Stockholm

Time to update!

Förra veckan tillbringade som sagt anna och jag på olika ställen i vårt kära stockholm.
Efter en grym vecka innan hit och dit väntade alltså ytterligare en veckas semester fast i huvudstaden med planerade stopp.

Började gjorde vi med att möta upp vår oliv, Olivia kallas hon också, för att ta igen lite tid med varandra. Välkomnades med öppna armar och ett stort leende och det smittade av sig.
Ingen är som du Olivia och att få prata med dig betyder mycket. Du är så klok och värderar saker som ingen annan gör, varmt hjärta och det ser jag upp till! Med din målmedvetenhet kommer du att nå långt!

Vi pratade om det mesta innan vi tog bilen in till stan och käkade asiatisk middag på Pong, följt av en liten guidad tur, så nu vet jag lite mer vad stockholm är så att säga:) För att sedan avsluta med lite mys i soffan!

dagen därpå storade vi runt lite på stan och gick en långpromenad från lilla essingen till fridhemsplan, via centrum och hem via norr mälarstrand, riktigt vackert!

Lite som hej och hej då blev det, tiden gick fort och vi skulle vidare och Oliven skulle vidare så på eftermiddagen blev det time att åka till Elin ute på Ingarö. Där var vi i två dagar. Meningen första dagen var att vi skulle till Alpingaraget men det visade sig vara stängt. Så istället åkte vi och plockade upp Jesper och åkte runt halv stockholm ungefär.
På eftermiddagen tog vi en tur med elins båt, för mig är det himlen att bara få sätta sin fot i en båt och vaa ute på vattnet!
Vi åkte till saltis, saltsjöbaden, fram och tillbaka och såg bland annat björn borgs hus med egen tennisplan givetvis och markoolios hus.
Sedan avslutade vi en lång dag med grillning!

Sista dagen hos Elin tog vi lite sovmorgon, bakade scones och åt mysig frukost innan Anna och jag begav hos mot brommapland och spångavägen till våra kära kusiner.

Fredagefterniddag/kväll spenderades på Gröna Lund och David och Gustav som åker allt drog också med oss på allt, så jag är nöjd med att ha åkt fritt fall för första gången till exempel och kan sammanfatta det ganska kort med att det ser värre ut än vad det är!

Lördagen vaknade vi upp til klarblå himmel och kunde inte motså bikinin och gå ut och sola nån timme. Lirade lite boll med David och på eftermiddagen hyrde vi tid och spelade badminton en timme med David och Leif, dängde skite ur dem, haha!

Sista dagen, i söndgas, så spelade David fotbollsmatch i Nacka, så vi åkte dit och kollade på han innan vi rullade hemåt igen!





Hemma och vänder

Haft en utomordentligt bra veckas semester förra veckan. Första anhalt var Malmö och Aalto, tog svängarna förbi ströget i köpenhamn en dag, käkade glass i hamnen, lagade mat och hade allmänt trevigt.

Tiden gick fort och onsdagmorgon tog vi sikte mot gränna med stopp i ullared på vägen.

Väl i Gränna mötte i upp Jonas och Frida och strosade runt lite, åt glass och inhandlade givetvis polkagrisar. På kvällen blev det grillat och prata i mun på varandra som gällde!

Uppe med tuppen på torsdagmorgon för att åka till götet med Frida sedan vidare till Falkenberg och hälsade på Ida. Vilken dag! Sol och bad hela dagen, bada från klippor och fiskade krabbor. Köpte med kycklingsallad och jordgubbar och jobbade på brännan!

Efter en helt underbar dag med Ida åkte vi vidare till Natali och Andre i Trollhättan för att tillbringa resten av veckand är. Vi åkte till Grebbestad en dag, gick på bio, bada jacuzzi, lagade mat, gick på stan, promenad, grillkväll och mer därtill, jättemysigt!

Nu är vi hemma och vänder. Kom hem igår, lastade ur allt ur bilen, tvättar lite, packa om, imorgon åker vi upp till fina Olivia och hälsar på, äntligen får man se hur den lilla loppan bor och lever i huvudstaden!:)

Sedan fortsätter äventyret i sthlm med att åka till Elin på ingarö, åka båt i sthlms skärgård, grilla och umgås!

Avslutningsvis blir det kusinerna över helgen med bland annat grönan:)

Thumbs up

Hej och hå...

I fredags grillades det med hela familjen och vår "nya familjemedlem" Jonas. Grillade, skålade, spelade kubb och sjöng och klockan tickade iväg till efter midnatt nån gång. Tiden går fort när man har kul!

Igår åkte Anna och jag till Kristin i karlstad trodde vi men det visade sig att vi skulle till Deje, till hennes sommarstuga. Och där skulle det vankas vattenskidor!

Anna och jag har åkt vattenskdior en gång förut och var lite smått nervösa för att återigen klara det på första försöket precis som förra gången, för sisådär 6 år sedan...

Kristins bror och hennes systers man var också med så vi var fem pers som åkte. De andra körde wakesurf och vi var inställda på att åka vattenskidor, men sen löd frågan; sak ni inte prova iallafall?

ehm, eh, ah, jovisst!:) Det absolut roligaste jag gjort på länge! Kristin kan räkna med oss fler gånger i sommar säger jag bara! Fint väder och vara ute på sjön, bara det i sig är en njutning då det inte tillhör vanligheterna, så att bara komma ut på sjön är helt enkelt en fröjd och åka wakesurf på de med sjukt roliga människor, det gjorde min dag.

Och kvällen avslutades på bästa tänkbara med grillfest hemma hos Elin. Grabbarna grus, kubb, charader, ölspel och mer därtill gjorde gårkvällen som avslutades med lite dans på mastis!

The time is in so let the roadtrip begin, först ut Malmö!

See ya!

Happy life

My twini är hemma igen och jag klagar inte! Har tagit det lugnt mest hela dagen idag med, smidigt lite planer med Anna och vi har mycket kul att se fram emot och jag gillart! :)

If you can dream it, you can do it

Två dagar ledigt nu och jag har inte gjort många knop varken igår eller idag, vilket är otroligt skönt ibland.

Min andra hälft kommer hem imorgon och då ska vi börja träna tillsammans igen, jag må säga att det är tusen gånger roligare och lättare att träna med någon om jag får säga mitt, trots allt van att ha my twin vid min sida så säger säg lite självt!

Funderar på att trycka på henne inlinesen imorgon när hon kommer hem och ta en tur ut till skärren!

Förövrigt har jag hämtat ut mina nya favvisar, klassiska och inte direkt ensam om att äga ett par men jag gillar dem, stilrent och snyggt! Fick plocka ett par helt gratis. Jag använder linser dagligen, dock hade jag inte abonnemang förut, genom att teckna abonnemang istället (minst ett år) med samma kostnad fick man ett par solglasögon, jag klagar inte för linserna ska jag trots allt ha, nöjd!



En erfarenhet rikare

Nu har jag satt punkt. Punkt för min praktik och kan väl därmed säga att första året på SCoTT är fullbordat.
Har jobbat in min sista vecka och får därmed ledigt en vecka extra, klagar absolut inte på det! Har varit intensvia veckor men det betalar ut sitt pris nu!

Har lärt mig både ett och annat, vissa dagar har varit mer roliga och givande än andra men det har varit kul att testa på något helt nytt och nu ska här blickas framåt, what´s upp next?

Börjar skolan 10 september igen och innan dess ska jag hinna med ett och annat tillsammans med Anna och många andra!

MY LOVE


What doesn´t kill you makes you stronger


Wavin´ flag

Mammas födelsedagspresent! :)

Sörsjöns Äventyrspark

Den gångna helgen bjöds på en minst sagt grym helg i Norrköping.
En heldag med klättring på hög höjd, jo tack fick ångenst för någon sekund men det var otroligt kul och minst sagt kul nu i efterhand!
Blev imponerad över hur grym Elin var på att klättra, medan jag höll på att vilja skrika rakt ut, Anna har varit i omgivningen i fem veckor och testat klättrat redan, så klättrade Elin runt som en liten spinde utan problem, my spidergirl;)

Det blev mys- och spelkväll både fredag och lördagkväll även fast att tanken fanns att gå ut och ta ett glas på lördagkvällen men vi kände oss mer hemma i soffan efter enheldag med klättring!:)

Söndagen och sista dagen i norrköping spenderade vi ett par timmar i Arkösund, ett par mil utanför norrköping i jättemysig skärgårdsmiljö!

GRYM helg på alla sätt och vis, satisfied är ordet!

Sommarvik bilder

RSS 2.0