boda borg

började dagen med att hämta upp aalto och frida för att sedan styra kosan mot kga och efterlängtade boda borg.. ja det var faktiskt efterlängtat!
kom fram lagomt till de öppnade och sedan var det bara tuta och köra.. och det gick förvånansvärt bra, vi drog slutsatsen att vi med våra elva stämplar (varav Fyra svarta), ett uppklippt lås (oops, nyckeln bara försvann. det visade sig senare att den typ låg inknövlad bland kläderna inuti skåpet, haha, men det såg vi inte förrän vi åkte hem. de var dock snälla mot oss och lånade ut ett nytt, haha undra vad dom tänkte om oss?) och mycket skratt var bäst och det blev åter en lyckad dag! we are great!

vid två var vi tvunga att säga tack och hej för att anna och jag skulle hem och spela match.. för mig gick det allt annat än bra, som det gjort hela höstsäsongen känns det som.. det tär på psyket när man känner att man vill prestera men så går det inte.. att det ska vara så jävla svårt att komma tillbaka efter att man har varit skadad, surt sa räven! 
well, nu blire duschen och sen lagfest!  



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0