Som vanligt...

dagen idag kunde ha fått en annorlunda början men det löste sig som tur var i sista stund. Gunilla är ledig på jobbet och storasyrran skulle hoppa in och jobba. dock ringde hon och sa att hon var sjuk (klenis) tidigt imorse, morsning korsning lixom. inte så rockigt med tanke på att det inte finns några mer tillgängilga som kan jobba, då carina och annika redan är uppsatta på eftermiddagen. så jag tänkte att jag får rycka in och skippa träningen på morgonen. hade precis tagit på mig arbetskläderna så löste det sig. mamma ringde till kerstin som för övrigt gick i pension i våras och hon sa att hon kunde komma, tack och lov. träääääning nästa!

sen hem duscha och greja, sen till skolan och käka och sen förbereda sig inför svenskan, muntlig redovisning. och den gick faktiskt väldigt bra. skönt att ha det gjort nu. bara att börja öva inför NP nu. hur som helst så var svenskan ganska snabbt över och sen hade vi religion där det inte blev så värst mycket gjort. vår klass var inte på sådant humör idag tror jag, då det mer såg ut som en lektugsa i klassrummet, haha. det är smällar man får ta:) 

ja sen åkte vi hem, smet från lektionen lite tidigare och åkte hem och skrev lite på en uppgift till imorn. 
våra skoldagar är inte riktigt som de borde vara känns det som, man går dit och sen går man hem. ibland utan att inte ha gjort något alls och har vi tur har vi haft en eller två lektioner, typ. helkorkat! slappt, som vanligt typ. men jag klagar Inte.

sen ner till träningen, en som hette lasse kom dit och tränade. han har spelat i klubben för många år sedan, bor i sthlm nu och det visade sig att han var mer meriterad än vad vi kunde ana. nog märktes det att han var duktig, men kunde inte anna att han hade meriter från landslaget och elitserien och maaaaassa annat. hur skön, snäll och trevligt som helst. synd bara att han inte bor i stan längre, haha. var väääldigt roligt att prata med honom iallafall, han höll nästan på att inte ta sig därifrån när vi tillslut fick ge oss för att han skulle iväg och käka mat. 

dagen till ända. börjar fem i tolv imorn och har två lektioner, kanske en, det märks imorn.

nu blir det mera television :D 

 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0