Halloweenfest.

Grym kväll med förkrök hos Göran. Perfekt sällskap, chatroulett, ölspel och en massa skratt!;) Vidare till mastis som var knökat med folk, hur roligt som helst! Som sagt en Gryyymt kul kväll;)

  
  
  
  

Halloween.

-Vad gör vi?
-NU KÖR VI!;)

Förkrök hos Göran bliiiir!

 

caffe latte.

Var hemma strax efter tre inatt. Anna och jag skulle möta Johanna och Elin på stan halv elva idagoch vaknade av att mamma väckte oss strax efter halv tio. Fan vad skönt jag sov...
Väl på stan blev det besök i en och en annan butik och jag blev en jacka rikare för halva priset på lindex. Jag är nöjd men plånboken hade nog hellrebehållt dom där tvåhundra kronorna.. menmen!
Passade även på att prva en fin blus/tunika, tyckte den var skit snygg så den ska inhandlas och ha på julafton!

Johanna köpte skitsnygga jeans på Jc och vi fixade lite andra småärenden innan vi satte oss vid café paus och tog en caffe latte för min del. Satt och småprata och hade trevligt som vanligt, kärlek till er mina underbara vänner!;)

Åkte hem strax innan halv två, slängde i mig lite mat, tvättade håret och hämtade andan innan mamma och jag började jobba vid tre. Sjukt mycket fooooooolk, jävligt kul, men damn så stressigt när man jobbar två pers och hinna med allt på golvet när vi måste ha dubbla kassor. Men vi överlevde och nu sitter vi och tar igen oss lite framför tv:n med tända ljus och hempoppade popcorn!:)

 

Blue Moon.

Igårkväll tränade vi som vanligt i karlstad. Jobbade halv nio till halv sex och sen drog vi dirr till karlstad efter de. 
Efter träningen blev det dags att tagga for party;)

Nyktert för mig men helt ok ändå såklart:) vad gör man inte för sis ibland;) nästa gång är det omvända roller;)
Styrde iallafall mot Gautam för förfest. Ingen aning om vart han bodde men fick liten vägbeskrivning.
Jag ringde och bara: "Nu är vi vid den här pizzerian, vart går vi nu?".
G: "Börja med att vända er om så ser ni en skitsnygg kille på en balkong!" haha..  
Hade förväntat oss en och en annan människa i hans lägenhet, men när vi kom var den SMOCKAD! mestadels folk från hans klass. sen kom Anton och joinade med hans polare:)

Halv tolv styrde jag in mot stan med fyra alkoholpåverkade, tvåbenta varelser.. Blue Moon nästa!
De var jäkligt stort, tre barer, grym musik och stort dancefloor. Kul kväll, trots nykterhet. Det berömda citatet: Det blir vad man gör det till!

Var hemma i stan igen strax efter halv tre och slocknade ganska fort!:)








Coola vi!

Från Åre i vintras, ta mig tillbaks... 

Det enda som krävs är hårt arbete...

...and I´m a true believer!

Is this what is called creativity?

Varit ledig hela dagen, hur skönt som helst, eller kan det vara skönt när man bara jobbat tre dagar av åtta? Jo, alltid skönt o vara ledig, fast jag vill jobba, jobba, jobba och spara en massa pengar.. men nu väntas två veckor med ganska mycket extratider plus att vi har helgen som kommer, så nu kommer de bli mer jobb och de gillar vi.. även fast vissa dagar är jobbigare än andra så är det jobba jag vill göra nu..

Gjorde iordning lite fruktsallad förut lagomt till Anna och mamma slutade jobbet, mums!
Jordgubbar, blåbär, banan, melon och kiwi med riven vinterchoklad från marabou (nyhet)= fruktsallad á la Malin!;)
Och tända ljus till såklart. Missbrukar ljus nu, så himla mysigt!:)



Believe me, I will never forget who you are.


she with curly hair.




Want to go back

Fryser snart ihjäl, eller kanske inte riktigt, men satt nyss och bläddrade igenom massa bilder på datorn.. åh, vad jag vill utomlands till värmen... fast självklart vill jag ha vinter så jag kan åka skidor, för en vinter utan att åka skidor är ingen vinter, haha;)
men nu är de ju bara kall höst, som visserligen är fin på sitt sätt men... vill ha sooool!


Egypten.


Egypten.


Cypern med tre underbara brudar.


Cypern

 
Cypern, Ayia fucking napa!:)

Nya Skor.

Inte varje dag man kommer hem med 9 par nya skor på samma gång.




H e l t   k ä ä ä ä r ;)


s n i g g a   o c h   l i t e   c o o l a!   h a h a ;)


S l a p p a   o c h   s k ö n a! ;)

IKEA

Nyss hemkommen från karlstad efter en runda på IKEA och bergvik. Skulle absolut INTE ha något men...
Köpte lite nya grejer till Madeleines rum som vi håller på att göra om. Lite ljus följde med som alltid när man är på IKEA och lite annat smått och gott!:)
Hittade ett snyggt bord och en snygg matta som vi ska köpa lite längre fram när tapeten är klar. Kommer bli great!:)

När vi var nöjda på IKEA så blev de besök i en och annan butik inne på bergvik. Köpte en mysig halsduk från gina tricot, like it a lot;) (den är mörkgrön/kahkigrön, bilden är lite orättvis) och ett par svarta ribbade leggins från H&M, samt tre par skor. Tre till mig, tre till Anna och tre till mamma, hell yeah!;) Skulle ju inte ha något mer än halsduken men blev sjukt nöjd med skorna!:)

 

Mysfrukost.

Avnjutit en god frukost med hela familjen, med färska frallor (som jag var och köpte) från vetekransen nu på morgonen. Brukade vi alltid göra när vi var små på lördagar och jag kommer inte ihå när vi gjorde det sist.
Nu bär det av till IKEA! :) ha en bra dag 




Life´s hard to live sometimes.

Life in every breath.
Keep fighting!


Kenza Zouiten

VACKRA KVINNA.

Om två veckor...

Idag är det exakt två veckor kvar tills Anna och jag åker ner till Malmö för att hälsa på Aalto.. Låt dem veckorna gå fort Tack! 

Sist vi sågs var innan vi åkte till cypern 16 augusti på Erikas hemmafest, en grym fest!
Kommer aldrig glömma när mina kinder bara blev galet blöta när vi skiljdes åt, av ren lycka för hennes skull såklart, men också för vilken otrolig saknad! Det var jobbigt då och det kommer dagar då jag tänker på dig och allt galet och roligt vi gjort extra mycket, men jag håller mig till mottot; äkta vänskap varar för evigt!

   
Jag och aalto på erikas fest!

VIP KVÄLL FÄRJESTAD - Vinfabriken Glögg 2010

Gunilla lät oss gå på VIP kväll på Färjestad i tisdags. Var där strax innan fem tillsammans med ICA- anställda från typ 6-7 andra ICA-affärer runt om i värmland. 
Fick provsmaka olika Glögg-sorter, bland annat Färjestads egen Mästarglögg som kommer ut i deras souvenirbutik nu i veckan. Väldigt god om ni frågar mig!:) Receptet på den glöggen har även slagit sig in i systembolagets sortiment under alkoholfritt! Fick med oss två flaskor hem.

Skulle få något tilltugg och fick världens största hamurgare med klyftpotatis och sallad till.. det kallar jag snarare middag, haha. men de var väldigt gott.

Innan vi fick maten var även Thomas Rönnqvist där och berättade lite om laget osv, kul o se han på nära håll:)  
Sen fick vi självklart se på kvällens match mellan Färjestad och Luleå där Färjestad vann med 3-0, bra jobbat!:) 

Det var iallafall väldigt trevligt!:)












  

Such A Beautiful Dream



Bakning.

Dinkelbröd.

Ruskigt väder ute och jag är ledig så har precis bakat lite färskt bröd, finns inget bättre än nybakat!:)






Myskväll med goda vänners sällskap.

Jobbade hela dagen igår (Lördag), 8.30-19.15 = mördarpass. Så himla drygt att vara på jobbet i nästan elva timmar, Tacka gud för OB-tillägg:) 

Tiden gick ändå hyfsat snabbt igår, det var jävligt mycket folk för att vara lördag uppe hos oss, så de var fullt upp hela tiden. Hade dessutom en fin kväll att se fram emot vilket gjorde de ännu lättare att jobba:)

Blev avsläppt hos Johanna direkt efter jobbet, där Mathilda, Elin och Anna redan hade hunnit inta varsin stol.
Ost och kex med vin och annat gott stod på schemat:) 
Vi högg in så fort jag kom och det satt som en smäck, sjukt gott och sjukt mysigt!:) 
Efteråt spelade vi spel hela kvällen, Upp Till Bevis och Malarky, där man skulle blufa, så jävla kul;) En härlig och mysig kväll med mina fina! Thaaaank Youuuu;)

 

 

  


    

 

Bowling.

I fredags bjöd kvällen på inte mindre än bowling. Vet inte nä jag bowlade sist. Anna och jag mötte upp, Erika, Moa, Carros, Selma, Jack och Fredrik strax innan nio och sen var vi i full gång. Bowlade en timme och vi hade skit trevligt:) Bara så jävla kul att träffas eftersom att vi inte gör de fem gånger i veckan längre...

Efteråt så följde Anna, Erika och jag med Jack och Narvel till donken. Satt och pratade om lite allt möjligt och när klockan blev halv tolv så var jag tvungen att gå hem, upp och jobba halv nio, så det kändes bäst för att inte vara allt för trött dagen efter lixom;) 

En liten parantes; Haha, kom in världens fyllesvin på donken tillsammans med två kompisar strax innan vi skulle gå.. dyng rak och försökte göra allt från att få ett billigare pris till att räkna till femton, haha.. han fiick sin mat och försvann ut medan de andra satt kvar inne och käkade.. och vad fan tror ni att vi ser när vi åker hem.. haha, han ligger helt utfläkt i bakluckan på deras bil och ligger där och käkar sin mat, typ fem cheese eller nått.. papper efter papper åkte ut på parkeringen om man säger så.. haha, ni skulle ha sett, vilken syn säger jag bara! Dyng rak ligger i bagaget och käkar mat och slänger ut papper allteftersom, första parkett eller vadå?:P haha 
ett gott skratt rikare...

  
     
  


 

Hyrbil.

Fredag idag, härligt värre!:) Är ledig hela dagen. Känns som att klockan är mycket mer, men har inte gjort ett skit hittils idag så tiden har inte gått så snabbt, för en gångs skull ungefär:)

Funderar skarpt på att ta en cykeltur till skärgården med Madeleine, när hon slutar jobba vid tre, så himla härligt väder och jag känner att jag behöver komma ut lite!:)

Bokade dessutom nyss BIL i MALMÖ! När Anna och jag åker till Malmö 4 november för att träffa aalto, ÄNTLIGEN, så ska vi åka upp till göteborg över dagen på lördagen, för då spelas andra omgången av serien och det vill vi självklart inte missa.. eftersom att vi var så klantiga och inte kollade upp det innan vi bokade tågbiljetterna så fick detta bli lösningen, yeahhaaa braaaa vi ääääärrrrrrr!;D




H & M,  d r a   m i g   b a k l ä n g e s !

Mat.

Precis lagat världens godaste mat, Kycklingwook med coscos till den här gången istället för ris för variationens skull;) Snabbt och enkelt att laga, mums!

Börjar jobba klockan ett till halv sex då blir de raka vägen till kd.

Har även hunnit städa endel nu på förmiddagen, tapetsering på G så bäst att det är undanplockat i "madeleines" rum!:)





In my near future.

Okej, nu har jag planen redo för åtminstonde ett och ett halvt år framöver!;) Detta vill jag göra och detta SKA jag göra, det finns inget annat!
Min grovplan lyder som följer:
 
* Jobbar kvar här på ICA fram till påsk, då maxi är beräknat att komma tillbaka igen, då kommer sannerligen vår omsättning minska, vilket betyder färre jobbtimmar, antagligen. Plus att jag vill testa något annat. 

* Då ska Anna och jag och nån mer kanske?;) söka jobb i Norge och jobba där fram till hösten och tjäna och spara massa pengar.

* På hösten drar vi, Anna, jag och Erika (kanske ngn mer) och backpackar i Asien; Kina, thailand and you name it.. i två månader nånting. 

* Kommer hem efter en underbar resa och söker jobb i SÄLEN och jobbar där hela vintern, åker skidor som aldrig förr och lever livet. detta med förutsättning att man får ett jobb såklart;) men det ska jag ha!:)  

Wish me luck!;) haha



20-årsfest!

One night of passion.

Gårkvällen bjöd på festligheter hemma hos Anna "Aron"!;) Den bruden fyllde system i fredags så hon bjöd oss på mat. 
Stressade dit som en gris eftersom vi har haft badmintontävling i helgen, men dit kom vi tillslut!:)
Först bjöds det på ost och kex med vindruvor samt alkoholhaltig dryck som hon bjöd på hela kvällen. 
Sedan blev det i tur och ordning, smörgåstårta, två feta skålar med chips plus godis, samt två tårtor efter de. Kom med nöd och näppe därifrån ståendes på benen, haha! Hur mycket tror människan vi kan äta egentligen;)

Paketöppning blev, lekar blev, trevligt sällskap, sång och skratt och mer därtill. Tack Anna Aronsson för en supertrevlig och mysig kväll!;D 

  
   
  
   
  
  

Picassofjädern.

I helgen har det vankats badmintontävling på hemmaplan. Inte allt för många deltagare i A-klassen, as usual, men det var roligt ändå. Gick dock inte så jävla bra för min egen del, trea i singel.. men de va kul och träffa alla som kom, bland annat cissi från örebro. Inte träffats på två år, fast det känns som om det var igår, galet!:) Kan bero på att hon varit uppe i elit två år men ändå.. 

Anna vann iallafall mixed så det var roligt:)

   

                 

  

S-Ä-L-E-N

En dagstripp till SÄLEN.

Ställde klockan ganska tidigt. Hämtade upp Erika strax innan halv nio för att följa med henne till Sälen på arbetsintervju på hemköp i Tandådalen.
Kom upp runt tolvsnåret och hon traskade iväg med chefen. Jag tror jag var minst lika nervös som Erika vid det laget, haha.
Vi knallade runt och kikade lite, Anna och jag, sen började vi prata med hon som jobbade i kassan som tydligen gick i pension i april men jobbar extra.
   Hon frågade medans vi väntade (var inte en käft inne i butiken för övrigt) om vi också hade sökt jobb och vi bara nää med gråten i halsen och bara sa som det var och hur vi hade tänkt oss... nästa år säger jag bara!
Pratade lite om vad vi gjorde oså...
Efter en stund så bjöd hon oss på fika och vi slog oss ner vid ett bord precis vid kassan och hade en trevlig pratstund med henne, hon var verkligen suuuupertrevligt!:) 
   Säkert en halvtimme senare kommer Erika med ett smile upp till öronen och sa att hon inte visste om hon skulle hoppa upp i taket eller inte! Sekunden senare hade jag en Erika över mig!:) hon fick jobbet, helt insane!:) fan vad roligt, INTE ALLS AVUNDSJUK! 
Om det inte vore för karlstad och badmintonens skull så hade jag och Anna säkerligen gjort henne sällskap där uppe i vinter...  
Men lyckligtvid finns det gästsängar i stugan, så NYÅR I SÄLEN NÄSTA!:) tjohooooo
och när en ledig helg dyker upp på mitt schema vet jag genast vart jag ska ta vägen! 

Åkte runt och kikade lite vid alla backar lite affärer som var öppna innan vi åkte hemmåt igen så Skitungen fick även tag på ett par nya skidor så nu är hon redo att inta sälen på allvar!;)

Kändes konstigt att komma till Sälen utan att det fanns någon snö, men bara känslans att vara där är så härlig, en toppendag!:D







 

Min nya ögonsten!

Denna vill jag ha och denna ska jag ha!




We´re going to SÄLEN!

Imorgonbitti, SÄLEN nästa med Anna och Erika, blir knäsvag av att bara stava till det! Åker upp över dagen bara för att vi ska följa med Erika som ska på arbetsintervju, ska krossa mina tummar för henne imorgon, vore ju guld värt att ha gratis boende där uppe i vinter och jväligt kul för henne att få jobba där!
   Lovar jag ska åka upp varje ledig helg då! och nyår nästa i sälen säger jag bara! Ska inte skaffa mig för mycket förhoppningar nu, men hoppas kan man alltid göra, Lycka till säger jag bara Erika!;)

Give me.

Örhänge och ring från cocoo.se, dra mig baklänges!

Det lider mot höst...

...eller det är höst, blåser ju fan storm ute.
Mysiga halsdukar, men kanske nååågra centimetrar för stora, ser ju fan sjukt ut!;) Men skulle inte sitta helt fel att vira runt sig en sådan där super-size halsduk mitt i vintern, gosigt värre!;)

Jag begär inget, men jag vill ha allt.

Åtminstonde vill jag göra allt, eller väldigt mycket!
Hela livet har bestått av val. Val som jag delvis har valt att göra själv. Har det inte varit det ena så har det varit det andra och man har ständigt tvingats välja, fast det är väl det livet går ut på?:) 
Valen har varit både lätta och svåra, men nu har jag kommit till en vägskylt där jag varken vet vart och när jag ska gå. 
Fram tills för några dagar sedan var jag ganska säker på min sak, men nu är den säkerheten något helt annat. 
Jag väntar, måste ta en sak i taget.. och det känns kanske bäst även fast att man i studens hetta vill fortsätta gå.
Man får tänka långsiktigt och så länge viljan finns där så är det ingen omöjlighet!:)

Livet är en gåta!



   

Salong Charme

Gjorde mitt första besök på salong charme klockan nio idag. Dags att klippa håret hos Emma:) Behövde klippa upp det lite samt klippa av topparna en bit, så nu är håret fräscht igen;)

Direkt efter att jag var färdigklippt så gick jag till Madeleine och hämtade upp henne för att dra till gymmet. Väl vid gymmet är det smockat av cirkelträning, folk från presterud samt andra som var där=inga maskiner kvar till oss. Orkar ju inte stå och vänta i hundra år för att gå till nästa maskin, så istället för att stå och trängas där så åkte vi vidare till A9 och tog 6 km där istället! Körde hårt med syrran!;)

Nu lagar jag matlåda tills imorn och ikväll blir badmintonträning!:) 

JAG ska följa med Erika till SÄLEN på fredag! Ska göra henne sällskap för att hon ska på jobbintervju! heja 


En skymt av deras nya salong:)

Veckan som gått...

Har haft fullt upp med allt från jobb till ingenting under veckan som gått, härligt. Måndag, en helt vanlig dag med träning i karlstad på kvällen och tisdag likaså.
Tidigt på onsdagmorgon så hämtade Anna och jag upp Madeleine och vi åkte till ullared över dagen och kom hem med en och annan kasse samt en och annan hundralapp mindre, riktigt trevlig dag!

   
   

I Torsdags besökte jag gymmet på badhuset för första gången tillsammans med Madeleine. Fick en rundvisning av Alex och sen var det bara att köra, riktigt gött om jag får säga de själv;)
Klockan ett stod jag på stationen och hämtade upp Oliven för att sedan åka vidare till Thaien, där vi mötte upp Johanna, Elin och min andra hälft. Det var alltså dags för att käka lunch med några av sina underbara vänner, yummie! Vi fastnade där och kom inte därifrån förän klockan närmade sig halv fem. Tjejsnack så det stod härliga till, men de var ritigt mysigt!:) På kvällen bar det av till Karlstad for training!:)

Fredagen började liksom Torsdagen med gym på förmiddagen, nu med Anna:) På eftermiddagen blev det jobb för hela slanten och när vi slutade styrde vi raka vägen in i Johannas kök och åt nybakta scones, hur gott? Elin var också med och det blev en riktigt mysig kväll med Idol och tjejsnack i vanlig ordning, blink*

 
Igår, (lördag) följde jag med mormor på loppis och fyndade där en tröja, Yay:) Vid lunch åkte jag upp och jobbade fyra timmar, sen hem och byta om för lagfest ute på sannaheden på kvällen. Käkade mat och lekte lite skoj!:) 
Drog hem ganska tidigt, var trött plus att jag skulle jobba hela dagen idag.. stannade och pratade med Madeleine och Jannis som var på partaj på vägen hem. Klev precis innanför dörren så ringde Erika... Kom till jessica. Varför inte när hon bor typ ett stenkast härifrån. Så gick dit en sväng och träffade fina människor:)

 

Och sist men inte minst, söndag och en ny vecka står runt hörnet och väntar. Jobbat hela dagen idag och jag önskade att jag jobbade imorgon med men istället är jag ledig, vilket ska ägnas till klippning, gym och badminton på kvällen!:)

RSS 2.0