Läppbalm Volume Booster



49 kr stylbytyra.se

Ur sofis mode

Vit spetsklänning och korallfärgad tranparent t-shirt, Ge mig!







Red bull

Åkte till karlstad och tränade igår som vanligt.. Jag åkte däremot ifrån hallen när vi kom dit för att hämta upp Daniel, som vart hemma i stockholm, vid tågstationen, så vi två kom lite senare.. helt plötsligt stannar en redbullbil en halvmeter ifrån mig.. jag vevade ner rutan;
"hej, får jag pigga upp dig med en redbull nu när du ska köra?"

från ingenstans och jag tackade och tog emot, haha

 

Blommor och ting

Anna och jag kände att vi var tvungna att ge något till mamma och pappa efter allt dom hjälpte till med i helgen, inför helgen och under helgen, men kanske framförallt städa hela jävla huset som såg ut som ett bombnedslag, medans vi låg och sov! 
Skriver det igen, dem är GULD värda! 

En fin blomma från blommor och ting och chokladhjärtan! 



Ett rosa paket

Fick det här supersöta paketet av grabbarna (jack, K, kilman, narvelid, peper och jacke) i helgen innehållande fransk manikyr på salong agaton, TACK!:)

Fick även drinkbok med ett cocktails-pack till, vinglas, chokladkorg, en statoilpåse, bacardi med smak av äpple och styling!;)

TACK SÅ JÄTTEMYCKET ALLIHOP!!!







Inte att förglömma att det även var med korvbröd i påsen;)







STYLEBY

Nytt modemagazin av Elin Kling. Ute i butik nu!

As-kalas-bakis

Sist jag var såhär as-kalas-bakis var inte igår direkt, herregud! Men det var värt varje liten droppe för jag hade sjukt kul och det var märkbart att alla andra också hade det.. Blev en minst sagt lyckad kväll tror jag och är så himla glad för att alla, dem flesta iallafall, är nöjda.. "det var längesen jag hade såhär kul"!

Annas och min fina present från Julia och patten (och statoil, haha) satt minst sagt fint idag, hoho!   




Slog även på stort och gjorde hembakad pizza nu ikväll med hela familjen, satt som en tjurspark i gommen.. Mamma och pappa är lika slitna som vad Anna och jag är;) haha

Clean.

Kom i säng strax efter fyra inatt.. vaknade runt nio och kunde inte sova för mitt huvud var som en tickande bomb, hej huvudvärk!

Såg förövrigt förjävligt ut i hela huset när man gick upp.. Minst sagt märkbart att det har vart fest här! hehe

Gick iallafall upp och drack mer resorb och tog en Ipren och gick och däckade i mammas säng och sov till tolvsnåret.. då var jag mycket piggare och ingen huvudvärk, tackar för det!
Dessutom har man två änglar till mamma och pappa som istortsett städat upp all skit, damsugit, torkat hit och dit och plcokat undan ALLT när man vaknar igen, Guld värda!!!


Såg ut såhär i HELA huset fast 10 gånger värre, haha, fy fan...


Allt skräp och 4-5 kassar med bara tomglas/burkar!  


Homeparty á la Borg!

Vilken fest det blev, galet kul!:D Både Anna och jag är hur nöjda som helst  och det känns som om att alla var ganska överrens om det av dem som var här!:) 

Började förbereda införkvällen i princip så fort vi vaknade igår.. strax efter tre så kom carro och fixa håret och smink på oss, grymt! 

Gjorde iordning lite käk till oss tre innan folket började rulla in och sen var festen igång, woopa!;)  

Chokladdoppade vindruvor, öljakt, dans, melodifestivalen, härliga människor, vattenpipa, korv med bröd och 100 kilo skratt m.m..

Tackar alla inblandade för de fina presenterna och för att ni hjälpte till att göra kvällen så sjukt rolig!<3 






















Nu har vi laddat upp med pit ;)



Onödigt

Jävla press.. Hade en timme kvar och jobba idag.. Gunilla och jag skulle tömma pressen men så fick vi inte ner "handtaget/haspen" för att det satt åt fel håll och var omöjligt att få ner med vår armstyrka.. ställde mig på det men hände inget, resulterade i att jag i princip stog och hoppade på den, då släppte den minst sagt och smällde till RAKT PÅ FOTKNÖLEN, S-M-M-M-M-Ä-Ä-Ä-R-R-T-T-A-A-A!!!!!!!!!!!

En "järntrekant"  (som förövrigt alltid  f l y g e r  ut när man öppnar, men visste inte jag, gunilla visste men hur kunde hon veta att det skulle sluta som de gjorde och jag ville ju få ner handtaget) rakt på fotknölen (=hårt ben) som är typ en centimeter ifrån i ungefär 320km/h, det känns! Kunde ta mej fan inte ens stödja på foten först, oh my god!!!

Svullnade på max en sekund och sen lindade vi lite provisoriskt med en halsduk för att det inte skulle svullna mer och anna knöt ett fint snöre runt haha.. dessutom samma fot som jag stukade för typ en och en halv månad och den svullnaden har precis försvunnit, jiha!

När jag kunde börja andas igen så bröt både anna och jag ihop av skratt haha.. hur kan man lyckas lixom, haha, klantigt men minst sagt jävligt onödigt.. kan ju gå som en helt vanligt människa ändå som tur är men det gör förbaskat ont, ja menar det var inte lilla smällen, det var FETA smällen!

ett långt inlägg för en liten "skitsak" men så himla irriterande!

Det räcker lixom inte att man sliter sig på isen på parkeringen i förmiddags när man springer ifatt en tant med rullator som glömt sina vantar och skrapar benet och det gick till och med hål på byxorna... inte min dag! haha


Det där "handtaget/haspen" satt åt andra hållet "i triangeln" och jag var ju tvungen att hoppa på den för att den skulle komma förbi den nedre stålpinnen i och med att "haspen" var lite böjd och tog emot.. 


Pluppen i dne lilla fyrkanten följt av den andra delen i stor fyrkanten rakt på fotknölen i 320km/h typ, AJ!   


Så här fint blev "paketet" haha!


Wish you'd just freak out

börjar sakta men säkert bli helt kliniskt rent här hemma nu.. mormor är till och med här med en hjälpande hand nu, snäll som hon är! hehe 

Precis kollat dagens avsnitt av Stylisterna också, så himla roligt! tråkgit att det är så få avsnitt kvar nu...

Kul att det regnar och blåser storm ute också, NOT!

Nåväl, börjar jobba klockan ett om drygt en timme.. ska hjälpa mamma med maten nu och slänga i mig lite käk innan de, hejsvejs!

 
Snigga!!!


I put my hands up in the sky




New in








Filmkväll

Vi hittade det vi skulle ha på IKEA igår däribland vinglas och deras underbara vaniljljus! Anna och jag hade sällskap av vår Daniel dessutom;) Efter IKEA gjorde vi bergvik. Två Blusar och ett par solglajjer rikare från gina blev jag bara för de.. "Pengar springer bort men saknar ben" 

Därefter blev det träning innan vi åkte hem till Daniel för att tillbringa kvällen med film och Tv-spel:) Anton var oxå med.. käkade mongolisk mat innan vi hoppade upp i soffan och kollade på saw 2 av alla filmer som finns, haha.. gillar inte såna skräckfilmer, hellre att dem är psykologiskt jobbiga än o skära av handen eller ögat hit och dit.. ja, nu när vi gett oss in på detta så står saw 3 på tur iallafall!:)

När filmen var slut hann vi även avverka lite mariocart innan vi åkte hemåt vid halv ett eller nått.. Mysig och trevlig kväll med mycket skratt ;D



 

 

Städar bort allt damm

Är i full gång och städar.. Är själv hemma och då är det alltid mycket lättare att städa, hatar att städa annars! Håller på att göra lite fint till helgen då det vankas FEST, så har en hel del att göra!;)

Annars så väntar jag på att Anna ska sluta jobba vid tre, då drar vi till Karlstad, IKEA och en liten svängom på stan (igen) är det som gäller!!!;D

Samt träning, sen hem till Daniel och kolla efter färjebiljetter till Gotland och filmtajm!:)

På återseende!;)




 

En fika på stan

Åkte direkt ner till stan efter jobbet och mötte upp fantastiska oliven för en fika och mycket trevlig pratstund, uppskattar varje minut vid sådana tillfällen!:) Tiden rann iväg och strax efter halv sex behövde vi röra på oss för att dra till karlstad på träning och för första gången på länge kändes det riktigt bra igen för en gångs skull!!!

Nu ska jag bänka mig framför Big Brother!:)




Mockaimitation

Vårskor!!!!!?

At Elins place

Jobbade som sagt hela gårdagen, sen har jag jobbat mina tre timmar idag så nu jag gjort mitt för denna helg, känns skönt!:)

Gårkvällen ägnades iallafall till festligheter.. Vira om till partykläder direkt när jag kom hem från jobbet och slängde över håret till ena sidan och invigde mitt nya örhänge:)

Var hos Elin strax innan halv nio och då var tjejorna igång.. de hade haft middag innan så jag joinade dem i soffan och korkade upp.. Johan och tre till joinade oxkså lite senare under kvällen!:)

Mycket trevlig kväll som alltid när vi har förfest hemma hos Elin, hon lyckas!;) Började dra oss mot mastis halv elva, elva nån gång.. jag kom halvvägs, vet inte vad som hände men började må så jävla illa, don´t know why? slutade med att jag åkte hem istället.. får ta igen detta nösta helg, hhaa!;)

  















Myskväll

Jobbade extra idag, 8.00-16.00, gick hyfsat fort.. Har i princip inte gjort någonting sen jag kom hem, slängde mig ner framför tv:n och bara slöa.. Har precis gjort iordning tacos, så nu blir det tacomys!:)

Ska ladda inför en heldag med jobb imorgon, 8.30-19-15, mördarpass men det brukar gå hyfsat fort om man har tur och avslutar kvällen med festligheter, kommer bli kanon!:)

Nu; tillbaks till soffan och käka  t a c o s, äkta fredagsmys, haha!:)



Marint

Körde en svängom på gymmet imorse med Anna i drygt en timme. Precis nyduschad och ska fixa och dona lite här hemma innan det blir jobb vid tre.

Höll i denna väskan inne på H&M när Anna och jag var i karlstad och tänkte att den måste jag bara ha, men köpte den aldrig, dumt.. Jag SKA ha den nu!:) Älskar marint och inte minst den här väskan, finns i rött också men lutar åt att det blir denna!:)

 

Vårjackan i mitt hjärta

Vi gick in på Gina Tricot och där, där hängde den! Hade i princip redan köpt den innan jag ens hade prövat den, snacka om att falla för något i första ögonkastet!:)



 



Feathers

Var verkligen på riktigt bra shoppinghumör igår.. Hade jag haft mer pengar så hade jag dragit med mej en tredjedel av varje butik ungefär.. inte riktigt, men det var jäkligt kul att gå på stan för det var länge sedan sen Anna och jag gjorde det sist!

Dessa örhängen, eller det här öghänget har jag kollat på länge från Gina Tricot och igår slog jag till.. Är ju dock två stycken och jag behöver bara ha ett.. (någon som vill köpa det andra? haha) en liten söt vit neccesär/plånbok.. schampoo och balsam från Matrix samt ett efterlängtat silvrigt nagellack från Isadora. 


129:- Gina Tricot (för två)


29.50:- H&M


199:- för BÅDA från HEAD SPOT by hair & face


69:- Lindex

Sofi Fahrman

Köpte dessa två böcker på bokrean igår, dem ingår i en trilogi av ingen mindre än Sofi Fahrman!
Har velat haft dem länge så det var bara att slå till när båda var med på rean, 138:- för båda, som klippt och skuret.. Kan ju vara bra att läsa lite med jämna mellanrum, vad vet jag, man kanske inte blir klokare för de, men nu har jag o göra ett tag iallafall!:)

 

 

Shopping

Drog till Karlstad efter att Anna slutade jobba idag, jag fick vara den lyckliga att vara ledig idag som jag inte kommer vara något mer resten av denna vecka..

Hur som helst så blev det en hel del inhandlat, supernöjd!:) Bland annat en vårjacka, fjäderörhänge, två böcker och inte vilka böcker som helst, haha.. Hinner iallfallinte visa nu så det blir tomorrow istället.. Ska upp tidigt imorn, börjar jobba åtta och sitter för tillfället och kollar Big Brother!:)

God Natt

Ingen återvändo

Startled 13 (av 14) som Anna och jag var med i :)


RSS 2.0