Första dagen i Grönklitt som skidlärare.

Klockan ringde kockan 6 imorse, jobbigt.
Blev upphämtad av Ida tjugo över sju för att vara på plats i Grönklitt tio i åtta. Fick lite information innan vi började sätta/duka barnområdet. Och jag fick köra skoter lite i smyg sådär, nöjd tjej, haha!:)

Jag är med och undervisar andra passet på förmiddagen så medans första gruppen fick agera skidlärare, visade Dic oss runt i de olika backarna, typ 5 st, samt lite offpiståkning:)

Sedan var det vår tur.. Tanken var att jag och Joel skulle ha tre ungar på 4 år tillsammans. En tjej, samt en tysk tjej och kille.. killen kunde lite svenska och tjejen lite engelska också.. Tacka gud för att mamman kunde svenska, det underlättade enheldel:)

Sedan blev vi "tillslängda" ytterligare en kille mitt uppe i vår lektion vilket resulterade i att vi blev fyra stycken.. killarna var något duktigare och medans man hjälpte ena i liften som trillat åkte den andra ungen ner, men det är så det funkar.. lite jobbigt att två av ungarna inte riktigt fattar något men i den åldern handlar mycket om att se och lära.. dem kan ändå inte ta instruktioner så det är "bara att göra som läraren gör".

Imorgon ska vi dela upp vår grupp och ta hand om två barn vr, tror de kan bli lite lättare. Så sammanfattningsvis så kan morgondagen bara bli bättre!

Avslutade dagen med en liten "pjäxgenomgång" och en varm choklad i toppstugan!:)


Ina, Victor och Ida i väntan på...


...Frasse som fastnade i skogen, haha :)


en glad Joel, efter att frasse äntligen kom ut ur skogen.. fick oss ett litet gott skratt:)




Vår kära Dic :)







Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0