SNÖSTORM

Avverkat min första vecka med att jobba privatlektioner, så galet kul! 

I lördags var vi ett riktigt stort gäng som besökte Wallmans salonger i lindvallen för fyrarätters med show som underhållning under hela kvällen, en riktigt bra kväll med andra ord med härliga människor! 

Den här veckan jobbar jag i vår skidskolelift med spricka i revbenen vilket betyder inte lika många; lyfta upp barn som trillar, hoppa och studsa mm :) 

Iallafall haft en riktigt bra dag trots ökad smärta i revbenet och snöstorm som piskat i ansiktet, många härliga gäster och det är alltid kul att få beröm från gäster oavsett i skidskolan eller liften!:) 


TANDÅDALEN

Den här veckan jobbar jag privat i tandådalen, privat är egentligen det jag vill.. Just nu jobbar jag mest grupp som hoppas få jobba mycket privat sen när sportloven drar igång!:) 

Den här veckan är det dock väldigt lite bokningar, hade ingen lektion igår och haft en idag bara.. städning, städschema och gästundersökningar har avverkats istället vilket ändå känts skönt med min mörbultade kropp!

Nu är jag ledig två dagar så hoppas jag hinner ta igen mig lite (och åka skidor) 💃PUDER

Denna veckan har gått snabbt, snöat varje dag, har haft min bästa och roligaste lektionen någonsin, personalkväll, mys i lindvallen.. 

Första hela lediga helgen har tillbringats på skidor, vad annars:)

Idag har varit en bra dag, puder i lindvallen med Anna, Elin och Hof!:) 

En härlig vecka trots att den kantats av liten muskelbristning/blödning i ryggen och en fet lårkaka i dagens sista åk, syrran tröstar mig med middag innan jag ska på teori med examensgruppen på lodgen! 

KYLIGT

Från plusgrader till minusgrader minst sagt, -18 garder visade termometern imorse och det kändes och märktes kan ja lova! 

Kalla fossingar och frusna barn. Men det är riktigt fint i backarna och lite puder här och där så blir nog en bra vecka trots bitande kyla!
BILDBOMB

Lite bilder från senaste veckorna som har varvats av snö och spöregn.

Hade en annorlunda men en väldigt bra jul här i Sälen! 

Såväl jul som nyår firades i Sälen. Sälen just nu är mitt andra hem och jag stormtrivs. Första veckorna är avverkade och det har varit grymma sådana! Ser fram emot resten av säsongen med öppna armar! :)

I helgen blev det en snabbvisit hemma för att spela badminton följt av lagfest, galet kul! 

Nu är man på plats i Sälen igen och det känns knappt att man varit hemma.. Dammsugit och skottat snö och gjort ordning på torpet! 

Slöar i soffan och laddar inför ny jobbvecka! :)
RSS 2.0