Something New

efter skolan idag så åkte vi över till karlstad igen på väldigt länge för att göra tester med badmintonen, klubbyte nästa så lika bra att dyka upp.. jävla tester, trodde att vi skulle få bli av med dem nu när vi slutade skolan..

innan det han vi givetvis med en sväng på stan, aalto hängde på för att hon skulle fixa lite saker hon med..

fick tag på en svart liten väska till studenten och balen.. sen fick ett par sandaler, en tubklänning och en svart enkel t-shirt följa med hem.. allt för drygt 200 kr på H&M, gilla!:)

sen har jag kommit fram att det känns så jävla ovärt med skolan nu när betygen sätts idag, men vem tycker inte det?.. våra sista betyg i grundskolan någonsin är satta idag, kan ni tänka er?:)

såklart man vill till skolan och träffa alla vänner oså, men lektionerna, hur ovärda? kan man inte bara hitta på olika saker varje dag istället, som på torsdag när vi ska till hult hela dagen.. göra något sådant varje dag, fan vad söft de skulle va:) men som sagt nu är de typ inte ens två veckor kvar i hela grundskolan så jag ska inte klaga.. har överlevt 13 år i skolan fram till nu så jag ska väl stå ut knappt två veckor till:) 

see you later aligator!;)
 

 

Födelsedagsfirande och Fastingen!

gårdagen.. Anna och jag åkte till degerfors och hämtade våra balklänningar lite spontant sådär, skönt att ha dem hemma nu, om knappt två veckor...

efter det åkte vi och letade present till elin.. anna och jag frågade runt efter förfest och elin skulle grilla ihop med några för att fira att hon fyllt år så vi hakade på.. jag jobbade från två till kvart över sju så jag åkte dit efter det och vi hade riktigt kul, härligt gäng!:) 

när vi var nöjda hos elin drog vi ner till stan och öltältet, där vi mötte upp Lid.. hon fyller år idag så Grattis till henne!:) hennes debut gick galant och vi träffade på en o annan, riktigt trevligt!:)

drog hem runt halv två.. trött som stryk när mamma väckte mig imorse.. börja jobba halv elva.. jobbade dock bara två timmar.. jobbade ju igår, men jobba idag med för att det ska bli rättvist med timmarna;) haha.. 

fotbollsmatch med u-laget klockan tre, samling om tio minuter så bäst att sticka!:) tjohej 

It´s Time To Start To Count Down

Två veckor kvar.



SMID 3 PÅ HAJK!

helt galen dag, kväll och natt:) paddlade ut till sandvikarna igår runt halv elva, elva tiden.. först var det tänkt att vi skulle åka till kalvön, men det kändes lite väl överdrivet långt när man väl satt i kanoten.. tog oss ungefär en timme att bara paddla till sandvikarna, så där fick det bli istället och det är vi alla glada för med tanke på allt, haha:)

sola, bada, sjöng, åt och drack.. det var typ det vi gjorde.. kan helt enkelt sammanfatta det hela med ett ord, GALET!!! vi satt runt en brasa på stranden och birren spela gitarr i slutet på kvällen tills vi typ somnade/deckade, hur mysigt som helst!

var tänkt att vi skulle ha en tiokamp idag som anna och jag hade fixat, men med tanke på kvällen/natten så blev det ändrade planer.. Alla, ja alla, var på tok för sletna, haha.. det kostar att ligga på topp.. så vi ringde till kenta och sa att han och susann inte behövde komma ut och de tog det med en klackspark:)

ska ut till skärgården med klassen på torsdag tror jag att de va med kenta så tar vår tiokamp då ist, så blir det lite mer seriöst, haha:)

SMID 3 säger jag bara, låter bilderna tala för sig själva.. det gick utför kan jag säga, för ALLA ;D sjukt kul!:D


n u   k ö r    v i ! :)


t h a t´s   m e  : )


F r a m  m e!


C h i l l   i   s o l e n !   : )


g r ä v d e   n e r   b l o m m a n!


s o l a r ! : )


å r e t s   f ö r s t a   d o p p ! :)


v å r a n   e g n a   b r a s a !


g r i l l n i n g   n u m m e r   2


H A H A,  b l o m m a n!


M y s!



HAJK SNART

gick upp klockan sju för att börja packa inför hajk.. bra planering jag vet.. ska samlas vid tio så nu snart blir de hajk gott folk:) ska bli sjukt kul.. har bara en känsla av att vi typ kommer få med hälften av all packning.. sjukt mycket packning blev det.. bara tältet gör ju sitt.. får vi ner allt i kanoterna så säger jag bravo! efter några paddeltag och vi välter/sjunker p g a all jävla packning så säger jag fan:) haha

ne de ordnar sig nog, SMID kan ALLT! ;)




Done!

Nu är det allra sista skolarbett klart och inlämnat, helt sinnes. Skönt är det iallafall:) 
ska alldeles starx fara upp till jobbet.. inte jobbat på länge nu för skjutsingen!
har fullt upp med att fixa "borgkampen" till hajk imorn nu oxå.. elelr på fredag rättare sagt men vi åker ju imron så måste fixa de nu.. lite smått panik.. men det ska gå vägen.. vi är ju två om saken och två hjärnor är alltid bättre än en!;)

ha en fortsatt bra dag, måste kila!;)

Monday

Började skolan fem i halv nio som vanligt.. trodde vi.. när vi kom dit så möttes vi av en lapp där det stod att vi inte hade någon lektion.. kenta sa att vi skulle på nått med skatteverket i fredags på susanns lektion och självklart så var vi inte kvar i klassrummet när han sa att det är nästa måndag, bra! alla utom vi visste typ om det antar ja..
men istället för att bara dra hem, eller de gjorde vi ioförsig, men vi bytte bara om och och dog till lisashöjd och sprang, gick lite också för att dra ut på tiden för anna och jag springer så jääääääävla snabbt! så fick något vettigt gjort trots att vi inte hade någon lektion, dessutom var det jävligt skönt, så blir nog en repris imorgon då vi är lediga från allt vad skola heter!:)

sola en på altan en sväng när vi kom hem från skolan, jävlar vad det stekte, han dock bara med typ 20 min för sen skulle vi skjutsa mamma till jobbet och växla massa pengar och när vi kom hem igen var såklat himlen täckt av moln.. har fixat med skolarbete och städat en massa också.. skulle klippa gräset också men beslöt oss för att ta de imron istället.. pappa är borta så anna och jag får ta vid!

snart ska vi hämta mamma och efter de drar vi till aalto och härjar, haha:D ska kolla hur fin gräsmattan blev när peper och kilman klippte, pröva sätta upp tält inför hajken och lite annat smått och gott som aalto kan tänkas erbjuda;) haha
 
herra

Klassfest!

Gårdagen ägnades åt klubbmästerskap i badmintonen.. En rolig dag med mycket badminton helt enkelt:D

Kvällen bjöd på klassfest hemma hos aalto.. och det blev en riktigt klassfest minst sagt som innehöll ALLT, riktig jävla kul.. om bara några dagar så korkar vi upp tillsammans igen fast ute på en ö, grymt! :D
 

Sitter och pluggar...

...på altan och svettas sönder, hääääääääärligt! ;D

back to work!



Victory!

Tänkte bara meddela att vi vann med 3-1 mot IFK förut, Yaaaaay!;D riktigt gött med vinst, även fast att det inte var så bra spel fotbollsmässigt, bara stundtals. Men huvudsaken är att vi vann och det gjorde vi ju, så great tjejer! :D 

Derby.

har varit en lungn skoldag idag.. dagarna i skolan börjar avta något enormt och det känns verkligen.. har två inlämningsuppgifter kvar att lämna in, som ioförsig redan ska vara inlämnade men lite svinn får man räkna med.. är snart klar med ena och den andra gör jag klart i helgen tänkte ja.. så på måndag är jag fri, förhoppningsvis:)

spelade tennis på idrotten förut, jäkligt kul faktiskt, bara väldigt varmt dock. Efter det drog vi ut i skärren och köpte glass.. sommaren har knappt börjat och vi har typ redan blivit stamkunder därute;)

match ikväll mot IFK, KROSSSSSSSSSAA!!!

Staden kallad Göteborg!

hittade hit igår tillslut.. det var inte så bara men det vägen:) började med att käka lite mat när vi kom hit.. ida hade varit duktig och lagat kyckling, ris med currysås, mumma:)

efter det så gick och bada och basta fram till elva ungefär.. sjukt härligt:) bara att gå under marken till en annan lägenhet:)

idag har vi varit på stan hela dagen så nu är jag några hundralappar fattigare.. nordstan och compassen fick det bli.. blev även en god glass i det underbara vädret.. har varit kanonväder hela dagen;)

efter sten var det tänkt att träffa emma men vi bestämde för att sespå söndag istället för då har vi ingen tid att passa..

ska snart åka och handla med ida.. ska laga lite tacos och göra iordning pastasallad tills imoron.. då blir de badminton hela dagen.. blir melodifestivalen ikväll med och bara mysa och ladda inför imorn helt enkelt:D

Mot götet...

Anna är påväg hem från arvika. Hon har spelat match opch jag har varit hemma och jobbat och packat.. när hon kommer hem, om en tre kvart, en timme nånting, så drar vi till göteborg och kommer hem på söndag!:)
ska bli så jävla kul..
ska bo hos Ida.. sen kör vi över stan imorgon vad jag vet nu, och eventuellt träffar emma:)
lördag blir de badminton och söndag får vi se beroende på hur de går i tävlingen!:)

massa kvar att packa, så ha en trevlig lååånghelg här hemma ;) PUSS




t j o h o o o o o

Golfeligolf!

inte alls tokig dag i skolan idag:)
sovmorgon sen ulsoc och multimedia där vi i princip inte gjorde alls mycket, softa lektioner med andra ord.
Efter det väntade golf på idrotten.. drog upp till golfbanan och slog på rangen, jävligt kul faktiskt;) inte för att det var första gången men det är jävligt roligt med golf helt enkelt.. planerade framtiden, med att aalto, anna och jag ska träffas när vi är pensionärer och spela som fan och köra över alla andra;) yay!

det var den dagen.. nu är det lååånghelg!:)



 

Punka... igen!

Punka för andra gången.. den här gången gick det dock att laga så nu kostade det "bara" 200 kr, bra va!
Skjutsade hem aalto och edström efter skolan.. släppte av båda för att åka till ejes och hämta tårta till madeleine som fyller år på lördag men ska fira henne idag..
kom bara till bron där vid marielund om ni vet vart den ligger så började det slå i hjulet.. tror ni inte att vi hade kört på en sån där jävla metallpinne som hade borrat sig in rakt in i hjulet.. en sån där pinne från sopmaskiner, var en dum traktor där och sopade.. så ja, ringde 112 till pappa och frågade vad vi skulle göra.. jag tog ju ut pinnen och då pyste de..
fick åka till haga och fixa det helt enkelt!

de var det.. nu ska jag åka till jobbet och övriga ska sitta hemma i solen på altan, käka tårta och fira madeleine, Yay!









SELMA SPA!

shit vilken härlig dag anna och jag har haft tillsammans idag!:)
steg upp strax efter sju, gjorde iordning oss för att vid åtta rulla mot sunne och selma spa som första destination.. blev dags att utnyttja mitt presentkort idag.. avslappningsmassage med varma oljor och mjuka fötter-behandling fick det bli som vi bokade för nån vecka sedan..

det var sjukt fint där inne.. kände oss inte riktigt hemma där först men efter första bahandlingen med fötterna, satte vi oss i sjukt härliga fåtöljer/sängar i en timme och åt frukt som vi fick där, innan det var dags för massagen:) trivdes som fisken i vattnet!

båda behandlingarna var riktigt sköna, men man kan ju fundera på om det var värt så mycket pengar egentligen? fotbehandlingen kan man göra utan problem själv hemma och massagen gick typ ut på att olja in hela kroppen kändes det som.. dock ska jag inte sticka under stolen och säga att det inte var skönt för det var underbart! 

har redan ställt in oss på att återvända, men då även välja dagspa, med bad och grejer samt övernattning.. alltså två hela dagar.. bara att börja spara.. haha.. om man säger såhär.. vi ska återvända, men om det blir om ett, fem eller tio år får vi se;)  

efter ett par timmar avslapnning där, så åkte vi till centrum och hamnen i stora Sunne, köpte glass och satte oss på en brygga, mys!

när vi slickat i oss glassen åkte vi till lysvik och våran kära stuga ute i skogen.. sjukt härligt må jag säga:) där käkade vi lunch/middag i form av kycklingfilé vitlöksbaguett och annansringar, yummie!:) samt myste lite nere vid vattnet!

när vi var nöjda där åkte vi hem.. stannade till på bergvik när vi ändå åkte förbi, haha.. gick o kolla lite, köpte en skjorta på gina för 29:-, helt ok:)

sen köpte jag två par skor, yeah.. nya studentskor, blir klackskor tillsist ändå!:P samt nya ballerinor:)

här kommer lite bilder ;)


 

   

   

  

    

Sammanfattningsvis en UNDERBAR dag! :)




Olympic Day!

har tillbringat större delen av dagen ute på sannaheden..
Först inne i arenan och kolla på olympic day där alla barn i grundskolan eller nått fick prova på olika sporter, allt från, parkour till judo och höjdhopp.. riktigt kul att se faktiskt:) väldigt många var där och testade och fick träffa stjärnor som stefan holm, anna laurell (boxning) och emma wengberg (badminton) och många fler..
känns som att det var uppskattat av många och det känns som att en sådan här stor grej borde arrangeras oftare!

iallafall, efter ett par timmar där så förflyttade vi oss utomhus och kolla på vår seriepremiär i division 3.. en bokstavligt snöplig förlust med 2-1!

efter matchen fick jag dröja mig kvar för att stå i caféterian med emelie vid fem under tiden när F 99 spelade som förövrigt vann med 6-5, bra tjejer!:)
var hemma strax innan sju efter en lång dag med bara en massa sport och idrott:) 

nu ska anna och jag sätta oss och kolla tv och ladda inför imorgon!:)   

Freeeeedag :)

veckorna bara susar förbi numera.. känns som att det är fredag varje dag nästan, haha;)
hade kafferep på ulsov idag, haha.. fy fan vad mätta vi blev, fy.. men mysigt var de.. kom inte överrens vilken som var godast, så vi fick dra lott så gurras kära mormor fick ta beslag på den fina blomman som ann hade gjort iordning!:)

bötjar jobba klockan tre och ikväll blir de nog bara luuiuuugnt:D hejhoopp

Träningsverk!

Inte tränat på cirka tre veckor.. igår körde jag tre pass och det känns idag kan jag säga, träningsverk som heter duga!
Spelar ingen roll hur mycket eller lite man tränar, träningsverken går på något sätt inte att undvika bara att lindra genom att strechta bra efteråt.. haha, har jag gjort de nu? svar nej, därav att jag knappt kan sträcka på mina ben och övriga kroppsdelar likaså.. äh, jag har varit med om betydligt värre träningsverk, efter en badmintontävling i eskilstuna för vad blir det.. två år sedan nu.. och det kommer jag sannerligen defenitivt Inte att glömma, det om något var helt sinnessjukt.. bland det värsta jag varit med om! Dock ett minne för livet.. börjar skratta för mig själv bara jag tänker på det!;) sjukt trött, kramp, död och helt borta.. och dagen efter eller veckan efter rättare sagt ska vi inte tala om! 

nå, ibland är det faktiskt gött emd träningsverk och är de inte värre än var de är nu så är det bara härligt att det känns lite:)

nu ska anna och jag baka kakor tills imorn innan jag börja jobba vid fyra! 

Strawberries and Watermelon

Härlig och glad dag idag:D känns som att jag sprudlar av energi, tro det när jag inte har tränat på snart tre veckor för att jag har som ni vet varit sjuker.. men nu jävlar måste jag vara frisk.. ett lock i örat är hur som helst.. imorn blir de träning gånger två eller tre!;)

Well, dagen idag:
-sovmorgon
-en lektion i skolan där vi nu bestämt vår lilla hajkresa, kommer bli suveränt!:D:D
-en sväng till skärgården och köpte mjukglass med chokladdopp och glassa lite i solen;) hehe
-en lektion till sen sluta
-åkte och köpte massa jordgubbar, melon och indruvor, YUMMIE! ;D
-altan, sola i bikini, varmt som f*n ;) och käka upp massa jordgubbar, melon och vindruvor, SÅ underbart! sommaren närmar sig med stormsteg må jag säga!;D

nu ska jag vara duktig och plugga lite!:D



bild från i somras, me like;D

Lördag!

blev en lungn och mysig valborg igårkväll med grillning och daimtårta hemma hos aalto:)
   började jobba halv elva idag.. jobbade till fem, helt ok jobbtid;) hehe
ska snart åka hem till madeleine och jannis och mysa lite.. ska käka tacos och kolla tv!:)

Nu har jag varit sjuk i två veckor, är typ frisk snart.. fortfarande lock för örat, så vet inte när ja ska få börja höra världen igen.. men eftersom att jag har varit sjuk så passade jag på att sjuka ner anna, så nu har hon ont i halsen och feber o allt, haha.. vi smittar alltid varandra!

halva klassen eller inte halva men typ tio stycken är på plats i arenan för att jobba, Hoppas jag iallafall för imorgon är det restens tur att jobba!

jobbar hela dagen på ica imorn.. slutar lite innan halv åtta och då blir de raka vägen till arenan och vara där och jobba till säkert runt ett två nån gång.. beror på hur mkt som ska städas, så imorn blir en lång jobbdag.. men de är de värt!!! :) 

yes, de var min dag!:)  tjing


RSS 2.0