Last Happy New Year...

Förra nyår satte vi ner foten i aaltos place och det blev till en oförglömlig nyår med "fältare" och massa annat:)
Snart kommer det som sagt folk hit och vi ska äta gott. sen blir det nyårsrevyn där underbara jannis, maddes boyfriend, medverkar, så det blir kul:)

efter det tror jág förtillfället att det blir en sväng till mina fina in aaltos place. Vid tolvslaget ska vi vara hemma och skåla med alla här hemma. Så får det bli:)

Ses i dimman!:)




A Happy New Year!

Nyår. Än är det 2009 men inte så länge till. Har fixat och grejat här hemma fram till nu sen varit på lite ärenden.
Klockan fem kommer folk hit och vi ska äta god mat och för första gången så ska vi på nyårsrevyn alla som kommer hit, det kommer bli great:)

måste fortsätta fixa. hej så länge:D

Rocky Road...

igår gick jag upp tidigt för att jobba, men idag fick jag sooova, åh så skönt:) började jobba tre idag dock. 
Innan det gjorde jag i princip ingenting. eller jo lite. städa och plocka lite inför imorn då vi får lite främmat när det är nyår:) 
sen hade jag inget bättre för mig så jag slängde ihop Rocky Road.
Inför jul så var det såhääär många som skulle baka rocky road. efterfrågan på dumle (som den innehåller) var total på jobbet och vi sålde fan slut på all dumle vi hade, till och med i lösvikt.
Så nu när jag var lite halvt ledig så fick jag för mig att testa att slänga ihop ingredienserna till en rocky road. tog bilen till maxi, orkade inte gå när det var så kallt, lat jag vet. åkte dit och inhandladedet om behövdes och sen åkte jag hem och rörde ihop allt:) busenkelt och jättegott:) 

tog med några bitar upp till jobbet och den var uppskaddad av allihop. MMmmmmmm, fick jag som svar.
resten ska vi bjuda på imorgon, ska bli kul att se vad dem tycker:)


  

In Johannas place...

efter en lång dag i örebro så avslutades kvällen på bästa tänkbara med några andra av mina fina vänner:)
gick hela vägen till johanna (hon bor 100 m ifrån oss, hehe). hon hade fixat och gjort iodrning en massa mys. elin, elin, joahanna, hanna, anna och jag var på plats och vi drack massa glögg och åt lite smått och gott. Spelade spel, prata om allt och inget och hade allmänt trevligt och skojjigt:)

har inga bilder eftersom att datorn är knäpp och inte reagerar på när man kopplar in minneskort från kameran eller usb, så får bli utan.

jag dröjde mig inte kvar alltför länge. var "tråkig" och gick hem runt elva för att jag skulle upp sju idag. började jobba klockan åtta. så det fick bli en tidig kväll för mig igår, men roligt hade vi:) 

ja och idag har jag som sagt jobbat. när mamma och jag kom upp till jobbet fick jag reda på att jag skule sluta ett istället för tre och det var jäkligt skönt. 

efter det blev det stan en sväng och titta runt lite, hittade inget men kul att kolla iaf. rean är inget att skryta om i stan iaf. 

snart blire träning, eller vid åtta för att vara exakt. ska träna för första gången på typ en månad. men nu är jag iaf frisk igen. varit sjuk mer än en månad, vet inte när jag var det sist. hundra år sen typ känns det som. 

yes, det var allt från mig denna gången:)

 

 

Dagen har ägnats åt shopping i Örebro!

som rubriken lyder så har jag varit i i Örebro och shoppat hela dagen idag med mina underbara vänner! åkte iväg runt halv tio och var framme runt elva p g a vädret. men fram kom vi iallafall:)

sen satte vi igång och öppnade upp våra plånböcker så det stod härliga till. hela bakluckan blev full tillslut:)

Alltid kul att shoppa när det är rea:) fick med med två tröjor en t-shirt, en jacka, en mössa, två armband och lite plock från ikea:) me like:)

har precis tömt ur alla shoppingkassar och nu ska anna och jag till johanna och mysa lite med glögg. Kommer fler tjejer dit men vet inte vilka vi blir ännu, det återstår att se:)

ha en bra kväll och Heja FÄRJESTAD:D

JJ Night!

En liten summering av de senaste dagarna. En riktigt funny helg om jag får säga mitt. För att räkna med julafton som var i torsdags så var det en riktigt mysig och stämningsfull dag:) Sällskapet och stämningen var topp och julklapparna var ett plus i kanten:)

Fredag och vi fortsatte att njuta av att få vara tillsammans och mysa. gå igenom sina julklappar en gång till osv. 

Kvällen bjöd på julfest:) Förferre hos erika som var riktigt kul. Madeleine och Jannis kom förbi och höjde stämningen lite för min del iaf:) vet inte vad klockan var men runt tio halv elva så började vi röra oss ner till stan efter en och annan droppe. Sen blev det statt. Men för somliga kom man aldrig så långt.

Bjuder på ett rim som jag fick av Madeleine och Jannis, poeten själv.

Ett rim om Malin Borg, the queen of the toilet:

På juldagskvällen ska malin med syster på kalas

Anna blir lullig, men Malin blir full som ett as

Malin pussar allt som hon ser, men groggar i kroppen bir bara fler

Malin på fyllan finner du lätt, med handen nere i en toalett

Gråtandes avslutas kväll i en taxi, dumpas i sängen någonstans vid maxi.   

Lördagen var mindre rolig efter en grym kväll, hos erika är bäst att tillägga, dagen innan. Men jag vaknade till liv så småningom, åkte till mormor och morfar och käkade mat för tredje dagen i rad. och på eftermiddagen åkte anna och jag iväg på JJ Night. Färjestad-Rögle och hyllningar till Jörgen Jönsson var total. Rätt mäktigt att se faktiskt. Han är Kung. matchen i sig var väl inte den bästa men hyllningarna till JJ var väldigt kul att se:)

efter det så åkte vi till aalto en sväng, fick mat och kolla på robinson och film.


snart, eller snart runt tre så hämtar niklas upp oss och åker till micke. med badmintongänget på plats hos micke är det tänkt att vi ska inta spelsoffan och käka lite mat och ha kul och trevligt:)

så, det var allt för tillfället!:) Hej svejs!

 

  

25:e december

Vaknade upp glad som en jag vet inte vad idag. Hade en riktigt bra och mysig julafton igår. Den var toppen helt enkelt, njuter fortfarande!

Vid lunch åkte vi till mormor och morfar och käkade julbord igen. Räcker alltid i två dagar, så vi äter julbord två dagar i rad varje jul:) hehe. Och det var minst lika gott som det var igår. Sen blev det risalamalta till efterrätt idag. det hör till:)

när vi hade fått nog med mat och pratat av oss lite så drog vi oss hemåt igen.

Kan inte låta bli att säga att jag verkligen älskar julen:)

nu börjar det dra ihop sig för fest och vi är taggade:) Förferre hos erika med massa folk sen statt!
ses i dimman:) 







Merry Christmas!

Börjar att säga God Jul till alla:)

Började dagen med att jobba. Inte något jag sett fram emot direkt, men har tänkt att det är väl inte i hela världen men igårkväll började jag verkligen tänka efter och fick typ mer och mer ont i magen ju mer jag tänkte. Hur kul är det att jobba på självaste julafton?

Upp ur sängen kom vi (anna, jag och mamma) iallafall imorse, men det var ingen hit att åka till jobbet idag kan jag säga när man visste att det var julafton. Det enda roliga var väl alla trevliga människor som man fick önska god jul till och som önskade god jul tillbaka.

"stackars er som får jobba på julafton" "jaha, ni får jobba när det är jul, va tråkigt"... ehm ja! men det går bra att komma och handla minsann, då är det väl bra att jag/vi jobbar då?:) eller...

blev iallafall förvånad över hur många det verkligen var som kom och handlade. trodde inte alls att det skulle vara många. vi stängde klockan ett men fick ut de sista kunderna tio över eller nått.

sen hem fort som tusan och bytte om sen åkte vi till mormor och morfar där det bara var att ta för sig av julbordet, mums:)

sen blev det kalle anka. askungen är förövrigt bland det bästa och tomteverkstaden förstås:) hehe. sen blev det lite julklappar.
när vi var nöjda så åkte vi hem och då blev det lite mer julklappar:) Mina julklappar var låååångt över förväntan och jag är mer än nöjd:)

hela familjen är samlad och nu ska jag gå och fortsätta mysa med dem:)

hoppas ni har haft en bra julafton:)





Julskinka!

nyss kommit hem från jobbet.. känns som att jag har jobbat hela dagen för sista timmen plus lite till var det nästan inte en kotte inne på affären. och det är ju inte så konstigt kanske. folk är hemma och pyntar och har sig vissa iaf och andra sitter hemma och moffar i sig julskinka. och sätta tänderna i julskinkan är precis vad jag ska göra nu:) som jag längtat:) hehe.

ha en bra kväll!:)

börjar jobba åtta imornbitti, funny. njaej, mindre kul, men man får ta det som det är. stänger ett så får njuta av att det är julafton efter det!:)

nåja, skinkan väntar;)

Dumma dator!!!!!!!!!!

Försöker att få ordning på datorn, men gissa hur det går? har ju fan ingenting kvar.. har iaf spotify nu och det är det enda oxå.. ingen msn och det fuknar inte ens att ladda ner, bra. kan inte lägga in bilder på datorn. Allt är bara allmänt krångligt och störande vad gäller våran dator nu. Typistk!

var iaf uppe med tuppen imorse. åkte till jobbet kvart över sju där all personal hade julfrukost, mums:)
sen fick vi en julklapp men den ska jag inte öppna förns imorn:) hehe.

runt halv nio åkte vi hem igen. hoppa in på maxi först och köpte de sista julklapparna haha. var tvungen att en något mer, men nu så, nu är vi nog klara med alla paket så nu ligger dem under granen och väntar:)

nu håller vi på och bakar lite kakor. har inte bakat några till oss själva än, men nu så:)

håller på med det sista nu sen börjar anna och jag jobba klockan tre!

Återupplivad!

det var de.. nu funkar Internet igen efter såhääär många dagar. Dock var vi tvugna att starta om hela jävla skiten så har no shit kvar på datorn längre. Såå glad nu, inte. alla bilder, EVERYTHING IS GONE! fatta, hade typ flera tusen bilder och då skämtar jag inte. och självklart så har vi ingen extern hårdisk som vi sagt att vi Ska köpa i flera år nu. Så jävla typiskt. så nu är jag inte glad. Jag skiter i att allt försvann, men inte att alla bilderna försvann, resten är shit the same. kommer ta ett tag att smälta. Alla bilder från våra år i sälen, åre förra året, alla fester, syrrans student. allt är borta. herregud. Och mina bilder från italien. plus sååååhäär mkt annat!

Ni andra som var med till Italien, jag lovar att jag kommer att hoppa på er så att ni får ge mig bilder därifrån för det vill jag ha...

har inte kunnat skriva som sagt eftersom att internet har cepat. men nu så. dom senaste dagarna har jag iaf jobbat. lördag, söndag, måndag och idag. ska jobba imorn och till och med på julafton oxå.

har hunnit med att klä granen under dessa dagar som jag inte kunnat skriva oxå:) har bakat pepparkakor, julgodis och lite andra kakor och städat. Så nu är julstämningen på hög nivå hemma hos familjen borg:) hehe

nåja, nu ska jag gå och sörja över alla bilder och kolla på TV!

Julklappar!

Nu har jag slagit in Annas och mina julklappar:) blir inte så mycket iår eftersom att det bär av till Egypten i Januari, men det är tanken som räknas:)


PUNKA!

Tog en ordentlig sovmorgon idag, hur skönt som helst. längesen som jag sov så länge. kallt som stryk är det ute oxå så anna och jag tog bilen till skolan runt halv ett. lät väldigt konstigt tyckte vi när vi åkte och tänkte att det är nått som inte är som det ska. vi brummade och skakade fram i bilen typ. inte så konsigt skulle det visa sig eftersom att vi hade fått PUNKA! gå och dö. så svaret på att det brummade och skakade var att vi åkte på fäljen, bra där! 

ringde iaf till pappa så han fick komma och leka bilmekaniker. fick sätta dit reservhjulet och pappa tog med vårat andra däck för att se om det gick och göra något åt det, men nepp, det gjorde de inte. det var kaputt! så pappa eller vi rättare sagt fick köpa ett nytt däck, tjohoo! 




S t a c k a r s   l i t e n !


 

Pulka...

Som sagt, nämnde förut att vi skulle åka pulka nu ikväll för att fira jullov (i själva verket för att vi inte har något mer skolarbete) hehe.

Sagt Och Gjort!

Vi bestämde att vi skulle åka pulka i skolan idag och säger man något ska man stå för det oxå och det har vi gjort nu:) hehe

vi hade faktiskt skitkul:)

först blev det en tur till sättra som förövrigt var KOLSVART. inte nog med det så skrämde vi upp varandra så vi höll på att bokstavligt talat skita ner oss. haha, fan va kul det var. vi såg fan ingenting, bäcksvart var det. hade med oss två ficklampor, men gissa hur stor nytta vi hade utav dem?

efter ett tag så blev vi rädda nog och åkte därifrån. nästa destination för att testa glidet blev sandfallet:) ujujuj, vad det gick undan:) haha 

well, vi hade iaf roligt och det är huvudsaken:D nästa gång vi ska åka pulka ska vi dock åka lite tidigare så vi ser vart vi åker;) och då ska vi heller inte glömma korven och o´boyen:)

nu säger jag tack och hej för idag!:D 



 

Try to go on...

Svenska hjältar. Jag typ grät mig igenom programmet igårkväll som jag förmodar att fler gjorde. Så himla underbart med alla fina människor som visar att de bryr sig och visar respekt.

Jag blir så himla glad av människor som gör något bra och fint och visar empati för andra människor. Borde finnas fler av dem! 

Igår var det frost när jag vaknade och idag var det vitt och en massa snö:) tycker det är en mysig känsla när det snöar ute och man får burra ner sig i soffan:) Nu är det vinter på riktigt, hehe.

Och vet ni? Idag hade vi vårat sista prov innan jullovet, OM det är skönt? så jävla skönt att vi ska fira det med att åka pluka ikväll:) haha. flera år sedan jag åkte pulka så dags för det igen nu. passande att det snöar;) det är många som inte gillar snö och vinter, men jag kan säga att det Gör jag:)

nu ska jag även fira vårat jullov, känns som att vi har fått jullov nu eftersom att vi inte har något skolarbete kvar, med pepparkakor och glögg, yummie!:) 







  
 

Inspiration by Kenza

Jag tycker att markerade axlar av olika slag är väldigt snyggt. Jag varit fast vid markerade axlar i form av kedjor som hänger ett tag nu:) Jag har letat och letat och hittade en klänning med kedjor från H&M trend men den är såklart slut. Sen en annan från chicy men den är också slut.

Jag läser Kenzas blogg varje dag som en inspirationskälla. Och även fast det kanske är många som inte gillar henne och hennes blogg kan jag säga att jag är inte en utav dom. 

Iallafall så inspirerades jag av att hon pimpade sin kavaj själv med kedjor så nu har jag gjort samma sak:) fast på en enkel svart tröja bara. Sen är det ju lätt att ta av och på, så det är bara att sätta på dem på vilket plagg som helst:) 

I Like It very Much!:)


                                                         R e s u l t a t e t ! :)



Hittade förövrigt kedjorna förut när Anna, jag och aalto drog till stan efter skolan:) gick fan in i varje jävla affär nästan. Länge sedan jag gick in i så många affärer här nere i stan. Förutom kedjorna så fick anna och jag tag på julklapp till pappa, check! 
köpte en till julklapp till mormor och morfar. Chokladhjärtan från chokladshoppen som vi ska göra något fint utav:)
plus att vi fick tag på julklapp till skolan:) vi ska ha julklappsutdelning i klassen på fredag och mysa med pepparkakor och must:) här ska det minsann firas att det är jullov:)

Sista provet imorn och vad skolarbete heter innan jul, så himla gött. Så måste gå och plugga nu:)


13:e December

13:e December och Lucia. Dagen började inte med att stiga upp tidigt för att se på Lucia på Tv som vi brukar göra. Tog istället en sovmorgon och gick upp runt nio. Fixade oss sen hämtade vi upp Madeleine och drog till Karlstad vid halv tio. Jag lämnade wo i dubbel och mixed idag, men Anna började spela klockan tolv, men åkte till bergvik först och kollade lite. Fick tag på ett par låga uggs, supersköna:) 

Sen inhandlades det även lite julklappar så nu är den biten snart klar:) nu är det bara att slå in allt som återstår:)

Anna vann förövrigt alla tre kategorierna i helgen. (bara för att inte jag var med såklart, annars hade hon åkt på stryk, promise) :)

väl hemma igen runt tre så blev det lite plugg och luciafika:) sen åkte anna och jag ner på Luciakröningen i kyrkan. det var riktigt mysigt och stämningsfullt:) Älskar den här månaden med all härlig stämning!

nu ska jag plugga lite sen kolla Tv. Har sovmorgon imorn btw så börjar inte förns kvart över tio:)








F i d d e l i e   s o m   b l e v   å r e t s   L u c i a   i   K r i s t i n e h a m n   2 0 0 9 ! :) 

Lördagkväll...

Igårkväll vankades det lussebandy. Vi gick dit en sväng för att kolla lucia som jag förövrigt tyckte var väldigt bra. Helt klart det bästa luciatåget som jag har sett där iaf:)

Innan vi begav oss till hallen så åkte jag hem till madeleine och jannis:) jannis lagade middag åt oss och det var riktigt gott och hans snygga upplägg som han gör jämnt gör det ännu godare!:) Han kan laga mat mina vänner:)

Mätta och belåtna gick vi iallafall och kollade lucia. Sen gick vi tillbaka till jannis och hade allmänt trevligt och drack massa goda drinkar till framåt midnatt:) Han kan göra drinkar också;) hehe, Mums!



G o d   M a t! :)

(För er som inte ser eller kanske rättare sagt vet vad det är så kan jag berätta att det är: kyckling som är stekt i vin, en stekt tomat, tre stora klyftpotatisar, stekt paprika, tre söta champinjoner och sen salladslök tror jag det var, sen ris i mitten och två små såsklickar till det)



L u c i a ! :)



Fredagkväll i bilder...

Här kommer lite bilder från vårat julmys i fredags hos aaltovännen :)




T u m m e n   U p p !:)

Tänkte lägga upp...

...lite bilder från igårkväll från vårat julmys men anna har bilderna på sin mobil och hon är såklart inte hemma nu. så det får bli senare:)
hade iallafall supermysigt hos aalto igår, as usual:)

dagen idag började med en tur ut till arenan och kolla fotboll. villastaden-kristinehamn. Aalto gjorde comeback, en comeback som sved lite för mycket. hennes arm är numera i gips, typiskt säger jag bara. hur osannolikt är det lixom?
well, hann kolla på första matchen sen åkte anna och jag till karlstad. badmintontävling i helgen. jag lämnade dock som sagt var wo efter som att jag är och har varit sjuk.

anna började ett så det blev som jag förmoda en tur in till stan. hade inte all tid i världen på oss så blev en ganska snabb visit. köpte iaf en kjol, en topp och en tunika:) så nu är jag glad, hehe:)






Idol 2009

Erik Grönwall är Kung! Har lyssnat sönder vinnarlåten redan, sjukt bra:)





I am flying...

är hos aalto och kollar idol och har lite julmys. dricker glögg och julmust och käkar tonvis med pepparkakor.

vi håller tummarna åt gud för att erik vinner. calle är bra men erik är hundra gånger bättre. hans röst säger en hel del för att inte tala om hur söt han är:)

nu är det paus och vi ska underhålla oss med singstar och öva lite för att så småningom följa killarna i tv:ns fotspår. haha, lite väl optimistiskt kanske men är väl iaf värt ett försök. även fast att det låter som en 90-årig kärring satt en hamster utan ben i halsen.

och... jag är fortfarande störtsugen på att shoppa. har badmintontävling i karlstad i helgen så skulle inte förvåna mig om det blev en tur in till stan:) haha

och på tal om idol igen, vinnarlåten är riktigt kanon:)

som sagt nu ska vi sätta våra sångkunskaper på prov och hoppas att inte störa grannarna för mycket!!!

heja Erik! 



M y   l o v e l y   d r e s s ! :)

Fredag vilket innebär lycka...

luciatåg började dagen till ära, mysig stämning med luciatåg tycker jag:)

sen åkte dahlman, anna och jag och handla fika till ulsoc. spelade spel och fika på den lektionen idag, soft:)
haha och vet ni vad? ann fick världens skrattanfall av våran julmust. gurra öppnade den lite osmidigt sådär så att typ halva flaskan spruta ut. haha, ibland är man lättroad alltså.
fast jag tror att vi i själva verket skrattade åt ann för att hon började skratta så mycket. hon skrattade så att hon grät och skrek så ja, det säger väl en hel del:) 

tur att det är jullov snart:)

nu ska jag fortsätta jobba, har multimedia där vi gör en egen hemsida:)

 

Shoppingsugen!

Förtillfället så önskade jag att jag var typ miljonär eller nått. Jag vill ha allt nu nästan. Min lista börjar växa utom räckhåll.
Shoppingsugen så det heter duga. vill ha, vill ha, vill ha:) 
Var sååååhär nära att klicka hem lite från H&M förut men tror jag gjorde ett klokt val att inte slutföra det även om det sved lite. var bland annat en tunika i puderfrg som jag tittat på sen i våras för att överdriva lite. men sen tog den slut, sen kom den tillbaka, sen var den slut och nu är den här igen men typ slut nu med.
vem vet kanske sitter här och klickar hem det lite senare sen eller typ nån anna dag:) haha

fast allvarligt talat så ska jag faktiskt vänta till mellandagarna och shoppa loss lite då istället. ska föröska hålla mig ända tills dess. behöver hålla i pengarna nu till allt vad som komma skall:)

har iallafall spanat in en hel del som ska införskaffas. I´m so exited:) vill ha nu, men den som väntar på något gott väntar aldrig för länge! 



O M   j a g   v i l l   h a   d e n   h ä r   k l ä n n i n g e n?   I´m   i n   L O V E !!!



Grattis till mig...

Grattis till mig på namnsdagen idag ;) 

Malin är ett egennamn och kvinnonamn och en nordisk form av det hebreiska namnet Magdalena, som betyder "kvinna från Magdala".Malin var ett av 1970- och 1980-talens största modenamn. Populariteten tog fart när filmerna om Saltkråkan visades för första gången i svensk TV och fortsatte sedan att öka under lång tid.

Nu är jag...

... lagom trött efter att ha jobbat.

hade prov i idrottspsykologin idag, jävla prov. massa konstiga frågor bara med långsökta svar. fick göra vilda chansningar på nån fråga för att inte pappret skulle vara vitt. bättre att skriva ngt än ingenting alls iaf:)
och sen sista frågan. gör ett eget mentalt träningsprogram för din egen idrott. What?

hur lätt är det och göra det om man inte tränar mental träning redan. hur sjukt?
well, hittade på lite grand och fyllde upp en sida iaf, haha. hon kommer säkert att skratta åt det sen när hon rättar. 

det var iallafall punkten på den här kursen så det är jäkligt skönt!




Den sjunde December...

dagen idag började bra. fick leka av oss lite på idrottspsykologin med olika sammarbetsövningar:)

slutade kvart i två, eftersom att vi inte har svenska längre, hur skönt som helst:)

skönt att komma hem. mindre skönt att komma hem när man visste vad som väntade. plugg i vanlig ordning. hur mycket som helst nu innan jul som sagt. men känns som om jag har lite mer koll på läget nu iaf, bra där!

kollade igenom måndagsreklamen förut som jag alltid gör nästan, haha såå kul med reklam men har man inget bättre för sig så. fick iaf syn på endel saker så anna och jag tog bilen och åkte iväg och gjorde lite ärenden förut. eller förut och förut vid fyra eller nått för att vara exakt:P

Helgen...

Igår (Lördag) var det Badminton och Borås som stog på schemat. Seriesammandrag nummer fyra. Oturligt nog så hade vi bara en match dessutom, mot tellus. lite drygt att åka ända till Borås för en enda match, men det har väl sin lilla harmoni det med. vi hade roligt ändå:)

matchen i sig var rent ut sagt för jävlig om man ska säga så. förlorade med 5-3 vilket vi inte borde ha gjort. min insats behöver vi för övrigt inte tala om..

när vi spelat klart så åkte vi besvikna från hallen och letade upp ett ställe att käka på. sedan var vi mätta och belåtna.

nu var vår förhoppning att åka till knalleland där H&M och ellos outlet ligger men fick endast se det från vägen. han som styrde bilen kunde tydligen inte svänga åt vänster. hehe

well, efter drygt tre timmars bilresa hem (totalt drgyt sex timmar) så åkte anna och jag till mormor och morfar och hälsade på kusinerna, Leif och Maria.

Våran årliga släkt-/julfest gick av stapeln i Sörby i helgen därav ett Kristinehamnsbesök av kusinerna, Leif och Maria. vi var dock inte med iår i och med att vi var i Borås för dagen. första gången på arton år som vi inte varit med btw.



I förmiddags så tittade kusinerna, Leif och Maria förbi en sväng:) hann med att leka lite innan anna börja jobba.
när klockan närmade sig tolv åkte jag ner till tältet och sålde ljus. stog där i två timmar sen tackade jag för mig. gick inte lika bra den här gången men har trots allt bara fyra förpackningar kvar:)

hann hem en sväng sen åkte ja upp till jobbet och bytte av anna. jobbade från tre till kvart över sju.
och nu är jag hemma igen:)



 

Jobbdags...

äntligen fredag igen, det är något visst med dem:) 

skolan är jämnt seg på fredagar. tre lektioner och när den sista lektionen börjar känns det som om man borde slutat för länge sen för då känns det som att klockan är så himla mycket. blir skönt efter jul när vi inte har religion längre och därmed slipper den sista lektionen på torsdagar och fredagar, sounds great:)

nu ska jag sticka iväg till jobbet:) jobbar till kvart över åtta och då blir det raka vägen hem till soffan och idol:)

ha en bra kväll:)

091203

slutade kvart i tre idag, en lektion hade vi. efter det så följde anna och jag med erika till frissan i typ en timme och trekvart, huhu:) hon klippte sig och gjorde slingor och resultatet blev Kanon:) felicia kan:)

sen hann vi precis hem och byta om, sen drog vi till träningen. fick våra nya skor idag, mer än välbehövligt och en ny t-shirt och tröja på de:) det sved till rätt bra i plånboken, men va tvungen att ha lite nytt, spec skor. så nu studsar man fram på banan, haha. inte riktigt men oj vilken det är när man har nya skor jämfört med dom gamla.
well, de va de. TV nu:)

Done...

sådär, nu har vi beställt våra klänningar:) känns toppen att ha det fixat nu även fast att det är tag kvar, men bra att vara ute i tid så man får det man vill:)

hittade även halsband och örhängen som vi ska ha till. det fick vi med oss hem nu, läckert!:) hehe

nu ska vi laga mat, kyckling och cyrrysås innan vi drar till skolan igen på vår enda lektion för dagen.

 



v  a  d     t  y  c  k  s  ? :)

Tester...

nu har vi haft tester på morgonen. brutalbänk och bänkpress, gick helt ok.
nu börjar vi inte förns halv två, så tänkte åka över till degerfors och betställa våra balklänningar:) har en som vi, (ska ha likadana) siktat in oss på ett tag så nu får det bli den, winrött blir det:)

men först blir det duschen:)

091202

andra december och nu märks det att det är vinter. tio minusgrader imorse, burr. märks att det har blivit december och att det lider mot vinter och jul:) hehe

har iallafall fixat tid för annas och min balfrisyr nu. glömde att  säga det ugår, men nu är det iaf klart. passade på att prata med emma när vi var och klippte oss igår:) great:)

nu har vi hål en timme. sen ska vi ha typ möte om commenius projektet i aulan mellan två och fyra!

091201

inte varit hemma på hela dagen i stort sett. var och tränade en sväng imorse. jag har kommit fram till att jag måste vila nu. hostar som en jag vet inte vad och ont i halsen på det. har varit så ett tag nu och den bästa medicinen kanske är att vila, bara de att jag inte insett det förns nu.

hade en lektion och sen klassråd efter det, som alltid på tisdagar.

efter skolan så åkte anna och jag upp till salong maggi och blev nyfrissade av felicia:) jag vill behålla längden så det blev topparna plus lite till för att få bort slitet hår i vanlig ordning. hon började med att tvätta håret på mig och sen högg hon tag i saxen. nu känns det iallafall lite fräschare(?) och det luktar fortfarande sådär gott av alla produkter som hon använde. nästan lika lent som en babyskärt(?) nu! hehe

när jag var klar så gick jag typ femtio meter till jobbet och bytte om och började en timme tidigare än vanligt då gunilla är och latar sig utanför Sveriges gränser.

skaver som tusan i mina ögon, så glajjerna var efterlängtade när jag kom hem från jobbet. känns dock ingen skillnad nu ändå. känns som om jag har skräp i ögonen fast jag inte har det. intressant att veta jag vet:P

nu ska jag iaf gå och kolla TV så hejhej:)

RSS 2.0