Tiden går fort när man har roligt

Haft en kanonvecka som resulterat i både praktik och jobb. Gått endel praktik (passar på nu när jag kan och krama ur dem andra på så mycket som möjligt med tips och ideer men framförallt se och lära) på privat i början av veckan samt jobb igår och idag efter att två pers blivit sjuka, så fick ta mig an två lektioner i tandådalen, spännade att få jobba lite där med eftersom att jag är i hundfjället annars:)

Efter avslutat jobb och fredagsmötet drog vi ihop ett gäng och körde ice-cart, såå jäävla kul! Defenitivt inte första gången! Efter det blev det pizza och p-öl på ubbes, thumbs up!:)

Snart blir det sängen för att ladda för en förhoppningsvis grym skiddag imorgon!

Tack och adjö massor med snö!

Happy Birthday

Haft en kanon helg som nybliven 22-åring.
Vaknade upp till happy birthday tidigt i fredagsmorse och möttes av en finfin teckning på matbordet, "Grattis Malin".

Började dagen med snowboard-clinic på morgonen, vi fokuserade på att åka switch i svart backe och med tanke på min inte allt för stora erfarenhet på snowboard gick det långt över förväntan och dagen började bra minst sagt.
Fortsatte i skidskolans tecken för att sedan bli grattad av kollegorna innan vi sutade för dagen.
När jag kom hem blev det paketöppning, TACK!
Kvällen i fredags blev lugn för att satsa allt på ett kort istället dagen efter.

Gårdagens skidåkning var töpp öf the töpp. Vi rullade lite i väggen samt wc innan vi smakade på den 50 m långa 50-års jubileumstårtan i tandådalen.

Kvällen styrde jag födelsedagsmiddag följt av härlig förfest på malungshem för att sedan inta fjällis. En grymt kul kväll på alla sätt och vis och sammanfattningsvis en grym helg!

Stå på ski

Första veckan i Sälen och skidskolan har gått bra! Långa dagar med clinics och föredrag och det har varit riktigt bra!

Trots abstiens efter att få åka skidor på sin egen nivå efter nästan en månad i Italien så har det varit kul att komma igång med kidsen igen!

Går inte riktigt att jämföra alpernas backar med hundfjällets, så det känns lite konsigt måste jag säga med tanke på att man vant sig med långa branat fina backar och inte så mycket folk :)

Låt ge det några dagar till så kommer man in ännu mer i det!

Har varit sjuk, förkyld, hosta, halsont och feber sedan vi kom hem från Italien, vilket är en och en halv vecka sen och det är ovanligt länge för att vara mig, borde inte ha jobbat denna vecka, men nu ska jag bli frisk så helgen får ägnas åt att kurera mig och inte åka skidor, det svider men det håller bättre i längden att lyssna på kroppen i tid! (eller hur mamma?)Feels Like Paradise

Där satt jag spänd på en stol mitt emot någon jag inte träffat förut i ett främmande rum. Två eventuellt blivande lärare till höger om mig. Information slängdes ut. Ska jag eller ska jag inte? kul eller inte kul, inte kul eller kul? Ja eller nej?

För ett och ett halvt år sedan gjorde jag ett val och hade egentligen ingen aning om vad som väntade. Jag gjorde ett val som jag inte ångrar en sekund utav. Första året var en häftig upplevelse. För några dagar sedan kom jag hem från nästan en månad i Champoluc (monterosa ski), Italien. Fantastiska veckor med, sol, trevliga människor, italiensk mat, after ski, utbildning och inte minst fantastisk skidåkning som inte går att jämföra med Sverige. Om jag älskade att åka skidor innan Italien så älskar jag det ännu mer nu!

Dessutom med steg 3 färskt i bagaget så säger jag hej till Sälen igen, dags för åtta veckors LIA/jobb i skidskolan!


RSS 2.0