Blött...

Blött var ordet. trodde vi skulle få slippa regnet idag för en gångs skull. det regande inget imorse men sen kom det minsann.

blev en aning blöt när vi cyklade hem förut men det är väl sånt man får leva med.

vill inte ha mer regn nu. nog om det nu iaf, ska inte klaga mer.

hade power-yoga på första lektionen imorse. jag tyckte faktiskt att det var roligt. skulle vara roligt och ha det oftare fakitkst:)

så till den fantastika goda nyheten idag. har tre lite större arbeten att göra innan jul, men att idag sa snälla ann att vi kunde få lämna in hennes uppgift efter lovet ist om vi ville. tack snälla för det. vet inte hur jag skulle hinna med allt annars. plus att vi fick en till uppgift idag som ska vara klart innan lovet.

så typiskt att alla lärare ska punga ut en massa prov och uppgifter innan alla lov.

Anna ska jobba extra idag så blir ingen träning i karlstad idag. känner att jag behöver plugga! är jäkligt trött nu me så blir skönt att bara vara hemma ikväll:)


Dagen i lite bilder...



I d a,   J u l i a   o c h   O l i v i a.   G r y m t   s n y g g a   m å s t e   j a g   s ä g a :)



J a g   o c h   A n n a :)



m o i



M y s :)



:)



J u l s t ä m n i n g   i   s t a n 
 :)

 

1:a Advent...

idag är det ingen vanlig söndag för idag är det första advent:) så himla mysigt när det börjar dra ihop sig till julstämning.

ljusstakarna lyser i många fönster och jag tycker bara det är så himla mysigt. älskar julen och december:)

Stog på stan och sålde ljus i tältet på torget idag. stans största julmarknad. på vissa håll och kanter var det lite mer som loppis medan det på andra håll var allt från hembakat bröd/godis, ljus, kalendrar och smycken.

det gick väldigt segt till en början. undrade hur vår eftermiddag skulle sluta om vi skulle få gå hem fullhänta eller ej.

men så småningom så började det trilla dit folk och framåt eftermiddagen runt två tre tiden var det riktigt mysigt tycker jag. det var julstämning på hög nivå och det var verkligen roligt att stå där bland alla människor och se glad ut. nästan så att vi inte ville gå därifrån. hehe 

vår försäljning var iaf lyckad:) tack för det. nu har vi inte många ljusförpackningar kvar så det är skönt:) bara resten kvar. haha



Lite bilder från igårkväll...



H e m m a   h o s   A a l t o :)



D o n k e n :)



M a s t i s :)



H a h a :)



E r i k a  :)



s å   e n   a v s l u t a n d e   d r i n k   s o m   v i   f i c k   h o s   J a n n i s.  d e n   v a r   s å h ä ä ä r   g o d :)

 

Good night!

klev precis innanför dörren. hade jäkligt roligt ikväll:) va hemma hos aalto först som sagt, sen innan vi drog ner till mastis blev det en tur till donken, magarna kurrade efter mat:)

det fullkomligt öste ner regn på vägen till mastis, usch. men det gjorde inte så mkt ändå, eftersom vi skulle befinna oss inomhus:) haha

det var lite segt i början på mastis, men sen när allt folk kom blev det drag. hur mycket folk som helst:) dansade sjöng och hade skit kul:) lyckad kväll:D NI är bäst:)

drog runt halv två. anna körde, skjutsade hem posse och erika sen aalto efter de. efter att vi släppt av dem så ringde syrran så vi åkte till henne och jannis på lite efterfest, hehe:) jannis gjorde drinkar till oss som var dundergoda:) (alkoholfritt till anna såklart eftersom hon var chaufför)

nu ska jag iaf gå och lägga mig:P är trött som en gris nu och ska upp förhållandevis tidigt imorn för att dra ner till stan. ska sälja ljus för vårat PA på stan imorn.

well, bäst att lägga av innan jag somnar här framför datorn:P tack för ikväll alla underbara!:)


lite bilder kommer imorn:)

God Natt

In aaltos place...

är hos aalto nu och rockar loss. heh. jag dissade tjejerna och gick ner och kollade på robinson en sväng, mne nu har jag joinmat dom igen:) fixar oss det sista lite innan vi ska dra. drar till mastis innan tio:)

let´s dance!

ha en bra kväll, det ska vi ha:)

(nu råkade jag göra kursiv stil. går inte att ta bort, så nu får det vara som det är) haha bra där.

ha en bra kväll igen. hejdå:)

Bilder...

Bjuder på några bilder :)


L j u s s t a k e n   ä r   p å   p l a t s :)



A n n a   m o b b a d e   m i g !



S t ä d p a u s  =  G l ö g g m y s  :)



M u m s ! :)



Nu ska jag gå och slå mig ner framför tv:n ett tag:)

Äntligen...

Idag har vi städat och gjort julfint här hemma. damsugit och torkat hela huset, ut med alla mattor osv. Nu är det rent här i huset (ett tag i iaf, haha) Jättemysigt och fint blev det:) 

tog en paus i städandet förut och drack lite glögg. kan inte sluta säga att det doftar underbart gott av glögg och smaken är det dessutom inget fel på heller:)

nu är vi iallafall klara, skönt. är skit trött och sleten nu, känns som om jag skulle kunna somna vilken sekund som helst.

just det, aalto, anna, jag, erika och johan var och kollade på Hiller när han spelade tennis förut, hehe. han mötte någon lite äldre herre än honom själv och vann givetvis. "gubben" gick runt och lekte att han var skadad, vilket han ioförsig kanske var men att Hiller var för bra för honom helt enkelt:)

utgång ikväll, först hem till aalto sen mastis:) blir great!

Luftslottet som sprängdes...

Bion igår var riktigt kanon. den sista filmen och den var grymt bra!:) har ni inte sett filmerna så är det något ni verkligen bör göra:)

utöver filmen så hade vi en väldigt bra och rolig kväll, fem plus till den:) 

Aalto och jag fick skrattanfall i slutet på filmen och fråga mig inte varför? skrattanfall två dagar i rad, hehe. 

Nu snart...

...så ska jag åka till jobbet. jobbar extra för gunilla åkte till lanzarote idag hon, hej då på dig. så då får jag rycka in och det gör jag så gärna för pengarnas skull, hehe. kom hem för cirkus en kvart sedan. nu ska jag bara ta det lugnt i några minuter innan det är dags att dra.

anna, aalto och erika ska cirkla runt på stan lite medans jag ska jobba, roligt för dom menar jag:)

iallafall, ikväll blir det som sagt bio.  P r e m i ä r  för luftslottet som sprängdes. Anna och aalto fixar godis och hämtar mig på jobbet ikväll:)

från det ena till det andra:)

hej så länge!

Vi har...

multimedia i skolan nu. ska göra en egen hemsida. medans jag funderar på hur, så var jag tvungen att bara gå in här en sväng:P haha.

idag är det freeeedag:) 

091126

Bokade biljetter till luftslottet som sprängdes förut, så imorgon blir det bio med anna och aalto. åker dit direkt efter jobbet typ. jobbar till kvart över åtta, så går på föreställningen som visas vid nio. kommer bli great:)



Innan tuppen sprängs...

haha, vilken dag eller vilken lektion rättare sagt det var i skolan idag. aalto och jag fick skrattanfall av, jag vet inte vad, ärligt talat. det bara brast. och det var ett sådant där härligt och skönt skrattanfall som att när man väl har börjat skratta så går det bokstavligt talat  I n t e och jag menar verkligen inte, att sluta.

för att inte störa alla andra så var vi faktiskt tvungna att gå från klassrummet en stund, seriöst. låter kanske lite som att vi gick till överdrift. kan man gå till överdrift av att skratta? hur som helst så hade vi sjukt roligt iaf av egentligen ingenting.

när vi hade lugnat ner oss så gick vi iallafall tillbaka och då spelar vår lärare plus två lärarkandidater rollspel om könsdiskriminering. och som att det inte var roligt? inte roligt med könsdiskriminering i sig såklart, men deras rollspel var roligt:) 

sedan gjorde de ett till rollspel som var, haha, ännu bättre. på sättet de spelade den alltså. haha måste berätta:P

den gick till så att, de var på en anställningsintervju till en plats som förskolelärare.
  
-först ut var en tjej, med en massa fina meriter.

anställningsintervjuaren: det lät intressant med dina meriter, vi gör så att jag kollar igenom dina papper så hör jag av mig efter det.

-efter den första tjejen var det en till tjej som även hon hade en massa bra meriter och bra betyg och utbildning.

anställningsintervjuaren: ja men det låter intressant. vi gör så att jag kollar igenom dina papper så hör jag av mig efter det.

-tillsist hade vi pelle. det första han gjorde var att ta en cigg. han var en cool kille. han hade inga meriter alls och tyckte han kunde få jobbet för att slippa ta så mycket ansvar men kunde tänka sig att ta lite mer ansvar om han väl fick jobbet. (Anna/läraren kunde inte hålla sig för skratt när hon spelade pelle, hehe)

anställningsintervjuaren: ja, men det var ju bra att du kan ta mer ansvar isåfall. ska vi göra så att du får jobbet? det blir bra.

de skakade hand på det och han fick så jobbet.

sen var frågan. "Varför tror ni att pelle blev vald"?

jesper svarar: för att han var kille, dom kanske ville ha killar.

Anna(lärarn): ehm, aa, hur menar du då?

Jesper: ja, att han har snopp!

hela klassen inklusvie lärarna börjar skratta! haha


Det var en skrattdag idag kan jag konstatera helt enkelt. :) 







 

   

Glögg...

Gott med glögg:) bara doften gör mig svag. haha nej skoja men doften är underbar! är helt kär i glöggdoften. den får mig att tänka på jul och allt mysigt som händer kring dessa tider och bara underbar helt enkelt:D 


                                                                      M  u  m  s  !  :  )


Nu ska jag fortsätta dricka glögg:)

 

Det...

...regnar som bara den. var på stan och gjorde lite ärenden förut efter att ha skjutsat upp anna till jobbet runt fyra. jag gick typ 50 m och blev dränkt som en katt och när jag gick tillbaka till bilen, lika långt, så blev jag ännu blötare, haha. usch för det här vädret säger jag bara. trist, tråkigt och ja... vill hellre ha snö i sådana fall.

hur som helst så hade vi en vanligt dag i skolan idag, tre lektioner, that´s it. på sista lektionen, idrottspsykologi så hade vi massage. jäklar vad skönt det var. det om nått tycker jag vi borde ha oftare, minst en gång i veckan:) 

så det var en bra avslutning på skoldagen, minst sagt!:)


nu tänkte jag plugga lite, kul!  I n t e... trött på att plugga nu. men måste man så måste man.

med lite efterlängtad glögg och tända ljus så blir det nog bra:) 

 


 

Jag har en känsla...

"Jag har en känsla" :) hehe, tummen upp på den!

har all lust i världen att mysa med lite glögg och pepparkakor precis just nu, men känner att jag hellre tar det typ som imorgon. ska iväg och jobba snart eller om en och en halv timme. ska fixa med lite annat innan det är dags att åka. ska iväg till aalto med fotballshose innan bland annat :)

så glöggen och pepparkakorna får snällt vänta!


nej, nu måste jag sätta fart!

Lite nytt...

... i garderoben blev det igår:) fyndade en jacka och två par skor till mycket förmånliga priser:) är jätte nöjd med mina new stuf:)

köpte även en stationsklocka på jysk, älskar den! kommer nog inte komma upp på väggen nu, men någon gång i framtiden lovar jag att den kommer sitta på min vägg någonstans:P

är precis nyduschad, på med lite make up och sen ska vi snart åka till skolan. en lektion och sen klassråd efter den. slutar halv två, perfekt.

see you!

Kompledigt...

kompledigt idag eftersom vi hade öppet hus i lördags.

vaknade skit tidigt imorse och kunde inte somna om. så typiskt, när man väl får sova så ska man vakna. gick upp runt halv åtta, orkade inte ligga kvar vrida mig och försöka sova efter en och en halv timme, så då gick jag upp ist.

ska åka till mormor och morfar sen efter maten och fira morfar litegann, he have birthday:) så det blir väl antaglien fika där, som man blir bjuden på oavsett vilken dag på året det är.

efter det drar anna och jag till karlstad. träning där ikväll men tänkte ta en tur på stan innan så vi åker över lite tidigare:)








Dags att...

...åka till jobbet!:)

Check...

så där, nu har aalto och jag varit och gjort våra ärenden så nu säger vi check till det:)
åkte upp till jobbet och hälsade på syster yster och mamma med. skulle köpa räkor som mamma och pappa ska ha ikväll som pappa ska förbereda innan.. fanta lemon och skumtomtar följde med i samma veva så nu är min kväll gjord:) haha

juleskum är såååhär gott och sen fanta lemon på det, mums!

blir en hemmakväll idag med. bortsett från imorse så har jag verkligen haft någon tid att passa idag. när hände det sist? det minns jag inte för det har väl aldrig hänt.
känns väldigt skönt.

ska jobba hela dagen imorn så känns skönt att bara vara hemma och ta det lugnt för en gång skull:)
älskar att hitta på saker men ibland känner jag verkligen att det är behövligt med så att säga ett litet "break".
så idag får det bli så:)

nu ska jag gå och kolla om det är något roligt på tv:n :)

   

Öppet hus...

Öppet hus idag som sagt. nyss kommit hem. hade inget särskilt att göra, gick runt och "minglade" lite överallt med min kära vän aalto och kollade vad alla andra höll på med, trevligt! erika var den enda duktiga av oss och sålde fikabröd till balkommittén:)

jag blev facinerad över hur fint många hade gjort:) jag delade med mig av mitt stöd till några och kommer säkert dela med mig till några fler framöver. ibland köper jag "bara för att", för jag tycker det är roligt att stödja folk:)

sen åkte aalto och jag till stan och kikade runt lite och vi konstaterade att det inte är bra att gå på stan och att det i stora drag är livsfarligt. haha

hittade sjukt mycket som vi ville ha. ville knappt gå därifrån. menmen, så äre. hittade ett linne på lindex iaf som jag troligtvis ska ha. sen får resten vänta. får önska mig i julklapp helt enkelt.

sen slank vi in på ur och penn och jag som inte skulle ha något råka köpa en ny klocka som aalto hittade, men jag snodde den från henne, lite oförskömt sådär. blev helt kär i den och nu sitter den på min arm:)

ska hämta upp aalto för lite ärenden sen eller snart rättare sagt:)





Drar iväg...

...till öppet hus!

Finally...

Äntligen är jag klar med ett skolarbete som jag halkat efter med. en stor lättnad kan jag säga. den här veckan har det varit mycket men nu är allt klart och det känns mer än bra. satt i en timme eller två nu i eftermiddag.

lagade tacos till pappsen och mig förut, så nu är vi mätta och belåtna:) anna och mamma jobbar och kommer väl hem om en halvtimme eller så.

är redan trött så får se hur den här kvällen slutar, haha.

ska iaf bänka mig framför Idol som börjar inom kort och njuta av att det är  f r e d a g!:) hehe


herrå

Vanilla is the shit...

redan fredag igen:) aaltid lika skönt med helg. i helgen kommer jag ha fullt upp, öppet hus imorn och jobba heela söndagen.

skolan blev en kort historia idag. gym på morgonen sen utvecklng, där vi fikade och kolla film som alltid på fredagslektionen:) haha.

sen hade vi inga mer lektioner då alla breakade halv ett för att förbereda inför öppet hus imorn, goett.

sen satt vi i matsalen och dega ett tag. efter det så hängde vi med aalto till maxi och köpte candy.
köpte nån billig vaniljparfym på maxi oxå. är helt kär i vanilj så nu ska jag gå runt och lukta vanilj, mmmmm:D

Ikväll blir det IDOL :)

Äntligen...

Äntligen är nationella svenska proven överstökade. hela kursen är avklarad och det känns, om jag får säga vad jag tycker, jäkligt skönt! har verkligen inte tyckt att kursen har varit rolig nånstans. så nu kan man lämna det bakom sig. nu är det bara att hoppas på att jag får det betyget jag vill ha. det är det som bekymrar mig mest nu.
men jag håller tummarna så hårt jag kan!

Aalto har också en tatoo numera, shiet. måste åka och kolla på den sen när hon kommer hem om hon inte redan är hemma. vi kommer innan träningen aalto, bara så att du vet;)

måste bara säga att det är så skönt att svenskan är klar nu igen. känns så himla skönt. det är det bästa med den här dagen.

tog gris-sprutan förut efter många(!) om och men, så nu är det gjort oxå. stel i armen? svar ja!:P 
bara för att jag skrev det nu så började det att verka bara för det:P bara för att man tänker på det så känns det..

well, nu ska jag gå och koka kaffe till mamma innan hon kommer hem och tända sååhääär mycket ljus :D  

 

Jobbdags...

Svenska nationella stod på dagens schema. började halv nio och hade fem timmar på oss. vet inte riktigt när jag var klar men riktigt skönt nu när det är avklarat iaf. en annan sak om hur det gick, nu efteråt känns det allt annat än bra..

gjort lite skolarbete nu på eftermiddagen och nu ska jag iväg och jobba. känner mig mindre pigg på de nu men det ska nog gå bra. ska alldeles strax åka.

Nyss kommit hem...

kom nyss hem från skolan. hade ulsoc först. sen muntligt nationellt prov i svenska. dock så fick vi inte göra idag, eller hann inte. jag vet inte:P har iallafall inte gjort det än och det känns skönt på sätt och vis. kände att jag inte kunde det tillräckligt bra så nu ska jag öva öva öva tills på torsdag, då det troligtvis blir av.

nu ska jag bara pcka väskan med träningsgrejer. sen drar anna och jag över till karlstad. tänkte åka och kika runt lite på bergvik en kortis innan träningen börjar:)

Bröjar halv ett...

...idag. Inte så dumt. håller på att jobba med svenska och förbereder mig inför Svenska NP muntligt som vi har sen. blir skönt när det är överstökat!


har fått röda fläckar i mitt öga?:/ ska gå och kolla det sen, är nog ingen fara men ändå, bara för att vara på den säkra sidan.. så bara för det ska jag ta på mig glasögon sen för första gången i skolan så ögonen får vila lite.. (om jag vågar, får se när det är dags att åka ) eller första gången på gymnasiet rättare sagt, eftersom jag har haft det i fjorton år nu, bara det att jag numera bär linser!

nu blir det mer svenska! hejdå:)

Så till dagens bravader...

dagens bravader bestod av tunnbrödsbakning i Väse, där fader växte upp en gång i tiden. har sett fram emot det länge, anna och jag har aldrig varit med förut, då det krockat med det ena eller det andra, har inte haft tid helt enkelt. men nu hade vi tid och då fick det bli av:)

det var väldigt mysigt. för att höja stämningen lite hade vi såklart tända ljus, glögg, kakor, sen grillade vi korv och mer därtill.

Det blev så himla mycket krov över så Jannis och jag antog utmaningen att ha korvätartävling. jag fick i mig sju korvar med bröd och jannis sju och en halv, jag pallade inte en enda tugga till. och jag lovar till tusen, jag har   A l d r i g   mått så dåligt ärligt talat. Efter den måltiden kan jag säga att jag var typ proppmätt och mer därtill. resten av informationen behåller jag för mig själv:P fy fan säger jag bara, det var första och sista gången jag var med på korvätartävling.

när jag tänker på hur jag mådde efter sju korv med bröd kan jag helt omöjligt föreställa mig lilla erika käka 17 stycken. du är inte klok:)

nu mår jag iallafall bättre kan jag säga, tack och lov. det var verkligen inte roligt, haha. ger man sig i i leken får man leken tåla.

nog om det, tillbaka till tunnbrödena. och bara för att jag inte orkar skriva så mycket mer nu så lägger jag upp lite bilder istället!:)


D e t   v a r   r o l i g t   a t t   b a k a : )



S m a r r i g t ! : )



G i l l a r t ! : )

Lite pics från igår...

Mastis blev en rolig historia:) efter en heldag i grums så drog anna och jag till aalto en sväng innan vi åkte ner till stan. Mastis nästa. hade sjukt roligt. hade inga förväntningar innan, då jag var sleten från dagens (läs gårdagens) aktiviteter och allmänt trött bara, men ut skulle jag och det blev riktigt lyckat.

sjöng karaoke och dansade för fullt. gick dock ganska tidigt, runt halv ett, då vi skulle upp tidigt idag. innan vi var hemma och innan jag låg i sängen var klockan nästan halv två. skulle upp vid sju. fem och en halv timmars sömn. hjälp va trött jag var imorse, visste knappt vad jag hette. blev bättre när jag väl kommit ur sängen, men tog ett tag inna ögonen lydde mig. 

hur som helst så var kvällen igår riktigt rolig:D

 

O o o p s,  j a g   s p i l l d e !  



E r i k a,  M o i   o c h   A a l t o :-)



K a r a o k e ! : )



N å g o n   s o m   k o l l a r   i n   i   k a m e r a n   i a l l a f a l l !



Dance like nobody´s watchin...

dagen i grums var helt ok. lite segt men roligt:) vann singeln så är lite nöjd iaf..
när vi tillslut kom hem så blev det lite käk och lite ombyte för party tonight, blir nyktert, men blir nog great ändå:) det blir vad man gör det till!

är hos aalto nu och "förfestar" med musik oså. anna, erika, gabban, aalto och jag:)

ska inom kort börja dra oss ner till mastis, för fritt inträde innan tio, så tar plats vid ett bo rd där nere och chillar lite innan resten av folket kommer.
har redan ont i fötterna och lite sleten efter dagen, så natten kommer väl inte bli överdrivet lång. dessutom ska jag och anna upp runt sju imornbitti.

ska till väse och baka tunnbröd med familjen och kusinerna. gammal tradition inför jul:)

nu blir det mer musik inna det är dags att åka. ska hämta upp julia, skönheten själv på vägen sen oxå:)

ha en  bra kväll!:D

Mums...

upp tidigt. anna och jag åkte och köpte färska frallor på vetekransen strax efter åtta. färska frallor och färskpressad apelsinjuice är pricken över i:et, mums. :)

nu ska vi åka till grums och spela badminton. anna väntar på mig så bästa att kila!

ha en bra dag! :)

Myskväll...

började kvällen eller närmare bestämt eftermiddagen med after work på mastis tillsammans med anna, aalto och johanna. blev tacobuffé och det var smaskens:) efter käket var vi mer än mätta och belåtna och dröjde kvar ett par timmar för att sjunka maten. satt och pratade om allt från plugg till jag vet inte vad. hade allmänt trevligt.

när maten sjunkit och vi kände oss kapabla till att gå igen så åkte vi till maxi och köpte godis. haha tro det eller ej men det gjorde vi faktiskt trots att vi var dundermätta. 

plockade en påse och åkte hem hit (för ovanlighetens skull) och kolla Idol:) 
senare joinade även frida och vi hade en rolig och underhållande kväll som vanligt:)

nu ska jag typ gå och lägga mig. ska upp förhållandevis tidigt imorn, då det väntas DM i grums. ska åka hemifrån runt halv tio, tio nån gång så större delen av morgondagen kommer spenderas där. 

så nu säger jag God Natt och tack för ikväll :)

Snodde några bilder från Anna-panna :P



R u n d a   e t t ! : )




R u n d a   t v å ! : )



 
M ä t t a   o c h   b e l å t n a! ! ! ! !

After work...

Nu blir det lite after work:)
ska åka och hämta upp systrarna aalto nu, sen blir det mastis och tacos.. 

 

Mobbning...

erika mobbar mina nya vänner... men jag älskar dom såå mycket (aalto);) hahaha.. ne men lite gulliga är dom faktiskt. childhood gosedjur så har gjort en liten god gärning iaf, haha.. dom lever numera i våran bil, om ni ville veta:P haha:D

aalto mobbar dom oxå nu.. taskiga brudar de där..  JA, jag är två år igen! ;)





Fredag den 13:de...

otursdag? det får vi se senare med facit i hand!

091112

kort skoldag idag, två lektioner. helt OK :) sovmorgon hela veckan förutom i måndags så steg upp ur sängen starx efter nio. fixa lite, dusch, tvätta håret, plugga oså innan det blev dags att åka till skolan. trots att vi började kvart över tolv så fick vi stressa in i det sista så han inte ens käka lunch, seriöst. märkligt att man kan planera så bra, haha.
på svenskan fick vi jobba med vårat muntliga tal som ska göras till veckan sen på religionen så började vi jobba med etik och moral, rätt kul faktiskt. erika grejsa i mitt hår under stora delar av lektionen så jag drömmde mig bort i andra tankar ibland, haha. det var iallafall hur skönt som helst. är skyldig erika en helkväll med sånt där nu snart(A) 
har iaf suttit och jobbat med svenskan nu med ett tag. är inte klar ännu men på god väg nu tack och lov. ska fortsätta och jobba vidare med svenskan nu innan träningen börjar vid sex.

Mina nya vänner...




Apan är helt klart min favorit, är typ kär i den. 
Ä l s k a r  apor och skulle kunna göra vad som helst för att få krama och pussa på en seriöst:)

Things change...

dagen idag bestod av en lektion och se klassråd. halv tolv till halv två. perfekt med ledig tid för att då kan jag plugga. men hade jag någon tid att plugga idag? nej.
för imorse så vaknade jag klockan tio, måste varit väldigt trött, så hann inte plugga något innan skolan. men då var min plan att göra det när jag kom hem innan jobbet. men självklart så var jag tvungen att börja jobba klockan två istället för fyra, för att mamma och gunilla skulle på nån kurs i karlstad, fine. fick reda på det när vi hade lektion och jag kan säga att vid det laget så var jag inte glad. mitt humör turned up side down.
jag jobbar gärna och ställer upp, inte för det, men att jag har så himla mycket i skolan som måste göras. och då svider det jäkligt mycket att man blir tvungen att börja jobba två timmar tidigare än utsatt tid. inte så rockigt om jag får uttrycka mig. 
nu är det iallafall jäkligt skönt att jobbet är överstökat, nu är det bara  r e s t e n  kvar! 

that´s the life...

en lektion på morgonen idag, sen hål i tre timmar, då blev det plugg, plugg, plugg.. hur mycket som helt att göra nu och då skämtar jag inte, vet inte hur jag ska hinna med allt så gäller att planera och disponera all ledig tid i världen. ska nog gå bra hoppas jag. sen hade vi två lektioner till innan vi fick gå hem för dagen.
åkte hem och fortsatte plugga svenska inför NP nästa vecka, huhu. det enda som existerar i mitt huvud för tillfället är  s v e n s k a  N P. allt annat får vänta, även fast att jag innerst inne vet att allt annat också behöver göras   r i g h t   n o w   och är minst lika viktigt. men svenskan är ändå prio ett för mig nu.

strax efter fem så tog anna och jag bilen och rullade över till karlstad för badmintonträning, kvart över sex till kvart i åtta. riktigt roligt och bra träning:)  
har tänkt att börja träna där varje måndag nu och efter dagens besök så kan jag säga att vi redan fått mersmak:)

det var min måndag. imorgon har vi sovmorgon, för att kenta är inte hemma, så hans lektioner är inställda. börjar halv tolv och slutar halv två, inte så dumt. så imorgon ska jag ägna massa tid åt att... plugga. vad roligt det är att skriva att man ska plugga i var och varannat inlägg men det är så det är. that´s the life. 

 

Fars dag...

Fars dag idag och det har vi... inte firat... haha nej skojja. eller nej, jag skojja inte. haha va rolig jag känner mig, nu ska jag komma till sak.
pappa, brukar vara ldig på helgerna, men idag skulle han vara så finurlig och jobba exakt hela dagen. vi och mamma har oxå jobbat idag för den delen, så ingen har varit hemma helt enkelt. så istället för att fira pappsen idag så gjorde vi det igårkväll med hela familjen samlade så fira har vi allt gjort!:)

idag har jag som sagt var jobbat. började halv elva så sovmorgon hanns med och sen en riktigt god frukost på de. sen kände jag mig redo för jobb:) anna och jag delade på dagen så jag jobbade "bara" till tre, 100% ob idag dessutom, inte dumt. 
efter jobbet åkte jag hem och fixade lite för att en stund senare åka på träning vid fem. efter träningen hade vi spelarmöte så var på hemmaplan runt halv åtta igen. då blev det duschen sen lagade vi en god kvällsmat i form av kycklingsallad. kyckling är bland det godaset jag vet och det funkar till så himla mycket, så idag fick det då bli kyckling i form av kycklingsallad, och det slank ner mina vänner! 

nu ska jag gå och bänka mig framför tv:n igen.

Badminton...

idag var det till att gå upp tidigt. badminton seriespel i källby/kinnekulle stod på dagens schema. första seriesammandraget för den här säsongen för min och annas del då vi hade föhinder i form av fotbollen under första omgången.
hur som haver så var det roligt att så at säga äntligen få komma iväg och spela. har för ovanlighetens skull inte tävlat något än denna säsongen, bortsett från en hemmatväling där det blev en match för mig på grund av få deltagare, så det var inte så mycket till tävling. vanligtvis så har vi hunnit avverka en och annan tävlingen vid det här laget men då vi ägnat större delen till fotbollen så har vi nyss kommit igång med badmintonen igen. och jag må säga att det är riktigt roligt när man väl kommer igång:) om vi har roligt tillsammans!:)
kinnekulle och borås var det iallafall som stod för motståndet och vi vann mot borås med 7-1 medans vi torskade mot kinnekulle med 5-3, osis. två poäng med oss hem i bagaget iaf.

vi kom hem strax efter halv sex (då vi lyckligtvis kunde starta matchen mot borås 3,5 timme före utsatt tid, annars hade vi kommit hem betydlig senare än halv sex)

liite trötta var vi efter dagen som gått så anna och jag bänkade oss framför tv:n och tände en massa ljus, myyys!

Är hos frida...

nyss anlänt till frida. dansen var bra och rolig som vanligt typ. brogårdsskolan kan bjuda upp till show minsann!:) nu har vi bänkat oss framför tv:n och idol med chips och godis. sen har vi såklart tänt en massa ljus. tända ljus är det bästa som finns.

nu ska vi fortsätta att kolla på IDOL :D:D

hejhej



F  r  i  d  a  !  : )


Trött...

trött var ordet. suttit här vid datorn och jobbat med islam. på efterkälken som vanligt, haha. skulle varit inlämnat den här veckan typ, men inte så petnoga kanske, men, dålig stil av mig, jag veeet. jag ska lämna in det till veckan eller mejla det i helgen, det får vi se. har iallafall suttit här i drygt två och ne halv timme och nu ser jag snart inget längre. mina ögonlock är tunga som bly och mina linser är snustorra, gött! naej. så nu stängde jag ner allt vad skolarbete heter och tänker inte göra något mer idag. fy tusan vad trött jag blev. 
 
ska gå och göra mat nu, kanske blir lite piggare av att äta lite. inte käkat sen kunch och sen suttit här i evigheter på de. jo mat får det bli innan vi ska iväg och kolla på dans! 



 

Nu är det...

...dags för fredagsmys:) veckan har gått i rasande fart och helt plötsligt är det fredag och åter helg igen, det gillar vi!
skolan blev en relativt kort historia idag med. två lektioner som inte var så värst ansträngande. först fika och film, sen lunch, sen multimedia. på religionen fick vi gå hem:) med facit i hand en ganska så soft dag.

ikväll ska anna och jag troligtvis åka och kolla på dans. va en föreställning vid tio idag och sen hade vi hört från alla olika håll att det även var en vid klockan ett. så vi tänkte att då går vi på den som är klockan ett. och hur många dansföreställnigar gick det klockan ett? no one. 
så eftersom vi gärna skulle vilja se den så fundera vi på att åak och kolla ikväll istället!

efter det så drar vi till frida och kollar på idol med aalto också:) det bli myskväll med andra ord:)




Resultatet...

...blev Mums-mums! :)



T o r s d a g . . .

helt ok dag idag:) började med träning imorse, skönt. anna och jag åkte till skolan och käkade lunch innan vi började svenskan. har börjat gå igenom inför nationella proven nu. sen hade vi religion, håller på med egen uppsatas, alla är inte klara. och vi hade väntat oss att "vår" praktikant skulle ha lektion med oss så hade inte med några grejer. hon var i vilket fall sjuk så då fick vi gå hem och jobba med vårt arbete. började kvart över tolv och slutade halv två, inte illa. 

anna och jag har nyss bakat, vår tur att baka tills imorgon, vi har blivit fika-freak i skolan på fredagar:) 
ann frågade om vi inte skulle sluta med fika på fredagar nu efter höstlovet? ehm neeej! klart vi inte ska, haha. vi ska köra gärnet med vårat fika! det är mysigt och skapar dessutom en mysig stämning när det är fredag:) 

iaf nu har vi iaf bakat klart, så nu ska jag sätta mig och skriva på min religion. skit kul, inte. men måste bli klar med det nu, har massa att göra nu, så nu vill jag få så mycket överstökat som möjligt. 

  

The Time...

...goes on!

Lyckan är Total...

Egypten, Åre, Studentkryssning, Sälen och   m e r   därtill. Kan det bli bättre?
ser storthjärtat fram emot min händelserika vinter och jag kan knappt bärga mig. kommer bli så himla underbart och framförallt så himla roligt. jag kommer njuta av varje sekund och ta vara på alla tillfällen fullt ut!

I`M SO EXCITED:D






som jag längtar...

091002

idag har vi varit lediga, studiedag direkt efter att ha haft lov en hel vecka. vad tänkte dom med där? de var inte så att de kunde ha satt in den lite längre fram? hur som helst så är det alltid skönt att vara ledig, men själva grejen, dirket efter lovet? jaja, nu blev det som det blev. 

och dagen idag har varit hur lugn och skön som helst. började med sovmorgon, såklart. åkte och gjorde några ärenden. väl hemma så städa jag mitt rum, damråttorna virvlade hej vilt runt i rummet, men det kan jag säga, att det gör dom inte längre. gjorde om lite på väggen osådär, så nu känns det hemtrevligt i rummet igen:) alltid kul att göra förändringar:)

efter lunch så kom madeleine, satt i köket med mamma och madeleine och bara pratade en hel massa. inget ljud omkrinng oss och det var bara så himla skönt att bara sitta där rakt upp och ner helt avslappnad. satt där i en och en halv timme eller något men kändes som att vi satt där betydligt längre än så. skönt att tiden faktiskt kan gå sakta för en gångs skull när den annars har en tendens att gå så himla fort. 

där satt man helt slö som en säck och ändå var klockan bara strax efter två fast det kändes som att klockan var runt fem eller något, hur skönt som helst. 

en stund senare så följde jag med madeleine till maxi, skulle ha en kruka till en blomma i mitt rum. dirket efter det så åkte jag på massage, lika uppskattande varje gång. riktigt skönt. (ännu tröttare) 

sen så åkte jag hem och kolla tv typ och nu sitter jag här. har fortfarnade inte gjort något skolarbete, (hur ska det här sluta)  
så därför ska jag sätta mig ner och göra litegranna nu tänkte jag, måste få något gjort som jag säger jämnt. det är lätt att säga, sen är det en annan femma om man sedan gör det eller inte.

men idag har verkligen varit en sån dag där man inte ska plugga eller göra något speciellt, det hörde lixom inte till en dag som denna. en sådan här dag har jag gått och längtat efter länge och önskar att de kom oftare. bara få känna sig helt avslappnad och njuta av tillvaron. det är underbart! 
jag njuter alltid av tillvaron annars med men, kanske inte på exakt samma sätt. man är ofta stressad med huvudet fyllt av måsten och en massa annat som hör vardagen till, men som sagt, idag har jag njutit av tillvaron på ett annat sätt, inget konstigt med det, bara en riktigt skön känsla:)


blev ett långt inlägg, nu ska jag inte skriva mer. nu ska jag gå och plugga!:)  


Vilken Lycka...

bokat och klart, ÅRE NÄSTA!
så himla underbart :D

Söndag...

idag har varit en dag då jag inte gjort något speciellt. inget göra dag typ. har mått helt prima hela dagen, ja faktiskt. tog en promenad till aalto förut för att hämta bilen. stannade en liten stund och pratade, har alltid något att prata om:)
sen fixade vi lite ärenden innan vi åkte hemåt.

blir lite skolarbete nu tror jag. har inte gjort något på hela lovet, då det har varit fullt upp med en massa annat, så det känns nödvändigt nu.

party...

som sagt. igår blev det fest igen. förferre hos aalto. elin, anna, jag, aalto, emmi, frida och sara var där:)  anna och jag lyckades få med elin ut, vi är bra! 
skrattade och hade trevligt som vanligt. när klockan närmade sig elva så började vi röra på oss. frida och aalto drog till kga och resten drog ner till stan här. när vi kom till stan var det den stora frågan, mastis eller statt? hm. gick fram och tillbaka och kom tillslut fram till att det fick bli statt och vi gjorde helt rätt val:) mycket folk och skratt. kvällen var great med andra ord:) 

med facit i hand en toppen helg ;D




E n   g l a d   f r i d a :)


M o i   o c h   E l i n :)
 



Sen blev det statt som sagt, s k å l  på det! :)

RSS 2.0