Sista nyårsrevyn för i år

Igår hade nyårsrevyn sina två sista förställningar för den här gången. En halv fyra och den allra sista vid sju. Fick äran att sälja programblad igen.. vid båda, wihu. Inga större bekymmer, dessutom fick vi kolla revyn gratis!

Den allra sista föreställningen är lite extra rolig tycker jag i och med att de driver med varandra i varandras nummer utan att de vet om något från början.. Därför ska man se någon innan den allra sista så man vet vad de gör annorlunda då, höjdpunkten med revyn ungefär, riktigt kul!!! :)

Efteråt vankades det stor tacobuffé på scenen. Vi fick vara med och äta för att vi vart med och hjälpt till och det var riktigt trevligt, gott framförallt!:) satt och skrattade ungefär varannan sekund tills vi gick därifrån, haha!

Kände inte riktigt att vi hörde hemma där bland alla teaterapor, så efter att vi hade käkat och skrattat lite till så åkte vi därifrån strax efter tolv nån gång.. Åkte förbi mastis och hälsa på Hanna och Elin, hade ingen lust att gå in och betala 100 spänn när klockan typ var halv ett och när man var spik nykter, klart man kan ha kul ändå men kände bara inte för de.. ska spendera mina pengar i Åre om en vecka ist!:) 








 



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0