En helt vanlig dag.

Klockan ringde klockan sju imorse, hade inget hellre än velat ligga kvar i sängen och typ snoza 100 gånger för satans va trött jag var. Men de brukar gå bra när man väl lyckas ta sig upp ur sängen, vilket det gjorde idag med, tur jag har!

Var hemma runt halv fyra, bytte om och åkte till aaalto och snörade på oss inlinesen och rullade iväg ca 1 mil:)
Stackars Aalto som slet sig när vi typ var hemma, AAJsing! 

Åkte och kikade på kvällsmatchen i tennisen förut klockan sex, Anna Brazhnikova (svensk)vs. Alexandra Cadantu! Jäkligt grym match, sjuuukt duktiga och sjukt kul o se ;D

Efter tennisen där förövrigt Olivia och Elin också var så åkte vi fyra till sannaheden och kolla andra halvlek av VIF herrarnas match som vann med 4-2, kul!  

What are words if you really don´t mean them when you say them?

Har varit en riktigt bra helg. Gratta nyblivna studenter i fredags följt av middag hos Elin och Statt på kvällen som var tip top! Gårdagen var baksmällan som bortblåst, tackar som bockar!

Anna och jag cyklade ut till tennisbanorna och kollade de inledande kvalmactherna i Rolls Roys Women´s Cup.
Därefter cyklade anna och jag till coop och köpte varsin glass och satte oss i gästhamnen, mys! 

Mötte upp Emma lite senare för att kolla på balen. Vilket väder! 

Avrundade kvällen hemma hos Erika med aalto, elin, jack, kilman, wille, stina och pontus! De drog till statt men Anna, Elin och jag knallade hemåt. 

Stog vid maxi och pratade en timme innan vi lyckades slita oss ifrån varandra! 

Tog en rejäl sovmorgon idag. blev väckt strax innan elva. Upp och tagga match hemma mot Villastaden i Åtorp. Lite märkligt att möta villastaden där man spelat i 12-13 år men nu i efterhand var det så jäääävla skönt att vinna med 4-0, dessutom när vissa väljer att inte ens hälsa, vilket jag tycker var jävligt drygt! 

Nåväl en grym helg har de varit i goda vänners lag! Jobb till veckan är det som gäller och jag ser fram emot en grym midsommarafton i Olivias stuga ute i skärgården på fredag. Följt av att vi åker till Gotland nästa söndag!:)    

Im forever keeping my angel close

Fredrik "gav" mig en ny app på mobilen igår som man kan ta skitsnygga bilder med :D
Statt


Studenten '11

För ett år sedan stog man själv på ett flak. Igår var det dags för årets studenter att släppa loss.

Började dagen med jobb till ett. Stressade ner till bolaget för att sedan inta folkmassan med alla härliga plakat på brogårdsgymnasiets skolgård!

Så himla härlig känsla att se allt och mina egna minnen blossade upp gång på gång!

Eftermiddagen ägnades åt att vira om och ladda inför kvällen.. Började med middag med Elin, Anna och Hanna hemma hos Elin, supergott! Anna och jag passade dessutom på att fira båda två i efterskott eftersom att de båda nyligen fyllt systembolag!:)

Mötte upp Emma Forsman, yes hon kom hem från götet igår fast åker hem idag igen, jäkligt kul och träffas! över ett år sedan som vi träffades sist! 

Vidare till Ginberg för förkrök, sjukt kul:) en shot hit och en shot dit! 

Började röra oss mot statt runt elva för att vraa ute i god tid så vi slapp att köa! Dansade loss lite på ett halvfullt dansgolv innan studenter och annat folk såsmåningom började trilla in!:) 

Hade sjukt kul, GRYM KVÄLL!!! 

   
Där var det klippt.

har varit duktigt och klippt gräset här hemma.. Blev precis klar, tar fan över en timme och klippa hela skiten! Får ju lite träning på köpet så får väl se det positivt:)

Blir jobb två till sex idag, har bara haft softa arbetstider den här veckan känns de som, inga fel..

Fick precis reda på att Erika flyttar till Öland för sommarjobb redan på söndag dessutom så hoppas på en dejt med henne ikväll! 

 Nätshopping.

Klänning, väska och senilkedja från nelly.com!
Beställde i måndagskväll och fick det igår, det kallar jag snabb leverans! 
Helnöjd!:) 


What are words?


PISTOL

Gårkvällen tillbringade Anna och jag tillsmmans med Olivia (oliviaan.blogg.se) Vi grillade på vår altan och satt och småpratade i ett par timmar, mys! Inte setts på länge så det var på tiden nu och TACK för den fina presenten!!!!! ♥

Avslutade kvällen med lite crusing ut till vår fantastiska skärgård!:)
Escada Taj Sunset


 

Pit

Gillar billig taxfree.. Anna och jag har så det räcker ett tag nu :P

Student nästa fredag, midsommar hos Olivia och gotland till att börja med :D


Beauty needs


Ett besök i Orsa

Hej hopp igen! Har man semseter så har man:P

Kom åter till Sverige i söndagskväll efter två minst sagt härliga veckor i rhodos.
satte åter min fot på jobbet på måndagförmiddag igen. Back to work direkt alltså, vad gör man inte för 100% ob-tillägg på självaste nationaldagen.

I tisdags åkte Anna och jag över till Karlstad för att kolla på bal, Jessica och anna bland annat men upptäckte desto fler kända ansikten på plats åtminstonde upp till ett tiotal, riktigt fint.

Och tidigt imorse for vi iväg till Orsa för introduktion av yrkeshögskolan vi har sökt samt intervju. Mycket spännande. Fick verkligen ut jättemycket av dagen och fått mer insikt vad utbildningen går ut på. myyycket skidåkning, mycket träning och hårt arbete!
Det blir en riktigt spännande och rolig utmanig om vi kommer in och jag hoppas, hoppas, hoppas..
 


RSS 2.0