Pling!

Dem flesta körde nog på halloween-fest igår. Vi har dock sparat vårt till nästa helg med utklädnad osv av någon anledning! Så det blev vanlig fest i lägenheterna och nere i lokalen igår med beerpong bland annat;) Nöjde mig med 2-3 cider medans somliga drack dessto mer, väldigt tacksam för det idag!














Mora

Sovmorgon idag, riktigt skönt! Åt inte en alltför fantasifull frukost med pappsen innan han fixade klart lite smågrejer med sladdar o sånt:)
sen visade vi lokalen följt av en tur till Mora där vi tog en liten mysig promenad innan han åkte hemåt igen!












Bykrogen och idolmys

Åt mat på bykrogen igårkväll som sagt. Följt av soffläge framför idol. Riktigt mysigt att ha pappsen här!:) 



Pappa fick äran att sova på soffan! :)






Nytt badrumsskåp

Pappa skruvade upp vårt nya badrumsskåp igår när han kom. Blev otroligt stor skillnad med mycket mer plats nu. Sjukt bra blev det :)

Gamla badrumsskåpet:


Resultatet:









Ett skepp kommer lastat med BULLAR

Slutade väldigt tidigt idag.. vilket resulterade i bullbak:) Sjukt mysigt och sjukt gott! :D Grym eftermiddag.. de var här tills pappa kom! Pappa-daddy är här och myser lite med oss i helgen, medans resten av familjen jobbar, orättvist.

Hur som helst så ska vi til bykrogen och äta mat snart för att sedan inta soffläge i våra onepiece;)




















"Bio"

Gårkvällen ägnades åt film, rödluvan, i lokalen i vår egna lilla biosalong, runt 15 pers var vi så inte långt ifrån fullsatt, hehe.. så jävla mysigt! :)









Åtta kilometer löpning

Har precis avverkat 8 km löpning/joggning i skogsterräng. Riktigt skönt nu efteråt, men det var inte jätte jobbigt med tanke på att vi har fys-test imorgon därav höll vi ett lugnt tempo utefter vad man själv behärskar. Men vi var mer eller mindre samlade hela sträckan. Och avslutade med lite situps och armhävningar!

Börjar först halv ett.. Ska duscha och laga mat nu och sätta upp lite fler spottar vi köpte på ikea och plocka lite.. spottarna går på batteri och kostade bara 15 kr styck! Riktigt nice blev det;)







Nyåks.

Vår klass har inlett ett samarbete med Nyåks. Färgglada coola klockor! Kostar 199:- och du får själv välja vilken kombination du vill ha!:) Vill du köpa? SÄG TILL!;)




Blev själv ägare till dem två i mitten idag :)




New Body





Hemma i Orsa igen

Haft superbra dagar hemma i Kristinehamn. Har haft långledigt och passade på att åka hem för att bland annat sätta på vinterdäck samt träffa alla underbara på hemmaplan så att säga:)

I lördags lunchade Anna och jag med Elin på Orion, grymt gott, en nachotallrik blev det för egen del! och grymt kul att träffa Elin minst sagt!

Eftermiddagen tillbringades med underbara mamma som var ledig. Mys framför tv:n! Och hembakad pizza!

På kvällen mötte vi upp Elin och Malin för att tillbringa kvällen med Göran och Per hemma hos Per. Riktigt trevligt. Slutade med utgång på Bells, som dessvärre för min del blev en väldigt kort visit!

Gårdagen behöver jag inte säga så mycket om, SOFFLÄGE på hög nivå.. (ångest)

Eftermiddagen hade jag återhämat mig tillrcäkligt för att träffa Oliven iallafall.. bakade en kladdkaka och fikade tillsammans och pratade en massa som alltid, grymt trevligt och roligt:) Gillar våra samtal skarpt! 

Kvällen fortsatte i sofflägets tecken! 

Idag åkte Anna och jag till degerfors en snabbiss för att möta upp Julia och hämta våra new body grejer som vi beställt från henne! jag säger bara new  body, riktigt riktigt bra grejer! 

Har precis fått iordning på alla grejer Anna och jag hade med oss och slagit oss ner i soffan. Skönt att komma hem igen på sätt och vis, men alltid lika kul att komma hem till världens bästa mamma, pappa och storasyster och självklart alla underbara vänner! Tiden gick dock sjukt snabbt och imorn börjar det så kallade allvaret igen:) 






















 

New in.

Asics Gel Cumulus 13








Torsdag 20 Oktober

Igår började Anna och jag dagen att åka ner till Intersport för att få hjälp av Daniel att fixa våra pjäxor.. har inte nått ner med hälen förut osv. Så fick hjälp med att flytta spännena samt höja upp hälen i pjäxan. Han pysslade och hade sig och lösningen blev riktigt bra, sjukt duktigt! Känns bra att pjäxorna är redo. Eventuellt blir det premiär i trysil nästa lördag:) wiiiiie! 

Köpte nya springskor i samma veva dessutom, välbehövligt med tanke på att de används mer flitigt numera! Riktgt skönt med bra grejer på fötterna. Köpte samma modell som jag hade innan som jag köpte förra hösten fast nu i årets modell, hur sköna som helst!

När vi var klara på intersport efter närmare två timmar så åkte vi hem till mormor och morfar och hälsade på. Dem saknar oss nu när vi inte bor hemma längre. Mormor började steka pannkakor och bjöd oss på lunch!♥

Efter lunch styrde Anna och jag till Karlstad och Ikea. Lite smågrejer som vi behöver komplettera med. en till hylla til badrummet vilket resulterade i ett helt nytt och större badrumsskåp. Mer krokar att hänga på väggen bakom dörren i sovrummet samt en hallampa att ha på väggen. Och lite annat smått och gott!:)

Bergvik blev nästa besök. Inga inköp där dock, pjuh. Dessvärre om man ska säga så, haha, så blev det 3 par nya skor på skopunkten. 700 kr så inte helt fy skam och jag är supernöjd!:)

Avslutade kvällen med träning i karlstad och ett kärt återseende med våra badmintonvänner! riktigt kul, följt av film med Daniel och Gautam "G" hemma hos Daniel!








hem-hemma

Är hemma i kristinehamn över helgen igen.. lediga fem dagar så får passa på. Nästa gång kommer vi inte hem förns jul tror ja och efter de inte förns sommaren.

Åkte hem igår efter att vi tagit exmen i affärsmannaskapen, otroligt skönt att ha det överstökat nu! VG och högsta betyg dessutom, nöjd!

Självstudiedag

Igår hade vi egna studier hela dagen.. vilket först och främst innebar sovmorgon! Måste ju passa på...

Sen träffade jag Mimmi i palatset och jobbade i några timmar och fick klart vår powerpointpresentation.. Sebastian var hemma i helgen och kom inte hem förns igårkväll så vi fick köra vårt egna lilla race, tror de blir bra:)

Anna blev klar i sin grupp ganska tidigt med tanke på att dem valde att inte ta sovmorgon och träffas klockan nio.. passa perfekt för oss andra för hon stekte pannkakor till hela högen, Alice, Emelie, Mimmi, jag och hoffe, som satt i palatset och jobbade, pannkakslunch, oh yeah!:)

Sen blev det lite häng på gården.. "proffsen" railade och vi tittade på.. snö/is från ishallen, ett stort gummiband samt railar och de ä bar o åk!

Dagen avslutades med step/styrka pass i Mora tillsammans med Kristin! sjukt kul, ska dit nästa måndag igen:)

Nu ska snart Mimmi komma hit.. plugga lite inför morgondagens presentation/examen i affärsmannaskap samt käka pitabröd med strimlad lövbiff!;)
















New in.

Två nya inköp igår som sagt. En blå dunjacka och en mörkgrå primaloftjacka!:)











Mys-söndag

Idag har varit en slapp och myssöndag i allra högsta grad. Efter Anna och min utsökta lunch satte vi oss vid tv:n ett tag och stoppade in två kladdkakor i ugnen.. runt tre så gick vi ut i det härliga vädret och tog en promenad med Erika på 35-40 minuter, välbehövligt att få lite frisk luft minst sagt!

Runt fyra så hade vi bjudit hit palatset för att äta lite kladdelikladdkaka! Erika och jenny joinade också! Uppskattat och riktigt mysigt.. Första gången palatset fick se vårt place också.. "vi har skurat och moppat lägenheten hela dagen och så kommer man till er!" :)

Käkade oss mätta på kladdkaka tills vi typ storkna och spelade lite kinect på det!:)

Tjejerna gick härifrån för inte så länge sedan och klockan åtta så ska Anna och jag få komma dit och käka tacos.. lite ombytta roller;)

Så sammanfattningsvis en mycket bra söndag:)

 














Dagens lunch

Basmatris (thairis) kycklingspett utan spett (glömde köpa spetten på ica som vi åkte dit för att köpa) med jordnötssås! Sjukligt gott :D





Longboard

Var duktiga och åkte iväg med vår återvinning förut och skulle handla spett/grillpinnar för att kunna göra kycklingspett till lunch.

Tog vår longboard och lånade Jennys så rullade iväg på varsin, grymt kul;)









Flowride

Igår drog vi iväg ett gäng på 15 pers till Sälen och Experium. Badade, åkte ring och surfade, sjukt skoj:-)
Stannade även på Stadium outlet när vi åkte dit.. köpte en efterlängtad dunjacka och en primaloft jacka! väldigt nöjd.
Primaloft jackan är som en tunn dunjacka men har samma funktion som en fleecetröja fast mycket mycket bättre!:)









New in.

Kerstin Florian




Its Friday, baby!

Oj, här går det undan.. Dags för en liten snabb tillbakablick tror ja!=)

Förra veckan hade vi dem två jobbigaset fyspassen hittils. tisdagen ägande vi i ett sandtag i två timmar med 3 km löpning som uppvärmning, mjölksyra i sanden? jo tack!

Torsdagen ägnades i grönklitt och björnparken. Inte varje dag man stöter på tigrar, isbjörnar och björnar m.m när man är och springer minsann, lite coolt.. och sen var det upp och ner och ner och upp i skidbackar hit och dit.. MEN otroligt kul trots allt:)

Förra helgen var det besök hemma i kristinehamn som gällde för andra helgen irad.. Helgen till ära gick picassofjädern av stapeln i brogrdshallen så Anna och jag passade på att vara med. Två i mixed, helt okej med tanke på hur ringrostig jag kände mig. Nääästan så jag vill elämna wo typ:P

Lördagkvllen var det återigen dags för födelsedagsfirande, "aron" dagen till ära blev 21 år. Firades rejält hemma i "det lilla röda huset på kullen"!!:) Mycket trevligt med fina tjejor och massa god mat!!!!! Underbarkvälls om var nykter med tanke på badmintonspel!

Söndageftermiddage kollade Anna och jag på innebandydamerna när de mötte tyresö för att sedan avsuta dagen i soffan framfr tv:n med Carroooouew, mys!!!

I måndags åkte vi tillbaks till Orsa på kvällen när vi blev upphämtade av hoffe, victor och Ina.. Åkte vi karlstad för att hoffe skulle köpa en overall som han spanat in på freeride.. Säljaren jobbade på peak performance och var kvar efter stängning för att vänta in oss.. huuuuur trevlg snubbe som helst! visade oss runt och gav oss lite tips om olika lager. Stannade och pratade säkert en halvtimme och klockan närmade sig halv åtta innan vi åkte därifrån.

Veckan har gått i rasande tempo.. Onsdag-Fredag har vi haft destinationsutveckling som har varit väldigt intressant och roligt minst sagt.. föreläsaren var riktigt bra:)

I onsdags fick vi dessutom prova ut våra skidställ.. ryggskydd är även beställt; check! Och på kvällen lyxade vi till det med lite tacos hos Ida och Jeanett en trappa ner tillsammans med palatset (Alice, Mimmi, Emelie) också, följt av fotboll vid nio.

Igårkväll bakde var det scones-time, hoffe, carro, fluff, ludde och jenny var här, grymt mysigt..

Nu är det friday och ikväll blir det lite badminton och mys. Har bestämt att inte dricka någon alkohol innan nästa fys-test!

Imorgon drar vi iväg ett stort gäng till Sälen och Experium och bada, basta och surfa, kommer bli grajt!;)

Så trevlig helg gott folk:)
















LUCKY TWENTY

Lucky Twenty, ja det var precis vad Olivia var dagen till ära på hennes födelsedag i lördgas:) Återvände hem för första gången sen flytten i fredags som sagt.. Hade en hektisk men fantastiskt bra helg!

Firade som sagt pappa i fredagskväll när mamma och madeleine kom hem från jobbet.. en ziperall (onepiece) fick han av Madeleine, Anna och mig.. och för att inte göra mamma allt för avundsjuk så fick självklart hon också en.. Pappa fick två så han kunde dela med sig, NI blev sååååååå söta!♥

Lördagen var hektisk.. Klockan tio hade Anna och jag klipptid. Efter att jag klippt mig sprang jag till solariumet, ville få lite färg innan kvällens festligheter.. rusade hem och käkade en tidig lunch och pappa fick skjutsa oss til badhuset klockan tolv där vi mötte Olivia och alla andra som skulle vara med och relaxa lite som förövrigt var underbart! Olivia bjöd allihop, SWEET, och hade gjrot supermysig och dukat upp världens relaxbuffe med mouserande vin, vindruvor, rosa muffins och massa annat!
Bubbelpool ute och inne, ångbastu och ansiktsmask och massa goa glada människor, lovely!

Eftermiddagen kunde vi ta det lite lugnt iallafall.. lagomt mör efter relaxen, men började göra iordning oss så smånningom.. strax innan sju var vi på plats hemma hos Olivia för förfest. Samma gäng som på badhuset, amazing! Hade sjukt kul och alla var uppklädda till tårna i fina klänningar!

Sen tog två minibusstaxibilar oss ner till Statt runt tio där festen minst sagt fortsatte.. Sjukt kul hade jag iallafall och det tror jag att dem flesta hade.. OLVIA; DU ÄR GRYM OCH HELA LÖRDAGEN/NATTEN VAR LIKA GRYM!

Det så himla roligt att träffa alla bekanta hemma i krisitnehamn med tanke på att vi inte sett många på så länge!

Söndagen var mindre grym, en bakfylla af rang! Sist jag var riktigt bakfull var i våras efter Annas och min fest..
men det var SÅ värt det!!!:D

































Railarenan

I fredags när innan vi åkte "hemhem" så gick Anna och jag till railarenan på morgonen och träna lite.. Passade på när inte 40 pers står och kollar haha:)

Gick helt okej och var faktiskt riktigt kul.. lite läskig och ramla dock med tanke på underaget! Ska bli kul att nöta sönder på snö sen:)







Ost och vinkväll med Skidtjejer

ojojoj, dåligt med updates här ser jag.. För exakt en vecka sedan idag så bjöd tjejerna i skid 12 in oss i skid 13, dom som ville, till ost och vinkväll. Och inte nog med det så skulle vi vara finklädda. 12:orna var lediga dagen efter så dem festade till det rejält några utav dem.. Själva kom vi i säng runt halv två och skulle upp, till skillnad från tvåorna, till skolan morgonen därpå. hade iallafall riktigt trevligt och nästan alla tjejer var på plats:) Girlpower it was;)






RSS 2.0