Varje stund är en önskan

hej och hå vad det går undan.. lite bloggotrka nu ser jag.. hunnit med att besöka stockholm de två gångna helgerna hur som helst.. förra helgen för att hälsa på kusinerna och besöka stockholmsmässan.. i helgen som var var nästan hela klassen med som funktionärer under winter-jam på stockholms stadion. Grymt kul och debut i TV haha, men snacka om hårt arbete! Trött tjej säger hej lixom.. var lediga i måndags som tur var så vi hade tid att återhämta oss efter en helg med hårt arbete, alldeles för lite mat (typ ingenting, livnärde oss på juice) och på tok för lite sömn..

Idag fyller morfar 80 år så igår gick Anna och jag tidigare från skolan och åkte hem igåreftermiddag för att överraska han idag! OM både han och mormor blev glada.. mormor blev så glad att hon fällde glädjetårar till och med! ♥

Dessutom fick vi reda på igår att vi ska till Hemsedal de kommande två veckorna istället för vemdalen vilket det först var tänkt.. men utan snö kommer man inte så långt på skidor, så Norge nästa.. vilket har tillfört ändringar i planeringen.. istället för avfärd på fredag blir det nu avfärd på söndag.. vi är lediga på fredag så jag ringe Larsson, vår lärare, och fråga omd et var lugnt om vi åker tillbaka på fredag istället och vi fick grönt, tjohoo.. så hyffsat bra timeing ändå!:)

Så nu ska vi njuta av att vara hemma och umgås med nära och kära innan vi drar på säsong!

Snott bilder av Anna i brist på ork att lägga upp egna;) haha














Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0