Happy days

För två och en halv vecka sedan kom Anna och jag hem efter tre veckors skidåkning.. Tiden hemma gick otroligt fort. Inhandlade julklappar och bakade julgodis och laddade inför jul med allt vad den innebär!:)

Men framförallt så ägnades mycket tid åt att bara vara hemma och ta det lugnt och umgås med familjen, vilket man inte kan få flr mycket av nu när man inte bor hemma längre!

Julafton var en otroligt mysig dag. Började med julbord hemma hos mormor och morfar samt farfar. Åkte hemåt mätta och belåtna efter Kalle Anka och avslutade dagen hemma med världens bästa familj! glädje på hög nivå!

Juldagen var lika grym den.. riktigt kul förfest följt av Statt. Många klagar över att det är trångt, varmt och sjukt mycket folk, vilket jag dock kanske kan hålla med om, Å andra sidan är det så otroligt ku att träffa så många som man känner och som man inte sett på länge.. speciellt när man inte bor hemma längre som sagt!

Veckan efter det gick likt den första otroligt snabbt.. Hann träffa världens finaste människa till Oliven, för en fika som blev en lunch.. 4 och en halvtimme senare vilket  var otroligt trevligt! Följt av ett besök av jenny i klassen och avslutningsvis middag i form av egen kycklingsallad på kvllen hemma hos storasyster! 

I fredags träffade vi Aalto följt av en hemmakväll med fin middag med hela familjen samlad! 

I Lördags åkte Anna och jag till Sälen och ryckte med Madeleine och Aalto för att fira Nyår och träffa erika!:)


 






























Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0