DET ÄR ÖVER NU, MEN JAG KOMMER IHÅG ALLA DAGAR MED DIG...

A FEW DAYS OFF

Hade en lugn första vecka på jobbet, skönt med en mjukstart!

Lyckades byta min söndag idag med patrik mot en annan söndag istället vilket resulterade i att jag fick ledigt fem dagar, inte helt fel!

Åkte till mamma och pappa i stugan igår och åkte hem idag, kvalitetstid med familjen i stugan är helt underbart!

Några bilder från stugan förra året! <3

Det blir inte alltid riktigt som man tänkt sig...

Härlig dag!

Jobbade halvdag fram till lunch idag för att åka till Karlstad på min första riktiga anställningsintervju. Resan slutade dock på en parkeringsficka ute i skogen halvvägs till Karlstad, jävla bil-jävel-jävel!

Fick roa mig med att sitta och stirra på bilar i en och en halv timme och se min tid för intervju rinna ut i sanden i väntan på bärgningsbil.

Bilen är dumpad i Säffle, Anna åkte från Karlstad och sin intervju och hämtade upp mig och trampade nog sönder dem flesta äggen under pedalen för att hinna till AF i Karlstad igen innan fyra för att hinna ha min intervju då istället... och jag hann!

Och när man som mest behöver det kommer pappa med en bil så jag kan ta mig tillbaka till Årjäng, guld!REGN = TUMMEN NER

När solen inte är framme, känns det som om människor är rädda för att gå utanför dörren. Dock vet jag ju att det är mysigare att stanna inne kanske och höra smattret på taket. Sen är det som sagt inte så mycket folk här ännu men när solen tittar fram så tittar även människorna fram! Ni kanske kan gissa vart dem hållit hus idag då när det har spöregnat hela dagen?

Har å andra sidan haft tid att lära känna patrik som jag jobbade med första dagen idag istället och pysslat med lite andra grejer.

I måndags stod vattenbasket på schemat, dock kom det inte en kotte så får vänta med att inviga den aktiviteten på riktigt, dock tycker jag personligen, som är både ett vattendjur och nördig i sport att det ser riktigt kul ut;)

VAD SÄGER MAN?

SCoTT EXAMEN

SCoTT 2011-08-29 --- 2013-06-06

Sommarjobb

Tillbaka på obestämd tid ;)

Nyexaminerad från SCoTT, skönt att "vara fri" men sorgligt nog att sluta! Att leva i en helt annan värld, en helt annan atmosfär, grillkväll efter grillkväll, underbart häng, ledig samtidigt med ALLA, skön stämning och mycket mycket mer, om jag saknar det? JA!

Nu har "verkligheten" startat igen och jakten på nästa utmaning är i full gång!

I måndags kickade sommarjobbet igång och för bara någon vecka sedan trodde jag inte att jag skulle sitta här i en hall på vinden i skrivande stund och kalla det för "mitt rum" och jobba på camping igen, ren slump! Är lycklig att jag fick ett jobb och att kollegorna är hur fina som helst!

Min uppgift i sommar är aktivitetsledare med bland annat fyra aktiviteter om dagen, hur kul som helst!

Har bockat av dem två första dagarna och det kommer bara att bli bättre och bättre och roligare för varje dag som går. På fredag drar högsäsongen igång och bara det säger en del!

RSS 2.0