Vemdalen SO FAR

Imorgon har det redan gått en vecka sedan vi kom hit till vemdalen och kickade igång säsongen.

Min hjärnskakning skakade jag av mig ganska så snabbt, som tur var.. jag stod på benen dagen efter, efter lite om och men!

I måndgas var det första dagen av två med Europacupen för damer i slalom. Jag hade turen att få vara ledig i måndags för att jag jobbade i lördags och fick istället åka med instruktör hela dagen, karro, hon är grym!!!

I tisdgas var det däremot jobb för hela slanten hela dagen, jag var hasare. Vi var på plats halv åtta i backen och började hasa bort snö som kommit under natten.. hårt underlag ska det vara på den nivån minsann!

Igår var det snowboard för hela slanten, värma upp inför idag. Idag har vi kört igång vår snowboard-crossover, den är fyra dagar lång och detta kommer resultera i att vi kommer bli snowboardinstruktörer för nybörjarnivå!
Vi är indelade i tre grupper med en varsin instruktör.

Jag och min grupp åker med en kille som heter Linus som åkt snowboard världen över och "kom tillbaka" till sverige förra vintern efter att ha jobbat som instruktör i USA och nya zeeland.

När vi kom hit i fredags fanns så gott som inte en enda snöflinga på marken. Nu finns det deto fler. Det har dumpat galet mycket snö och det vräker bokstavligt talat ner mer snö. Utan att överdriva så har de snart kommit 40 cm snö och snowboardkursen hade inte kunnat komma mer lägigt.

Alla är helt lyriska och dagarna leker förbi!!!!!

LIVET LEKER JUST NU :D

First stop Vemdalen

Nu är säsongen igång. Jämfört med förra året då vi var i hemsedal, norge och kickade igång säsongen är vi nu på plats i vemdalen!
Aldrig varit här förut, alltid spännande att komma till ett nytt ställe och få mer kunskap!

Kom hit i fredagseftermiddag, bor i riktigt mysiga lägenheter/stugor. Det är ett par minusgrader och dem två dagar är avklarade i backen. Igår skidor och idag snowboard. Ovant med båda men så oerhört skönt att få komma igång med allt igen, trots en lättare hjärnskakning i förmiddags, med illamående och huvudvärk som heter duga, så känns det sådär super-kanon-bra! :)
HAPPY HALLOWEEN

Har haft en av dom mest givande veckorna i skolan med presentationsteknik. Vi har fått hålla ett tal var varje dag hela vecka och det var ganska facinerande att se sin egen utvecklingskurva på bara några få dagar!

För att avsluta den gångna veckan som som varit väldigt intensiv, bakade Anna och jag lussekatter igår och bjöd folk på fika för att pusta ut lte tillsammans.. Det var glögg, julmust och lussekatter, det enda som saknades för en riktigt julstämning var nog julmusiken, men riktigt så långt gick vi inte även om vi gick ganska långt med det andra för att vara i början av november!

Gårkvällen avslutades med halloweenfest och Anna och jag gick helt banans!
Grymt kul kväll med lagom förtäring av alkohol, vilket resulterar i att jag mår som en primadonna idag, tack för de!

Dagen till ära ska jag ta det lugnt och ladda ingör kommande vecka med Geografi!

RSS 2.0