hohoho

har gjort allt mellan himmel och gjord dem senaste veckorna.. haha kanske inte riktigt men har hunnit med väldigt mycket! allt från begravning, boda borg med kussarna, julafton, fest, julklappar och massa jobb.. hade en väldigt bra jul, mycket kärlek säger jag bara! julen är allt bra mysig när man får umgås med sina nära och kära och dela massa glädje:)

Även aalto och frida har hittat hem till kr-hamn under julen, härligt att få se dem igen med lite julklappsbyte som grädde på  moset!;)

nåväl, blev iallafall väldigt nöjd med mina julklappar, takräcken till bilen;) vinterkängor, rejäla sådana! biljett till musikalen Romeo och Julia på Göta Lejon i Stockholm, me like:) samt lite annat smått och gått.. en grymt härligt morgonrock i världens goaste flis som är prickig likt lilla gubben!;) hehe

Internet hemma är fortfarande inte vid liv. Får förhoppningsvis hjälp med att kolla upp det de närmsta dagarna, pjuh!
tur att man har en storasyrra så man kan sno hennes dator ibland;)

Blir jobb resten av veckan fram till torsdag.. då bär det av till SÄLEN for fuck sake;) har en känsla av att det kommer bli ett grymt NYÅR i underbara fjällen!

Men innan vi, Anna och jag åker till sälen ska vi hinna med mer jobb som sagt samt ladda inför en grym spelkväll hemma hos aalto imornkväll;) yeaaaahhaaa!:D

nu säger jag hej

Klackarna i taket.

I´m alive. Sneakar Erikas dator för att göra ett "riktigt" inlägg för en gångs skull haha:P Ikväll är det fest som gäller, hemmafest! inte mindre än hemma hos ERIIIIIKA!;) kommer bli great!!!:)
Jobbar hela dagen imorn så blir ett försök till att ta det lungt ikväll, återstår att se hur det blir med den saken.. har man väl börjat så... haah :D Nåväl, nu korkar vi upp och inväntar resten av gänget!;)

Ready set GOOOOO!;) SKÅL!Pepparkakor

Internet fungerar fortfarande inte, suck.. Kommer heller inte att göra det de närmsta veckorna.. Först vid jul kanske får ordning på det, först då som vi får hjälp, kul!!! Har gjort lite av varje senaste dagarna eller veckorna.. Allt från begravning till Pepparkaksbak. Ägnade hela eftermiddagen i tisdags till art baka pepparkakor med Erika. Var till och med så kreativa att vi gjorde ett eget pepparkakshus i form av en Igloo;) lunchade på Orion i onsdags med Erika även och fick sällskap av carros en sväng.. Har börjat inhandla julklappar.. Hade kusinerna hemma i helgen som var och gjorde ett besök på Boda borg, inte helt fel!;) ledig idag och inväntar kvällens final av idol! :) jobbar helgen men ska hinna med lite hemmafest hos Erika trots allt i och med att hm åker till Sälen på söndag! Ha de

Andra advent.

Önskar jag kunde lägga upp bilder, mycket roligare med bilder men internet funkar fortfarande inte så får nöja mig med att bara skriva från mobilen.. Har julbakat idag!:) fem sorters kakor.. Julgodis blir de längre fram och lussebullar typ imorn, orkat inte baka nå mer nu;) haha Dessutom ska vi baka pepparkakor med Erika på tisdag, mys! På tal om pepparkakor, kanske skulle ta o slänga ihop ett pepparkakshus!:) älskar den här tiden på året, så himla mysigt! Julbak, tända ljus, snö och massa mer! Ska ta ut sista plåten ur ungnen nu. Ha en fortsatt trevlig andra advent!:)

No internet

Ger mig på ett försök att skriva lite från mobilen. Inte haft internet sen en vecka tillbaka, lite frustrerande när det trots allt är en vana att ha internet. Sjukt nog... Dessutom när vi fortfarande inte vet vart felet ligger.. Dags att anlita proffshjälp hör ja!;) Inväntar min andra livs jobbigaste dag imorgon.. Begravning närmare bestämt, Inge kul. Varit på begravning en gång tidigare när farmor tackade för sig när hon fick cancer för sju pr sedan. Minns floderna vi skapade då så vet redan nu att det kommer bli en grymt jobbig dag.. Nåväl ska slå mig ner framför tv:n ett tag nu!:)

RSS 2.0