Dagens recept.

FRUKTKAKA

Ingredienser:

4 ägg
2 dl torkad frukt
1 tsk salt
1 dl farinsocker
4 msk citronsaft
Nötter
2 liter whisky


Gör såhär:

Ta fram en mellanstor skål.
Kolla whiskyn genom att smaka. Häll whisky i ett decilitermått och drick.
Upprepa.
Sätt på elvispen.
Smaka återigen på whiskyn, om den fortfarande håller kvalitén.
Blanda 1 dl smör i en stor skål, lägg till 1 msk socker och vispa igen.
Kolla om whiskyn fortfarande är god, drick ännu en kopp.

Schtäng av elvischpen.

Knäck två hönor och schläng i schkålen, med all torkad frukt... Schätt på elvischpen igen...
Om den fruktade torken fastnar i schkålen, vrid loss den med en muvschkrejsel.
Schmaka sen om whiskyn fortfarande är god.
Schen schka du schila 2 dl schalt, eller nått schånt. De é inte schå noga.

Kolla whiskyn.

Schila citronsaften, lägg till en mat...sched... och schå socker, eller nåt, va fan...
Schmörj ugnen.
Vrid kakformen på 220 grader, glöm inte att schtänga av elvischpen.
Schläng ut schkålen genom fönschret, och... schå kolla schen whiskyn.

Gå å lägg dej... Vem fan schänner för å äta en jävla fruktkaka i alla fall...?


Kommentarer
Oliven

hahaha, på semester i båten med mamma och pappa.. mamma läste högt och övriga församlingen vek sig av skratt ;P klockren!

2010-07-05 @ 20:36:07
Malin

härligt att höra:D ser det nästan framför mig!:)

2010-07-06 @ 08:53:32


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0