Storstán

morgonen idag ägnades till att ta spexkort, riktigt snygga var vi, blir nog great:)
efter spexkortet så åkte anna och jag hem och fixa lite innan vi gav oss av mot huvudstaden, närmare bestämt stockholm. alltid lika roligt besöka vår huvudstad. hur som helst så tog vi bilen upp och det gick galant:) delade nästintill på körningen hela vägen upp. räknade inte metrarna direkt, men något lika blev det antar jag:P haha.   
det märktes när vi började närma oss sthlm iaf, bilar Överallt. jag skojar inte, överallt. vi började iaf med att åka till barkaby. där blev det en runda, hittade inte så mycket där. bestämde oss för att åka till vällingby och kika runt lite. följde skyltarna och vips så var vi framme. bra uppfinning de där med skyltar och att vi människor är skapta till att sedan kunna läsa vad som står på. skulle aldrig hitta annars. hur som haver så gick vi runt lite där och hitta ett och annat plagg som fick följa med hem:)
sen åkte vi hem till kusinerna, till bromma, var lite osäkra på vägen från vällingby till bromma. passande nog så kom en buss som skulle till brommaplan, så varför inte följa efter den. man får ju inte vara dum. efter ett antal meter så kände vi igen oss och kunde med lugn och ro fortsätta sista biten på egen hand.. och vi kom fram!

nu på kvällskvisten så har vi käkat god mat, grillat kött med bakpotatis med diverse tillbehör och efterrätt på de, riktigt smarrigt. sen kollade vi idol.




Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0