GODBITAROSLO

Börjar redan känna mig som hemma. I förgår rullade mitt tåg in på oslo station och där mötte jag upp mimmi. Igår blev det en tur runt och genom oslo via bland annat, majorstuen, slottsparken, Karl johans gate, operahuset, akershus fästing och akers brygga, så nu har jag börjat bekanta mig med olika områden och det känns bra. Har aldrig varit i oslo förr och hade av någon anledning föreställt mig som om att det skulle lika stockholm på något sätt men det är långt ifrån. Inte allt lika stort och lätt att hitta!

Det blev några timmars promenad och vi avslutade kvällen med vin nere vid akers brygga, som är så galet fint!

Just nu sitter jag själv hemma i Mimmis och Mortens lägenhet, då Morten ska hem till danmark i helgen och mimmi är uppe i luften och jobbar!

har tagit tillfället i akt och sökt endel jobb så nu håller jag tummarna!

I CALL IT LIFE

Precis kommit hem efter en fantastiskt bra och minst sagt lyckad helg i Sälen. För att inte tala om vädret så har vi haft sommarvärme och stekande sol som bara det i sig har förgyllt dagarna och förhöjt upplevelsen av att träffa alla härliga kollegor från i vintras!

Det blev kramkalas med dem som redan anlänt när vi kom fram och sedan rullade folk in allt eftersom och sen var festen igång och glädjen som fanns bland alla gick det inte ta miste på, kära återseenden kort och gott!

Dag nummer två, alltså igår stod det kanot på schemat. Vi klev upp tidigt för att sedan hoppa in i bilar till stöten och vidare till Ljördalen en liten bit in i Norge där vi skulle starta för att sedan paddla tillbaka drygt 2 mil till stöten igen.

Med facit i hand är det den mest crazy turen med kanot jag någonsin har paddlat. Tillsammans med två stjärnor i samma kanot, kunde det inte bli annat än att gå bananas!

En forspaddlare skulle definitivt inte kalla det för fors men vi på en mer amatörmässig nivå kallar det för forsar som var längs med turen vi skulle paddla. Vi var skeptiska först och det såg inte ut som någon big deal, men det lilla räckte för att man skulle fastna, både en två och fem gånger... och vi var nog dem som lyckades flest gånger utan tvekan! Och i den största forsen kilades vi fast mellan två stenar och vattnet forsade och där var vi så nära som det går att hamna i det iskalla vattnet, fattar fortfarande inte hur vi lyckades att inte trilla i när kanoten står på högkant och tar in vatten och vi skriker som små barn!

Idag samlades vi i respektive avdelningsområde efter att vi städat ur stugorna och ätit frukost och pratade lite inför kommande säsong, innan vi avslutade med att käka buffé på O´learys!

Sammanfattningsvis en väldigt intressant och otroligt händelserik helg att lägga på minnet!

Såhär såg det delvis ut under turen, fast i kanoter!

LYX

Lyx att gå att hämta egenodlade morötter från trädgården!LIVE FOR THE MOMENT

Packat klart det jag behöver att ha med. Nu ska jag fixa lite käk tills Hof kommer så vi hinner äta lunch innan vi styr mot Sälen! tjohoooo

BULLARMARÄNGSVISS

Hade en lugn dag igår där det inte hände så mycket, behövde en dag att inte göra så mycket på. Lagade lite mat och åkte och kollade på fotboll på kvällen! Saknar det en del så det är kul att träna lite och kolla på matcher när man väl är hemma!

idag har jag haft desto mer att göra, allt från att skjutsa mormor och morfar, till att handla och bakat bullar!

Ska bara packa lite nu inför imorgon då jag blir upplockad av Hof, och spenderar helgen i Sälen med återträff med kollegor från i vintras!
PANNCAKES

Idag blev pannkakslunch med Erika, så himla kul att träffas och väldigt gott med pannkakor, länge sedan sist! Vi hann byta lite ord i ett par timmar om allt och inget! Ser fram emot en säsong i Sälen tillsammans!

RINGS

BLÅBÄR

Efter att ha plockat en hink med blåbär återstår bara en sak, att rensa allt. Det tar inte så jättelång tid när man väl är klar men innan man börjar känns det som om det kommer att ta en evighet, men Nu är det klart för att avnjutas! =)

NY FAVORIT

Lite bättre, mycket godare, lite lyxigare!CATCH YOUR FEELINGS

Dagens to do, varit i lysvik och klippt gräset i stugan, plockat några kilo blåbär på vägen hem, följt av att jag klippte gräset här hemma när vi kom hem.

Precis avnjutit en dusch och smörjt in mig med min favorit lotion nu under sommaren, coconut passion från VS!


HOMEMADE MUSLI


SNOWCAMP

Haft fem crazy-bra dagar på snowcamp i säfsen denna vecka! Blev lite reunion med folk från klassen, vattenhopp, massa studs, pingis, slackline och massa skratt! That´s the place to be!

MATLÅDOR

Kom hem från Årjäng igår efter tre dagar med lite extrajobb i butik och restaurang, skönt med lite mer timmar!

Idag har Anna och jag lagat mat hela dagen känns de som, iallafall i ett par timmar och gjort en hög med matlådor. Så himla skönt att ha ett gäng klara så det bara är att välja och vraka och framförallt slippa att laga mat varje dag även fast att det är roligt så är det ändå skönt att ha klart och spara lite tid, eller få mer tid till annat närmare bestämt!

Efter all matlagning blev det ett träningspass med Anna, skönt!

WITH YOUR HANDS UP IN THE SKY

Gjort några gröna bockar på listan senaste dagarna så att säga. Bland annat hjälpt till att rensa förrådet och garaget, några vändor till soptippen, tagit tillvara på annas och mina flyttkartonger osv.

Har dessutom varit både i karlstad och till brogårdhallen och viftat lite med badmintonracket i veckan, eufori!

Dagen idag har bland annat tillbringats i köket för att göra matlådor. Dags att åka och jobba ett par dagar i Årjäng imorgon, så nu har jag laddat upp, så himla skönt att slippa stå vid spisen varje dag!


KREATIVITET

DAGENS SYSSELSÄTTNING

Idag har varit en to-do dag. Klippt gräset hos mormor och morfar och monterat deras nya fåtöljer. Målat klart altanen här hemma. Krattat löv från häcken som pappa klippte idag. Lastat kärran full med skräp, den står redo att åka till tippen imorgon, då to-do listan ska fortsätta av bockas av! :)

LISEBERG

Gårdagen spenderades i Göteborg på Liseberg. Passade på att följa med pappa som skulle köra bussresa dit

En god lunch, tiokamp (Grattis pappa), ett stycke regnskurar, lisebergbanan, choklad, kållerado, kaffepaus, mjukglass och ett x antal varv fram och tillbaka, kors och tvärs inne på området, var det dags att rulla hemåt klockan åtta igen!

En toppenmysig och härlig dag med bästa pappsen!


THE LIFE IS IN YOUR HANDS

UNDER THE SUN

Då var man hemma!

Hade en riktigt fin och bra sista dag på campingen igår som aktivitetsledare. Soligt och varmt och glada barn..

Och med tanke på att det var sista dagen var sophie snäll och uppmanade alla att slänga mig i poolen efter minidiscot och så blev det! Förövrigt så var det riktigt skönt :)

Ett minst sagt bra avslut på en grymt sommar! Det har varit fantastiskt kul och det är nästan så att jag redan längtar tillbaka lite :)

Verkar som om att det kommer bli riktigt bra väder här hemma nu kommande dagar, det ska vi ta tillvara på!

RSS 2.0