No time for rest...

dagen som gått. hoppa upp ur sängen runt halv åtta, fixa lite. åkte till skogen och plocka mossa och granris som vi skulle ha på vårat lilla bord. hehe. sen upp till jobbet och så gjorde vi iordning allt där, eller allt och allt, det var väl inte så mycket, men lite dock. sen tjata vi hål i öronen på alla som gick in i affären, istort sett alla iaf, och med resultat. känns skit bra nu när vi kommit igårng och sälja ljusen också, äntligen. det var lätt att beställa hem dom och komma på idén men sen var det ju åter igen att som säljs ju tydligen av sig själva. så ja, nu känns det bra iallafall.stod på jobbet runt fyra timmar. sen åkte vi hem en snabbt innan vi hämta upp aalto och följde med henne till kd.   
där blev det först en tur till Ikea och blev några grejer med hem till rummet:) kul med Ikea för man kan alltid räkna med att man får med sig något därifrån. 
efter Ikea så drog vi in till stan. där blev det lite shopping. fick med med en tröja hem. när vi var nöjda så skjutsade vi aalto till busstationen och sen åkte anna och jag till Färjestad. 
först blev det dock OK Q8 på våxäs och korv. vi blev hungriga så det fick duga.  
efter lite käk så åkte vi dit och fick parkering ett stenkast från arenan, ska man ha tur så ska man:) 
Frölunda (derby) stog för motståndet en kväll som denna och matchen slutade tillsist oavgjort, illa. 

men med facit i hand, en riktigt  b r a  dag! :)  


Kommentarer
Jennifer ღ

Godnattღ

2009-10-27 @ 23:16:11
URL: http://jeffelina.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0