Gott med grillat.

Kan aldrig få för mycket av grillat när det är sommar, Gott med grillat, minst sagt:D Igårkväll grillade vi med "Oliven" dagen till ära hemma på vår altan!:)


   

   

    

Autumn Inspiration.

Måste ha:)

Gothia cup.

Gothia cup 2010.
Vilken upplevelse. Helt otroligt mycket människor med olika kulturer och allt man kan tänka sig och självklart en massa fotboll.
Rullade ner förra söndagen runt lunchtid. Vet inte om jag hade några förväntningar över veckan som skulle komma, bara att det skulle vara sjukt mycket folk och att det är världens största ungdomsturnering i fotboll.   Veckan blev riktigt lyckad. Började med att vinna mot Tyska Hamburg med 1-0 på måndagen, så det blev en minst sagt bra start på veckan. Kvällen följdes upp av invigningen av cupen samma dag och det var bland det häftigaste jag varit med om, minst sagt. Över 30 000 deltagre från 71 olika nationer samlade på ett och samma ställe, WOW säger jag bara!
   Vår andra match spelade vi mot Torslanda från göteborg och där blev det oavgjort. Ett lag från Nigeria skulle stå för motståndet under onsdagen men de dök aldrig upp så vi vann på walk over. (Det visade sig att de inte fått något visum.)
Istället blev det en tur på stan som avslutades med bad på kvällen vid näset, hur skönt som helst!
  Torsdagen var det dags för slutspel, åttondels-final för vår del. Det gick som det gick, inget gick vägen för oss och vi förlorade ganska klart. Trots det var vi glada över att överhuvudtaget komma till a-slut spel trots att vi hade ett väldigt ungt lag anmälda i F19, klart godkänt. 
På kvällen kollade vi på kvartsfinalen mellan England collages fotball, som förövrigt var väldigt duktiga, mötte Torslanda, som vi hade i gruppen. Torslanda fick storstryk vilket var gött och se:)
   Fredagen ägnades åt att kolla på fotboll, gå på stan och en sväng på liseberg under kvällen. Både anna och jag vann en varsin stor choklad, safe! 
   Lördagen var det dags att packa ihop sitt pick och pack efter en grymt bra och rolig vecka. Drog först till liseberg en sväng igen och tror ni inte att jag vinner en stor choklad kartong till då eller????
   Efter liseberg drog vi och kolla på några finaler, sjukt kul. Rös i hela mig när det vinnande laget fick sin stora fina pokal och de spelade "we are the champions"  ur högtalarna, fatta känslan! 
Defenitivt en av mina bästa upplevelser och minst sagt ett minne för livet!

   
    
  

Grattis Mamma!

Igår fyllde mamma år och det firade vi med lite grillfest:)





    
     


 

Sommarkväll i skärgården

Lite bilder från i fredagskväll. Tog fridas båt och åkte ut och badade i skärgården.

   
   
   

Don´t worry be happy!

:)

Hetare än hetast

fick som sagt var rycka in och jobba ett par timmar förut, tackar jag inte nej till när lönen kommer sen:)
var tänkt att anna och jag skulle spela tennis ikväll ute i hult med elin och carro men så blev inte fallet nu på grund av jävla regn så banan är för blöt att spela på.. visserligen behövdes det för det var sjukt varmt ute eller kvalmigt rättare sagt.. nu kan man andas frisk luft igen ungefär.. 
får skjuta upp tennisen till på onsdagkväll istället:)

får se, anna och jag kanske drar och spelar en stund själva sen om de går, will see:)   

Mongolisk Barbeque.

Jobbade hela dagen igår. Avslutade dagen på bästa tänkbara sätt..
Åkte hem bytte om och cyklade ner till gästhamnen med anna där vi mötte upp frida och aalto för käk strax efter halv åtta nån gång.
Vädret var mer än bra och folk vimlade runt överallt.
Beställde Mongolisk Barbeque och det var sjukt gott.. satt och pratade och åt massa gott! 
Strax efter tio åkte vi hem till fridas balkong och lyssnade på musik, käka jordgubbar, pratade, spelade spel i ett par timmar innan vi begav oss hemåt.
En riktigt härlig och mysig sommarkväll i Kristinehamn!:)

Idag skulle jag varit ledig (äntligen ungefär) men ska hoppa in istället för sandra som drar till skara idag den jäveln, hat så kul;) så jobbar hennes pass mellan ett och fyra, så bara tre timmar, inte så farligt.. men jobbar varje dag till veckan så en hel dag ledigt skulle inte ha suttit fel.. jaja:)

ikväll ska vi iallafall spela tennis med elin och carro ute vid hult, funnnny!:)

Upp i det blå


Klarblå.

Klänning - Mörk lavendel

Härlig dag!

Gick upp sisådär runt kvart över nio, bytte om och åkte och mötte upp aalto vid nyvelius med anna.. cyklade ut till A9 och sprang 3 km (död).. cyklade hem (en mil cykel totalt på köpet ungefär:) och slängde i tennisracketen i cykelkorgen och åkte iväg och spelade tennis i en knapp timme, som för övrigt var jävligt kul!:)
Åkte hem och slänge mig i duschen innan vi drog till guy och drog ur benen..

efter de hem, tvätta håret och käka jordgubbar innan jag var redo för jobb klockan tre..
anna grillade kött som vi åt när jag kom hem, mumma.. mor och far är i stugan över helgen, så jävla skönt att vara hemma och fixa själva!:)
nu kollar vi tv och jag ska inte bli långvarig.. börjar halv nio imorn till kvart över sju så blir en lång jobbdag imorn, desto skönare på söndag då man är ledig:)

har konstaterat att jag hunnit med väldigt mycket idag, jävligt skönt om jag ska uttrycka mig så!:)



Skärgården!

Åkte ut till skärgården efter jobbet igår tillsammans med aalto.. åkte till coop och köpte jordgubbar och nektariner först.. åkte ut och hängde på en brygga i sisådär tre timmar.. hur skönt som helst.. inte en käft därute, helt alone var vi, kändes som vi var lite udda som satt där men nej, de va toppen!:)
käkade upp alla jordgubbar, spelade yatzy, löste korsord, skratta(!), attakerade av fiskmåsar, en anka/and som simma runt och glodde på oss, haha.. var en dess från bryggan hela tiden i två timmar eller nått innan han insåg att han inte skulle få nån mat av oss, haha dum anka!

   

   

   

Lite bilder!:)

Schteeeeek.

Schtek i solen med jordgubbar!:)





En början på början.

Är ledig idag wiiiee.. ska ta till vara på dagen på bästa sätt... I SOLEN! :D
Skulle inte vara dumt att dra till skärren, vi får se..
har som sagt börjat göra iordning poolen ordentligt för en gångs skull.. har haft den i fyra år så efter fyra år så fick vi äntligen tummen ut att göra något mer ordentligt (marken lutar).. så nu gör vi en bra grund att ha poolen på samt ett trädäck bredvid.. har en känsla av att det kommer bli väldigt bra, återstår att se:)


Poolens plats (den klassiska blå som syns på varannan tomt man går förbi, dock helt ok)


Ett kommande trädäck..


jobbigt att stå upp:P haha


Ramen är i våg och på plats..


Hittils.. all jord som jag öste dit igår, för att jämna ut samt lägga under ramen som pappa har börjat rama in så det är tätt ända ner till marken:)


En helt vanlig dag

Igår var jag ledig hela dagen vilket var mer än skönt! Började bygga ram till poolen igår, nu ska den upp, bättre sent än aldrig:)

Idag jobbade jag kvällen, gick väääldigt fort.. helt plötsligt var man hemma igen.. innan jobbet hann jag med en sväng till mormor och morfar för att fira mormor som fyller år idag, grattis!:)

Sen grävde jag massa jord och flyttade till poolen idag oxå, dutti jag är!:)

Imorn är jag ledig Igen, tjooohooo! Ska dessutom bli fint väder (och malin jublar) så imorn blire schteeeek;) hehe



Dagens recept.

FRUKTKAKA

Ingredienser:

4 ägg
2 dl torkad frukt
1 tsk salt
1 dl farinsocker
4 msk citronsaft
Nötter
2 liter whisky


Gör såhär:

Ta fram en mellanstor skål.
Kolla whiskyn genom att smaka. Häll whisky i ett decilitermått och drick.
Upprepa.
Sätt på elvispen.
Smaka återigen på whiskyn, om den fortfarande håller kvalitén.
Blanda 1 dl smör i en stor skål, lägg till 1 msk socker och vispa igen.
Kolla om whiskyn fortfarande är god, drick ännu en kopp.

Schtäng av elvischpen.

Knäck två hönor och schläng i schkålen, med all torkad frukt... Schätt på elvischpen igen...
Om den fruktade torken fastnar i schkålen, vrid loss den med en muvschkrejsel.
Schmaka sen om whiskyn fortfarande är god.
Schen schka du schila 2 dl schalt, eller nått schånt. De é inte schå noga.

Kolla whiskyn.

Schila citronsaften, lägg till en mat...sched... och schå socker, eller nåt, va fan...
Schmörj ugnen.
Vrid kakformen på 220 grader, glöm inte att schtänga av elvischpen.
Schläng ut schkålen genom fönschret, och... schå kolla schen whiskyn.

Gå å lägg dej... Vem fan schänner för å äta en jävla fruktkaka i alla fall...?

Grillat.

Kan aldrig få för mycket av grillat nu när det är sommartider och varma kvällar ute, för att inte tala om jordgubbar!!! Käkar jordgubbar varje dag och njuter av varenda en!:)








RSS 2.0