Lets get ready!

Idag är det förberedelser på hög nivå.. All packning ska bli klar inför 3 kommande veckor i hemsedal följt av Åre. Jag och alex var iväg och handlade mat till vår stuga förut.. har delat upp oss tre och tre i stugan, så jag alex och mimmi handlar mat för andra veckan.. ska handla med så mycket vi kan och undvika att handla i Norge i den mån det går.. är man en fattig student så är man:P

Ska in med all packning i bilen nu äre tänkt.. hur de ska gå är en annan femma.. kommer få bygga pussel så det str häliga till, men det SKA gå!;)








Skidställen är klara!

Idag när Anna och jag kom tillbaka till Orsa igen så hämtade vi ut våra skidställ som blev klara idag. Blev jäkligt snyggt:) röd jacka med blå byxor...

Och Kristinehamn är representerat såklart, i form av ICA Nära!;)







New in.

Passade på att köpa endel nytt smink på Maxi igår när det var 25% rabatt på ett helt köp. Fick en liten goodiebag dessutom med lite smågrejer och prover i för att vi var bland dem hundra första kunderna.. ja de var inte dirket någon trängsel och Carros var där som frisör så vi vi upprätthöll henne genom att hon fick locka håret på oss.. inte varje dag man blir lockad i håret av sin vän i en ica-maxi butik, haha :D








En månad kvar till jul..

En månad kvar till jul, mysigt värre! December kan vara bland den mysigaste månade jag vet. Överdrivet många tända ljus, bakning, julmusik, snö och mer därtill, ÅH!

Åkte till Team Sportia imorse, premiäröppning idag, wehoo, och köpte underställ och en lager 2 tröja.. laddar upp så mycket det bara går nu innan vi drar på säsong, kommer gå åt minst sagt..

Sedan hämtade vi upp Carros och åkte och mötte upp Oliven vid thaien.. tahibuffé, yes! Enormt god mat och Grymt att vi han träffa Er! ♥

Ikväll hade vi tänkt åka över till karlstad för att kolla på hockey, Färjestad-Växsjö men så blir det inte längre.. ska till Maxi på tjejkväll, glamoröst, haha! Ne, ska kolla när carro är frisör.. Det är 25% på allt smink och en del annat också och mitt är typ slut så får passa på :)

Så blir en lugn hemmakväll istället med tacos tillsammans med storasyster!!!






Högst upp på önskelistan!!!

Lacrosse Ridgetop



GRATTIS VÄRLDENS BÄSTA MORFAR

Grattis på 80-årsdagen världens bästa morfar! ♥







Varje stund är en önskan

hej och hå vad det går undan.. lite bloggotrka nu ser jag.. hunnit med att besöka stockholm de två gångna helgerna hur som helst.. förra helgen för att hälsa på kusinerna och besöka stockholmsmässan.. i helgen som var var nästan hela klassen med som funktionärer under winter-jam på stockholms stadion. Grymt kul och debut i TV haha, men snacka om hårt arbete! Trött tjej säger hej lixom.. var lediga i måndags som tur var så vi hade tid att återhämta oss efter en helg med hårt arbete, alldeles för lite mat (typ ingenting, livnärde oss på juice) och på tok för lite sömn..

Idag fyller morfar 80 år så igår gick Anna och jag tidigare från skolan och åkte hem igåreftermiddag för att överraska han idag! OM både han och mormor blev glada.. mormor blev så glad att hon fällde glädjetårar till och med! ♥

Dessutom fick vi reda på igår att vi ska till Hemsedal de kommande två veckorna istället för vemdalen vilket det först var tänkt.. men utan snö kommer man inte så långt på skidor, så Norge nästa.. vilket har tillfört ändringar i planeringen.. istället för avfärd på fredag blir det nu avfärd på söndag.. vi är lediga på fredag så jag ringe Larsson, vår lärare, och fråga omd et var lugnt om vi åker tillbaka på fredag istället och vi fick grönt, tjohoo.. så hyffsat bra timeing ändå!:)

Så nu ska vi njuta av att vara hemma och umgås med nära och kära innan vi drar på säsong!

Snott bilder av Anna i brist på ork att lägga upp egna;) haha












11.11.11

Idag har vart en fullspäckad dag. Vaknade upp i ett tomt hus. Gjorde iordning oss och åkte först till barkaby och stockholm quality outlet. Efter det följde vi gps:en till Älvsjö och stockholmsmässan, w-i-n-t-e-r-s-h-o-w. Där halva klassen jobbar i helgen med barnens vinterland. Kollade läget där innan Ana och jag åkte hemåt igen. Ställde bilden vid brommaplan och tog tunnelbanan in till centrum!

Kikade runt i lite butiker och yra runt bland folkmassorna:) När vi var nöjda och plånboken inte ville dela med sig något mer så tog vi tunnelbanan tillbaka. Väl hemma möttes vi av Maria halvvägs i med fötterna i sina joggingsskor.

Hoppade i våra träningskläder och följde med på en knappt 3 km lång runda. Det följt av bastu, så jävla skönt:) Sitter nyduschad i soffan och ska bänka oss framför idol sen med våra kära kussar!:)

Café Opera

Igår efter en andra lång dag i skolan med säljteknik åkte vi direkt till Stockholm med Lucas i baksätet. Han dumpade vi i Enköping påvägen hit. Anlände till stockholm och bromma där vi bor hos kusinerna runt nio. Slängde in vår packning, bytte om och styrde mot centrum och inte mindre än Café Opera. 

Världspremiär av Anima, en skidfilm som några killar och Jeanett Hargin gjort/medverkar i. Hur mycket folk som helst, men riktigt kul att vara där!:) 

Sjuuuuuuuukt segt att ladda upp bilder så bjuder på de en annan dag! 

Slut på det roliga.

Slut på långledigheten igen.. vart lediga i fem dagar nu, inga fel! Blir alldeles för bortskämda, haha..
Igår firade vi Alice i princip hela dagen som fyllde 21 igår.. Gick till henne på förmiddagen igår och bakade scones. Följt av att Anna och jag bjöd hit henne på lunch samt en liten överaskning genom en efterrätt i form av choklamouse=)

Eftermiddagen ägnades åt lite kortspel och mys. Anna lockade håret på Alice och vi gjorde henne fin på hennes födelsedag. Och dagen avslutades med bowling igårkväll:) En nöjd Alice = nöjda twins:)  

Imorse railade Anna, jag och jenny i cirkus två timmar.. spelade tennis i Mora idag dessutom med Lucas, Alex, Alice och Anna i två timmar, grymt kul:)

Hämtade ut våra skidor på skolan idag, ny pistskidor; check!

Nu väntar två långa dagar i skolan med säjteknik innan det bär av mot Stokholm på torsdageftermiddag/kväll!:)

 







HaLLowEeN

Igår var det Alla Helgona tillika HaLLowEen här i Orsa. Vi firade inte HaLLowEeN förra helgen utan gjorde det igår istället.

Jag, familjen, mimmi och Nicole åkte till Orsa och styrde upp pyntning och städning av lokalen.. raggade ihop mssa pengar och åkte till Mora och inhandlade "rester" som fanns kvar i hyllorna..

Åter i lokalen åkte damsugaren fram, där har nog inte damsugits på både en, två eller 10 månader.. Sen åkte pyntet fram, blev tokbra!:)

Förfestade en trappa ner hos Ida och Jeanette och tillsut satt vi hemma hos Anna och mig och shotade innan vi drog till the local!

Band dem bästa kvällarna här i Orsa om jag får säga de själv.. Det var mycket folk i lokalen hela kvällen/natten vilket det vanligtvis brukar vara i någon få timme innan alla försvinner åt alla håll och kanter.. bra musik och mycket dans och en grym kväll!:)


































Grattis IDA!!!

Gick upp tidigare idag jämfört när vi ska upp till skolan och idag har vi vart lediga, men.. det var för att fira IDA och vår nyblivna 20-åring, med tårta på sängen! Jeanette, Ida B lucas, ina, Anna, jag och palatset var det som överraskade henne!:)

Ida är full av energi så för att vara på den säkra sidan så bestämde vi att gå in till henne vid sju just för att hon skulle ligga kvar i sängen och inte vara ute och springa cooper-test när vi kommer in och sjunger, haha.. Skulle inte vara ett förvånat ögonblick!:)

Det var sjukt kul och mysigt! Alla satt och typ halvsov och åt tårta samtidigt ungefär:)

Sen fortsatte vi morgonen med gemensam frukost med Ida, Ida, Jeanette och Lucas, myyyys!  Följt av en roadtrip till sälen, för att kolla lite i affärer och lite för att just hitta på något med Ida:) skulle INTE köpa något men kom hem med en ny träningströja:)

Ikväll ska vi mysa framför Idol med "familjen" (iza, elin och mickis) följt av häng borta på campus och fortsätta fira Ida. Har köpt ett jordgubbsvin som vi hoppas är det vi sökt efter väldigt länge:)














Entreprenörskap/Hotellkunskap

Idag hade vi en lektion om entreprenörskap och hotellkunskap, som fortsätter imorgon, ganska intressant faktiskt:) Slutade halv tolv idag så blev en kort skoldag, vilket inte är helt fel in emellanåt.

Gick hem och lagade mat och satt och slöa framför tv:n ett tag innan Ida kom och ryckte med oss till railarenan.. Ingen där så de var bara vi tre.. ett tag iallafall, sen kom proffsen i tvåan när dem slutade skolan vid fyra.. Men de är riktigt kul, lite trixit innan man lär sig bara.. ska lära oss så småningom!:)

Kom nyss hem från lite tårtkalas hemma hos hoffe.. han fick en gåva av ICA så vi lyxade till det lite några stycken:)

Nu är det lite middags-tajm innan det blir fotboll ikväll.. jag har grym träningsverk i framsida lår från fysträningen igår, så behöver springa av mig lite.. Ett tufft fyspass väntar imorgon-bitti med fokus på ben igen, hua! =)











Kampsport

Ulf som har hand om våra fys-tester har svart bälte i både judo och karate.. Så igår förmiddag så åkte hela klassen till Mora för att prova på det med han. Grymt kul hade vi:)











RSS 2.0