På hemmaplan igen!

Hemma igen efter en helg i stockholm.
Började gårdagen (lördag) med en tur till barkarby, blev inte så mycket shopping, gick mest runt och kolla bara.. sen blev en sväng på Ikea också:)

Efter att vi hade avverkat några timmar på pappas favoritställe med allt vad affärer heter (...not) så började vi dra oss mot hallen i sollentuna..

Anna och jag hade två matcher var oavsett hur det gick igår, jag vann båda mina och gick vidare till slutspel till söndag (idag) och anna vann en match och gick inte vidare ur poolen..

Jag spelade semi i singel och dubbel idag men hur det gick behöver vi inte prata om, gick allt annat än bra bokstavligt talat, punkt. (får skylla på att det var min första tävlning för säsongen...:P haha)

Gött att det öser ner snö nu igen eftersom det inte har kommit så mycket snö i vinter...


.




Stockholm!

Håller på att packa det sista innan vi ska åka.. Tävling i helgen som sagt och det ska bli hur kul som helst.. typ min första tävling den här säsongen, helt otroligt.. För två år sedan tävlade vi istortsett varje helg utan att överdriva.. känns lite konstigt.. men det finns mycket annat som kommer ivägen nu, bland annat jobb varannan helg vilket har minskat möjligheten att tävla väldigt mycket.. livet förändras helt enkelt!:) 
 
Men nu är det iallafall dags.. längtar:) och självklart så har jag fått blåtå nu bara för de, men det ska jag fan inte tänka på.. ont gör de men då får de göra de.. Här ska tävlas och inget annat:) ska spöa upp dom där borta i huvudstaden så har de en sak mindre att skryta om! haha

tillbaks till packningen:)

Och för er som ska på studentfesten ikväll, ha det så kul!:)






022510

Började dagen med tester i arenan, gick sååå bra, inte... menmen, man kan ju inte vara bäst jämnt, min form har varit i sina bättre dagar..
well, det var det enda skolan bestod av idag iallafall.. åkte till skolan efteråt en stund och plugga lite med erika förresten.. har prov imorgon som vi typ inte haft på skit länge..

sen hem och fixa lite, börja packa lite inför stockholm, drar till huvudstaden över helgen:) vi bara reser och reser, haha, hur kul som helst! den här gången åker vi iallafall dit för att tävla, badminton på g! Börjar för ovanlighetens skull väldigt sent på lördag så innan det blir det en sväng till barkaby och vällingby:)

hur som helst, träning x2 blev det ikväll, först badminton och sen fotboll efter det direkt.. det känns i benen nu kan jag säga..

nu ska jag gå och se över provet och se om jag kan allt.. plugg in i det sista!


Sveamagasinet!

GRATTIS till världens bästa sandra aalto som fick Körkort idag, härligt värre;D tjohooo! Nu är du en i gänget tjejen;)

Annars idag, kolla film på första lektionen, sen hade vi lunch, då åkte vi och plockade upp aalto som fick köra runt lite:) Åkte tillbaka till skolan för att ha lektion när vi fick reda på att vi inte hade någon att den var inställd. då fick det bli en tur ut till skärgården så aalto fick visa upp lite av sina köregenskaper, kan ju bara säga att hon är låååångt ifrån lika bra som jag;);)

halv två var det iallafall dags för teater, Rent, som spelas upp av esteterna. jag kan säga såhär, jag fatta inte riktigt poängen oså bara att det handlade om ungdomar som typ knarkade och hade ont om pengar, TYP. Dom sjöng iallafall väldigt bra, så de var väl typ det som var bra eftersom att jag var så trög och inte fatta det andra:P höhö

Direkt efter teatern var det time för sveamagasinet och make-up lektion. Presentkort som jag fick från JC förra året under en vip-kväll som jag inte utnuttjat än, men som går ut snart. Dom lottade ut massa bland alla som handlade så jag blev den lyckliga och vann presentkort på sveamagasinet, hehe.  
Sminkningen blev riktigt bra och jag känner mig typ som en barbiedocka eller nått, inte van att se ut såhär, men blev jäkligt nöjd iaf och det var väldigt kul att bli sminkad, (helt gratis, haha)
Har försökt tagit lite kort men nu dampar både kameran och datorn så det får jag lägga upp någon annan dag becasue I want to show you!;)

nu ksa jag plugga lite tänkte jag.. har inte hunnit det idag än.. hade tänkt att plugga typ hela kvällen från när jag kom hem men make-up lektionen tog dubbelt så lång tid osm det stog i mitt presentkort, en och en halv timme, när jag kom hem åkte jag och handla och givetvis för att visa min kära syster hur jävla snygg jag blev efter sminkningen;)
sen till mormor och morfar och hämta massa tvätt. (har inte renoverat klart tvättstugan än)
så var hemma mycket senare än vad jag hade räknat med, så nu blir de full fart med lite plugg innan jag blir för trött för de, egentligen är jag redan för trött för de men innan jag blir ännu tröttare om man säger så:)



022310

Slapp skoldag idag.. hem ett par timmar innan det var dags att åka till jobbet.. inte jobbat på två veckor nu eftersom vi har varit i åre oså, så kändes lite konstigt att jobba nu igen.. fick lönespecifikationen idag med, Tjoho!!!!!

Perfekt då vi drar till huvudstaden på fredag.. tävling i sollentuna i helgen.. börjar spela sent på eftermiddagen så innan vi drar till hallen tänkte vi sätta på oss spenderarbyxorna.. ska inte spendera allt för mycket men något ska man väl kunna hitta iaf;)

Nu ska jag fortsätta kolla på skidskyttestaffetten och hålla tummarna för att det kanske blir en till svensk OS-medalj!



Tillbaks till verkligheten!

Kan inte fatta att vi har varit i Åre en vecka redan. Jag vet att jag är tjatig och skriver om Åre hela tiden men jag kan bara inte släppa det, skid-freak som man är.. Nyss var vi påväg dit kändes det som och igår kom vi hem efter en hel vecka tillsammans där uppe.. Tiden går fort när man har roligt, minst sagt!

Vanlig dag i skolan idag, har varit trött som bara den.. vi har inte direkt haft sovmorgon där uppe bara för att vi inte har varit i skolan, nepp. Stigit upp tidigt varje dag för att kunna åka så mycket som möjligt såklart:)
Så känns som att det kommer efter lite nu, men det är inte i hela värden!


En liten parantes från Åre: 


Fördes med ambulanshelikopter till sjukhuset i Östersund 20/2 -10


Kompisgänget gick upp i en av skidbackarna i Åre efter stängning.
Och tog loss en skyddsmadrass som de använde som pulka.
Men färden slutade rakt in i ett träd – och en ung man dog.
Den tragiska dödsolyckan inträffade strax före 19.00-tiden i kväll i Åre. Kompisgänget begav sig upp i en av skidbackarna efter stängning och tog loss en skyddsmadrass.
– Sällskapet slet loss en av skyddsmadrasserna och åkte på den nedför Stjärnbacken. Det här har då gått över styr och man kraschade in i ett träd, säger Linda Wasell, informatör vid SkiStar.

Dog av skadorna

En ung man, 20-30 år, skadades svårt krocken.
Mannen fördes akut med ambulanshelikopter till sjukhuset i Östersund.
Men hans liv gick inte att rädda.
– Det är bara att beklaga, det är väldigt tråkigt att sånt här inträffar, säger Linda Wasell.

"En tragisk olycka"

Polisen har inga misstankar om brott.
– Det handlar om en tragisk olycka, säger Henrik Jonsson, vakthavande befäl vid Östersundspolisen.


Det hände i Lördags och vi åkte hem igår. Usch vad hemskt! en mindre i bilen hem ungefär, ryser i hela mig, bokstavligt talat!

Ja, det var en liten parantes, kände bara för att visa...

Nu ska jag ta tag i skolarbeten och packa upp allt vi har haft med oss till åre!


The End på en underbar vecka i Åre!

Nu är vi hemma igen, så nu kan typ halva stan andas ut igen.. Inge kul väder att åka 70 mil i direkt, men det gick ändå väldigt bra. Resan hem gick typ dubbelt så fort som resan dit och det var mer än skönt ska jag säga er. Resan dit tog evigheter...

Iallafall så har det som sagt varit jävligt kul.. Åka skidor som typ är det bästa som finns i en vecka med sina vänner, kan det bli bättre?;)

Åkt från öppning till stängning nästan varje dag förutom i fredags och igår.. I fredags var det sjukt kallt så det gick knappt gå utomhus.. 20 minus plus att det blåste 20 m/s så det kändes som det var typ minus 50 grader eller något, eller kanske inte så kallt men bra jävla kallt var det iallafall.. räckte med att sträcka ut handen igenom dörren så var känseln borta..

men bortsett från de så har hela veckan varit perfekt.. Utgång på nattklubben bygget(!) i fredags blev så att säga en grym avslutning på en grym vecka.. Sjukt kul och galen kväll med massor av allt, hemma runt halv fem och slocknade på två röda..
(sen får jag ju inte glömma våran egna lilla fest i stugan i måndags när Anna ioch jag fyllde år, för att fira anna och mig och erika:D grattis till oss! hehe.. en lyckad födelsedag med tårta, paket, fest och mer därtill)

Vaknade vid typ tio och mådde ungefär som man förtjänar efter en kväll ute på krogen.. Efter ett par timmar så pallrade Anna och jag iväg till backarna och åkte skidor hela eftermiddagen iallafall.. backarna var grymma med pudersnö och vi njöt så mycket vi kunde.. bakfull, slänga på sig skidorna och åka, jävligt skönt!:D vips så mådde vi mycket bättre:D

på kvällen började vi förbereda oss för hemfärd och började städa och packa ihop alla grejer..

Åkte från åre runt nio imorse och efter ett stopp i östersund där det blev frukost och ett stopp i mora där det blev lunch så var vi hemma igen efter tio timmar..

nu håller jag nästan på att somna så blir sängen väldigt tidigt idag om jag ska orka gå upp imorgon!

bilder kommer senare:)

Iallafall, en grym vecka i Åre, skit bra backar och jag skulle kunna sitta här hur länge som helst och säga hur jävla underbart det har varit men snart så somnar jag här så nej, jag slutar här!:)  

 



Sjukt underbar dag idag!

Idag har varit den bäsa dagen hittils.. Klarblå himmel och massa sol.. kallt har det varit men annars har det varit sjukt grymt bra dag.. Åkt upp och ner på årekutan istort sett hela dagen idag med.. åkte tulka (skoter med rep bakom) och åkte ännu längre upp på toppen och det var jävligt mäktigt.. sjukt kul måste ja säga.. offpist ner sen och kan helt enkelt bara konstater att det har varit en sjukt underbar dag! ÄLSKA! 

Njuter av livet i Åre!

Har sjukt kul här uppe i Åre. Nyss kommit hem från backarna.. vart uppe på åreskutan större delen av dagen  idag, jävligt grymt!

Tror dessutom jag gjorde min värsta vurpa idag sett över alla år som jag har stått på ett par skidor, typ 16 år.
Svårt att beskriva men jag kan säga att jag slet mig rätt så jävla rejält. Har erika som ögonvittne.
Hoppa i ett litet hopp, landade i lössnö. Skidorna stannade där jag landade medans jag flög vidare och landade på ansiktet.
   Var helt säker på att mina glajjer pajade men som tur var Inte.. haha..
Är iallafall numera märkt för livet med ett sår under ögat. Glajjer tryckte in i facet på mig så kändes typ som den högra delen av huvudet flyttades bakåt en dec eller nått.. fy fan.. det värker fortfarande.. men ska man vurpa så ska man göra det rejält!!!!!! Det är tufft att ligga på topp!;)

Sitter och myser i stugan...

...och har nyss bastat. Huuuur skönt som helst:) Fick igång internet så var tvungen att skriva, haha:)
Äntligen är vi på plats.. bilresan var som väntat lite dryg men gick ändå helt okej:)

tio timmar senare var vi framme lixom.. gick upp strax efter fyra och åkte hemifrån lite efter fem.. runt tre var vi framme här uppe efter att ha stannat ett par gånger och dragit ut på bilsträckan lite här och var, men det är ju sådant man får räkna med för fan:)

Som sagt nu är vi alla nybastade och sitter i framför tv:n och myser lite:)



13 Februari 2010!

GRATTIS Erika på födelsedagen;D vi blir bara gamlare och gamlare (äldre och äldre jag vet...) för varje år, haha:D

Dageni dag har varit fullt upp med badminton och massa annat.. hämtat istort sett all packning som ska med till åre. Allt utom pepers ligger i bilen nu:) great.. hade tänkt att sova vid det här laget eftersom att vi ksa upp runt fyra men allt har dragit ut på tden lite.. kommer på en massa hela tiden.. men nu så, så tror jag att vi börjar få koll på läget..

har hunnit kolla ågra bidrag från melodifestivalen medans vi sprungit runt här i huset som yra hönor och måste säga att jag tycker att Erik Saadh eller hur de nu stavas var jäkligt bra! ;D mad man...

Om sex timmar så ska jag/vi upp och känns ganska lägligt att gå och lögga sig nu! Fattar inte att vi ska åka snart.. dagen är kommen lixom:) fan vad kul det ska bli, sjukt taggad!

Får se om vi får ordning på internet i Åre annars hörs vi om en vecka igen!:)

God Natt!

Grattis i förskott till Anna och Mig!

Yes, då var det fredag igen och vi vet alla vad det innebär... HELG! Och det här är ingen vanlilg helg för imorgon fyller Erika år, wiiiie. och på Söndagmorgon åker vi till efterlängtade ÅRE:)

skolan idag var som vanligt förutom att vi var tvungna att stanna kvar längre på svenskan (jag har inte svenska längre) för att få information om univeritet osv)
Anna och jag blev firade idag eftersom att vi som sagt åker till Åre på söndag och inte är hemma på måndag.

Anna och jag tänkte baka en egen tårta eftersom att vi vanligtvis slutar ett på fredagar, men nu när vi var tvungna att stanna kvar längre så fick vi lämna över det projektet till mormor, som typ är vårat eget ejes konditori, perfekt när det dyker upp förhinder!

Käka god tårta och fick presenter:)


När vi var fullproppade med tårta och kakor och öppnat våra paket och mormor och morfar, madeleine och jannis åkt hem så åkte vi och hämtade upp aalto och åkte till erika och firade henne eftersom hon fyller år imorgon, men då har vi fullt upp med annat. Så grattis i förskott til Erika oxå:) hehe

I Åre blir det partaj och fira oss:D

Nu ska Anna och jag rulla 7011 chokladbollar till caféterian imorgon, badmintontävling på G. Så det ska jag gå och sysselsätta mig med nu ett tag..





Friluftsdag!

Börjar få iordning på min header nu, börjar sakta men säkert att förstå hur man gör:) haha

Idag har vi iallafall haft friluftsdag hela dagen. Och vore det inte för att vi var tvungna att stanna på hemmaplan så skulle Anna och jag åkt till Branäs. Men Kenta, så snäll som han är, hade lovat att våran klass skulle vara med och hjälpa till på olika stationer, Värt!

Nej, det var inte det minsta värt.. Hade hand om badminton och hälften av alla som var där ville inte vara där utan var där bara för att. Kaxiga 93:or som tror att dom är något, haha. Alla var inte ens ombytta.. satt mest och titta på och lärarna som också var där och hade hand om badminton visste inte ens att vi skulle vara där? hallå, bra information...

hur osm helst så stog vi ut i två timmar innan vi drog och käka lunch.. Sen åkte dalhman, anna och jag ut till tennishallen och körde tennis i två timmar och det var faktiskt riktigt kul. Det vara bara vi tre hiller och göran (lärare). Spelade dubbel där anna och jag dessvärre fick stryk av grabbarna på andra sidan nätet:) 

sen hem en sväng, fortsatte att packa lite grejer och kolla över bilarna som ska ta oss till åre på söndag :D:D:D

sen vart de dags för träning igen! 




 

10:e februari

låååång sovmorgon idag i och med att vi började fem i tolv.. gick dock inte upp allt för sent ändå.. började packa inför Åre och se över lite vad jag ska ha med.. det närmar sig:) hehe

sen blev det skolan, två lektioner.. hem en sväng sen iväg och jobba..
när jag kom hem från jobbet bänkade jag mig framför tv:n och kollade på bland annat friidrott:)

Ett till GRATTIS till Aalto som klarade teoriprovet idag, go girl!:D

Btw så har mina skor blivit återfunna nu och jag är såhääär glad! Tack gode gud för att du finns, haha:D

nu ska jag sova, God Natt!




Gojane!

okej, jag är fortfarande väldigt arg, mitt humör har varit i sina bättre dagar kan jag säga... Men ni kanske förstår. samtidigt går det inte att gå och tänka på det hela tiden. Man vinner inget på att gå och älta saker, men för tillfället är det lite jobbigt.

Läste iaf Kenzas blogg nyss och hon har köpt ett par skitläckra gladiatorsandaler från gojane.com. Ett par i baby-blå färg, jag föredrar dock de vita:)  vill ha!:)
Var tvungen att gå in på sidan och titta själv och det finns hur mycket snyggt som helst, plus att det är väldigt billigt. (dock tillkommer frakt och tull på de, men...) 
Har spanat in massa snyggt och framåt våren kanske det får bli en beställning. sugen? JA!       

Har bland annat spanat in den här snygga klänningen och fyra par gladiatorsandaler, I´m in love! Gladiatorsandalerna kostar runt 120-150 kr styck och klänningen omkring 150 kr. VILL HA! :D hehe 


           






Mitt och Ditt?

Nyss hemkommen från skolan. Har frågat runt efter mina skor som är ute på vift eftersom nån dum jävla idiot antagligen har tagit dem. Men utan resultat och jag är så jävla förbannad nu.

Jag råkade glömma mina skor, jag gick tillbaka för att hämta dom och dom var borta.. hallå.. hur kan det finnas så himla respektlösa och oärliga människor egentligen? 
Det är så himla frustrerande att vissa människor inte fattar nånting och inte kan skilja på MITT och DITT. 
Personligen tycker jag inte att det är så svårt och jag har inte mage till att ens tänka tanken på att ta andras grejer men så är det uppenbarligen inte alla som resonerar. HATA!

Skorna är värda 1600 jävla spänn och är dessutom nya. Jag vill ha tillbaka mina skor!!! Värdet har en betydelse men kanske inte lika stor betydelse som själva grejen, att bara ta dom och förstöra för någon annan. Som sagt, jag har sagt vad jag tycker och jag tycker det är så himla sjukt att folk ibland inte har något vett i huvudet överhuvudtaget! Jävla typer det finns.

Såhär ser dem iallafall ut och det skulle defenitivt inte skada om jag fick tillbaka dem!

Någon som vet eller sett något???
 

Badmintonskor av märket YONEX modell SHB 200
 

 

Mina nya tillskott i garderoben!




Två bodies av samma modell med snygga axlar från bik bok. 49.50 styck så fick bli båda, Catching på de:) 


Rödrandig tunika från H&M och en vit tunika från gina tricot för 49.50. En till catching på de:) hehe




Krångel...

Tänkte lägga upp bilder på my new clothes, men bloggen krånglar så får lägga upp de imorgon istället, med förhoppning om att bloggen hamnar i vanligt tillstånd igen! haha :D

God Natt, nu ska Malin sova!

En sväng till grannstaden...

innebandy och linedance på idrotten imorse stod på schemat.. och det var faktiskt väldigt kul:) förtsa gången jag dansat linedance.. var väl ioförsig inte i allt för komplicerade former men kul var det:)

Och Grattis eller vad man ska säga till Aalto som har körde halkbanan idag, dutti flicka.. heeh :D

fick sluta tidigare idag från sista lektionen, kändes nästan som att vi skulle gasas ihjäl inne i klassrummet, haha. Luktade typ rök, brasa, eller nått sånt typ, från ventilerna.. så ja.. vi fick säga tack och hej och gå hem, tack ann:)

när anna och jag kom hem så packade vi väskorna, badmintonträning i karstad.. upptäckte då att jag förmodligen måste ha glömt mina badmintonskor i brogårdshallen efter att vi hade idrott imorse.. åkte dit fort som f'n.. tror ni att jag hittade dom????????? :@ jävla skitstövel, om det är nån som tagit dem! kolla i alla vråer jag kunde tänka mig men inte fan fanns dom där. Så om ni undrar varför jag är arg så är det för att mina NYA badmintonskor är BORTA :'(

Iallafall, fick ta dom gamla, sen åkte vi till karlstad.. åkte tidigare i vanlig ordning för att gå en sväng på stan.. köpa svarta jeans på gina sen kolla present till erika, så nu är det avklarat, check:)

sen fixa vi färjestadmössor till våra kära kusiner:) Och i vanlig ordning följde inte helt oväntat tre kassar med mig hem.. tyvärr inga jeans från gina för de var slut men fyra andra plagg för 250 kr.. tre på rean, 49.50 st.. Är såhäääär nöjd:) hihi.. aaltid kul med nytt som sagt och jag skulle inte handla men är man som man är så kunde jag inte motstå:)

efter det blev det en hård badmintonträning så nu känner man sig pigg och glad, men nu ska jag käka och ladda min kropp med energi igen:)



020710

Igårkväll var en bra kväll:) först blev det pizza och sen mastis med tjejerna, dansa, öl, cider, singstar, mer dans, musik, massa folk.. eller massa och massa, jag har varit med om ett mer fullproppat mastis om man säger så.. men det blir vad man gör det till och vi hade jätte roligt ändå:) 

gick hem lite innan ett, tiden gick jävligt fort, hade stannat längre om jag inte skulle upp och jobba hela dagen idag.. så för att inte se ut som en zombie i kassan så fick det räcka med att gå hem då:) 

btw så sitter vi i åre vid den här tiden om en vecka! :D 




Utgång!

Utgång ikväll.. Möter upp aalto vid charlie´s när hon slutar jobba vid nio.. där blire lite käk innan vi drar vidare till mastis och slår klackarna i taket! ;D






Tillfällig ny header...

En tillfälligt ny header. Har gjort en annan men den blev lite för liten. nu har jag gjort om den en gång och den vart inte heller bra tydligen. Var hos Aalto en sväng förut så hon lärde mig lite hur man gör, men jag tror fan inte att jag fattar något ändå. Jo, hos henne gjorde jag de men nu är jag helt körd. Bäst att gå härifrån innan jag slår sönder skiten. 

det är helt sjukt vad snygg jag , PUSS och SMISK på mig

In Your Face Ms Aalto

Åkte förbi aalto en sväng förut och utan förvarning så blev vi kvar där ett tag eller i några timmar närmare bestämt. Bara lite spontant sådär framåt kvällskvisten. Rota igenom hela hennes garderob och dessutom städade vi den lite, för OM det behövdes. haha nerå, skojja. Nej men, skjortan och tröjan nedan får gärna hoppa in i min garderob och den rosa mysdressen bjur ja på;) haha. SÅ snygg, ja vet ;D
Aalto älskar den såhäääär mycket, (precis som jag) och drömmer om att ha den i skolan nån dag, men är rädd att allt för många kommer bli avundsjuka på henne och hon vill inte göra någon ledsen. Så ja, vi får vänta och se helt enkelt!

Sen tror jag att jag ska lägga beslag på typ en massa annat också som jag gillar;) hehe. Se upp för klädtjuvar som härjar i Kristinehamn och försvinner det någor så är det Inte jag som varit i farten, absolut inte.

Kan bara meddela att det redan försvunnit en vit t-shirt från Aalto, hmmmmmm??? ;D

well, that´s it right now... Over and out!
     

     



Ten million fireflies

Åkte skidor imorse, roligt men kallt! Blev bättre temperatur under dagen:)

En lektion i skolan, sluta ett, tumme upp på de. Efter det åkte Anna och jag och hämta ut kort på rosenbergs. Köpte en undervattens engångskamera i Egypten och tog undervattenskort när vi snorkla. HAHAHAHA. Första anblicken var typ ett skämt, såg sjukt roliga ut. haha. Några blev hyfsade iallafall. Tog ett tag att vänja sig och kolla på dem utan att skratta och då kan ni ju fundera ut resten själva?;)

Ja, sen åkte Anna och jag hem och dunka musik. Eller vi dunkar musik rättare sagt:) sjungit singstar har vi oxå gjort, tur att inte grannen är hemma;)



 
N y a   T r ö j a n   : )


Morgonträning...

Åkte upp till hultet och åkte skidor med Anna förut, vi kom nyss hem.. alltid skönt att komma ut på morgonen tycker jag.. fast nu var det jäkligt kallt. Iallafall för att åka skidor, burr.

Men det var iallafall roligt:) hehe

nu börjar vi inte förns fem i tolv. innan dess så ska jag försöka plugga lite. Först ska jag gå och ta en dusch!

Let´s get ready

Idag fick vi hem nycklarna till våran stuga i åre på posten, wihu. Plus att Anna och jag har beställt och betalat våra liftkort nu:) så nu är det i princip bara resten kvar, haha:)

Det närmar sig, om drygt en vecka så sticker vi igen:)

S... SN... SNÖ!

Idag hade vi bara en lektion där vi hade tester. vid tio var vi klara och fick sluta, goett!

När Anna och jag kom hem så klädde vi på oss vinterkläder och gick ut och lekte i snön, haha. nej, men vi skottade av snön på garagetaket och altantaket innan det typ brakar ihop. Sjukt mycket snö därpå. Tog oss nästan en och en halv timme ändå var vi två. Dock så var det runt en halvmeter över hal taket men ändå.

Känns som att skotta snö har blivit min nya sysselsättning.. men nu ska jag bannemej inte skotta på ett bra tag, det kan jag lova er! trött på de nu..

till och med jag som bara är arton snart nitton år får ont i ryggen av att skotta, fast nu krampar det typ i axeln. Känns som jag har en stor fet knut som värker.

vi hade iallafall kul under tiden vill jag lova!:)


nu blire träning!

För bra för att vara sant

Snacka om att det var snöyra när man tittade ut genom fönstret imorse, fy tusan. Och det skulle man ut i. Inte så lockande direkt. Skulle varit bättre att sätta sig i soffan och kolla tv med typ varm O´boy. Drömma kan man ju alltid!

Väl i skolan så hade vi muntlig redovisning och det gick bra för att inte ha övat ett skit:) sen fika på de.
avslutade dagen efter ha haft multimedia med idrott där vi lekte fortet. haha, lite knepigt i början. har aldrig varit med och kört det förut någon gång så det tog ett litet tag innan jag fattade poängen, som spökboll.

Efter det så kilade jag ner på stan idag igen och köpte en tröja. Tänkte köpa den igår men hade inte lust att pay:a 239:- (från början 349:-) som det stog på lappen då. Inte ens halva priset, ändå var den på rean. (rea behöver ju inte betyda att det är halva priset men såhär i "slutet" så borde de vara det, hehe) Iallafall, sen fick jag reda på att Frida köpt en likadan fast för 99:-. Så den jag pröva måste ha varit felmärkt. Minsann, var tvungen och gå och  kolla om den fanns kvar och det gjorde den och priset var 99:-. Great, så jag slog till! :)

Efter en snabbis på stan så väntade massage i en timme och det var mer än skönt även fast jag var som en knölval. Har aldrig gjort så ont att gå på massage förut. Istället för att typ somna så fick jag hålla andan var och varannan sekund för att stå ut. 
   Jag är tålig och inte gjord utav glas på långa vägar men vissa gånger hade jag lust att ge henne en rak höger utan att överdriva!:) 

Nåja, nu efteråt är det skönt iallafall:)

Ja och det var inte slut där...

när jag kom hem väntade skottning, puhu. Jag har skottat många gånger men vette tusan om jag har skottat så här mycket snö någon gång. Det var ju hur mycket som helst. Det försvann aldrig. Både pappa och jag skottade och det tog typ en och en halv timme, seriöst. 
På vissa ställen var det en halvmeter, annars minst 20 cm över hela uppfarten utan att överdriva. 
Helt ironiskt var det. så sjukt mycket snö så det kändes som om att man typ skulle vakna upp ur en dröm vilken sekund som helst nästan. Men för bra för att vara sant

Skottade även grannens uppfart för att de inte var hemma, snälla grannar som vi är. En vinflaska rikare! 

Trött som fan, tog jag mig en härlig dusch och en mumsfillibabba kvällsmat på de, färskpressad apelsinjuice, passionsfrukt, en macka och saltiner med vitlöksost! :)

Nu blev det mycket på en gång men har man väl börjat så skriver man utav bara farten:) 







Studiedag med...

Idag var vi lediga. Känns lite konstigt att vara ledig direkt efter att man varit "ledig" en vecka eller närmare bestämt varit utomlands. Men det är aldrig fel att vara ledig:) inget man tackar nej till direkt:)

På förmiddagen så kom anna och jag på att vi ville ner till stan och kolla runt lite. Självklart fick vi med oss lite grejer hem. Vi gå på stan utan att köpa nått? Tror inte att det finns något som heter så nuförtiden:P haha
Köpte två toppar för 49.50 styck. Det tyckte jag att dom var värda. Sen Ett par svarta leggins med skinndetaljer på och en hög med massa billiga smycken. Blev typ 150 kr för alla tillsammans:) 9.50 för fem utav dem:)

Iallafall så efter det åkte vi hem och käka en snabbis. Sen åkte vi och tittade förbi hemma hos frida i en timme eller så innan jag började jobba klockan fyra..




E n   m a s s a   b i l l i g a ( ! )   s m y c k e n


T v å   t o p p a r   o c h   e t t   p a r   l e g g i ns   m e d   s k i n n d e t a l j e r


P a l j e t t e r    p å    e n a    a x e l n


RSS 2.0