Summer of love

Haft en helt alldeles-jättebra-helg!
Börjar med fredagen då det vankades jobb under dagen, skattjakt och chokadbollsbak med 10 ungar var vad dagen bestod av i princip, klagar inte på mitt jobb sådana gånger!:)

Efter jobbet svirade jag om och cyklade till mastis och mötte upp sällskapet för kvällen.. Göran, Anna, Elin och Per!
Vi intog tacobuffén på mastis och hann med ett och ett annat glas innan vi bestämde oss för att åka hem till Jesper och FJ där trevligheterna fortsatte!

När några av killarna drog vidare ut så drog vi oss hemåt.. Ställde klockan gick ut i solen och sov vidare, grymt väder igår!
Klockan ett hade vi bokat kajaker.. Elin, Anna och jag i en varsin och Jesper och FJ var tappra som följde med askalasbakis i en kanot, haha!

Paddlade ut till vålön i det minst sagt perfekta vädret, llivskvalité att glida ut på vattnet och känna känslan av frihet, lovely!

På vålön blev det lite häng på stranden samt bad innan vi drog oss hemåt igen, i motvind, bra armträning!

Väl iland for vi till coop och handlade mat inför kvällen, åkte hem och fixade till oss innan vi återvände till grabbarna grus och grillkväll!:)

Maten blev mumma och ölburkarna avlöste varandra varvat med ölspel av olika slag! Avslutade med charader som var himla kul, innan vi tillsut intog bells där det blev en drink och lite dans!:)

Precis hemkommen från kusinerna som är hos mormor och morfar. Åkte till lungsund och spelade äventyrsminigolf med dem, riktigt kul att få träffa som små liven, som inte är så små längre, david har växt om Anna och mig nu, svin!:)

Är helnöjd med helgen på alla sätt och vis! Ska packa väskan för att spendera kommande dagar på camingen i Årjäng, ska bli kul att jämföra lite:)



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0