EVERY JOURNEY BEGINS WITH A SINGLE STEP

MY LAST NIGHT

Näst sista jobbdagen är avverkad, man bockar av alla aktiviteter nu allt eftersom, sista gången med volleyboll, sagostund osv..

Efter jobbet idag åkte jag till Töckfors, där inhandlades en ny träningströja och godis, bra blandning ;)

Just nu sitter jag ute på balkongen och avnjuter lite frisk luft innan det är dags att inta sista natten uppe på vinden i hallen, med noll fönster, vilket resulterar i att det är fruktansvärt varmt och dålig luft, men med noll kronor i hyra har jag stått ut i sex veckor och fråga mig inte hur!


REPRESENTING

Slutat för dagen och nu återstår endast två dagar, på torsdag åker jag hem, känns lite konstigt att säsongen här är slut nu men på något sätt ändå skönt:)

I förgår var på travets och representerade oss, har förövrigt aldrig besökt en travbana någon gång förut. I tre timmar under travets gång fick vi hålla i några aktiviteter för alla barn som ville vara med. Det var väldigt kul att få representera kids club och byta ut den vardagliga arbetsplatsen mot en annan!

minidisco, skattjakt, jättesåpbubblor, ansiktsmålning samt två godisregn hade vi hand om och det var riktigt kul och inte så oväntat var skattjakten populärast med dryga 40 barn :D

DONT YOU WORRY CHILD

Barn är bra härliga, vissa dagar är bättre än andra!:)

"jag har sju tjejer", men "jag har nio tjejer"

"det är bra att vara liten och gå i lågstadiet för då får man många tjejer."

"i min skola går det massa tjejer, dem känner varandra och alla är kära i mig för att dem tycker att jag är snygg"

"hur känns det att vara tjej? jag är ju inte tjej så jag vet ju inte, är det som vanligt?"

"alla tycker att jag är snygg"

I AM ON THE ROAD

En varm och kvav dag är halvt över. Laddar inför jobbpass nummer två som börjar klockan sex i disken i restaurangen. blir dubbelpass imorgon med, cash is king!

På söndag är sista dagen på peak season och det märks redan nu att det är en aning mindre folk i rörelse, åtminstone på aktiviteterna! vi får ragga upp dem som är kvar helt enkelt:)

När vindarna viskar mitt namn

Känna värmen från en sommarvind

Varit ledig i tre dagar, åkte raka vägen till säfsen i söndagskväll när jag slutade jobba. I säfsen och snowcamp tillbringades två nätter för att bland annat hälsa på gustav som är med på veckans camp!

Med andra ord så hann jag inte vara hemma så jätte mycket, åkte tillbaka till årjäng igårkväll med en massa matlådor i bagaget så nu har jag så att jag klarar mig en vecka till här iallafall, jobbar en vecka till nu och slutar nästa torsdag, sen checkar jag ut från årjäng för den här gången!

jobbade förövrigt i poolbaren idag, kul med lite omväxling.. det var mycket att göra. ingen ordinarie personal, rörigt, kul, varmt, 32 grader.. inte något jag fredrar att jobba i 32 grader "inomhus" kan jag säga.. kände mig klibbigare än kola efteråt så den duschen var den bästa på länge!:)


Värmländskt ordspråk

GRATTIS MAMMA!

Igår var ingen vanlig dag för igår var mammas födelsedag, ingen mindre än hennes 50-årsdag! Dagen blev helt perfekt med öppet hus. Solen sken och det var alldeles kokande varmt! Tyvärr kunde inte Anna komma hem och pappa jobbade fram till eftermiddagen men Madeleine och jag startade dagen med att bjuda på färska frallor.

Mitt i frukosten öppnade hon ett brev av oss som också var startskottet på en paketjakt! Efter paketjakten förberedde vi det sista innan första gästerna trillade in runt halv elva och dem sista gick halv tio, så det var full rulle hela dagen!

Avslutade en riktigt fin och lyckad födelsedag med att skåla i champagne, tända ljus och mys på altanen!

THUMBS UP!

NEW RECORD!

I tisdags känns det som om vi satte nytt rekord! På första aktiviteten, guldvaskning, var vi omkring 60 barn plus några föräldrar så ungeäfr 70 personer cirklade sig runt mig och sophie, bredvid och i bäcken. det var helt galet men också lika galet kul att så många ville vara med!

When I said jump, you say how high?

Dem två senaste dagarna har jag fått hoppa in och jobba i restaurangen och tagit hand om disken. Travhelg här i Årjäng så alltid mycket folk då. Så har jobbat kväll för första gången om man ska säga så, kom väl i säng runt ettiden.
Det var kul att få bryta av med något helt annat och vara ledig under dagen. Vilket resulterade i att det blev häng vid poolen i några timmar med Magda, som inte kan svenska, so practice english, yes! Innan det hann jag även med lite träning, helt ok dag helt enkelt, thumbs up!:)

Idag var jag back to normal, alltså aktivitetsledare. Dagen gick snabbt och nu jobbar jag två dagar till innan jag ska hem och fira världens bästa mamma!SOV GOTT!

Jobbigaste dagen på länge. Nu får du sova gott farfar!

NEW IN

Har inte varit så mycket för nike förut men varje gång jag ska köpa något nytt träningsplagg så är det bara typ nike jag vill ha! :)

Dagens inköp i töcksfors från sportshoppen blev en ny sport-topp, och två träningslinnen, ett svart och ett rosa!Egsynst at du er snell og kul!

Ledig idag och har precis kommit hem efter att ha varit i töcksfors och shoppat lite! Tänkte snart bege mig iväg och träna lite!

Dem två senaste dagarna på jobbet har nog varit tvä av dem bästa dagarna hittils, roliga aktiviteter och grymma deltagare! Igår hade vi guldvaskning igen och det var nog rekord i antal deltagre hittils på nån aktivitet som vi har haft.. över 30 stycken, följt av lekar där "kortleken" blev en ny favorit tror ja!

Fick två fina teckningar igår, så himla söta, en av Lea och en av Anette! Klem på er!

Hade också förövrigt en trevlig kväll i tisdagskväll med grill och mysigt häng med åtminstonde halva personalgänget!


SOL, VIND OCH VATTEN

Ytterligare en finfin dag. Idag erbjöds det ansiktsmålning, vattenbasket och singstar, bara en massa skoj helt enkelt:)

Bjussar på lite bilder från gårdagen och några från idag! :)

Nu snart blir det lite personalhäng. Vi ska grilla lite och bara umgås!:)


Åh, vilken härlig dag

Åh vad härligt väder det är ute nu och det ser ut att hålla i sig ett tag. Nog att jag är van att jobba ute oavsett väder men i detta väder kan man ju inte låta bli att vara lycklig över att få jobba utomhus!

Dagens skörd i kids club, skattjakt följt av minigolf.. efter lunch kom JoJo och hälsade på och till sist avslutade vi dagen med minidisco.. fartfylld dag med många barn, tummen upp!:)

Scandinavian College of Travel and Tourism LEVERERAR!

Alla som lyckats hjälpa skolan att rekrytera någon till skolan belönas på detta viset. Ser fram emot detta då jag givetvis tackat JA!

OOHA HELA NATTEN

Hjälp vad gårdagen och dagen idag har gått fort tack vare alla barn, så himla kul.. idag har jag fått jobba själv men det var inte några problem, med snälla barn blir allt enkelt!:)

Teckningstävling, boule, freesbegolf och singstar stod på schemat idag och det var minst 10 stycken på alla aktiviteter, thumbs up!ALLT HAR SIN TID


NO MATTER HOW HARD IT HURTS, YOU HAVE TO HOLD YOUR HEAD UP & KEEP GOING

Haft fem underbara dagar hemma med både glada, härliga och sorgliga stunder, men nu är jag tillbaka på jobbet igen.

Första veckan jag jobbade var en mjukstart med inte så mycket att göra, men redan igårkväll när jag rullade in genom bommen på campingen så kryllade det av barn överallt vilket resulterade i många barn på aktiviteterna, tummen upp! Så idag har varit en riktigt rolig dag med omkring 25 barn som mest!

Tog förövrigt tillvara på ett gammalt fönster när jag var i stugan som stod och dammade på vinden!

VACKRA ORD

LIVET ÄR INTE RÄTTVIST IBLAND...

Flaggat för farfar idag! <3

Och inte nog med det så händer något mer ofattbart och overkligt samma dag, Vila i frid My! <3RSS 2.0