sommarvik

Hej och hå, en halv dag kvar här på campingen i Årjäng. Var lite halvtaskigt i början men nu har jag kommit in i det och vill iprinip vara kvar och göra klart min LIA här istället för hemme, mer fart och fläkt här, betydligt mer kids och generellt en större camping..

så trots en seg start har det varit väldigt kul att vara här och framförallt så kommer man väldigt långt med ett gäng bra personal som man trivs med; check!

Jag har hunnit med allt från skattjakt, volleyboll, boule, kajakrace till ansiktsmålning.

Vi hade ansiktsmålning idag och det var hur kul som helst.. första gången men det var bara att kladda på!;) målade barn i två och en halv timme innan det var dags för guldvaskning!:)

Gårkvällen bjöd på Sommarkryss nere i restaurangen. Lovisa och Maja (att tillägga, dem är två av fyra systrar och alla har likadan röst) höll i det och det bestod av två kryss, underhållande kväll med god mat. Rebecca hade sin son med sig och jag blev typ kär!

Idag på kvällskvisten när jag slutade för dagen tog jag bilen till töcksförs och sport-outlet där jag fann två par löpartights, nöjd!

Laddar för sista natten här innan jag bär hemåt någon gång runt lunch för att sedan bila vidare till norrköping, plockar upp Elin på vägen och åker till Anna och klättrar hela helgen, tjohoooo!:)

Bilder kommer, internet vill inte samarbeta med mig!

När allting går emot ska jag hålla kvar

Det regnar, det blåser typ storm, vart är sommaren? jag sitter här helt själv, jag är i Årjäng, på en camping, lite lustigt!

Lämnade Kristinehamn imorse strax efter nio och åkte hit, till Årjängs camping. Kristinehamns och Årjängs camping går under samma ägare och platschef så jag passar på att byta ut en vecka och få vara här och jämföra lite.. ska bli kul.. min första dag kan jag sammanfatta enkelt som galet-lugn!

Med tanke på vädret så har folk typ gått och dött, men det lovas bättre väder resten av veckan förhopningsvis, så får väl hoppas att folket återuppstår!

Alltid kul att utmana sig själv so here we go!

Summer of love

Haft en helt alldeles-jättebra-helg!
Börjar med fredagen då det vankades jobb under dagen, skattjakt och chokadbollsbak med 10 ungar var vad dagen bestod av i princip, klagar inte på mitt jobb sådana gånger!:)

Efter jobbet svirade jag om och cyklade till mastis och mötte upp sällskapet för kvällen.. Göran, Anna, Elin och Per!
Vi intog tacobuffén på mastis och hann med ett och ett annat glas innan vi bestämde oss för att åka hem till Jesper och FJ där trevligheterna fortsatte!

När några av killarna drog vidare ut så drog vi oss hemåt.. Ställde klockan gick ut i solen och sov vidare, grymt väder igår!
Klockan ett hade vi bokat kajaker.. Elin, Anna och jag i en varsin och Jesper och FJ var tappra som följde med askalasbakis i en kanot, haha!

Paddlade ut till vålön i det minst sagt perfekta vädret, llivskvalité att glida ut på vattnet och känna känslan av frihet, lovely!

På vålön blev det lite häng på stranden samt bad innan vi drog oss hemåt igen, i motvind, bra armträning!

Väl iland for vi till coop och handlade mat inför kvällen, åkte hem och fixade till oss innan vi återvände till grabbarna grus och grillkväll!:)

Maten blev mumma och ölburkarna avlöste varandra varvat med ölspel av olika slag! Avslutade med charader som var himla kul, innan vi tillsut intog bells där det blev en drink och lite dans!:)

Precis hemkommen från kusinerna som är hos mormor och morfar. Åkte till lungsund och spelade äventyrsminigolf med dem, riktigt kul att få träffa som små liven, som inte är så små längre, david har växt om Anna och mig nu, svin!:)

Är helnöjd med helgen på alla sätt och vis! Ska packa väskan för att spendera kommande dagar på camingen i Årjäng, ska bli kul att jämföra lite:)

Choklad cupcakes

Fick för mig att Anna och jag skulle baka idag. Aldrig bakat cupcakes, så sagt och gjort! :)

Under ytan finns det alltid mer att upptäcka

Jobbat de två senaste dagarna i repan och det har minst sagt varit högtryck! Har knappt hunnit tänka för att det varit så mycket folk, men såklart väldigt kul att se att många hittar dit!

gårvkällen fick jag ledigt en stund med tanke på att en helikopter skulle komma till campingen och lyfta med ett antal flygsugna människor som fanns på plats.. 250 kr och det var värt varenda krona även fast att det kändes som att man inte hann mer än att lyfta!

Tillbaks och jobba någon timme innan jag avslutade dagen med att springa 4 km med Ida samt intervallträning med lite styrka, otroligt härligt efteråt som alltid:)

Idag har jag varit ledig, vilket resultterade i en rejäl sovmorgon.. Sen mötte Anna och jag upp pappa i gästhamnen och käkade lunchbuffé på thaien, smarry! Det följt av lite uträttningar lite här och var och en tur till karlstad och en sväng på stan med Anna.. en tröja från carlings för halva priset fick följa med hem!

Hold my thumbs!

Sitter i princip och väntar på att jag ska cykla till jobbet.. jobbar tolv till åtta idag, dumma tid, men förhoppningsvis får jag sluta en halvtimme tidigare så jag hinner till badmintonträningen ikväll, hoppashoppas!

Annars så hade vi besök av Bert Karlsson på campingen igår, lite coolt haha!
Släppte in han genom bommen så bytte ett par ord med han, hoho!

Världens bästa kusiner är i gbg under veckan och spelar Gothia cup, hade gjort vad som helst för att få vara där o kolla på dem, få hålla tummarna istället!!!!!!!

GRATTIS VÄRLDENS BÄSTA MAMMA!!!


Live today

Känns absolut inte som att det är söndag idag, kan bero på att jag jobbat heöa helgen annars vet jag inte...

Efter jobbet i fredags så skynda jag mig hem, virade om och cyklade till mormor och morfar för att grilla.. Åt oss mätta så det räckte och blev över, var hur som helst otroligt mysigt. Och i och med att det blåste en hel del blev det lite mys framför tv ett tag..

Sen åkte jag hem till en efterllängtad Aalto som var hemma över helgen.. inte setts på ett halvår, satte oss på bells med en cider i handen och ventilerade lite.. hann väl inte prata jättemycket men det var otroligt kul att bara få träffas!:D

Idag kom mamma och pappa hem från stugan och sin semester också så nu får jag lite sällskap här i huset igen!

 

Follow your heart

Tillbaks på jobbet idag vilket kändes både bra och tråkigt.. hade gjort vad som helst för att få stanna kvar i gbg, men det positiva är att jag snart har gjort halva min LIA-period..

Det är inte världens största rullians på campingen ännu i och med att den är i uppbyggnadsfas fortfarande vilket gör att det blir lite segt.. så jag blir lite kluven, ibland är det jättekul och vissa dagar så bara, vad gör jag här? men det bästa av allt är att jag kan bocka av en ny erfarnhet iallafall:)

Och har massor att se fram emot efter LIA:n.. då väntar roadtrip delux med Anna då vi bland annat ska till stockholm, göteborg och malmö, lääääängtar! :D

Här kommer lite härliga bilder från Kids-Club :D

Mina händer!
 
 
 
 

Känns ingen sorg för mig Göteborg

Då var man på hemmaplan igen efter tre superbra dagar i Göteborg.

Började med Liseberg i måndags med Madeleine och Jonas samt hans två barn, Emma och Ellen. Det var åkband som gällde och vi varvade barnkaruseller med det vi ville åka. Det var mycket folk men inte överdrivet mycket, men man är ju trots allt inte ensam så vissa köer var längre än andra.
Fick för mig att spela på ett chokladhjul påväg från colorado till kanonen och vips så hade man en tvåkilos geischa i handen efter endast en spelad gång!

Lotta på Liseberg vart det inte mycket av då vi hade fult sjå med att åka karuseller och vips så var klockan tio.

När var nöjda på Liseberg fick jag skjuts till Frida som bor 4 km därifrån. Tog ett varsitt glas vin och satt och pratade om allt och inget.

Igårförmiddag anslöt Jonas, vi tog spårvagnen till Linné och käkade amerikansk brunch, med bagel, amerikanska pannkakor, stekt ägg och bacon. Min första bruch, min första bagel och mina första amerikanska pannkakor och jag kan bara nicka och säga, ja, det var sjukt gott!

Efter en minst sagt god brunch och vi suttit där ett tag och pratat och smällt maten så spenderade vi några timmar på stan med shopping. Höll ganska bra i plånboken, tack och lov, men en kofta från Zara och en tröja från monki fick följa med hem, båda på rea vilket jag inte tackar nej till!

Efter några timmar på stan och ömma fötter åkte hem till Frida igen, tog det lite lugnt, spelade spel och beställde hem pizza med leverans till dörren, höjden av lathet, haha!

Mätta och belåtna så bytte vi om, drack lite öl och vin, och åkte in till stan och satte oss på rosébaren. Så ja, ett glas rosé fick det bli. Rundade av med en svängom på dansgolvet innan vi var nöjda och åkte hem. En fantastisk bra dag på alla sätt och vis.

Kvart i ett gick mitt tåg hem och jag åkte hem med ett leende på läpparna, Göteborg är himla mysigt och det var så grymt kul o få träffa Jonas och Frida!

 
 
 

Let's find another place where they can all go

Nu har jag jobbat de senaste fyra dagarna, extra pengar, jatack!

Sitter och väntar på att bli upphämtad av Madeleine och Jonas och hans två barn.. Liseberg nästa!
Ska bli kul med en liten road-trip.. jag skulle egentligen bara varit ledig mån-tis men fixade så jag är ledig onsdag med så jag blir kvar i gbg till onsdag, yes! Frida som jag jobbade med i vintras lockade mig till att vara kvar och ta tåget hem på onsdag.. och så kommer Jonas som jag också jobbade med så vi ska väl se till att hitta på något bra:)

Så hinner jag med att gå på stan en sväng imorgon med.. men först ut är Liseberg följt av Lotta på liseberg ikväll!:)

DRESSES

Vill typ ha ALLA!

 

Man blir aldrig för stor för att leka

Svider lite att börja klockan sju på morgonen men ack så härligt det är att sluta och komma hem när halva dagen är kvar gillas skarpt!
Första dagen med kids club "på riktigt" idag.. mest varit fix och trix innan och inte många barn men idag körde vi volleyboll varvat med fotboll i sanden följt av en och annan lek som barnen bestämde och thess och jag hakade på.. den timmen gick undan!:)

Efter det kontrollerade vi stugor och fick tiden att gå tills det var dags att få åka hem..

Otroligt fint väder idag med klarblå himmel hela dagen, kändes bra att få hinna med att sola dryga timmen när jag kom hem iallafall innan solhelvetet gick i moln.. tur det dock så jag kan göra matlådan i tid innan badmintonträningen lite senare!

 
 
 

Sommarstugan

Haft en alldeles jätte bra helg i stugan. Åkte dit direkt efter jobbet i fredags med Madeleine. Trots vädret så har det varit otroligt skönt att åka från verkligheten ett par dagar. Att åka till stugan innebär i princip som att åka till en helt annan värld och det är det bästa stället att koppla av på. Det enda som hörs är darrande asplöv, fågelkvitter och en bil som åker förbi i vägdammet två gånger om dagen. Det är så himla fridfullt att vara där.
Har varvat dart med yatzy och poker varje dag, varit på auktion och rott lite båt till andra sidan i jakt på kantareller och bara tagit det lugnt! 
Nu är jag hemma igen och genast får man skruva upp tempot igen!


 
 
 
 

I'm running with the wind I'm unstoppable

 
 
 
 

RSS 2.0